Dodaj do ulubionych

problem z logowaniem

10.06.18, 09:17
od tygodnia mam problem z logowaniem do poczty.podczas logowania pojawia sie albo strona Aktywuj poczte albo uzytkownik nie istnieje.Zaznaczam ze nie usuwalem poczty.zgloszone przez maila ,wykonany telefon.i co i nic nawet nie dostalem informacji ze przyjeto zgloszenie.no i na fb tez zero odzewu.Pani na infolini powiedziala ze mam byc cierpliwy i wedlug systemu uzytkownik istnieje.
ktos cos
Obserwuj wątek
    • bagienny Re: problem z logowaniem 11.06.18, 08:30
      Proszę poczekać na odpowiedź z pomocy.
      • fabioconti Re: problem z logowaniem 12.06.18, 09:25
        to ile mozna czekac? zero odzewu zero wyjasnienia sprawy prawie 2tyg bez poczty i nikt nie umie odpowiedziec co sie stalo
        • bagienny Re: problem z logowaniem 12.06.18, 09:54
          Zgłoszenia są realizowane w kolejności ich wpłynięcia do pomocy.
          • fabioconti Re: problem z logowaniem 12.06.18, 10:00
            to niezle zaleglosci macie,aczkolwiek mialem tryb pilny tak mi powiedziano na infolini.to jest moja podstawowa poczta.chyba trzeba bedzie o odszkodowanie walczyc.,bo nie mam dostepu do klientow i nie wiem co sie dzieje
            • fabioconti Re: problem z logowaniem 14.06.18, 11:15
              2 tyg juz minelo i echo.gdzie ta pomoc
              • bertbertbert Re: problem z logowaniem 15.06.18, 14:59
                problem został już rozwiązany
    • s.baginska Re: problem z logowaniem 09.04.19, 15:58
      Czy mogę Cię prosić o numer na infolinię? Ja również mam maila na gazeta.pl i jest to mój podstawowy mail - do kontaktów z klientami oraz wszelkimi usługodawcami (na ten mail przychodzą między innymi wszystkie rachunki). Od rana nie mogę się zalogować. Wyskakuje komunikat, że trwają prace administracyjne... Już ponad 8 godzin trwają... Zgłosiłam sprawę mailowo na pomoc@agora.pl, ale zero odzewu... Szukałam w necie numer na infolinię ale nie znalazłam. Mogę Cię prosić o podanie?
      • bertbertbert Re: problem z logowaniem 11.04.19, 15:09
        Awaria została już naprawiona

Centrum Obsługi Klienta

E-mail: pomoc@agora.pl

tel. (42) 631 60 90

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka