Dodaj do ulubionych

Forum emama

29.06.25, 22:50
Zauwazylam, iz moderator emama czyli iwonia zaczela mnie coraz czesciej kasowac bardzo często bez zasadnie np tu:

forum.gazeta.pl/forum/w,567,179102621,179102621,Hamas_oferuje_pieniadze_za_ataki.html?p=179103321

Zaczynam podejrzewać ze ma zamiar mnie zablokowac czasowo czy cos w ten desen ....bo moze.

Zostawia rowniez zlosliwe wypowiedzi a kasuje tylko mnie.

Ja rozumiem ze oszczednosci itd ale czy mozna utrzymywac jakos poziom i nie pozwalac na to by moderatorki nie naduzywaly swojej wladzy?
Obserwuj wątek
    • iwoniaw Re: Forum emama 29.06.25, 23:07
      Może zamiast zamieszczac ataki personalne na forumkę, która nawet nie bierze udzialu w tej dyskusji (!!!) oraz snuć fanfastyczne wizje na temat moderacji, zacznij po prostu stosować się do regulaminu, który zaakceptowałaś?
      • princesswhitewolf [...] 30.06.25, 00:54
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • hrasier_2 Re: Forum emama 30.06.25, 08:10
          Można powiedzieć, że za Tobą nie przepadała nigdy. Zwłaszcza jak zakładałaś wątki wojenne. Jedni mają fory drudzy nie.
          • princesswhitewolf Re: Forum emama 30.06.25, 08:29
            Tylko ze zadnych atakow personalnych tam nie bylo. Bylo pytanie czy to watek i nick forumki.

Zwyczajnie wziela mnie na celownik.
            • hrasier_2 Re: Forum emama 30.06.25, 09:16
              To nie pierwszy raz. Ja też nie jestem ulubieńcem. Staram się ograniczać pisanie na tym forum. Wkurza mnie jedynie pisanie nieprawdy. Ta saga się długo ciągnie. Trzymaj się i nie daj się.
      • pijatyka [...] 30.06.25, 14:12
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • kasi.aa Re: Forum emama 01.07.25, 09:46
      Moderator społeczny nie ma możliwości blokowania użytkowników.
      Personalne uwagi niezgodne z tematyką wątku są sprzeczne z Regulaminem.

Jeśli widzisz wpis, który Twoim zdaniem łamie regulamin lub chcesz zapytać o konkrety skasowany wpis, należy przysłać link do wpisu/wątku pod adres forum@grupagazeta.pl
      • hrasier_2 Re: Forum emama 01.07.25, 15:01
        kasi.aa napisała:

> Moderator społeczny nie ma możliwości blokowania użytkowników.
        > Personalne uwagi niezgodne z tematyką wątku są sprzeczne z Regulaminem.
        >
        > Jeśli widzisz wpis, który Twoim zdaniem łamie regulamin lub chcesz zapytać o ko
        > nkrety skasowany wpis, należy przysłać link do wpisu/wątku pod adres forum@grup
        > agazeta.pl
        Wiesz dobrze Kasiu, że te standardy moderatorów społecznych są nadużywane. Przykład forum Kraj. Funkcjonuje bez moderatora, bo nadużywał swoich uprawnień. Czyli można. Pozdrawiam.

• kasi.aa Re: Forum emama 02.07.25, 13:15
          Na działania moderatora można wnieść skargę: pomoc@grupagazeta.pl
          Skarga rozpatrzona pozytywnie skutkuje przywróceniem wpisu.
          Wszelkie rzekome nadużycia należy zgłaszać na podany wyżej adres, wraz z precyzyjnym opisem zjawiska oraz przykładami wątków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka