Dodaj do ulubionych

Dlaczego moderator z Forum Kraków

06.11.13, 16:51
wycina niemal wszystkie moje wątki i wypowiedzi?

To fakt, piszę o rzeczach niezbyt wygodnych i dość kontrowersyjnych (głównie na tematy dotyczące Kościoła i hierarchów kościelnych oraz szeroko rozumianego "duchowieństwa" w kontekście nie tylko dewiacji i rozmaitych czynów zabronionych, ale również spraw dziwnych i niezrozumiałych), ale jakoś nie widzę, aby na innych forach wycinano mnie z taką nienawiścią i konsekwencją... ten moderator prawdopodobnie nienawidzi mnie i boi się Prawdy, która - ponoć - ma nas (was?) wyzwolić.

Kim jest moderator (cenzor) na Forum Kraków? Dlaczego z uporem maniaka narusza artykuł 54 Konstytucji RP, mimo że wielokrotnie mu o tym przypominam (choćby poprzez adnotację w stopce)? Dlaczego wywala moje wątki na "oślą ławkę"?

Czy byłaby szansa zmienić tę osobę na jakąś inną, normalniejszą? Nie może być tak, że forum na tym portalu jest czyimś prywatnym ranczem, na którym moderator jest panem i władcą... ja wiem, że gdzieś indziej jest więcej forów bardziej liberalnych i można tam pisać bez zagrożenia ingerencją cenzury, ale bez przesady - wszystkich nas taka osoba nie zaknebluje!
Obserwuj wątek
    • kasi.aa Re: Dlaczego moderator z Forum Kraków 07.11.13, 12:15
      Dlaczego moja wypowiedź została skasowana?
      Zapraszam na forum@agora.pl , będziemy sprawę wyjaśniać.
    • bartoszcze Re: Dlaczego moderator z Forum Kraków 07.11.13, 22:12

> Dlaczego z uporem maniaka narusza artykuł 54 Konstytucji RP?

Nie narusza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka