Gość: AP IP: *.fbx.proxad.net 13.06.16, 20:37 Jaki jest najdłuższy okres nakładanej blokady, czy istnieje również "dożywotni" zakaz pisania na forach Agory? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AP Re: Blokada konta. IP: *.fbx.proxad.net 16.06.16, 15:59 Na jakiej podstawie istnieje? Bo nie ma tego zapisu ani w Regulaminie, ani kontrakcie który Użytkownik podpisuje z forum Agora. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Antydatują regulamin :) 17.06.16, 23:55 Gość portalu: AP napisał(a): > Na jakiej podstawie istnieje? > Bo nie ma tego zapisu ani w Regulaminie, ani kontrakcie który Użytkownik podpis > uje z forum Agora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: Blokada konta. IP: *.fbx.proxad.net 18.06.16, 16:05 inocom napisał(a): Antydatują regulamin. Jak widać z powyższego czerwonego podpisu, już ktoś to uczynił. Odpowiedz Link Zgłoś
bialeem Re: Blokada konta. 18.06.16, 16:30 Nie jesteś zbyt mądry, nie? Nie odpowiadaj. To było pytanie retoryczne. Na czerwono jest powiedziane, że istnieje dożywotni zakaz pisania na forach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: Blokada konta. IP: *.fbx.proxad.net 18.06.16, 16:55 bialeem 18.06.16, 16:30 Nie jesteś zbyt mądry, nie? Nie odpowiadaj. To było pytanie retoryczne. Na czerwono jest powiedziane, że istnieje dożywotni zakaz pisania na forach. -- Na czerwono to jest podpis. A powiedziane jest pod tym czerwonympodpisem to co napisał inocom: "Regulamin został antydatowany" Bo jak uzasadniłem wcześniej, nie ma żadnego PRAWNEGO punktu umowy z Użytkownikiem ani w Regulaminie który istnienie tej SANKCJI jasno by określał. -- Odpowiadając na twe "retoryczne pytanie": jestem zbyt głupi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: Blokada konta. IP: *.fbx.proxad.net 18.06.16, 17:27 Poczytaj sobie marrant archiwa Forum Agora: giwi 22.11.09, 15:50 Nie ma i raczej nie będzie. W internecie jest wiele możliwości obejścia wszelkich zakazów. Można tylko zablokować wejście loginu. Całkowity zakaz wstępu jest możliwy tylko w przypadku odcięcia od sieci, ale jest to bardzo trudne do zrealizowania w praktyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Re: Blokada konta. IP: *.fbx.proxad.net 20.06.16, 15:08 Dziękuję Ci marrant za wpis. Jak Twoja odpowiedz ma się do definicji blokady konta przez giwi na ten sam temat? I jakie czasowe blokady, ile dni, miesięcy, lat są standardowo nakładane? Proszę o odpowiedz na te dwa pytania. I może w taki sposób, aby ktoś mi tu nie ubliżał i ze "nie jestem zbyt mądry" Odpowiedz Link Zgłoś