Dodaj do ulubionych

idzie nowe?

24.08.05, 15:45
od dawna wiadomo, ze czesto posty usuwane sa ze wzgledu na to, ze zamiast
odniesc sie bezposrednio do tematu watku, atakuja personalnie adwersarza.
okazuje sie teraz, ze pod pojecie "personalnego ataku" mozna podciagnac
praktycznie kazda, nawet najbardziej ogolnie sformulowana krytyke odnoszaca
sie do dzialania czy funkcjonowania forum. przynajmniej tak jest zdaniem
pewnego aesa pod tytulem:"zamek".
czy to znaczy, ze teraz kazda krytyka bedzie tu wycinana pod pretekstem, ze
jest "zbiorowo-personalną wycieczkę pod adresem ogółu służbowych adminów i
aesów"?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=28053101&a=28115662
Obserwuj wątek
    • jaa_ga Re: idzie nowe? 24.08.05, 17:47
      Co...ciasno Ci się na FoM zrobiło, biedaczko? he he
      • messja Re: idzie nowe? 24.08.05, 17:52
        jaa_ga napisała:

> Co...ciasno Ci się na FoM zrobiło, biedaczko? he he

dziekuje ci jago za merytoryczna (jesli brac pod uwage autora) wypowiedz, ale
        nie bardzo rozumiem co ma tak na prawde wspolnego z tematem watku i czy
        sugerujesz, ze twoje wpisy na FoF biora sie stad, ze ci ciasno na Forum Humorum
        czy innej Plazy?
        • jaa_ga Re: idzie nowe? 24.08.05, 17:55
          Nie mieszaj tematyki forów. That's all
          • messja Re: idzie nowe? 24.08.05, 18:04
            jaa_ga napisała:

> Nie mieszaj tematyki forów. That's all

widze, ze nawet nie przeczytalas watku, albo co gorsza: nie zrozumialas. that's
            all and quite enough.
            • jaa_ga Re: idzie nowe? 24.08.05, 18:13
              Bye bye
              He he
              • messja Re: idzie nowe? 24.08.05, 18:46
                jaa_ga napisała:

> Bye bye
                > He he

dziekuje za intersujaca wymiane zdan.

no moze nie calkiem interesujaca i nie calkiem zdan, ale bede uprzejma.
                • jaa_ga Re: witam na FoM :)))) 24.08.05, 18:55
                  A teraz bye
                  • mamba30 Re: witam na FoM :)))) 24.08.05, 18:57
                    współczuję Wam takiej popapranej emocjonalnie, forumowej koleżanki, jak
                    Messja... Ona chyba nic innego nie robi, tylko śledzi każdą wypowiedź i ją
                    komentuje, a tfu... na psa urok...
                    • messja witam fanow 24.08.05, 19:04
                      mamba30 napisała:

> współczuję Wam takiej popapranej emocjonalnie, forumowej koleżanki, jak
                      > Messja... Ona chyba nic innego nie robi, tylko śledzi każdą wypowiedź i ją
                      > komentuje, a tfu... na psa urok...

no. natomiast taka mamba to sie zawsze i wszedzie(jak widac na obrazku) tylko
                      merytorycznie wypowieda.
                      znaczy na temat - tlumaczenie dla jagi.
                      no i grzecznie bardzo tez.
                      nie wspominajac o jej uroczym narzyczonym:)
                      • mamba30 Re: witam fanow 24.08.05, 19:08
                        z przykrością... he he... muszę stwierdzić, że jesteś, jak wrzód na du..ie i
                        hemoroid razem wzięte...
                        widzę, że nie zapomniałaś o moim narzeczonym - w każdym niemalże poście do mnie
                        wspominasz - ech bidulko, domyslam się, że strasznie cięzko jest się pogodzić z
                        myślą, że inne kobiety mają prywatne życie, a nie tylko komputer. Może dlatego
                        właśnie jesteś taka upierdliwa, jak 50-letnia stara panna ... Pa
                        • messja przykro mi, ale to nie watek biograficzny 24.08.05, 19:17
                          wiec sie nie bede licytowac na watki osobiste. a poza tym jak wyzej.
                          • Gość: zupelnie_nowy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 19:36
                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                            • messja bo dla szkodnika_starego 24.08.05, 19:54

to wlasnie wymarzona okazja by z wrodzonym sobie taktem wypomniec wyrzadzone mu
                              krzywdy.

i co orginalny nick. nikt sie nie domysli, ze to on. niktanikt!
                              • jaa_ga Re: bo dla szkodnika_starego 24.08.05, 20:00
                                i co orginalny nick. nikt sie nie domysli, ze to on. niktanikt!
                                Nie denerwuj się tak, kobieto, bo bełkot spod palców Ci jeno wychodzi..
                                Moja dobra rada: spokój i długie podania :))
                                • messja Re: bo dla szkodnika_starego 25.08.05, 00:37
                                  jaa_ga napisała:

> i co orginalny nick. nikt sie nie domysli, ze to on. niktanikt!
                                  > *******************
                                  > Nie denerwuj się tak, kobieto, bo bełkot spod palców Ci jeno wychodzi..
                                  > Moja dobra rada: spokój i długie podania :))

o, biedna_jaga zdolala wykrzytusic z siebie az cale dwa zdania!!!
                                  musiala sie cala spocic z wysilku... a ten dowcip:"dlugie podania" -w jej
                                  ustach to przeciez czysta esencja absurdalnego poczucia humoru!

i kto by pomyslal, ze brak jednego malego wyrazu "za" bedzie dla niej az tak
                                  niezwykla inspiracja tworcza. jeszcze kilkadziesia/set postow, a moze zacznie
                                  pisac i na temat!

jestem pod wrazeniem.
                                  • jaa_ga Re: Oooo:))))))))))) 25.08.05, 10:27
                                    Dzięki za reklamę :))))))))))
                                    I to darmową he he he
                                    • messja Re: Oooo:))))))))))) 25.08.05, 10:47
                                      jaa_ga napisała:

> Dzięki za reklamę :))))))))))
                                      > I to darmową he he he

jago (tak pytam dla sportu bo odpowiedz przeciez znam): czy slyszalas kiedys
                                      takie trudne slowo jak: sarkazm? zastanow sie dobrze nim odpowiesz, moze jednak?
                                      a jesli, to co ono twoim zdaniem znaczy?
                                      wiem, wiem to trudne pytanie... dla kogos z uposledzona znajomoscia slownictwa
                                      i umiejatnoscia konstruowania zdan.
                                      nie gniewaj sie jesli znowu przeceniam twoje mozliwosci.
                                      • jaa_ga Re: Oooo:))))))))))) 25.08.05, 10:58
                                        Tfuu...sz, tfuu..sz, messjo, tfuu..sz
                                        • messja Oooo:( 25.08.05, 11:03
                                          jaa_ga napisała:

> Tfuu...sz, tfuu..sz, messjo, tfuu..sz

no tak, to bylo do przewidzenia.

Bye bye
                                          he he
                        • messja jeszcze tylko sprostowanie 25.08.05, 10:38
                          mamba30 napisała:

>> widzę, że nie zapomniałaś o moim narzeczonym - w każdym niemalże poście do
                          mnie
                          >
                          > wspominasz -

nim po szkodniku pojawia nastepne moje ofiary twierdzac, ze im uprowadzam
                          narzyczonych, bije dzieci czy dokuczam kobietam w ciazy chcialam tylko
                          podkreslic z cala stanowczoscia, ze mamba sama, nieproszona, przedstawila mi
                          pewna osobe (o dosc niekonwencjonalnych upodobaniach, przyznaje) tymi o to
                          slowy:

"Ten plutek to już niemal mój mąż,".
                          (cytat doslowny).

przyznaje, nie domyslilam sie, ze mamaba mogla to wyznac ze wstydem.

mambo obiecuje, ze wiecej ci nie przypomne plutka-niemal_twego_meza, mimo, ze
                          sama mi go przedstawilas. a na przyszlosc, jesli moge ci cos radzic - nie
                          opowiadaj na forum o swoich osobistych problemach.
                          • mamba30 Re: jeszcze tylko sprostowanie 25.08.05, 15:48
                            messja napisała:

> mambo obiecuje, ze wiecej ci nie przypomne plutka-niemal_twego_meza, mimo, ze
                            > sama mi go przedstawilas. a na przyszlosc, jesli moge ci cos radzic - nie
                            > opowiadaj na forum o swoich osobistych problemach.

czyzbym miała odpowiedź, kto tak namietnie mnie czytał, a później podrabiał
                            jako mamba.30?? To ty kropko vel messjo??? Jakoś nie jestem zaskoczona... to
                            pasuje do profilu takiej mazi...
                            • messja poddaje sie:( 25.08.05, 18:16
                              mamba30 napisała:

> messja napisała:
                              >
                              > > mambo obiecuje, ze wiecej ci nie przypomne plutka-niemal_twego_meza, mimo
                              > , ze
                              > > sama mi go przedstawilas. a na przyszlosc, jesli moge ci cos radzic - nie
                              >
                              > > opowiadaj na forum o swoich osobistych problemach.
                              >
                              >
                              > czyzbym miała odpowiedź, kto tak namietnie mnie czytał, a później podrabiał
                              > jako mamba.30?? To ty kropko vel messjo??? Jakoś nie jestem zaskoczona... to
                              > pasuje do profilu takiej mazi...

tak, tak: przesladuje cie od lat i jestem za kazdym rogiem.
                              zajrzyj pod krzeslo - tam pewno tez jestem.

ps.
                              o matko, co jedna to bardziej pomylona:(((((
                        • messja jeszcze tylko sprostowanie 25.08.05, 10:56
                          mamba30 napisała:

>> widzę, że nie zapomniałaś o moim narzeczonym - w każdym niemalże poście do
                          mnie
                          >
                          > wspominasz -

nim po szkodniuk pojawia nastepne moje ofiary twierdzac, ze im uprowadzam
                          pewna osobe (o dosc niekonwencjonalnych upodobaniach, przyznaje), tymi o to
                          slowy:

(cytat doslowny).

przyznaje, nie domyslilam sie, ze mamaba mogla to wyznac ze wstydem.

mambo obiecuje, ze wiecej ci nie przypomne plutka-niemal_twego_meza mimo, ze
                          sama mi go przedstawilas. a na przyszlosc, jesli moge ci cos radzic - nie
                          opowiadaj na forum o swoich osobistych problemach jesli nie zalezy ci bo o nich
                          mowiono.
                          • messja do admina 25.08.05, 11:11
                            mam nadzieje, ze to jakis automat sie zacial, a nie jakis dowcipas bawi sie
                            powielaniem moich postow. przeciez wszystkim nam chodzi o nieprzeciazanie
                            serwera:P
                            • jaa_ga Re: do admina 25.08.05, 11:14
                              Tiaa...
                              • messja Re: do admina 25.08.05, 11:15
                                jaa_ga napisała:

> Tiaa...

Bye bye
                                he he
                                • jaa_ga Re: do admina 25.08.05, 11:38
                                  Wysil trochę móżdżek i wymyśl coś samodzielnie, co?...
                                  PS. Uuups...miałam nie krzywdzić pokrzywdzonych przez los...
                                  • messja Ooo:)))))))))))) 25.08.05, 12:03
                                    jaa_ga napisała:

> Wysil trochę móżdżek i wymyśl coś samodzielnie, co?...
                                    > PS. Uuups...miałam nie krzywdzić pokrzywdzonych przez los...
                                    • jaa_ga Re: Ooo:)))))))))))) 25.08.05, 12:06
                                      Nooo...grzeczna dziewczynka he he
                                      • messja Re: Ooo:)))))))))))) 25.08.05, 12:24
                                        jaa_ga napisała:

> Nooo...grzeczna dziewczynka he he

wygralas znowu. twoja tepota nawet jak na przecietna tego forum, jest nudna.
                                        poddaje sie.

Bey bey
                                        he he
                                        • jaa_ga Re: Ooo:)))))))))))) 25.08.05, 12:29
                                          Noo...klasa!
                                          Pierwsza klasa
                  • messja Re: witam na FoM :)))) 24.08.05, 19:00
                    jaa_ga napisała:

> A teraz bye

widze, ze nie tylko maniery ale i elokwencje pieciolatka masz:)
    • messja o widze, ze jakis tytan intelektu 24.08.05, 18:58
      dal sie zasugerowac postem tej_co_to_nawet_nie_przeczytala_watku i przeniosl go
      na moderacje. a czy twoim zdaniem, orle, krytykowac taki "ogół służbowych
      adminów" mozna tylko za moderacje? by daleko nie szukac, moje zdolna
      asystentka jest autorka arcyciekawych watkow i postow gdzie sie do was prz..ala
      za ortografie chociazby.

co tu duzo pisac:
      was to nawet krytykowac szkoda wedle tej zasady, ze sie lezacego nie kopie.
      • jaa_ga Re: o widze, ze jakis tytan intelektu 24.08.05, 19:07
        moje zdolna
        > asystentka jest autorka arcyciekawych watkow i postow
        :)))))))))))))))))
        • messja Re: o widze, ze jakis tytan intelektu 24.08.05, 19:20
          jaa_ga napisała:

> moje zdolna
          > > asystentka jest autorka arcyciekawych watkow i postow
          > *********************
          > :)))))))))))))))))

przyznam, ze jak otwieralam ten post mialam cicha nadzieje, ze tym razem bedzie
          wiecej niz 3 slowa. a tu prosze: coraz ciekawsze posty jaga z siebie wyrzuca.
          teraz pewno bedzie przypadkowy ciag znakow:(
          • maksimum o widze, ze jakis tytan intelektu A GDZIE JEST ZA 25.08.05, 22:50
            Cos wyglada mnie na to,ze kupa postow zostala stad usunieta.
            • maksimum WYGLADA TO NA "LOVE STORY" ! 26.08.05, 03:37
              nim po szkodniuk pojawia nastepne moje ofiary twierdzac, ze im uprowadzam
              pewna osobe (o dosc niekonwencjonalnych upodobaniach, przyznaje), tymi o to
              slowy:

(cytat doslowny).

Wyglada to na love story.Czy moglbym prosic o ciag dalszy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka