mimowszystkolubietorun
24.08.14, 09:36
Z bydgoskiego forum pozwoliliście zrobić szambo. Moderator albo sam umieszcza takie posty i tematy albo nie reaguje na wylewanie pomyj w obie strony. Od kilku miesięcy grasuje tam hołubiony przez moderatorów niejaki człowiek_z_bydgoszczy , szwederowski_melepeta i inni którzy z Bydgoszczą oczywiście mają niewiele wspólnego.
Najdelikatniejszy - oczywiście zgodny z regulaminem, który pozwala na takie szambo forum.gazeta.pl/forum/w,54,153164514,153164514,Znowu_pijana_matka_w_Bydgoszczy_.html
a teraz konkretniejsze
tu w myśl uderz w stół
forum.gazeta.pl/forum/w,54,153003743,153016871,Re_Kiedy_wreszcie_prz4estaniecie_karmic_Trola_.html
Cały problem polega na tym byście państwo, szanując swój portal, poczytali kilka głównych wątków z bydgoskiego forum w całości i porównali IP. Większość szyderstw ma swoje odpowiedzi tego samego człowieka. Całe wątki nieraz to dialog prowadzony z sobą. Prosze zrozumieć o co mi chodzi. Oczywiście może zbyć mnie pisząc, ze nie naruszają regulaminu ale dobrze wiecie, ze nie trzeba pisać "brzydkich wyrazów" , żeby naruszyć ten regulamin.
Co zrobił z tym admin? Zlikwidował całkowicie odnośnik do forum ze strony bydgoskiej gazety . To chyba ewenement na skale całego portalu.
Jako obywatel Bydgoszczy i stały czytelnik Gazety protestuję przeciwko tak prowadzonej polityce na forach. Jestem przekonany, że doskonale wiecie kto za tym stoi. Bardzo proszę o ukrócenie tego procederu. Albo jest to lokalna inicjatywa adminów z gazety albo odgórne zalecenia.