Dodaj do ulubionych

pozwoliliście z forum zrobić szambo

24.08.14, 09:36
Z bydgoskiego forum pozwoliliście zrobić szambo. Moderator albo sam umieszcza takie posty i tematy albo nie reaguje na wylewanie pomyj w obie strony. Od kilku miesięcy grasuje tam hołubiony przez moderatorów niejaki człowiek_z_bydgoszczy , szwederowski_melepeta i inni którzy z Bydgoszczą oczywiście mają niewiele wspólnego.
Najdelikatniejszy - oczywiście zgodny z regulaminem, który pozwala na takie szambo forum.gazeta.pl/forum/w,54,153164514,153164514,Znowu_pijana_matka_w_Bydgoszczy_.html
a teraz konkretniejsze
tu w myśl uderz w stół
forum.gazeta.pl/forum/w,54,153003743,153016871,Re_Kiedy_wreszcie_prz4estaniecie_karmic_Trola_.html
Cały problem polega na tym byście państwo, szanując swój portal, poczytali kilka głównych wątków z bydgoskiego forum w całości i porównali IP. Większość szyderstw ma swoje odpowiedzi tego samego człowieka. Całe wątki nieraz to dialog prowadzony z sobą. Prosze zrozumieć o co mi chodzi. Oczywiście może zbyć mnie pisząc, ze nie naruszają regulaminu ale dobrze wiecie, ze nie trzeba pisać "brzydkich wyrazów" , żeby naruszyć ten regulamin.
Co zrobił z tym admin? Zlikwidował całkowicie odnośnik do forum ze strony bydgoskiej gazety . To chyba ewenement na skale całego portalu.

Jako obywatel Bydgoszczy i stały czytelnik Gazety protestuję przeciwko tak prowadzonej polityce na forach. Jestem przekonany, że doskonale wiecie kto za tym stoi. Bardzo proszę o ukrócenie tego procederu. Albo jest to lokalna inicjatywa adminów z gazety albo odgórne zalecenia.
Obserwuj wątek
    • pijatyka Re: Z forum bydgoskiego 24.08.14, 16:00
      Że niby tylko?...
    • mimowszystkolubietorun Re: pozwoliliście z forum zrobić szambo 25.08.14, 17:11
      Bardzo proszę czytajcie szyderstwa i kpiny z bydgoskich polityków, obywateli i miasta Bydgoszczy. Nie usuwajcie pojedynczych postów z niecenzuralnymi wyrazami. Nie na tym polega moderacja. No chyba, ze to są działania oczerniające moje miasto dyktowane przez Szefów, to co innego. Czy wydaje wam się, ze bydgoszczanin napisze coś takiego forum.gazeta.pl/forum/w,54,153164514,153200944,Re_Znowu_pijana_matka_w_Bydgoszczy_Kolejna.html i kilka powyższych?
      Żartujecie prawda?
      Szambo się zrobiło.
      • marrant Re: pozwoliliście z forum zrobić szambo 26.08.14, 12:01
        Zalinkowanie artykułu z komentarzem nie jest naruszaniem regulaminu. Owszem - na bydgoskim forum występują pacynki, ale nie są to pacynki tego autora i jeżeli zostają zauważone, to są cenzurowane.
        Jeżeli nie odpowiadają Ci tematy poruszane przez jakiegoś forumowicza, to go wygaś. Jeżeli rzeczywiście jakieś posty naruszają regulamin - wyślij linki na forum@agora.pl
        • Gość: mimowszystkolubiet Jednak wielka obłuda panowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.14, 13:13
          Oczernianie, wyśmiewanie sie z mieszkańców mojego miasta, kpiny z mojego miasta w sposób chamski i bezczelny. Ale bez "ku..." no i wszystko gra tak? Poproście bydgoszczanina opiekującego się forum, żeby zrobił z tym porządek i tyle. Dobrze wiecie o czym pisze a udajecie, że nie.
    • mimowszystkolubietorun Re: pozwoliliście z forum zrobić szambo 26.08.14, 09:49
      i co cisza tak? Czyli spoko można uznać, ze jest to działanie redakcji nie zakompleksiałych sąsiadów. Po prostu wymyśliliście sobie sposób na klikalność w forum.
    • mimowszystkolubietorun Re: pozwoliliście z forum zrobić szambo 28.08.14, 22:24
      Błagam zróbcie coś z tym. Czy admin nie moze tego ukrócić. Przeciez pisanie takich bzdur przez torunian na naszym forum jest mega szkodliwe. Gościu ma zwałę a admin mu przyklaskuje. To nawet nie zwiększa ruchu na forum bo już mu nie odpisują. forum.gazeta.pl/forum/w,54,153384461,153384461,w_naszej_Bydzi_totalna_stagnacja_.html
    • mimowszystkolubietorun Re: pozwoliliście z forum zrobić szambo 31.08.14, 12:49
      Obecnie na 6 wątków w bydgoskim forum 5 jest założonych przez jednego osobnika. Wpisy są nieopisanie cyniczne jak to opisał jeden z uczestników forum. Czy naprawdę nie możecie wyeliminować to jątrzące indywiduum z forum? Już kiedyś wam się udało z jego poprzednimi nickami. Zróbcie coś z tym bo ośmieszacie rzetelny portal. I tak ruch spadł już prawie do zera a forum Torunia umarło całkowicie. Nikt nie chce gadać dopóki takie melepety będa tam obecne i nie będą karane przez adminów.
    • antyarek [...] 31.08.14, 16:39
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: wiadomokto [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.14, 19:42
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • antyarek Re: pozwoliliście z forum zrobić szambo 31.08.14, 22:54
      Zróbcie coś z tym, bo już nie można wytrzymać. Na 10 wątkó 9 to pełne kpin i obrażające wpisy człowiek_z... I jeszcze to legalne podszywanie się pod mieszkańca Bydgoszczy. Coraz częściej myślę, ze jednak to jest Wasz pracownik
      • marrant Re: pozwoliliście z forum zrobić szambo 01.09.14, 12:12
        1 - nie pacynkuj.
        2 - login, póki nie jest wulgarny lub komercyjny, może być dowolny. Czy jeżeli ja założę login "kobieta_z_jowisza", to będziesz myślał, że jestem z piątej planety od słońca?
        3 - nikt Wam nie zabrania zakładać własnych wątków, które będą wychwalać Bydgoszcz pod niebiosa. Zabronione są natomiast wątki personalne.
        • antyarek Re: pozwoliliście z forum zrobić szambo 01.09.14, 13:07
          żenująca odpowiedź.
          • antyarek Re: pozwoliliście z forum zrobić szambo 01.09.14, 13:09
            żenująca i dziecinna. Jakby odpowiadał gimnazjalista. Czy nie rozumiecie, ze nie chodzi o wychwalanie tylko o dyskusję na tematy miasta i tego co się w nim dzieje? No skoro macie dzieci zamiast adminów to już jest koniec Gazety. Żenada.
    • Gość: lubietorun ostateczne pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.14, 09:32
      Czy człowiek_z_bydgoszczy i dixon to są Wasi ludzie drodzy towarzysze z Gazety? Odpowiedzcie po męsku. Tak czy nie?
      • antyarek Re: ostateczne pytanie 05.10.14, 22:29
        ten sam ich towarzysz z redakcji to człowiek_z_bydgoszczy i szwederowski_melepeta. Pozostawia takie cuda forum.gazeta.pl/forum/w,54,154998431,154998431,szukam_sponsorki_staly_i_dyskretny_uklad.html a wątki pozytywne o Bydgoszczy zaśmieca swoimi odchodami. Wstyd gazeto.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka