Dodaj do ulubionych

bany i blokada konta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 13:19
Jaka jest procedura dawanie bana i blokowania konta. Kto jest za to
odpowiedzialny i na podstawiej jakich kryteriów?
Obserwuj wątek
    • tebe Re: bany i blokada konta 14.01.05, 13:48
      Jeśli ktoś ma zablokowane konto, widzi komunikat mówiący z kim powinien się
      skontaktować.
      Blokuje administracja forum.
      • Gość: diabel.tasmanski Re: bany i blokada konta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 13:57
        Na jakiej podstawie administracja forum blokuje konto?
        Czy jakąś role odgrywa w tym procederze opiekun forum?
        • tebe Re: bany i blokada konta 14.01.05, 14:08
          To bez znaczenia - blokuje gdy jest powód.
          Jeśli ktoś jest zablokowany, widzi kontakt, można sprawę wyjaśnić i blokadę
          zdjąć.
          • Gość: diabel.tasmanski Re: bany i blokada konta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 14:18
            > To bez znaczenia - blokuje gdy jest powód.
            > Jeśli ktoś jest zablokowany, widzi kontakt, można sprawę wyjaśnić i blokadę
            > zdjąć.

Jak to bez znaczenie. Administracja podejmuje decyzje na podstawe "widzi mi sie"?
            Co jest powodem? Jak inicjuje się procedure blokowania?

• Gość: only Re: bany i blokada konta IP: *.access.telenet.be 14.01.05, 14:27
              diabel, sprawdz swoje konto raz jeszcze.
              byl jakis problem z logowaniem ogolny, moze ciebie tez to sie tyczy.
              • Gość: diabel.tasmanski Re: bany i blokada konta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 14:30
                Z tego konta lub z tego komputera naruszano netykiete. Możliwość zalogowania się
                została zablokowana. Wniosek o zniesienie blokady proszę kierować pod adres
                abuse@poczta.gazeta.pl troll: ban do 21 I

Niedoczekanie
                • Gość: only Re: bany i blokada konta IP: *.access.telenet.be 14.01.05, 14:35
                  a co to jest to 21 I???
                  data do ktorego cie zblokowali???
                  etam, pierwszy raz to w zawieszeniu powinni kare dac....hmmm
                  • eressea Re: bany i blokada konta 14.01.05, 14:38
                    Gość portalu: only napisał(a):

> a co to jest to 21 I???

Dostał bana na tydzien.
                    • fdj Re: bany i blokada konta 14.01.05, 15:29
                      eressea napisała:

> Dostał bana na tydzien.

E, za cztery dni wyjdzie za dobre zachowanie.
                      • Gość: amnesty_internatio Re: bany i blokada konta IP: *.access.telenet.be 14.01.05, 15:51
                        prosze o ujawnienie warunkow w jakich zbazaniec jest przetrzymywany i czy nie
                        jest przypadkiem maltretowany....
          • Gość: diabel.tasmanski tebe. To nie jest odpowiedź na moje pytnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 15:52
            > To bez znaczenia - blokuje gdy jest powód.
            > Jeśli ktoś jest zablokowany, widzi kontakt, można sprawę wyjaśnić i blokadę
            > zdjąć.

To nie jest odpowiedź na moje pytnie , pytania.
            Pytałem o procedury dawania bana, a nie o to z kim mam sie skontakować żeby
            wyjaśnić sprawe.
            Powtórze pytania żebyś nie musiałszukać.

1. Jaką role w blokowaniu konta odgrywa opiekun forum ?
            2. Jak sie inicjuje dawanie bana. Czy to opiekun forum zgłasza to do
            administracji, czy ktoś inny.

• zosia.samoosia Re: tebe. To nie jest odpowiedź na moje pytnie 17.01.05, 14:29
              diabel moze ja odpowiem tutaj bo znalazles wlasciwe forum dla takiej dyskusji,
              moderator zglasza fakt notorycznego naruszania regulaminu, administrator
              zapoznaje sie ze sprawa i sam podejmuje decyzje o zablokowaniu lub wyslaniu
              informacji mailem o naruszeniu regulaminu czy netykiety i mozliwych
              konsekwencjach jesli takie dzialanie bedzie sie powtarzac

jesli mnie pamiec nie myli to kolejny raz zlamales regulamin ... oczywiscie
              wszystko mozna sprawdzic i nic nie dzieje sie na zasadzie "widzi mi sie" zoski
              • Gość: diabel.tasmanski Re: tebe. To nie jest odpowiedź na moje pytnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 10:19
                > jesli mnie pamiec nie myli to kolejny raz zlamales regulamin ... oczywiscie
                > wszystko mozna sprawdzic i nic nie dzieje sie na zasadzie "widzi mi sie" zoski

Nie tylko ja. J. także. On bana nie dostał.
                J. chyba także łamał netykiete
                - Pisz zwięźle i na temat.
                - Nie przeklinaj.
                - Nie spamuj - nie zamieszczaj tej samej informacji w wielu miejscach.
                - Nie wklejaj całych cudzych wypowiedzi lub artykułów - wystarczy je omówić
                lub podać link z odpowiednim komentarzem.

Mnie także chyba pamięć nie myli. Sprawdzić to nie wiem czy się da, bo
                powycinałeś.

• Gość: diabel.tasmanski uzupełnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 10:21
                  Nie odpowiadaj. Temat uważam za zamknięty.
                • zosia.samoosia Re: tebe. To nie jest odpowiedź na moje pytnie 18.01.05, 16:58
                  diabel dostales bana tymczasowego poniewaz byl to Twoj kolejny wyskok, J. mial
                  swoje 24 godziny "tworczosci" i na tym sie zakonczylo, nie dajemy bana za 2-3
                  posty gdzie leci "mieso" bo kazdy moze miec gorszy dzien lub byc
                  rozdrazniony ... miliony powodow

zadam Ci tylko jedno pytanie i prosze o uczciwa odpowiedz ... nie zasluzyles na
                  tymczasowa blokade swoja dzialalnoscia na FT??
                  • Gość: diabel.tasmanski Re: tebe. To nie jest odpowiedź na moje pytnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 19:03
                    Potrafisz liczyć? Ile tych postów J. wywaliłeś ? Mnie sie wydaje ze kilkadziesiąt.
                    Ile moich postów wywaliłeś? Policz i porównaj te liczby.
                  • Gość: pollak Re: tebe. To nie jest odpowiedź na moje pytnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 20:11
                    > swoje 24 godziny "tworczosci" i na tym sie zakonczylo, nie dajemy bana za 2-3

Ty dajesz bana z kimś?
                    • jureek Re: tebe. To nie jest odpowiedź na moje pytnie 18.01.05, 20:18
                      Gość portalu: pollak napisał(a):

> > swoje 24 godziny "tworczosci" i na tym sie zakonczylo, nie dajemy bana za
                      > 2-3
                      >
                      > Ty dajesz bana z kimś?

No właśnie, trafnie zwróciłeś na to uwagę. Przecież Tebe pisał coś innego:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=19163826&a=19181179
                      Jura
                      • pollak Re: tebe. To nie jest odpowiedź na moje pytnie 18.01.05, 20:23
                        Zosia czuje się jak na swoim. Wiedać zadomowił się cenzor.
                  • Gość: only zobaczymy zosiu ktore to z kolei 24-godziny.... IP: *.access.telenet.be 20.01.05, 00:22
                    tforczosci jahipka bedziesz jeszcze tolerowac.
                    Przekonamy sie dzisiaj, prawda???
                    Wiesz zosiu o czym mowie, prawda???
                    • Gość: only Re: zobaczymy zosiu ktore to z kolei 24-godziny.. IP: *.access.telenet.be 20.01.05, 13:55
                      dla przypomnienia, w koncu to zosia powinna robic porzadki na towarzyskim, oraz
                      przyznawac bany, jak to przynala tasmanskiemu:

Forum Towarzyskie

Re: ide na tv
                      Autor: jahipek Data: 19.01.2005 22:52
                      (tresci nie podaje)

Autor: jahipek Data: 19.01.2005 22:30
                      (tresci nie podaje)

Autor: jahipek Data: 19.01.2005 23:04
                      (tresci nie podaje)

Re: neoplus.adsl.tpnet.pl-niech ci sie wiedzie
                      Autor: jahipek Data: 19.01.2005 23:06
                      (tresci nie podaje)

Re: neoplus.adsl.tpnet.pl-niech ci sie wiedzie
                      Autor: jahipek Data: 19.01.2005 23:06
                      miaölbys za duzo przyjemnosci zboczona swinio

Re: zocha daj mi adres tego chama
                      Autor: jahipek Data: 19.01.2005 23:07
                      pomysl tylko jak sie dowiem gdzie mieszkasz jakie pieklo ci urzadze:)))

okularni kto ciota,dokuczliwa
                      Autor: jahipek Data: 19.01.2005 23:09
                      (tresci nie podaje)

• okularnik pedal ,ciota je ba na (1) jahipek 19.01.05, 23:11

Re: Co robic?
                      Autor: jahipek Data: 19.01.2005 23:14
                      (tresci nie podaje)

ch..e jestescie ci co neoplus uzywaja
                      Autor: jahipek Data: 19.01.2005 23:16
                      (bez tresci)

uj brakuje na dole okularnik zjadl ,lubi
                      Autor: jahipek Data: 19.01.2005 23:18
                      (bez tresci)

wiesz juz wszystko:)))))))
                      Autor: jahipek Data: 19.01.2005 23:38
                      )tresci nie podaje)

• Gość: czereśniak Re: zobaczymy zosiu ktore to z kolei 24-godziny.. IP: 202.179.109.* 29.01.05, 19:04
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=19785938
                        taka jest wybiórczość pana cenzora na Forum Towarzyskim;
                        czy podrabianie nicków jest zgodne z waszą netykietą?
                        • Gość: czereśniak Re: zobaczymy zosiu ktore to z kolei 24-godziny.. IP: 202.179.109.* 29.01.05, 19:07
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=19785938&a=19787015
                          jak widać nie było to przeoczenie,w tym samym wątku znalazł jednak coś do
                          wycięcia.
    • Gość: diabel.tasmanski Re: bany i blokada konta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 13:51
      ok wiec czemu np nie zablokujecie takiego piotrusia albo aa ? tylko mnie za
      takie male przewinienie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka