Dodaj do ulubionych

Pascal to jakiś wariat!

25.03.05, 00:00
Na forum mężczyzna istnieją watki o oglądaniu swojej kupy, krzywych penisach,
świętach wielkanocnych, o sikaniu na siedząco i na stojąco a ten zachlystany
wladza Pascalek przeniósł dzisiaj watek o emigracji z forum mężczyzna na
forum społeczeństwo ponieważ nie był “na temat”. Nawet nikomu nie
powiedział ze to zrobił tylko dopiero jak się ktoś spytał, Pascal łaskawie
podął link do forum gdzie go wywalił. I teraz co? Każdy watek który nie
będzie tematowo związany z Mężczyzna będzie wywalany?

Obserwuj wątek
    • poprioniony Re: Pascal to jakiś wariat! 25.03.05, 00:07
      To zaloz forum o tematyce "ogladanie kup", wtedy Blazej watki
      o ogladaniu kup bedzie tam przenosil - to chyba logiczne?
      • anty.pascal Re: Pascal to jakiś wariat! 25.03.05, 00:16
        Widzisz jak ty to szybko zrozumiałeś a taki Pascalek poniemac nie może:-(
        Dla niego o emigracji tylko Społeczeństwo a nie Mężczyzna porozmawiać może:-)
        Tak na marginesie watek o żonie która sika na stojąco powinien być przeniesiony
        na forum Kobieta.
        • pauli7 Re: Pascal to jakiś wariat! 25.03.05, 01:14
          my juz sie dawno przyzwyczailismy, ze tutaj wlasciwie wszystkie tematy sa
          nieodpowiednie
          wszystkie co do jednego
          na upartego (czyli na pascala:)) kazdy watek mozna by przeniesc na nieco
          bardziej tematyczne forum
          wlasciwie to nie wiem, dlaczego jakiekolwiek watki tu zostaja:)))
          moze poprosimy o liste tematow, na ktore wolno rozmawiac? bo tak nam sie
          wydaje, ze cos panow zainteresuje, a pascal i tak wie lepiej...

Pauli
          • konrado80 Re: Pascal to jakiś wariat! 25.03.05, 01:28
            pauli7 napisała:

> moze poprosimy o liste tematow, na ktore wolno rozmawiac? bo tak nam sie
            > wydaje, ze cos panow zainteresuje, a pascal i tak wie lepiej...
            juz kiedys padlo takie pytanie, ale do tej pory tematow nikt nie zapodal
            • v.c Re: Pascal to jakiś wariat! 25.03.05, 03:25
              Problem polega na tym ze na stolek 'spolecznego cenzora' zwykle zglaszaja sie
              osoby o specyficznej konstrukcji psychicznej - skoro nie sa wynagradzane kasa,
              to widac im te nozyczki sa potrzebne do jakiejs kompensacji, prawda? Cale jego
              zachowanie, to milczenie lub najwyzej pol zdaniowe bezsensowne odpowiedzi
              swiadcza o jednje rzeczy. On uwaza ze my jestesmy smiecie a on sam dla siebie
              jest tak bardzo wazny bo ma atrybut w postaci nozyczek.

• mabiwy Pascal 25.03.05, 08:04
      to cięcie faktycznie nie oki było :(
    • b.pascal Re: Pascal to jakiś wariat! 25.03.05, 08:17
      Natura ludzka jest zaiste przewrotna. Jak się przeniesie 1 wątek na 100, to z
      powodu tego jednego podnosi się lament, zamiast cieszyć się, że 99 zostało. No
      cóż, niektórzy chyba po prostu lubią narzekać. :)
      • Gość: diabel.tasmanksi Re: Pascal to jakiś wariat! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:48
        to przenieś te pozostałe 99 i zamknij forum :)
      • przenikliwa Re: Pascal to jakiś wariat! 25.03.05, 10:14
        Oj pascal, pascal. Przestan rznac glupa. Jak sie przeniesie watek bez zadnego
        sensownego powodu, to ludzie sie wkurzaja, a nie bawia w wyliczanie
        statystyk :P.

Poza tym, jak to cieszyc, ze 99 procent zostalo? To chyba normalna sytuacja, ze
        watki zostaja na forum... Kiedys ludzie cieszyli sie, jak do sklepow "rzucili"
        pomarancze...
        • b.pascal Re: Pascal to jakiś wariat! 25.03.05, 10:33
          przenikliwa napisała:

> Oj pascal, pascal. Przestan rznac glupa. Jak sie przeniesie watek bez zadnego
          > sensownego powodu, to ludzie sie wkurzaja, a nie bawia w wyliczanie
          > statystyk :P.

Są ludzie, dla których żaden powód nie wyda się sensowny. :)

> Poza tym, jak to cieszyc, ze 99 procent zostalo? To chyba normalna sytuacja,
          > ze watki zostaja na forum...

Niekoniecznie. Najlepiej dowodzi tego zawartość Oślej Ławki. :)

> Kiedys ludzie cieszyli sie, jak do sklepow "rzucili" pomarancze...

A dziś złorzeczą, kiedy muszą przebierać w zgniłkach. :)
      • v.c Re: Pascal to jakiś wariat! 25.03.05, 17:34
        Oczywiscie ty nie widzisz problemu w tym ze moderator wycina watek ktory
        zawieral nawet ciekawa dyskusje o emigracji, a zostawia watek o kobiecie
        sikajacej na stojaka:-) Potem usprawiedliwia wyciecie tym ze emigracja nie
        jeste tematem na FA a kobiece sikanie na stojaco jest:-)
        Twoja niesamowita arogancja nie pozwala Tobie przyznac sie do bledu i dlatego
        trudno cie polubic.
        • b.pascal Re: Pascal to jakiś wariat! 27.03.05, 20:54
          v.c napisał:

> Oczywiscie ty nie widzisz problemu w tym ze moderator wycina watek ktory
          > zawieral nawet ciekawa dyskusje o emigracji, a zostawia watek o kobiecie
          > sikajacej na stojaka:-) Potem usprawiedliwia wyciecie tym ze emigracja nie
          > jeste tematem na FA a kobiece sikanie na stojaco jest:-)
          > Twoja niesamowita arogancja nie pozwala Tobie przyznac sie do bledu i dlatego
          > trudno cie polubic.

Będzie konkretnie, jak sobie zażyczył Jureek. W punktach i bez filozoficznych
          rozważań. Klient nasz pan. :)
          Zatem nieprawdą jest, że:

1. Wątek został wycięty. Wątek jest na forum Społeczeństwo, co można naocznie
          sprawdzić klikając tu:
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=22032551
          2. Moderator coś z tym wątkiem zrobił. Nie mam tak szerokich uprawnień.
          Poprosiłem administrację o wykonanie tego ruchu, więc odbył on się za jej
          aprobatą. Dla uzupełnienia dodam, że takie przenosiny to na forum żadne nowość.
          I bynajmniej nie mój wymysł. :)

3. Na forum Mężczyzna jest wątek o kobiecie sikającej na stojąco. :)))))

4. Przypisywane mi rzekome uzasadnienie przesunięcia rzeczonego wątku. :)

I na koniec dwie wolne uwagi bez punktów. Fakt, nie przyznaję się do błędów, bo
          szkoda na to czasu. Czemu to niby miałoby służyć? Jeśli popełnia się błędy, to
          trzeba je przede wszystkim naprawiać. I druga uwaga. Nie jestem na forum po to,
          żeby mnie lubić. Najlepiej byłoby, gdybyś miał do mnie stosunek całkowicie
          obojętny. :)
      • jureek Re: Pascal to jakiś wariat! 26.03.05, 10:53
        No i jak zwykle nie stać Pascala na normalną odpowiedż na normalne pytanie.
        Znowu jakieś filozoficzne dywagacje o naturze ludzkiej, jakieś uśmieszki
        głupawe, ale konkretów zero.
        Poczytaj sobie tutaj:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=22026761&a=22046576
        i ucz się, jak można normalnie odpowiedzieć.
        Jura
    • tebe Re: Pascal to jakiś wariat! 25.03.05, 11:22
      Jest poniekąd elementem netykiety, że temat dyskusji z tematem forum związany
      być winien.
      Wesołych Świąt!
      • v.c Re: Pascal to jakiś wariat! 25.03.05, 15:39
        tebe napisał:

> Jest poniekąd elementem netykiety, że temat dyskusji z tematem forum związany
        > być winien.
        > Wesołych Świąt!

tebe udajesz ze nie wiesz o co tu w tym wszystkim chodzi?
        Kazdy watek mozna tematycznie polaczyc z innym forum. Dzisiaj na forum
        Mezczyzna jest watek o pilce noznej a przeciez istnieje forum Pilka Nozna.
        Tylko dzisiaj Psacal ma inne kryteria. Choidzi o to ze watki sa wycinane na
        podstwie Pscalowego widzi mi sie a nie na podstawie ankiety.
    • Gość: are Pascal i forum Wege po raz 101-szy IP: *.clubnet.pl 27.03.05, 15:40
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=353&w=22104907

Nie skasowal chamskiego postu Ali (ktory juz 101-szy raz obraza wegetarian),
      a moj protest wywalil.
      • zosia.samoosia Re: Pascal i forum Wege po raz 101-szy 27.03.05, 19:44
        to ma byc ten link ???

pascal natychmiast wywal ten chamski watek :))
        • Gość: are Re: Pascal i forum Wege po raz 101-szy IP: *.clubnet.pl 27.03.05, 20:58
          zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, które wypowiadaja sie a nie maja pojecia o czym. Ali ma dlugą historie na forum Wege.

(Are)
          • zosia.samoosia Re: Pascal i forum Wege po raz 101-szy 28.03.05, 11:11
            to ze ma dluga i zapewne bardzo interesujaca historie swoich wpisow, wcale nie
            oznacza ze kazdy wpis nalezy kasowac i ze jest obrazliwy,

hmm z ciekawosci zajrzalem do slownika PWN, jak wół podaja ze synonimem do
            słowa wegetarianin jest jarosz, ale to pewnie juz nie jest politycznie
            poprawne :))
            • Gość: are Re: Pascal i forum Wege po raz 101-szy IP: *.clubnet.pl 28.03.05, 11:28
              Przeczytalas w ogole ten watek? czy tylko tytul?
              • zosia.samoosia Re: Pascal i forum Wege po raz 101-szy 28.03.05, 12:48
                a dlaczego pytasz? moze powinienes wskazac w ktorym miejscu jest on obrazliwy,
                bo ja takiego znalezc nie moge
                • Gość: are Re: Pascal i forum Wege po raz 101-szy IP: *.clubnet.pl 28.03.05, 22:48
                  Ali jest z sekty dietetycznej (tzw. DO) i oni uwazaja, ze jedzenie tluszczow
                  zwierzecych w duuuuuzych ilosciach wyleczy wszystkie choroby, nawet raka i
                  AIDS. czasem pisza tez z rozpedu ze wyleczy tez choroby genetyczne. Jedza
                  ten tluszcz, czyli jajka, mozgi wolowe, wieprzowe, podgardla itd... Zeby kogos
                  na to nabrac trzeba wpierw "zjechac" wegetarian. Stad maja propagande o
                  "patologicznej czynnosci umyslu" wsrod wege i cala mase obrazliwych bredni.

Ali to tragiczna ofiara tej nagonki - tyle ze po stronie naganiajacych.
                  Uwierzyl we wszystkie glupoty tej sekty, lacznie z zakodowanymi listami od
                  prezydenta USA i reaktorem termojdrowym podarowanym przez UFOków Mojzeszowi,
                  zeby mogl rozmnozyc manne na pustyni.

Wyobrazasz sobie jaki on musi byc dla nas wk......?
                  • zosia.samoosia Re: Pascal i forum Wege po raz 101-szy 29.03.05, 19:46
                    wyobrazam ze reprezentuje forme i tresc Wam nieprzychylna, ale wciaz nie wiem
                    gdzie ten watek almie regulamin lub Was obraza ...
                    • b.pascal Re: Pascal i forum Wege po raz 101-szy 29.03.05, 22:41
                      Zgadzając się z przedmówczynią chciałbym przy okazji zauważyć, Are, że ten wpis,
                      o którego usunięcie tutaj zabiegasz jest dużo bardziej życzliwy wobec wegetarian
                      niż Twoja przedstawiona kilka postów wyżej charaktersytyka jego autora i w
                      ogólności zwolenników diety odmiennej od Twojej. To mi nasunęło skojarzenie z
                      czasami PRL-u, kiedy na klatkach schodowych bloków wisiały tabliczki hasłem:
                      "Żądasz czystości, zachowaj ją sam!". Jeśli zamiast słowa "czystość" w tym
                      sloganie wstawisz sobie słowo "grzeczność", to będzie to najlepsza puenta dla
                      tej dyskusji. :-))
      • b.pascal Re: Pascal i forum Wege po raz 101-szy 27.03.05, 20:33
        Jeśli obrazi Cię osobiście, możesz zawsze liczyć na moją interwencję. Chyba, że
        przekonująco wykażesz mi, że KAŻDY bez wyjątku wegetarianin poczuł się dotknięty
        tym wpisem. :)
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka