dana33 05.03.06, 20:09 wiesz, ze jestem uparta.... chce prosic jeszcze raz o odpowiedz, dlaczego watki: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=37882534 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=37915750 wyrzucilas na osla? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk Re: do kropki 05.03.06, 21:11 czyżby kropce nie działał mail? ;> [nie mogłem się powstrzymać :)] Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: do kropki 05.03.06, 21:21 forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html Zwracam uwagę na ostatnie zdanie. Czyli to ze słowami "tylko listownie". :) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do kropki 05.03.06, 21:42 nu, pascal..... nikt sie tak z cenzorow nie trzyma tego ostatniego zdania, nie? masz na moderacji pelno odpowiedzi na takie same pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: do kropki 05.03.06, 21:54 staramy się czyścić forum z treści antysemickich, a poza tym watek nie miał nic wspólnego z tematyką forum Świat. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do kropki 05.03.06, 21:59 aha. git. oczekuje od ciebie od tego momentu usuwania kazdego, ale to absolutnie kazdego watku na fs, ktory nie ma nic wspolnego z tematyka swiata. bede cie tutaj na moderacji zawiadamiac o nich, jesli ich sama nie "zauwazysz". dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: do kropki 05.03.06, 22:09 A jeżeli osoba ktorej post został usunięty zgodzi się na to żeby moderator napisał czemu usunął dany post ? Myślę że otwarte dyskutowanie na temat sposobu cenzurowania i usuwania postów mógłoby być pouczające dla forumowiczów i aesów. Dana napisała: -------->aha. git. oczekuje od ciebie od tego momentu usuwania kazdego, ale to absolutnie kazdego watku na fs, ktory nie ma nic wspolnego z tematyka swiata. bede cie tutaj na moderacji zawiadamiac o nich, jesli ich sama nie "zauwazysz". dziekuje za odpowiedz. Dana , trzymam Cię za słowo:)))))) Kran Forumrzadkich języków Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do kropki 05.03.06, 22:18 juz jest. ja jestem cholernie upierdliwa, jesli dostaje takiego rodzaju odpowiedzi. jesli to ma byc prawda, to dawaj, albo jak mowia arabowie, ya'allah, czyli naprzod. wszyscy ostatecznie jestesmy rowni, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: do kropki 07.03.06, 11:06 Nie Dana sa rowni i rowniejsi:pppp I co Ty nagle po arabsku gadasz ? Przeciez to polski portal, nie ? Kran:) P:S. Ja tez jestem upierdliwa , to juz nas jest dwie... K:) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: do kropki 07.03.06, 12:59 nu, napisalam tez dawaj po rosyjsku i szybko tlumaczenie na polski, zeby nie polecialo na osla... :))) jasne, ze rowni i rowniejsi, antysemita i manipulant goldbaum jest duzo rowniejszy ode mnie. kropka ma doskonala znajomosc netykiety i regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: do kropki 08.03.06, 11:06 Ciesze sie ze masz takie dobre zdanie o Kropce. Kran Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: do kropki 05.03.06, 22:13 b.pascal napisał: > forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html > Zwracam uwagę na ostatnie zdanie. Czyli to ze słowami "tylko listownie". :) --------> Paskal , chyba żartujesz, na moderacji co trzeci , czwarty wątek to odpowiedź bezpośrednia a nie listowna DLACZEGO wątek został usunięty. Kran. Odpowiedz Link Zgłoś