Dodaj do ulubionych

Moderowanie na forum wegetarianizm b.pascal

IP: 3.3.* / *.its.unimelb.edu.au 10.12.04, 04:12
Wysłałem dwa razy informacje o tym co b.pascal robi na forum wegetarianizm.
Do tej pory nie otrzymałem informacji.
b.pascal wyciął wątek Kuchenka mikrofalowa a leukocytoza potrawienna a
następnie znowu wstawił po kilku dniach.
Codziennego przypominania
O co tu biega.
Pytałem się czy b.pascal je mięso.
W dalszym ciągu bez odzewu.
Od:
forum@agora.pl.

Jędruś wegano-witarianin + B12
Obserwuj wątek
    • Gość: telemasca Re: Moderowanie na forum wegetarianizm b.pascal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 02:08
      To nie ma znaczenia czy pascal je mieso. Powinien stosowac identyczna miare w
      stosunku do wszystkich. Nie wykazuje sie obiektywizmem, a raczej arogancja,
      "tu-mi-wisizmem", brakiem obiektywizmu. Skoro czuje sie obciazony moderowaniem
      forum Wegetarianizm, czego wyrazy dawal nie raz, proponuje go odciazyc. Usuwa
      watki ktore sa zgodne z netykieta, regulaminem i tematyka forum. Najwyrazniej to
      od jego dobrego humoru zalezy czy dane watki zostana czy nie. Dziwne ze zwykle
      obrazliwe watki w stosunku do Wegetarian potrafia przetrwac dluzej albo nie
      zostaja wyciete od razu.
      • Gość: Jędruś Moderowanie???? b.pascal IP: 3.3.* / *.its.unimelb.edu.au 11.12.04, 06:35
        Telemaska – Neoplus

Ciebie nie pytam ozdanie.

ROTFL
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=18101472
        • Gość: telemasca Re: Moderowanie???? b.pascal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 12:51
          Jedrus - Unimelb
          A ja na pewno nie wymagam twojego zezwolenia.
          Spamujesz na forum umieszczajac 30 razy ten sam watek to sie nie dziw ze kasuja.
      • b.pascal Re: Moderowanie na forum wegetarianizm b.pascal 11.12.04, 09:16
        Gość portalu: telemasca napisał(a):

> Usuwa watki ktore sa zgodne z netykieta, regulaminem i tematyka forum.

Jeśli ta uwaga odnosi się do Twojego wątku poświęconego HIV i diecie optymalnej,
        to przykro mi, ale w tej sprawie akurat nie masz racji. Jestem cały czas gotów
        udzielić Ci odpowiednich wyjaśnień (mailem), ale wygląda na to, że wcale Cię one
        nie interesują. Szkoda.
        Z całym szacunkiem
        BP
        • Gość: telemasca Re: Moderowanie na forum wegetarianizm b.pascal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 12:49
          A ja czekam w takim razie na maila. Nie bede petentem. Adres znasz:
          telemasca@gazeta.pl
        • miss_dronio Re: Moderowanie na forum wegetarianizm b.pascal 11.12.04, 12:57
          Pascal a moze jednak opiszesz te podwody na forum? Myślę, ze wiele osób chętnie
          zapozna się z zasadami moderacji na F. Wegetarianizm i prześledzi decyzję
          odnośnie tego konkretnego wątku. Przeciez to chyba żadna tajemnica?
    • b.pascal Re: Moderowanie na forum wegetarianizm b.pascal 11.12.04, 09:07
      Gość portalu: Jędruś napisał(a):

> b.pascal wyciął wątek Kuchenka mikrofalowa a leukocytoza potrawienna a

Nieprawda. Pierwszy wątek poświęcony temu tematowi nie został nigdy usunięty,
      choć powinien być. Za to konsekwentnie usuwałem wszystkie jego kolejne kopie.
      Pozdrawiam
      BP
      • Gość: Jędruś Re: Moderowanie na forum wegetarianizm b.pascal IP: 3.3.* / *.its.unimelb.edu.au 11.12.04, 22:41
        b.pascal

?? ! Kłamiesz albo ci Tebe lub inni robią ci 5-tą kolumnę.
        Był usunięty dlatego wstawiałem ten sam wątek jeszcze raz, jeszcze raz.
        Dowodem jest screen który zrobił Arecibo1, jak szybko ww. wątek był usuwany.
        Za to Arecibo1 podziękowałem.

Ponad to:
        Pytanie pozostaje otwarte????

Moderowanie powinna być robione przez osoby będące w temacie forum.
        Pytam się jeszcze raz: Jesz mięso?

• arecibo1 Re: Moderowanie na forum wegetarianizm b.pascal 12.12.04, 05:36
          > Był usunięty dlatego wstawiałem ten sam wątek jeszcze raz, jeszcze raz.
          > Dowodem jest screen który zrobił Arecibo1, jak szybko ww. wątek był usuwany.

Tak to juz jest z B.Pascalem ze raz watki znikaja, pozniej sie znowu pojawiaja,
          znowu znikaja...
        • b.pascal Re: Moderowanie na forum wegetarianizm b.pascal 12.12.04, 11:46

> b.pascal
          >
          > ?? ! Kłamiesz albo ci Tebe lub inni robią ci 5-tą kolumnę.

Ani jedno, ani drugie. Ten wątek nigdy z forum nie został usunięty:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=17983784
          Oczywiście nie łudzę się, że się ze mną zgodzisz. Za dużo hałasu narobiłeś już w
          tej sprawie, żeby się teraz wycofać jak niepyszny. :))))

> Był usunięty dlatego wstawiałem ten sam wątek jeszcze raz, jeszcze raz.
          > Dowodem jest screen który zrobił Arecibo1, jak szybko ww. wątek był usuwany.
          > Za to Arecibo1 podziękowałem.

Pewnie nie wiesz, że ponowne umieszczanie na forum wątku, który został usunięty,
          jest traktowane jako spamowanie? Bardzo się cieszę, że Are zrobił ten screen.
          Będzie cennym dowodem, jeśli znowu zaczniesz notorycznie łamać Regulamin i z
          tego powodu będę zmuszony zwrócić się o odcięcie ci dostępu do forum. Jeden taki
          przypadek już miał miejsce. Z tego samego powodu.
          To moja ostatnia wypowiedź na ten temat.
          Pozdrawiam
          BP
          • Gość: are Re: Moderowanie na forum wegetarianizm b.pascal IP: *.clubnet.pl 12.12.04, 16:40
            Ten screen nie dziala na Twoje konto wiec nie mieszaj, nie masz sie z czego
            cieszyc. Przywrociles te wszystk,ie watki, przyznales ie do tego i poszedles
            spac - krotko: wyslales forum do diabla na cala noc.
            • b.pascal Re: Moderowanie na forum wegetarianizm b.pascal 13.12.04, 00:55
              Gość portalu: are napisał(a):

> Ten screen nie dziala na Twoje konto wiec nie mieszaj, nie masz sie z czego
              > cieszyc.

W zasadzie masz rację. Nie ma się z czego cieszyć, bo wolałbym, żeby spamerzy w
              rodzaju Jędrusia nie grasowali po forum Wege, ale skoro już to robią, to dobrze,
              że zatroszczyłeś się o dowody ich działalności. :))))

> Przywrociles te wszystk,ie watki, przyznales sie do tego i poszedles
              > spac - krotko: wyslales forum do diabla na cala noc.

Jak większość ludzi w nocy zwykle śpię, więc nie zawsze mogę być na forum, kiedy
              jakiś Jędruś z drugiej strony oceanu ma akurat wenę do spamowania.
              A twoja troska o poziom forum jest dla mnie tym bardziej wzruszająca, że jak
              dotąd wiekszośc twojej forumowej twórczości trzeba było wycinać z powodu łamania
              przez nią Regulaminu i Netykiety. Rozumiem, że teraz to się zmieni? Mam więc
              jednak powód do radości. :))))
          • diab.lica do b.pascal- off topic 12.12.04, 18:26
            jesz mieso?
            • pejsaty pascal nie odpowiadaj! 12.12.04, 20:27
              diab.lica napisała:

> jesz mieso?

jesli jesz mieso to znaczy, ze jestes agresywny i dlatego za wiele wycinasz,
              jesli nie jesz to znaczy, ze jestes anemiczny i dlatego za malo wycinasz!
            • Gość: pollak Re: do b.pascal- off topic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 21:56
              Lepiej dla niego żeby jadł. Jako aes skompromitował się już conieco, a tego
              by jeszcze brakowało by okazał się jakimś wegetarianinem.
          • Gość: Jędruś Moderowanie na forum Mięsoholicy b.pascal IP: 3.3.* / *.its.unimelb.edu.au 13.12.04, 04:15
            b.pascal
            >Oczywiście nie łudzę się, że się ze mną zgodzisz. Za dużo hałasu narobiłeś już
            w tej sprawie, żeby się teraz wycofać jak niepyszny. :))))

Słuchaj:
            Czekałem dwa dni na odpowiedź:
            Doczytaj pierwszy listy który napisałem (otwierający).

Are to potwierdził kto z kogo chce zrobić przysłowiowego głupa.

Jaśniej

Dopóki osoba takiego pokroju jak ty (wyjmująca wątki) wkładająca wątki po kilku
            dniach widoczne dopiero na drugiej stronie to coś świadczy o ww. osobie.
            ja nie będę brał udział w tego rodzaju cwaniactwie.

Pytanie zostaje otwarte:
            Jesz mięso?

Po wiecej zobacz co piszą inni z zapytaniem o inne wątki!!!
            Przyjrzyj się dokładnie.
            Jeżeli wyrzucasz wątki i listy które ktoś proponuje, aby były wykasowane to się
            bardzo mylisz.

Polecam zmienić nazwę ww. forum na forum np. Mięso lub Mięsoholicy.

:)))) (((:
            • b.pascal Re: Moderowanie na forum Mięsoholicy b.pascal 13.12.04, 09:59

> Dopóki osoba takiego pokroju jak ty (wyjmująca wątki) wkładająca wątki po
              > kilku dniach widoczne dopiero na drugiej stronie to coś świadczy o ww.
              > osobie.

Spójrz prawdzie w oczy, Jędruś. Przegapiłeś ten wątek. Ale oczywiście pomyślałeś
              sobie, że to pewnie ten wredny b.pascal usunął go złośliwie. Mam rację? Kolejna
              myśl była pewnie taka: nie będzie mi tu b.pascal kasował wątków, już ja mu
              pokaże. Po czym zacząłeś wklejać kopie tego wątku i nadawać kolejnym kopiom
              numery. Czy takie postępowanie, według ciebie, dobrze o tobie świadczy? Czy tak
              zachowuje się kulturalny uczestnik forum? W moim słowniku na takie działania mam
              jedno określenie: złośliwe spamowanie. Nie odwracaj więc proszę kota ogonem.
              Jeszcze chwila i będziesz może próbował mi udowodnić, że to ja zakładałem te
              kolejne wątki na forum, żeby to potem zwalić na ciebie?

> ja nie będę brał udział w tego rodzaju cwaniactwie.

Bardzo się cieszę. Rozumiem, że to z twojej strony jest deklaracja, że nie
              będziesz więcej uprawiał spamu. Trzymam za słowo.
              • Gość: Jędruś Re: Moderowanie na forum Mięsoholicy b.pascal IP: 3.3.* / *.its.unimelb.edu.au 14.12.04, 04:38
                b.pascal

winny się tłumaczy mięsoholiczku
                - pytanie pozostało ? (:

• diab.lica Re: Moderowanie na forum wegetarianizm b.pascal 12.12.04, 18:17
      dlaczego ten czlowiek po prostu ze swojej funkcji nie zrezygnuje?
      jesli uzytkownicy sa niezadowoleni to znaczy, ze sie nie sprawdzil
      ale nie powinnam zapominac opinii jednej z moderatorek, ze uzytkownik=troll

link do sensownej wypowiedzi:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=18469579&a=18514258

• niech Re: Moderowanie na forum wegetarianizm b.pascal 12.12.04, 20:19
        Paskal pisze: "watek nie zostal usuniety. Czy wiesz ze wklejanie usunietego
        watku to spam?" Czy wiesz paskal ze wklejanie usunietego watku ktory nie zostal
        usuniety nie jest mozliwe?
        • Gość: pollak Re: Moderowanie na forum wegetarianizm b.pascal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 01:08
          Niech. Za głupi jesteś, żeby to pojąć.
    • Gość: are *** Tak moderuje B. Pascal *** IP: *.clubnet.pl 24.12.04, 13:07
      anorien.republika.pl/Snap1.gif

Kasowal bez przerwy watki Jedrusia i nawet nie byl laskaw powiedziec mu
      dlaczego. Pozniej je przywrocil na noc i poszedl spac - czyli poslal forum do
      doabla na cala noc.

Takie rzeczy robi bez przerwy.

Po raz n-ty: bywalcy forum Wegetarianizm sa z niego BARDZO niezadowoleni. Czesc
      juz sie przez niego wyprowadzila na forum prywatne "Planeta vege :)".

PROSIMY O ZMIANE MODERATORA albo chociaz pouczenie Pascala co i jak ma
      robic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka