Dodaj do ulubionych

Skandal!!!

03.02.15, 17:31
Miałem tu nie wchodzić, ale okolicznosci mnie zmusiły:
forum.gazeta.pl/forum/w,28,156488317,156488317,List_otwarty_dp_Pana_MIchnika_i_Pani_JAniny_Parado.html
Obserwuj wątek
    • marrant Re: Skandal!!! 04.02.15, 12:32
      Nazwanie kogoś "PiS_dacka świnia" + kompletny brak kwestii politycznych jak najbardziej kwalifikują ten wątek na osła.
      Nie wiem na jakich forach piszesz. Być może pisujesz na forach Tv Trwam i forum Radia Maryja. Jeżeli tak, to na pewno mają oni własny regulamin. Pisząc na forum Gazeta.pl akceptujesz nasz regulamin i zasadę niewyzywania ludzi od świń - czy to POwskich czy PiSowskich ani dowolnej trzody chlewnej dowolnej partii czy bezpartii.
    • zapijaczony_ryj Widzę, ze dostąpiłem zaszczytu bycia autorem 04.02.15, 12:32
      pierwszego wątka wędrowniczka.
      Dwa dni a wątek już wisiał dwa razy na kraju, a teraz drugi raz powrócił na osła:
      forum.gazeta.pl/forum/w,396,156435114,156435114,_Gazeta_Wyborcza_jest_jak_dawna_Trybuna_Ludu_tak.html
      • taniarada Re: Widzę, ze dostąpiłem zaszczytu bycia autorem 05.02.15, 16:56
        Czyli wszystko jasne i na piśmie.Można kogoś nie lubić .Ale chamskie teksty na oślą.
        • zapijaczony_ryj Re: Widzę, ze dostąpiłem zaszczytu bycia autorem 06.02.15, 12:09
          taniarada napisał(a):

> Czyli wszystko jasne i na piśmie.Można kogoś nie lubić .Ale chamskie teksty na
          > oślą.

I tu się mylisz, następnego dnia w kosmos wyleciało
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka