Dodaj do ulubionych

Moj protest w sprawie moderacji...

07.09.04, 22:54
...na forum o forum. Wycinane sa posty bez sladu wyciecia. Wycinane sa
pytania dotyczace pracy administratorow:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=15572268
Nie wspominajac o tym ze przy administratorach niejaki Kali moglby wykladac
etyke na uniwersytetach. Ale to inna bajka. W kazdym razie widze nowa szkole.
Wyglada na to ze administratorzy chca dorownac niektorym aesom w glupocie.
Problem w tym ze to niektorzy aesi tez chca im w tej glupocie dorownac. Ten
wyscig niewatpliwie jest atrakcyjny dla postronnych widzow ale nie wydaje mi
sie zeby na nim zyskali uzyszkodnicy.
PS. Oprocz spamerow i trolli nad ktorymi administracja rozciaga parasol
ochronny.
Obserwuj wątek
    • niech Re: Moj protest w sprawie moderacji... 08.09.04, 00:02
      No widzisz, baranie, tyle to potrafisz. Wyciac, przeniesc, przywrocic... Tylko
      PO CO? PO CO to robisz? Nie lepiej dlubac palcem w nosie? Lepiej - dla palca,
      nosa i dla nas.
      PS. Tak, tak, wiem. Tam po drugiej strone jest czlowiek i on cierpi. Teraz
      placze i wlosy spod pachy wyrywa bo go nazwalem baranem. A czy on wie co teraz
      robia barany? Barany teraz wyrywaja sobie resztki welny - tak to je ubodlo!
      • sceptyk Re: Moj protest w sprawie moderacji... 08.09.04, 00:11
        niech napisał:

> Barany teraz wyrywaja sobie resztki welny - tak to je ubodlo!

Tez o tym zjawisku slyszalem. Podobno welna ma bardzo podrozec. A tu zima idzie.
    • kropka Re: Moj protest w sprawie moderacji... 08.09.04, 00:17
      bez śladu wycinane są posty o niecenzuralnych nickach (przy [...] nick
      pozostaje widoczny), podróby i spamerzy.
      • niech [...] 08.09.04, 10:21
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • kropka Re: Masz, kropko... 08.09.04, 11:05
          też bym wycięła, żeby żaden smród nie został. Twój cytat też pewnie wyleci.
          A o co Ci chodzi? Żeby było powszechnie wiadomo, że P.Pndzel bluźni jak szewc?
          To wszyscy wiedzą od dawna :)
          • niech Re: Masz, kropko... 08.09.04, 11:15
            Potrzebowalas 11 godzin zeby zmienic zdanie i zasady forum. Choc podejrzewam ze
            wystarczylo ci 11 sekund. Jestescie plemieniem Kalego. I to plemieniem klonow
            Kalego. Jestescie smieszni i zalosni.
            PS. Tak, tak, wiem, po drugiej stronie siedzi czlowiek i placze.
            • kropka Re: Masz, kropko... 08.09.04, 11:20
              z przykrością musze Cię rozczarować: nie spędzam życia wyłącznie na czytaniu
              Twoich postów. Czasami robię inne rzeczy.
              Wybaczysz mi? Błaaaaaaaagam...
              • niech Re: Masz, kropko... 08.09.04, 11:53
                A co mnie obchodza twoje lektury? Czy ja cos pisalem na ten temat? Powtarzam -
                pisalem ze wycinane sa bez sladu posty. Ty odpowiedzialas jakies sa kryteria
                takiego procederu. Podalem przyklad postu ktory ich na pewno nie spelnial. Na
                to odpowiedzialas ze kryteria masz w dupie. Na to ja napisalem ze jestes
                zalosna. Na to ty ze nie czytasz moich postow. Obawiam sie ze aesowanie wyzarlo
                ci nawet ten styropian ktory ci codziennie wtlaczaja przez uszy.
                • messja Re: Masz, kropko... 08.09.04, 17:47
                  niech napisała:

> A co mnie obchodza twoje lektury? Czy ja cos pisalem na ten temat? Powtarzam -

> pisalem ze wycinane sa bez sladu posty. Ty odpowiedzialas jakies sa kryteria
                  > takiego procederu. Podalem przyklad postu ktory ich na pewno nie spelnial. Na
                  > to odpowiedzialas ze kryteria masz w dupie. Na to ja napisalem ze jestes
                  > zalosna. Na to ty ze nie czytasz moich postow. Obawiam sie ze aesowanie
                  wyzarlo
                  >
                  > ci nawet ten styropian ktory ci codziennie wtlaczaja przez uszy.

zgadzam sie. nie tylko posty p.pndzelka nie spelniaja kryteriow, o ktorych
                  mowila kropka, ale i te ktore bamowal tebe - tez nie.

co do reszty tez sie zgadza.

ps.
                  jesli teraz ten czlowiek co siedzi po drugiej stronie nawet placze, to mnie to
                  nie wzrusza,a wrecz przeciwnie: mam nadzieje, ze i myslec zacznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka