storczyk 05.11.09, 20:17 Zacznę od tego że dziś umarł mi drugi chomik pierwszy umarł w pozycji skulonej a drugi położył się na plecach, łapami do góry słyszałam że to druga poza coś oznaczy ale nie wiem co (może że cierpiał???) proszę o odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an3cia_ Re: Chomik - pytanie 05.11.09, 20:19 ojejku. współczuje... mam chomika , pierwszego. i co ja bym zrobiła gdyby umarł... ale wiem że kidyś to nastąpi. a co do tej pozycji to nie mam pojęcia ... Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Chomik - pytanie 05.11.09, 20:22 o rany.! ja już mam 6 chomika . każde mi umierało gdy spało ... i nigdy nie widziałam jak .. po proastu lezał . współczuję chyba jak był skulony to go bolało coś w brzuchu . ;/ drugi na plecach?! hmm . no nie wiem , dziwna poza . ;/ wiesz już im nie pomożesz więc niestety przykro mi , pa;* Odpowiedz Link Zgłoś
storczyk Re: Chomik - pytanie 05.11.09, 20:35 dobra dzienx przestaje o tym myśleć Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski Re: Chomik - pytanie 05.11.09, 20:36 joj przykro mi a o tych pozach szukałam w necie ale nie znalazłam Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia Re: xD 06.11.09, 15:03 tez nie wiem co to oznacza...moj ostatni (a mialam 3) zdechl na boku a moze to od niczego nie zalezy? nie wiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankowa . 12.11.09, 19:24 ja mam drugiego ; ( a mój 1 zmarł w sierpniu do tej pory płacze wieczorem -.- Odpowiedz Link Zgłoś