nnike 23.11.05, 10:40 ...w popiele. Wciąż w sposób mniej lub bardziej zakamuflowany, podsyła informacje o działalności SWOJEJ firmy, której nazwa, nota bene, jest identyczna z jego nickiem. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=309&w=32335740&a=32388551 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jabbur Re: Nasz ogrodowy spamer nie zasypuje gruszek... 23.11.05, 10:59 Dzięki, ale zgłaszaj pocztą takie rzeczy. j/a Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Nasz ogrodowy spamer nie zasypuje gruszek... 23.11.05, 11:03 ?? Myślę, że informacja o takiej niedozwolonej działalności na forum jest ostrzeżeniem dla innych, potencjalnych spamerów, dlatego wykorzystuję jednak tą drogę :) A prywatnie, możemy sobie pogadać, czemu nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moulin_rouge Re: Nasz ogrodowy spamer nie zasypuje gruszek... 23.11.05, 12:11 Spamer czyni słusznie. Gruszek nie zasypuje się,lecz zasypia. Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Nasz ogrodowy spamer nie zasypia gruszek... 23.11.05, 12:16 moulin_rouge napisała: > Spamer czyni słusznie. Gruszek nie zasypuje się,lecz zasypia. Masz oczywiście rację. To był taki mały teścik, kto czyta i czyta ze zrozumieniem :):) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Nasz ogrodowy spamer nie zasypia gruszek... 23.11.05, 13:08 nnike, zmień płytę, bo nudna jesteś. Facet przestał sie reklamowac, odpowiada spokojnie na pytania, posty z reklamą zostały wycięte. Jest takim samym forumowiczem jak Ty i ja i ma prawo pisac co chce, o ile nie łamie regulaminu. A teraz nie pisze nic zdrożnego. Weź cos na uspokojenie, bo wprowadzasz strasznie nerwową atmosferę. Mnie juz skutecznie zniechęciłaś do pisania na Ogrodach. A tutaj spamujesz tymi swoimi donosami. Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Nasz ogrodowy spamer nie zasypia gruszek... 23.11.05, 13:28 kropka napisała: > A teraz nie pisze nic zdrożnego. Hmm. To Ty tak uważasz. Ja mam swoje zdanie. Jeśli ktoś określa na forum, ile bierze za godzinę swojej pracy w firmie ogrodniczej, o nazwie takiej samej jak nick, spamuje. Wykorzystuje forum do wciskania darmowej reklamy. P.S. Obiecał Ci te ferromony ze skasowanego wątku za darmo? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 Jeśli się nie mylę to w sygnaturce można umiescić 23.11.05, 17:12 WSZYSTKO nawet reklamę! Odpowiedz Link Zgłoś
ptasik Nnike... 23.11.05, 22:31 ....nie zauwazyłaś, że to jest twoja osobista wojna???? Bo mnie się wydaję, że czytać ze zrozumieniem potrafię, ale jakoś nie zauważyłam już nawet nie aplazu, ale jakiegokolwiek poparcia twoich działań. Czemu za wszelką cenę zalezy ci na tym, aby psuć atmosferę na Ogrodach????????? Bo psujesz ją bez wątpienia Katula Odpowiedz Link Zgłoś