Dodaj do ulubionych

ciekawy sposb dzialaniam oderacji

09.06.16, 11:23
W pewnej dyskusji moja wypoiwedz wycieto, natomiast te, jakze wartosciowa merytorycznie wypowiedz
poczatek cytatu:
Pewnie ją w końcu zabanowali za atakowanie innych forumowiczów i chamskie posty.
Ile razy można wycinać jej jazgot ? Miejmy nadzieję, że takie ostrzeżenie
poskutkuje.
(koniec cytatu)
Ow watek mial cztery wpisy, wiec moderator, obojetnie jakiej wowczas plci, moglby sie byl pofatygowa,cpoczytaci pokasowac smieci.
A ww watku ktos podszyl sie pod moj nick.
Np. nick ggigus byl zablokowany swego czasu za wymiane (prywatna) maili z Szanowna moderacja - z Siwa. Siwa wowczas byla zenska, ale to sie tez zawsze moze zmienic.
Obserwuj wątek
    • marrant Re: ciekawy sposb dzialaniam oderacji 09.06.16, 11:58
      Nie wymieniłaś żadnego wątku. Kto był autorem, jaki był tytuł, na jaki forum znajdował się ten wątek...
      Co ma podszywanie do blokady starego loginu?
      Jaki login się pod Ciebie podszywa?
      • znana.jako.ggigus Re: ciekawy sposb dzialaniam oderacji 09.06.16, 13:23
        to bylo dawno temu
        forum.gazeta.pl/forum/w,353,77584680,77584680,paczki_weganskie.html
        ale cztery wypowiedzi, moja skasowana, niestety nie wiem, co napisalam. Za to inni mogli pluc jadem do woli.Procedura uznaniowa, jak sama raczylas napisac:)
        • marrant Re: ciekawy sposb dzialaniam oderacji 09.06.16, 13:41
          Napisałam to odnośnie zamknięcia wątku. Widzę, że nie tylko osoby, ale i wątki mylisz:)
          Jeżeli chodzi o moderację obowiązuje regulamin. Ten wątek z tego co widzę jest pocięty prawidłowo.
          • znana.jako.ggigus Re: ciekawy sposb dzialaniam oderacji 09.06.16, 13:47
            Nie rozumiem - dlaczego mialabym kogokolwiek mylic? Mozesz mi wyjasnic?
            czyli taka wypowiedz:
            Pewnie ją w końcu zabanowali za atakowanie innych forumowiczów i chamskie posty.
            Ile razy można wycinać jej jazgot ? Miejmy nadzieję, że takie ostrzeżenie
            poskutkuje.
            nie narusza netykiety?
            Jest tu, jak widze, coraz b. uznaniowo
            • bartoszcze Re: ciekawy sposb dzialaniam oderacji 09.06.16, 20:39
              znana.jako.ggigus napisała:

> Nie rozumiem - dlaczego mialabym kogokolwiek mylic? Mozesz mi wyjasnic?

Dlaczego mylisz, to Twoja sprawa, ale jesteś z tego znana.
              • znana.jako.ggigus Re: ciekawy sposb dzialaniam oderacji 09.06.16, 21:55
                Ależ drogi bartoszcze,wierny obrońco moderacji! Zadałam pytanie - do tego odnosi się moja wypowiedź, moderatorka marrant milczy. Założyłam wątek w sprawie archiwizacji wątka, w którym tak uroczo (jak i tutaj) starasz się zrobić ze mnie przedmiot dyskusji. Moderatorka marrant szczerze wyznała, że archiwizacja następuje wg uznania. Wątek wycięto, ale mam śmiałe przypuszczenie, że możesz czytać wycięte wątki.
                Założyłam wątek o moderacji na forum o moderacji - wycięto go. No wg uznania, jak to szczerze opowiada moderatorka marrant. Taka otwarta kobieta to skarb!
                • bartoszcze Re: ciekawy sposb dzialaniam oderacji 09.06.16, 22:32

> Założyłam wątek w sprawie archiwizacji wątka, w którym tak uroczo (jak i tutaj)
                  > starasz się zrobić ze mnie przedmiot dyskusji.

Znów wszystko pomyliłaś. W tym wątku sama zadałaś pytanie:
                  dlaczego mialabym kogokolwiek mylic?
                  w którym w oczywisty sposób uczyniłaś samą siebie przedmiotem dyskusji. Po udzieleniu Ci krótkiej, acz wyczerpującej odpowiedzi nie zamierzam kontynuować.

> Wątek wycięto, ale mam śmiałe przypuszczenie, że możesz czytać wycięte wątki.

Jeśli w powyższym zdaniu masz na myśli zamknięty wątek o swoich urojeniach, to nie został wycięty, a ja nie mogę czytać wyciętych wątków.
                  EOT z mojej strony.
                  • znana.jako.ggigus Re: ciekawy sposb dzialaniam oderacji 09.06.16, 22:40
                    Nie uczyniłam siebie przedmiotem żadnej dyskusji. Moderatorka marrant w tym wątku stwierdziła, że mylę ludzi/nicki/fakty. Nie widzę pomyłki u siebie i dopytałam o to. Do tej pory nie otrzymałam odpowiedzi, no ale wiadomo, że moderacja pracuje wg uznania.
                    Takie dopytywanie o coś to normalne zjawisko w komunikacji (pisemnej czy ustniej) i aż się dziwię, że taki stary formowy wyga jak pisze na ten temat.
                    Widzisz, sam nie rozumiesz, że moja wypowiedź w tym wątku NIE dotyczy dyskusji zamkniętej wg uznania. A mimo to a priori uznajesz, że chcę być przedmiotem dyskusji. Nie mogę na tym forum o moderacji. Tutaj można dykuskutować o moderacji. Ale moderacja wycina takie wątki. Wg uznania.
                    Buziaczki
                    • bartoszcze Re: ciekawy sposb dzialaniam oderacji 10.06.16, 08:11

> Nie uczyniłam siebie przedmiotem żadnej dyskusji. Moderatorka marrant w tym wąt
                      > ku stwierdziła, że mylę ludzi/nicki/fakty.

I miała rację. A Twoje wątpliwości co przyczyn dla których mylisz, dotyczą wyłącznie Ciebie. Podobnie jak problem trudności z zaakceptowaniem przez Ciebie faktu, że mylisz. Może jakiegoś bloga sobie załóż na te rozważania?
                      • znana.jako.ggigus Re: ciekawy sposb dzialaniam oderacji 10.06.16, 09:16
                        Nie jestem tematem tego watku.
                        Nie wiem, dlaczego orzekasz, czy ktos mial racje. Nawet nie zrozumiales tego, o co dopytywalam ja. Ale wiesz, ze wg Ciebie nie mam racji. Logika, bartoszcze, logika!!
                      • znana.jako.ggigus Re: ciekawy sposb dzialaniam oderacji 10.06.16, 09:17
                        PS: Bartoszcze, keidy to czytam,:
                        (...) A Twoje wątpliwości co przyczyn dla których mylisz (...), pragne goraco spytac o numer telefonu Twojej polonistki.
                        • bartoszcze Re: ciekawy sposb dzialaniam oderacji 10.06.16, 13:29

> keidy pragne goraco spytac
                          >
                          Czy możesz to napisać po polsku, proszę?
          • znana.jako.ggigus Re: ciekawy sposb dzialaniam oderacji 09.06.16, 14:39
            Marrant, kobieto Internet (cokolwiek mialoby to znaczyc), dlaczego kasujecie watek, w ktorym tematyzuje Wasza dzialalnosc na forum, tematyzujacym Wasza dzialalnosc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka