Gość: diabel.tasmanski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 13:19 Jaka jest procedura dawanie bana i blokowania konta. Kto jest za to odpowiedzialny i na podstawiej jakich kryteriów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tebe Re: bany i blokada konta 14.01.05, 13:48 Jeśli ktoś ma zablokowane konto, widzi komunikat mówiący z kim powinien się skontaktować. Blokuje administracja forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabel.tasmanski Re: bany i blokada konta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 13:57 Na jakiej podstawie administracja forum blokuje konto? Czy jakąś role odgrywa w tym procederze opiekun forum? Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: bany i blokada konta 14.01.05, 14:08 To bez znaczenia - blokuje gdy jest powód. Jeśli ktoś jest zablokowany, widzi kontakt, można sprawę wyjaśnić i blokadę zdjąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabel.tasmanski Re: bany i blokada konta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 14:18 > To bez znaczenia - blokuje gdy jest powód. > Jeśli ktoś jest zablokowany, widzi kontakt, można sprawę wyjaśnić i blokadę > zdjąć. Jak to bez znaczenie. Administracja podejmuje decyzje na podstawe "widzi mi sie"? Co jest powodem? Jak inicjuje się procedure blokowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: bany i blokada konta IP: *.access.telenet.be 14.01.05, 14:27 diabel, sprawdz swoje konto raz jeszcze. byl jakis problem z logowaniem ogolny, moze ciebie tez to sie tyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabel.tasmanski Re: bany i blokada konta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 14:30 Z tego konta lub z tego komputera naruszano netykiete. Możliwość zalogowania się została zablokowana. Wniosek o zniesienie blokady proszę kierować pod adres abuse@poczta.gazeta.pl troll: ban do 21 I Niedoczekanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: bany i blokada konta IP: *.access.telenet.be 14.01.05, 14:35 a co to jest to 21 I??? data do ktorego cie zblokowali??? etam, pierwszy raz to w zawieszeniu powinni kare dac....hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: bany i blokada konta 14.01.05, 14:38 Gość portalu: only napisał(a): > a co to jest to 21 I??? Dostał bana na tydzien. Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: bany i blokada konta 14.01.05, 15:29 eressea napisała: > Dostał bana na tydzien. E, za cztery dni wyjdzie za dobre zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amnesty_internatio Re: bany i blokada konta IP: *.access.telenet.be 14.01.05, 15:51 prosze o ujawnienie warunkow w jakich zbazaniec jest przetrzymywany i czy nie jest przypadkiem maltretowany.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabel.tasmanski tebe. To nie jest odpowiedź na moje pytnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 15:52 > To bez znaczenia - blokuje gdy jest powód. > Jeśli ktoś jest zablokowany, widzi kontakt, można sprawę wyjaśnić i blokadę > zdjąć. To nie jest odpowiedź na moje pytnie , pytania. Pytałem o procedury dawania bana, a nie o to z kim mam sie skontakować żeby wyjaśnić sprawe. Powtórze pytania żebyś nie musiałszukać. 1. Jaką role w blokowaniu konta odgrywa opiekun forum ? 2. Jak sie inicjuje dawanie bana. Czy to opiekun forum zgłasza to do administracji, czy ktoś inny. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: tebe. To nie jest odpowiedź na moje pytnie 17.01.05, 14:29 diabel moze ja odpowiem tutaj bo znalazles wlasciwe forum dla takiej dyskusji, moderator zglasza fakt notorycznego naruszania regulaminu, administrator zapoznaje sie ze sprawa i sam podejmuje decyzje o zablokowaniu lub wyslaniu informacji mailem o naruszeniu regulaminu czy netykiety i mozliwych konsekwencjach jesli takie dzialanie bedzie sie powtarzac jesli mnie pamiec nie myli to kolejny raz zlamales regulamin ... oczywiscie wszystko mozna sprawdzic i nic nie dzieje sie na zasadzie "widzi mi sie" zoski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabel.tasmanski Re: tebe. To nie jest odpowiedź na moje pytnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 10:19 > jesli mnie pamiec nie myli to kolejny raz zlamales regulamin ... oczywiscie > wszystko mozna sprawdzic i nic nie dzieje sie na zasadzie "widzi mi sie" zoski Nie tylko ja. J. także. On bana nie dostał. J. chyba także łamał netykiete - Pisz zwięźle i na temat. - Nie przeklinaj. - Nie spamuj - nie zamieszczaj tej samej informacji w wielu miejscach. - Nie wklejaj całych cudzych wypowiedzi lub artykułów - wystarczy je omówić lub podać link z odpowiednim komentarzem. Mnie także chyba pamięć nie myli. Sprawdzić to nie wiem czy się da, bo powycinałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabel.tasmanski uzupełnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 10:21 Nie odpowiadaj. Temat uważam za zamknięty. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia.samoosia Re: tebe. To nie jest odpowiedź na moje pytnie 18.01.05, 16:58 diabel dostales bana tymczasowego poniewaz byl to Twoj kolejny wyskok, J. mial swoje 24 godziny "tworczosci" i na tym sie zakonczylo, nie dajemy bana za 2-3 posty gdzie leci "mieso" bo kazdy moze miec gorszy dzien lub byc rozdrazniony ... miliony powodow zadam Ci tylko jedno pytanie i prosze o uczciwa odpowiedz ... nie zasluzyles na tymczasowa blokade swoja dzialalnoscia na FT?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabel.tasmanski Re: tebe. To nie jest odpowiedź na moje pytnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 19:03 Potrafisz liczyć? Ile tych postów J. wywaliłeś ? Mnie sie wydaje ze kilkadziesiąt. Ile moich postów wywaliłeś? Policz i porównaj te liczby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: tebe. To nie jest odpowiedź na moje pytnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 20:11 > swoje 24 godziny "tworczosci" i na tym sie zakonczylo, nie dajemy bana za 2-3 Ty dajesz bana z kimś? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: tebe. To nie jest odpowiedź na moje pytnie 18.01.05, 20:18 Gość portalu: pollak napisał(a): > > swoje 24 godziny "tworczosci" i na tym sie zakonczylo, nie dajemy bana za > 2-3 > > Ty dajesz bana z kimś? No właśnie, trafnie zwróciłeś na to uwagę. Przecież Tebe pisał coś innego: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=19163826&a=19181179 Jura Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: tebe. To nie jest odpowiedź na moje pytnie 18.01.05, 20:23 Zosia czuje się jak na swoim. Wiedać zadomowił się cenzor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only zobaczymy zosiu ktore to z kolei 24-godziny.... IP: *.access.telenet.be 20.01.05, 00:22 tforczosci jahipka bedziesz jeszcze tolerowac. Przekonamy sie dzisiaj, prawda??? Wiesz zosiu o czym mowie, prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: zobaczymy zosiu ktore to z kolei 24-godziny.. IP: *.access.telenet.be 20.01.05, 13:55 dla przypomnienia, w koncu to zosia powinna robic porzadki na towarzyskim, oraz przyznawac bany, jak to przynala tasmanskiemu: Forum Towarzyskie Re: ide na tv Autor: jahipek Data: 19.01.2005 22:52 (tresci nie podaje) Re: ide na tv Autor: jahipek Data: 19.01.2005 22:30 (tresci nie podaje) Re: ide na tv Autor: jahipek Data: 19.01.2005 23:04 (tresci nie podaje) Re: neoplus.adsl.tpnet.pl-niech ci sie wiedzie Autor: jahipek Data: 19.01.2005 23:06 (tresci nie podaje) Re: neoplus.adsl.tpnet.pl-niech ci sie wiedzie Autor: jahipek Data: 19.01.2005 23:06 miaölbys za duzo przyjemnosci zboczona swinio Re: zocha daj mi adres tego chama Autor: jahipek Data: 19.01.2005 23:07 pomysl tylko jak sie dowiem gdzie mieszkasz jakie pieklo ci urzadze:))) okularni kto ciota,dokuczliwa Autor: jahipek Data: 19.01.2005 23:09 (tresci nie podaje) • okularnik pedal ,ciota je ba na (1) jahipek 19.01.05, 23:11 Re: Co robic? Autor: jahipek Data: 19.01.2005 23:14 (tresci nie podaje) ch..e jestescie ci co neoplus uzywaja Autor: jahipek Data: 19.01.2005 23:16 (bez tresci) uj brakuje na dole okularnik zjadl ,lubi Autor: jahipek Data: 19.01.2005 23:18 (bez tresci) wiesz juz wszystko:))))))) Autor: jahipek Data: 19.01.2005 23:38 )tresci nie podaje) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czereśniak Re: zobaczymy zosiu ktore to z kolei 24-godziny.. IP: 202.179.109.* 29.01.05, 19:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=19785938 taka jest wybiórczość pana cenzora na Forum Towarzyskim; czy podrabianie nicków jest zgodne z waszą netykietą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czereśniak Re: zobaczymy zosiu ktore to z kolei 24-godziny.. IP: 202.179.109.* 29.01.05, 19:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=19785938&a=19787015 jak widać nie było to przeoczenie,w tym samym wątku znalazł jednak coś do wycięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabel.tasmanski Re: bany i blokada konta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 13:51 ok wiec czemu np nie zablokujecie takiego piotrusia albo aa ? tylko mnie za takie male przewinienie? Odpowiedz Link Zgłoś