Dodaj do ulubionych

test dla admninów społecznych jest

08.10.04, 19:12
Adminie społeczny, co czujesz wycinając posty innych?

A -satysfakcję seksualną
B -to dobry lek na moczenie nocne jest
C -teraz k... ja tu najważniejszy jestem
D -nareszcie mam ważną funkcję w życiu

Adminie społeczny, wybierz opcję właściwą właśnie.
Badanie przeprowadzane celem opracowania systemu pomocy dla adminów
społeczników jest.
Obserwuj wątek
    • pejsaty Re: test dla admninów społecznych jest 08.10.04, 19:13
      czy mozna wybrac wiecej niz jedna odpowiedz? bo mi ciezko z ktorejs
      zrezygnowac.
      • perla Re: test dla admninów społecznych jest 08.10.04, 19:14
        można
        Mozna również dołożyć własne opcje właśnie.
        • pejsaty Re: test dla admninów społecznych jest 08.10.04, 19:19
          to ja poprosze wszystkie i dodam jeszcze inne:
          E ja wam pokaze gdzie raki zimuja!
          F pies mnie slucha, a sie przeciez musze gdzies wygadac.
          G ordnung muss sein.
          H dobrze mi w czerwonym.
          • pejsaty autokorekta 08.10.04, 19:20
            pejsaty napisał:

> to ja poprosze wszystkie i dodam jeszcze inne:
            > E ja wam pokaze gdzie raki zimuja!
            > F pies mnie nie slucha, a sie przeciez musze gdzies wygadac.
            > G ordnung muss sein.
            > H dobrze mi w czerwonym.
            • aniela Re: autokorekta 08.10.04, 19:39
              I. czuje sie jakbym mial wiekszy samochod (noco? podobno rozmiar ma znaczenie.
              samochodu znaczy)
              • pejsaty Re: autokorekta 08.10.04, 19:42
                a przepraszam pani tu nielegalnie!
                (J bo chcialem poznac ciekawych ludzi)
                • aniela Re: autokorekta 08.10.04, 19:50
                  aha widoczna ciaza i dziecko na reku upowaznia mnie do niestania w kolejce
                  (K. bo w internecie nikt nie wie ze jestem psem? ;) )
                  • pejsaty Re: autokorekta 08.10.04, 19:56
                    aha kazdy tak mowi ze jest w ciazy!
                    (L bo zupa byla za slona)
                    • aniela Re: autokorekta 08.10.04, 20:02
                      ubierz kwawat. klient w krawacie jest mniej awanturujacy sie :)

(Ł. bo to zla kobieta byla)
                      • pejsaty Re: autokorekta 08.10.04, 20:08
                        pani tylko udaje, ze jest honorowym krwiopijca! ;)
                        (M zeby polska byla polska)
                        • aniela Re: autokorekta 08.10.04, 20:13

> (N oraz za wolnosc nasza i Wasza, zywią i bronia)
                          • pejsaty Re: autokorekta 08.10.04, 20:17
                            (O bo katolik glosuje na katolika, zyd na zyda a mason na masona)
                            • aniela Re: autokorekta 08.10.04, 20:18
                              P. zeby tu byla druga japonia.
                              • pejsaty Re: autokorekta 08.10.04, 20:20
                                R a ziemia dla ziemniakow. (ksiezyc na madagaskar?)
                                • aniela Re: autokorekta 08.10.04, 20:22
                                  S. i zeby podatki byly nizsze a w pzychodni osiedlowej przyjmowal dr Burski (w
                                  tej roli artur zmijewski)
                                  • pejsaty Re: autokorekta 08.10.04, 20:25
                                    T a na plazy sloneczny patrol z pamela a. (w roli pameli moze byc ktos z
                                    mniejsza iloscia silikonu w strategicznych miejscach)
                                    • aniela Re: autokorekta 08.10.04, 20:26
                                      U. zeby na wierzbach gruszki rosly. a sliwki zeby same do kompotu wpadaly. i
                                      zeby paopierosy nie zabijaly
                                      • pejsaty Re: autokorekta 08.10.04, 20:31
                                        Y i zeby trawa byla zawsze zielona i ... tania.
                                        • aniela Re: autokorekta 08.10.04, 20:34
                                          > Y i zeby trawa byla zawsze zielona i ... tania.

:))))

polknales kilka literek. i to bez popitki ;-) znaczy ze nie przeplacasz, wiec
                                          nie narzekaj :)
                                          • pejsaty Re: autokorekta 08.10.04, 20:36
                                            bo mi sie pomysly koncza/ bo myslalem, ze nie zauwazysz/ bo szczerze mowiac
                                            bylem chory na tej lekcji gdy uczylismy sie koncowki alfabetu...
                                            • aniela Re: autokorekta 08.10.04, 20:39
                                              noi masz, Messja zuzywa najlepsze literki!
                                              • pejsaty Re: autokorekta 08.10.04, 20:40
                                                kto pozwolil trollowi sie wpychac do watku dla aesow i ich wiernych
                                                sympatyczek ? (noco?)
                                                • aniela Re: autokorekta 08.10.04, 20:41
                                                  weszla na zolte papiery. ochroniarz jest daltonista
                                                  • pejsaty Re: autokorekta 08.10.04, 20:44
                                                    zupelnie toto szacunku nie ma, nic a nic.
                                                    ps czy po Z jest jeszcze jakas litera? bo @ chyba jeszcze nie bylo? :)
                                                  • aniela Re: autokorekta 08.10.04, 20:46
                                                    pejsaty napisał:

> zupelnie toto szacunku nie ma, nic a nic.
                                                    > ps czy po Z jest jeszcze jakas litera? bo @ chyba jeszcze nie bylo? :)

ta malpka to nie jest bardzo zly pomysl na piatkowy wieczor:)
                                                  • pejsaty Re: autokorekta 08.10.04, 20:47
                                                    aha mam jeszcze ### (to krowa, przycupnela na plocie wlasnie).
                                                  • aniela Re: autokorekta 08.10.04, 20:48
                                                    pejsaty napisał:
                                                    (to krowa, przycupnela na plocie wlasnie).

czy ona nurkuje? bo moze ja znam
                                                  • pejsaty Re: autokorekta 08.10.04, 20:51
                                                    o tym nie wiedzialem. ale czy to pewne?
                                                  • aniela Re: autokorekta 08.10.04, 20:52
                                                    jezdzi folcwagenem z naklejka nurka. to znak rozpoznawczy
                                                  • pejsaty Re: autokorekta 08.10.04, 20:56
                                                    o czym my teraz mowimy (nie liczac krowy) bo zgubilem watek i musialem sie
                                                    zalogowac raz jeszcze.
                                                  • aniela Re: autokorekta 08.10.04, 20:58
                                                    to pewnie wszystko przez Messje.
                                                    chyba udam sie w kierunku dobrze zapowiadajacego sie weekendu (zanim sie
                                                    popsuje, ten weekend). czego i Tobie zycze :)
                                                  • pejsaty Re: autokorekta 08.10.04, 21:03
                                                    aniela napisała:

> chyba udam sie w kierunku dobrze zapowiadajacego sie weekendu (zanim sie
                                                    > popsuje, ten weekend). czego i Tobie zycze :)

najuprzejmiej dziekuje i odzwajemniam zyczenia - rzekl pejsaty bordo krecac
                                                    mordo.
                                                  • messja Re: autokorekta 08.10.04, 20:57
                                                    aniela napisała:

> weszla na zolte papiery. ochroniarz jest daltonista

anielo jesli musialas komus papiery pokazywac, zeby tu wejsc, to ktos cie znowu
                                                    wykorzystal:)
                                                    dlatego pozwole wam jednak tutaj zostac: aesiatko i jego hihoczaca lalo:)
                                          • messja Re: autokorekta 08.10.04, 20:36
                                            aniela napisała:

> > Y i zeby trawa byla zawsze zielona i ... tania.
                                            >
                                            > :))))
                                            >
                                            > polknales kilka literek. i to bez popitki ;-) znaczy ze nie przeplacasz, wiec
                                            > nie narzekaj :)

Z. co by niektorzy przestali anielowac.

po pijaku:)
              • Gość: xxx Re: autokorekta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.04, 19:51
                J. Doznaje ograzmu
                • aniela Re: autokorekta 08.10.04, 19:55
                  Gość portalu: xxx napisał(a):

> J. Doznaje ograzmu

gratuluje.
                  • pejsaty Re: autokorekta 08.10.04, 19:57
                    anene orgazm jest tylko w pakiecie dla adminow. :)
                    • edzioszka Re: autokorekta 09.10.04, 14:17
                      a do kogo mogę się zgłosić po odbiór? i czy istnieje możliwość rozłożenia go na
                      raty (dawkowanie przyjemności)? :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka