Dodaj do ulubionych

Jaki z tego interes ?

22.01.18, 10:07

czuk1 21.01.18, 08:42 wpisem jak niżej, w wątku - rosja i świat .... pisałem

Dodam.
Forum (rosja i świat) , jego treść i uczestnicy, są nieprzychylni Polsce. Nie spotkałem też forum z godłem obcego państwa, tu nieprzyjaznego Polsce.
Ponadto moderatorzy (tego forum) nakładają kaganiec na chcących wypowiedzieć się uczciwie,
takich się banuje. Gdzie więc wolność słowa.
Forum stanowiące zamkniętą (dla Polaków, z zewnątrz) tubę propagandową i placówkę dywersji
politycznej Rosji . Jeśli jest miejscem obserwacji najemników przez służby specjalne.... to uwag nie mam. Ale na miejscu moderatorów Agory (już dawno) spowodował bym usunięcie apelu Założyciela/admina rosyjskiego forum; o takiej treści : "Do wypróżniania się są inne fora, między innym forum "Świat", gdzie cenzura toleruje fizjologiczne potrzeby forumowiczów."

Najemnicy zgrupowani na forum " Rosja i świat" są nieskutecznie blokowani. Zmieniają loginy i nadal grasują na forach Agory. Treści ich wpisów są antypolskie, siejące zamęt w głowach Polaków, pogłębiające podziały Polaków, sprzyjające rozbijaniu UE; są miejscem lobbingu Rosji.
Czas na uporządkowanie tego " zaśmiecania."
Obserwuj wątek
    • kasi.aa Re: Jaki z tego interes ? 22.01.18, 13:05
      Mówisz o forum prywatnym, tam obowiązują inne zasady: pomoc.gazeta.pl/pomoc/1,154322,11261764,Regulamin_uzytkownika_Serwisow_Internetowych_Agory.html
      a dokładnie: § 12 Postanowienia dodatkowe dotyczące Forum Prywatnego

To właściciel decyduje o charakterze takiego forum, w tym o loginach, które chce banować
      administracja nie ingeruje (chyba że dostaniemy uzasadnione zgłoszenie łamania prawa polskiego).
      • czuk1 Re: Jaki z tego interes ? 22.01.18, 13:09
        Donosicielem nie byłem i nie będę. Z moderowaniem (ze strony AGORY) przecież jest tak - moderator widzi łamanie polskiego prawo, nie czeka na doniesienia forumowiczów - sam podejmuje decyzję.
        • czuk1 Re: Jaki z tego interes ? 23.01.18, 23:48
          Agora ma umowę z kimś i odpowiada za wszelkie naruszenia polskiego prawa , w tym przez właścicieli prywatnych for.
          Zawsze można (i trzeba) im zabrać uprawnienia do założenia i prowadzenia forum zabrać, jeśli takie przypadki mają miejsce. Jeśli nie ma żadnych sankcji a już na pierwszy rzut oka widać who is who ( i to w okresie toczącej się wojny hybrydowej) , to zasadne jest moje pytanie - jaki Agora ma tu interes ?
          • kasi.aa Re: Jaki z tego interes ? 24.01.18, 10:09
            Jeśli na forum prywatnym widzisz wpisy łamiące prawo polskie - przyślij linki na forum@agora.pl
            • czuk1 Re: Jaki z tego interes ? 27.01.18, 10:57
              kasi.aa napisała: Jeśli na forum prywatnym widzisz wpisy łamiące prawo polskie - przyślij linki na forum@agora.pl

Nie będzie to trudne. Najpierw muszę wyzdrowieć. A potem dopiero obywatelski obowiązek.
              Swoją drogą ...myślałem, że moderatorzy mają obowiązek podejmować akcję "z urzędu", kto lepiej niż moderator ocenia co jest a co nie jest, rasizmem, nazizmem, nawoływaniem do rasizmu ,hołubieniem komunizmu.,...
    • czuk1 Re: Tam jest nagminnie łamane prawo 27.01.18, 10:49
      wykrywaczu _ kłamców. Uratowałeś temat i mnie. Stokrotne dzięki. Jestem obłożnie chory i nie mam szans na grzebanie się w
      rosyjskich brudach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka