Dodaj do ulubionych

precz z trollami

IP: 5.2.1R1D* / 202.138.113.* 09.11.04, 19:07
Zbanowac te wszystkie trolle z pejsatym na czele, gini, pollaka, jureeka,
messje, bez logina i diablice. To skandal aby takie jesdnostki zasmiecaly
publiczne forum powaznego portalu.
Obserwuj wątek
    • Gość: błękitna_ostryga Re: precz z trollami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:12
      Popieram

PS Fajnie że jesteś.
    • Gość: zielona salamandra Re: precz z trollami IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.11.04, 19:15
      brawo!

jestem z wami.
      • Gość: błękitna ostryga Re: precz z trollami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:21
        Zła salamandra jesteś. Tak powiadają.
        • Gość: zielona salamandra Re: precz z trollami IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.11.04, 19:27
          z pewnoscia mnie z kims mylisz. kiedys pisalam pod innym nickiem, ale, ze to
          bylo bardzo dawno temu to nie pmietam nawet pod jakim. teraz przez kilka
          miesiecy nie mialam dostepu do internetu. wszystkich moich wpisow na forum jest
          moze 3, gora 10.
          weszlam przypadkowo na to forum i nie moge si nadziwic co tutaj sie dzieje.
          postanowilam wiec poprzec sluszna akcje innych nowych towarzyszek.

• Gość: pollak Re: precz z trollami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:30
            A, skoro jesteś całkiem tutaj nowa...
            • Gość: błękitna ostryga Re: precz z trollami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:31
              A, skoro jesteś całkiem tutaj nowa...

(ależ zgrywus z tego pollaka, trolla wstrętnego, że odpowiada za mnie)
              • Gość: zielona salamandra Re: precz z trollami IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.11.04, 19:37
                tak jestem tuaj nowa, to przeciez widac po moim nicku.

a ten pollak to faktycznie jest wstretny - nalezy do zlych trolli. nie to co my!
                powinni go zabanowac.
            • Gość: żółta_łódźpodwodna Re: precz z trollami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 19:35
              czy ten watek jest wymierzony w MEssjonarzy?
              • Gość: pmrńczawa_altrntyw Re: precz z trollami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 19:36
                czy tez moze ten watek nie jest wymierzony w Messjonarzy?
                • Gość: zielona salamandra Re: precz z trollami IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.11.04, 19:41
                  ty bardzo niedomyslna jestes jak na nowa kolezanke. mam nadzieje, ze to nie o
                  inteligencje chodzi. przeciez autorka watku jasno napisala w kogo wymierzony
                  jest watek: w wstretne trolle!

zlote, to jest dobre trolle, nie maja powodu do zmartwien...

• Gość: pollak Re: precz z trollami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:36
                Tak. Anielu bisz takich?
                • Gość: niebieskie_migdaly Re: precz z trollami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 19:38
                  hm
                  • Gość: tabula_rasa Re: precz z trollami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:44
                    Ano.
                    • Gość: biały_miś Re: precz z trollami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 19:45
                      zgoda buduje :)
                      • Gość: biała_gorączka Re: precz z trollami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:51
                        Ano.

• Gość: rozowa_landrynka Re: precz z trollami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 19:52
                          gut.
                          • Gość: żółta febra Re: precz z trollami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:54
                            Ano.
                            • Gość: zielono_mi Re: precz z trollami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 19:58
                              to gut
                              • Gość: rhapsody_in_blue Re: precz z trollami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 20:00
                                Ano.

• Gość: green_day Re: precz z trollami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 20:01
                                  gut

ps. moje sa biale (jesli to gra w szachy)
                                  • Gość: moonlight_sonata Re: precz z trollami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 20:04
                                    Ano.

PS OK (sonata quasi una fantasia)
                                    • Gość: red_hotchilipepper Re: precz z trollami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 20:12
                                      gut

ps Pat i Mat (sasiedzi)
                                      • Gość: aha Re: precz z trollami IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.11.04, 20:16
                                        very gut. co za umysl szachowy!

ps.
                                        nie wiem tylko po co byla ci ta kostka...
                                      • Gość: pink_floyd Re: precz z trollami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 20:19
                                        Kto pat? I dlaczego?
                                        • Gość: brown_sugar Re: precz z trollami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.11.04, 20:21
                                          nomen omen jeden. nie znasz go :)
                                          • Gość: zielona herbata Re: precz z trollami IP: 217.207.122.* 09.11.04, 23:37
                                            a nene. aniela jest powszechnie znana: musk nie czlowiek. i te szachy -
                                            delikatesy inteligencji...
                                  • Gość: zielona salamdra Re: precz z trollami IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.11.04, 20:04
                                    czesc!

ja tez jestem nowa i chce tylo ci powiedziec, ze zachwycila mnie twoja
                                    inteligencja. dobrze, ze sa jeszcze takie trolle, ktorym chodzi tylo o jakosc,
                                    a nie ilosc.
                                    popieram.
                                    • Gość: czarny_charakter Re: precz z trollami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 20:06
                                      Zła salamandra jesteś, salamandro.
                                      • Gość: zorro Re: precz z trollami IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.11.04, 20:09
                                        aha.

popieram. i jeszcze: gut.
                • Gość: zilona salamandra Re: precz z trollami IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.11.04, 19:57
                  aha. to podobne do anieli powszechnie znanej z inteligencji i ciekawych postow
                  (setnych).
                  • Gość: gandalf_szary Re: precz z trollami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 19:58
                    Zła salamandra jesteś.
                    • Gość: zielona salamndra Re: precz z trollami IP: *.in-addr.btopenworld.com 09.11.04, 20:02
                      trudno byc takim gut jak aniela, ale sie staram.
    • Gość: pitu-pitu Re: Protedtuję - zostawić chociaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 22:28
      tę parkę ćwierkających kanarków - bez messji i pollaka to forum byłoby smutne.
    • Gość: kszo_ostrowiec_św Re: precz z trollami IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.04, 23:27
      I tak wszystko ch..j.

Ch..ja tam zabanować!
      • Gość: patience Re: precz z trollami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.04, 03:57
        Gość portalu: kszo_ostrowiec_św napisał(a):

> Ch..ja tam zabanować!

Onego to zdecydowanie nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka