Dodaj do ulubionych

Znów prośba o skasowanie

11.07.06, 10:04
Kolejne nieprawdaziwe informacje na mój temat - proszę o jak najszybsze
usunięcie wątku.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=746&w=45028468&a=45028468
Obserwuj wątek
    • kazuyoshi78 Re: Proszę także skasować to 11.07.06, 10:15
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=746&w=31991287&a=45030389
      Kolejne kłamstwa na mój temat.
      • kazuyoshi78 Re: Kolejne posty do skasowania 11.07.06, 10:22
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=746&w=44975422&a=45030543
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=746&w=42848283&a=45030522
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=746&w=33358810&a=45030512
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=746&w=40875123&a=45030492
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=746&w=43522903&a=45030474
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=746&w=42993773&a=45030442
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=746&w=34360555&a=45030430
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=746&w=31991287&a=45030389
        Proszę także o ponowne rozwązenie mojej kandydaturey na opiekuna społecznego
        forum, abym mógł samemu kasowac tego typu wpisy oczerniające mnie i niszcżace
        to forum, zamaist za każdym razem zawracać głowę administracji.
        • giwi Re: Kolejne posty do skasowania 11.07.06, 10:39
          > Proszę także o ponowne rozwązenie mojej kandydaturey na opiekuna społecznego
          > forum, abym mógł samemu kasowac tego typu wpisy oczerniające mnie i niszcżace
          > to forum, zamaist za każdym razem zawracać głowę administracji.

Przepiękny wpis. :-))))
          • kazuyoshi78 Re: Kolejne posty do skasowania 11.07.06, 18:43
            > Przepiękny wpis. :-))))

A co w tym widzisz śmiesznego? Mogłabyś to wyjaśnić mnie, biednemu ignorantowi?
            • giwi Re: Kolejne posty do skasowania 11.07.06, 21:06
              Mogłabym. Jesteś pierwszym, który chce zostać aesem, żeby kasować nieprzychylne sobie posty i szczerze o tym pisze. Już widzę następnych w kolejce... :-D
              • kazuyoshi78 Re: Kolejne posty do skasowania 11.07.06, 21:09
                > Mogłabym. Jesteś pierwszym, który chce zostać aesem, żeby kasować
                > nieprzychylne
                > sobie posty i szczerze o tym pisze. Już widzę następnych w kolejce... :-D

Jest wiele innych powodów, o których już pisałem, m.in. na forum o moderacji.
                Proponuję przejrzeć. Proponuję też zapoznać się z warszawskim forum
                fotograficznym i moją działalnością na nim.

Nie zawiedziesz się :)
                • kazuyoshi78 Re: Link 11.07.06, 21:13
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=42595070
                  • kazuyoshi78 Re: Droga Giwi... 12.07.06, 09:30
                    Groga Giwi, czy zapoznałaś się już z warszawskim forum fotograficznym i moją
                    działalnością na nim? Czy nasunęły Ci się jakieś wnioski?

Sorry, że głowę zawracam, ale nie chcę być fałszywie zrozumiany, że tylko o
                    kasowanie kłamliwych postów na mój temat mi chodzi.
                    • giwi Re: Droga Giwi... 12.07.06, 10:32
                      Znam warszawskie forum fotograficzne, bo często tam zaglądam.
                      Osoba bardzo aktywna na danym forum niekoniecznie musi być na nim aesem. To tyle.
                      • kazuyoshi78 Re: Droga Giwi... 12.07.06, 11:00
                        > Znam warszawskie forum fotograficzne, bo często tam zaglądam.
                        > Osoba bardzo aktywna na danym forum niekoniecznie musi być na nim aesem. To
                        > tyle.

Nie tylko o samą ilość postów tu chodzi, chodzi też o _jakosć_ aktywności.
                        Powinaś wiedzieć, o co chodzi, bo podobno znasz forum.
                        • kazuyoshi78 Re: Droga Giwi... 12.07.06, 11:07
                          > Nie tylko o samą ilość postów tu chodzi, chodzi też o _jakosć_ aktywności.
                          > Powinaś wiedzieć, o co chodzi, bo podobno znasz forum.

Gdybyś jednak nie zauważyła, to podpowiem:

- reklamowanie forum i zapraszanie ludzi do umieszczania zdjęć (z sukcesem -
                          juz paru ludzi ściągnąłem w ten sposób na forum i umieszczają na nim zdjęcia)

- inicjowanie wielu nowych wątków

- zgłaszanie nowych pomysłów i wdrażanie ich z sukcesem i za aprobatą
                          forumowiczów - np. zdjęcia z woj.mazowieckiego (dzięki temu forum przestało byc
                          tylko warszawsie i ludzom się to podoba)

- wdrażanie pomysłów usprawniających forum (np. pomysł kontynucja zdjęć z
                          jakiejś dziedziny w nowym wątku zamiast produkowania "tasiemców", tworzenie
                          watków dzielnicowych) - spotkały się ne z poparciem forumowiczów

- łagodzenie forumowych konfliktów i zachęcanie do powrotu tych, którzy z
                          jakiejś przyczyn odeszli z forum - z sukcesem

Mało? Być może. To zrobię jeszcze więcej.
                          • Gość: 666_666_666 Re: Droga Giwi... IP: 217.17.35.* 12.07.06, 11:17
                            Takie działania zasługuja na wysłanie CV do Agory, nie na bycie aesem!
                            • kazuyoshi78 Re: Droga Giwi... 12.07.06, 11:20
                              > Takie działania zasługuja na wysłanie CV do Agory, nie na bycie aesem!

Eee tam, na obecnego pracodawcę specjalnie nie narzekam :)
                          • kazuyoshi78 Re: Droga Giwi... 12.07.06, 14:07
                            Giwi, nadziejo ty nasza forumowa, nie odniesiesz się do powyższego?
                            • kazuyoshi78 Re: No proszę... 17.07.06, 11:47
                              No proszę, 5 dni minęło, a tu cisza. Coś wolno idzie wam odpowiadanie, coś
                              ciężko, ociężale jakby... :)
        • yavorius Re: Kolejne posty do skasowania 11.07.06, 11:05
          > Proszę także o ponowne rozwązenie mojej kandydaturey na opiekuna społecznego
          > forum, abym mógł samemu kasowac tego typu wpisy oczerniające mnie i niszcżace
          > to forum, zamaist za każdym razem zawracać głowę administracji.

Rooooooootfl:))))))))))))))))))
          • kazuyoshi78 Re: Kolejne posty do skasowania 11.07.06, 18:45
            > Rooooooootfl:))))))))))))))))))

Widzisz kolego, coś jednak dla tego forum fotograficznego zrobiłeś. Ty pewnie
            nie jesteś w stanie tego dostrzec, bo raczej na nimk nie bywasz, więc wielkich
            pretensji nie mam, ale czuję sie w obowiązku wyjaśnić.

Prześledź trochę to forum, zapraszam. Może nawet umieścisz tam jakieś zdjęcia?
            Ze swej strony gorąco namawiam.
            • kazuyoshi78 Re: Kolejne posty do skasowania 11.07.06, 18:48
              "coś jednak dla tego forum fotograficznego zrobiłeś"

Maiło być oczywiście "zrobiłem". Ty akurat nie zrobiłeś nic. Ale zawsze możesz,
              zachęcam do publikacji zdjęć :)
              • instytut_walki_z_maniactwem Poniewaz jestes w pewnym sensie nowicjuszem, 11.07.06, 19:40
                to chcialbym delikatnie zwrocic uwage, ze to Yavorious byl tym, ktory
                zainicjowal i apelowal o powstanie tego forum. Jesli uwazasz, ze zrobiles wiecej
                od niego, to wybacz, ale bez niego nie zrobilbys zbyt wiele.
                • kazuyoshi78 Re: Poniewaz jestes w pewnym sensie nowicjuszem, 11.07.06, 19:44
                  > to chcialbym delikatnie zwrocic uwage, ze to Yavorious byl tym, ktory
                  > zainicjowal i apelowal o powstanie tego forum.

Serdecznie dziękuję. Ale coś czuję, że prędzej czy później zrobiłby to kto inny.

> Jesli uwazasz, ze zrobiles wiecej
                  > od niego, to wybacz, ale bez niego nie zrobilbys zbyt wiele.

Zdecydowanie więcej. O te klkadziesiąt a może kilkaset zdjęć.

Bez naszych zdjęć byłoby to kolejne martwe forum. Nie trać tego faktu z pola
                  widzenia.
                  • instytut_walki_z_maniactwem Re: Poniewaz jestes w pewnym sensie nowicjuszem, 11.07.06, 19:58
                    kazuyoshi78 napisał:

> Ale coś czuję, że prędzej czy później zrobiłby to kto inny

Odnioslem sie tylko do Twojego zarzutu, ze nic nie zrobil. Byl katalizatorem
                    idei tego forum. Byc moze zrobilby to ktos inny, ale zrobil to wlasnie Yavorius.
                    • kazuyoshi78 Re: Poniewaz jestes w pewnym sensie nowicjuszem, 11.07.06, 20:47
                      Skoro tak, to w tym miejscu uroczyścię dziękuję Yavoriusowi. Ale pragnę
                      jednocześnie zaznaczyć, że nie uprawna go to w żdnym stopniu do lekceważących i
                      głupawych uwag.
                      • yavorius Re: Poniewaz jestes w pewnym sensie nowicjuszem, 12.07.06, 08:04
                        A ja chciałbym zaznaczyć, że "rotfl" nie jest lekceważącą i głupawą uwagą, jest
                        tylko pisanym odpowiednikiem śmiechu:)
                        • kazuyoshi78 Re: Poniewaz jestes w pewnym sensie nowicjuszem, 12.07.06, 09:28
                          Niesamowite :)
                • yavorius Re: Poniewaz jestes w pewnym sensie nowicjuszem, 12.07.06, 08:04
                  instytut_walki_z_maniactwem napisał:
                  > to chcialbym delikatnie zwrocic uwage, ze to Yavorious byl tym, ktory
                  > zainicjowal i apelowal o powstanie tego forum.

Dzięki za pamięć:)
        • jabbur Re: Kolejne posty do skasowania 11.07.06, 11:20
          Nie zmieniamy zdania, proszę zgłaszaj takie rzeczy pocztą
          • Gość: omar1 Re:popieram prosbe Kazu 78 IP: *.eranet.pl 11.07.06, 13:47
            Dlaczego kolega nie może zostac opiekunem społecznym forum? popieram jego
            kandydature chociażby z tego powodu ,ze tez jest kibicem Legii, może dzieki
            jego zaangazowanej pracy społecznej na forum ,ucichłyby w koncu ataki ze strony
            kibiców Polonii.
            Kazu, mój głos juz masz ,jestem za!
            • kazuyoshi78 Re:popieram prosbe Kazu 78 11.07.06, 18:43
              Dzięki, Omarze :)
              • Gość: kixx ja tez popieram prosbe Kazu 78 IP: *.acn.waw.pl 11.07.06, 18:58
                jeszcze takiego admina chyba nie bylo,ktory chcialby sie skupic,przynajmniej na
                poczatku,na wycinaniu atakow wobec jego osoby
                najwyzszy czas ,zeby obalic ten kolejny mur nietrollerancji wobec checi obrony
                wlasnego dobrego imienia
                sa co prawda inne drogi ,ktorymi mozna osiagnac podobny efekt,ale sa nudne i
                czasochlonne
                • kazuyoshi78 Re: ja tez popieram prosbe Kazu 78 11.07.06, 19:02
                  > jeszcze takiego admina chyba nie bylo,ktory chcialby sie skupic,przynajmniej
                  > na poczatku,na wycinaniu atakow wobec jego osoby

To akurat jest _ostatni_ z powodów, dla których swojego czasu ubiegałem się o
                  tę zaszczytną funkcję. Inne raczej znasz jako śledzący przynajmniej czaem to
                  forum, więc rozpisywać się nei będę :)
                  • Gość: kixx Re: ja tez popieram prosbe Kazu 78 IP: *.acn.waw.pl 11.07.06, 19:08
                    wycofujesz sie z wczesniejszych deklaracji?
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=45029753&a=45030926
                    mam wycofac poparcie?
                    zreszta sadze,ze jestes zbyt trollerancyjny na tamto forum-nie wiem,czy bylbys
                    w stanie sobie poradzic
                    • Gość: kixx Re: ja tez popieram prosbe Kazu 78 IP: *.acn.waw.pl 11.07.06, 19:11
                      ups
                      przepraszam za literowki
                      byly zamierzone
                    • kazuyoshi78 Re: ja tez popieram prosbe Kazu 78 11.07.06, 19:22
                      > wycofujesz sie z wczesniejszych deklaracji?

Nie. Ale jest to argument co najwyżej dodatkowy. Całą resztę napisałem już
                      dawno.

Ale obrażać się nikomu nie pozwolę i obrażać inynch też nikomu na tym forum nie
                      pozwolę.
                      • Gość: kixx Re: ja tez popieram prosbe Kazu 78 IP: *.acn.waw.pl 11.07.06, 19:26
                        nie wiesz,jakie jest haslo do poczty sceptyka?
                        z checia czasem napisalbym pare slow uzywajac jego nicka
                      • giwi Re: ja tez popieram prosbe Kazu 78 11.07.06, 21:09
                        Jesteś zbyt uczuciowy jak na publiczne forum. :-)
                        • kazuyoshi78 Re: ja tez popieram prosbe Kazu 78 11.07.06, 21:14
                          > Jesteś zbyt uczuciowy jak na publiczne forum. :-)

Fakt, kocham Cię. Musiałem to w końcu wyznać.

:)))
          • alpepe Re: Kolejne posty do skasowania 11.07.06, 14:33
            ciekawe, myślałam,że tylko krowa nie zmienia swoich poglądów. Ale fakt, stałe
            poglądy oszczędzają mózg, nie trzeba myśleć.
            • kazuyoshi78 Re: Kolejne posty do skasowania 11.07.06, 18:47
              Witaj, Alpepe. Jak widzisz, pewne rzeczy trudno przeskoczyć. Zwłaszcza
              biurokratyczną machinę.
              • alpepe Re: Kolejne posty do skasowania 12.07.06, 08:47
                pół biedy gdyby to była biurokracja, ale tu chodzi o subiektywne "nie, bo nie".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka