Dodaj do ulubionych

Google Account

22.01.16, 20:07
Firma Google odblokowała możliwość zakładania kont Google dla e-maili w domenach gazeta.pl i g.pl nie mających od 15 października 2015 roku usługi Gmail.
Założenie konta Google nie przywróci danych usuniętych po 15 listopada 2015.

Założyć konto Google można pod adresem accounts.google.com

Informujemy, że nie administrujemy i nie supportujemy konta Google - ewentualne pytania i problemy należy zadawać/zgłaszać administracji Google.
Obserwuj wątek
    • jureek Re: Google Account 23.01.16, 12:30
      bagienny napisał:

> Firma Google odblokowała możliwość zakładania kont Google dla e-maili w domenac
      > h gazeta.pl i g.pl nie mających od 15 października 2015 roku usługi Gmail.
      > Założenie konta Google nie przywróci danych usuniętych po 15 listopada 2015.

Czy to dlatego nie mogę zalogować się do poczty? Gdy wpiszę poczta.gazeta.pl, to ląduję na stronie googla z komunikatem błędu:
      "Aplikacje Google - Błąd serwera
      Błąd serwera
      Przepraszamy, niniejsza strona logowania do domeny nie korzysta z Aplikacji Google. Prosimy o sprawdzenie adresu internetowego i spróbowanie jeszcze raz. Więcej informacji"
      Co mam zrobić, żeby normalnie zalogować się do poczty?

• bagienny Re: Google Account 25.01.16, 09:23
        Google nie obsługuje poczty w domenach gazeta.pl i g.pl
        Do logowania do poczty służy adres poczta.gazeta.pl
        • jureek Re: Google Account 25.01.16, 09:57
          Ależ ja właśnie ten adres wpisuję (poczta.gazeta.pl), tylko zamiast na stronę logowania jestem automatycznie przekierowywany na stronę google, gdzie pokazuje mi się komunikat błędu.
          • bagienny Re: Google Account 25.01.16, 17:45
            Ten problem pojawia się w przeglądarce firefox - usuń cache i ciasteczka.
        • wodzik2002 Re: Google Account 25.01.16, 17:44
          witam

próbuje dostać się do moich "googli" założonych poprzez konto na gazeta.pl niestety mam komunikat iż "Żądany plik nie istnieje.Sprawdź, czy masz poprawny URL i czy właściciel pliku go nie usunął."
          czy ktokolwiek wie co mam zrobić żeby móc odzyskać moje dane??
          Z góry dziękuje za pomoc
          • wodzik2002 Re: Google Account 25.01.16, 18:06
            dodam że 15 stycznia korzystałem jeszcze z tych plików

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka