Dodaj do ulubionych

Euroszkoła bis

IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.12, 08:56
co sądzicie o Euroszkole bis Jacka Sadrakuły
Obserwuj wątek
    • Gość: realista Re: Euroszkoła bis IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.12, 09:00
      to jedna wielka lipa
    • Gość: zz Re: Euroszkoła bis IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.12, 09:07
      człowieku chcesz tam iść do szkoły? daj spokój szkoda czasu nie zdasz egzaminów
    • Gość: wezyr Re: Euroszkoła bis IP: *.play-internet.pl 03.06.12, 10:44
      Chcesz to idź ale oprócz wywalenia kasy i to dużej i śmiesznego papierka którego nikt nie respektuje zostaniesz -NIKIM! to farsa a nie szkoła!,znajdź sobie lepszą szkołę nie polecam,sąsiadka tam chodziła,okazało się że jest w dwóch szkołach naraz i płaci za nic! a gostek pobiera dofinansowanie na ciebie i twój cień!!!
      • Gość: e_ko Re: Euroszkoła bis IP: *.flash-net.pl 03.06.12, 15:21
        A ja słyszałem, że uczą tam najlepsi nauczyciele i że każdy uczeń jest tam doceniony i kończy szkołę.
        • Gość: wezyr Re: Euroszkoła bis IP: *.play-internet.pl 03.06.12, 17:55
          E_ko jasne najlepsi nauczyciele!!! gdzie to wyczytaleś na tablicy ogłoszeń szkoły, wszyscy kończą -a jak nie kończą jak kupę kasy zaplacą a szkoły to nie obchodzi co dalej z tym papierkiem!! i jak potem traktuje się ludzi z takim wyksztalceniem!
    • Gość: ym Re: Euroszkoła bis IP: *.szybszyinternet.pl 03.06.12, 20:07
      szkoła dla de.... :)
      • Gość: Monika Re: Euroszkoła bis IP: 81.26.8.* 03.06.12, 21:31
        Nie zgodzę się z tym,że jest to do niczego szkoła.Sama ją kończyłam i jestem zadowolona.Przede wszystkim podobało mi się w jaki sposób są traktowani uczniowe.Dodam,że zawsze w jak najbardziej należyty sposób.Liczyła się też tam dla mnie przyjazna atmosfera ze strony nauczycieli,prócz tego gdy pojawiał się jakiś problem nie odtrącano i nie robiono z danym przypadkiem byleby tylko odtrąbić,ale wszystko doprowadzone do końca.Ja osobiście jak najbardziej polecam tę szkołę.
        • Gość: wezyr Re: Euroszkoła bis IP: *.play-internet.pl 03.06.12, 21:37
          Nic dziwnego skoro Monik jest tam dyrektorem!!
          • Gość: Monika Re: Euroszkoła bis IP: 81.26.8.* 03.06.12, 21:50
            Wiesz co chłopie,weź się przymknij,niewiesz co to za szkoła to się nie wypowiadaj...Chodziłeś do tej szkoły,że wiesz jak tam jest?
            • Gość: wezyr Re: Euroszkoła bis IP: *.play-internet.pl 03.06.12, 21:59
              Nie nie chodziłem! sąsiadka chodzila -ale to nie zmienia faktu iż od paru lat pojawiło się pelno niby szkół ktore zbierają ludzi na kasę -troszkę się po tym jak wojsko odpadlo ,zmieniło, kasa nie ta -powiedz NIE- jak powiem że dzięki obowiązkowemu poborowi szkoły takie jak ta robiły kokosy a teraz ? propaganda ciągnięta za samochodem! aby szefostwu nabić kiesę!
              Non omen mam znajomego w Rzeszowie w kuratorium -jego wypowiedź na temat tej szkoły-,bez słów'! dalej chcesz brnąć w tą głupią retorykę na temat wasalstwa i cynizmu!
              • Gość: Monika Re: Euroszkoła bis IP: 81.26.8.* 03.06.12, 22:07
                To może podzielisz się bardziej szczegółowo zdaniem na temat tej szkoły swoim zdaniem i znajomego z kuratorium,jeśli oczywiście tylko masz ochotę prowadzić dalej dyskusję.Mam wiele argumentów,by bronić tej szkoły.
              • Gość: kala Re: Euroszkoła bis IP: *.szybszyinternet.pl 05.06.12, 15:40
                to skoro nie chodziłeś to żałuj ..... jeśli się samemu czegoś nie zobaczy to nie ma co gadać! ja wiem lepiej i proszę cie abyś nie oczerniał szkole .. bo nie masz do tego prawa .
                dziękuje za uwagę :)
    • Gość: ooo Re: Euroszkoła bis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.12, 07:43
      ta szkoła to wielkie nic, gościu leci na kasę i nic więcej go nie interesuje
    • Gość: obywatel Re: Euroszkoła bis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.12, 07:50
      najgorsze jest to że na takie coś idą publiczne pieniądze mam znajomego co tam chodzi do szkoły płaci to ma oceny, dziwię się nauczycielom że to tolerują, ale słyszałem że jak ktoś się sprzeciwia wielkiemu bratu Jackowi to więcej tam nie pracuje
      • Gość: e_ko Re: Euroszkoła bis IP: *.flash-net.pl 04.06.12, 15:50
        Jeżeli właściciel uzyskał dla niej status szkoły publicznej, tzn. subwencję na każdego ucznia, to musi to być dobra, sprawdzona przez fachowców szkoła.
        • Gość: madrala Re: Euroszkoła bis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.12, 16:43
          a trzeba chodzic na zajecia?? bo za bardzo mi sie nie chce zalezy mi tylko na dypolomie.
          • Gość: ym Re: Euroszkoła bis IP: *.szybszyinternet.pl 04.06.12, 18:51
            Wielu moich "inteligentnych" znajomych chodziło do tej szkoły, a właściwie byli tylko zapisani bo na zajęcia uczęszczali raz na ruski rok. Od czasu do czasu jakiś referacik i szkoła zaliczona. Dyplomik w ręce jest :)
            • Gość: madrala Re: Euroszkoła bis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.12, 19:03
              o to swietnie na pewno skorzystam z ulsug euro szkoly !!
              • Gość: kala Re: Euroszkoła bis IP: *.szybszyinternet.pl 05.06.12, 15:46
                trzeba się uczyć i chodzić do szkoły ... wiec nie marz ze zdasz od reki moja droga..
                • Gość: gość2012 Re: Euroszkoła bis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.12, 21:42
                  HAHAHA.
                  Znam przypadki z tej szkoły, które nie chodziły a pojawiały się przed zaliczeniem semestru z referatami z internetu. O jakiej nauce Pani mówi. Na zajęcia chodzi 10 osób na 25 zapisanych.
            • Gość: uczeń Re: Euroszkoła bis IP: 217.96.23.* 06.10.12, 16:45
              klituś bajduś,nie chodził do szkoły i ma dyplomik.To ciekawe czemu 2 dziewczyny u mnie w klasie nie zdały?Dlatego,że się nie uczyły i nie chodziły do szkoły.
              Jak sie ucze to sa oceny dobre jak nie to same pały.Nikt za darmo dyplomu nikomu nie da.
    • Gość: gość2012 Re: Euroszkoła bis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.12, 19:35
      Szkoła dla osób z średnią 2.00, niczego Cię nie nauczy, ale papierek dostaniesz.
      • Gość: kala Re: Euroszkoła bis IP: *.szybszyinternet.pl 05.06.12, 15:33
        skoro masz średnia 2.0 to sie tam nie nadajesz.
        mogę was zapewnić ,ze ta szkoła jest normalna jak każda inna... wiec jeśli komuś nie pasuje lub nie chodził tam, to niech nie pisze głupot ,i się ogarnie . nauczyciele bardzo dobrze uczą , a poza tym są bardzo wyrozumiali. umieją uczyć ..bo dzięki nim bardzo dużo nowych rzeczy wiem . i zdam egzamin z własną wiedzą jakom dodatkowo wzbogaciłam dzięki tej szkole. wszystkim tą szkołę polecam . :)
        • Gość: xyz Re: Euroszkoła bis IP: *.tktelekom.pl 05.06.12, 15:46
          dokladnie Kala. szkola jak szkola.więc nie rozumiem dlaczego jeśli ktoś tam nie chodzi do szkoły to opowiada głupoty. usłyszał nie wiadomo co , powtarza i dopowiada swoje.
        • Gość: do kali------grafy Re: Euroszkoła bis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.12, 17:09
          skoro masz średnia 2.0 to sie tam nie nadajesz.
          mogę was zapewnić ,ze ta szkoła jest normalna jak każda inna... wiec jeśli komuś nie pasuje lub nie chodził tam, to niech nie pisze głupot ,i się ogarnie . nauczyciele bardzo dobrze uczą , a poza tym są bardzo wyrozumiali. umieją uczyć ..bo dzięki nim bardzo dużo nowych rzeczy wiem . i zdam egzamin z własną wiedzą -----jakom --------dodatkowo wzbogaciłam dzięki tej szkole. wszystkim tą szkołę polecam . :)

zastanow se co piszesz i jak piszesz bo jak widze to twoje JAKOM to naprawde twoi nauczyciele to elita z gornej polki szczegolnie polonisci!!!
          • Gość: kala Re: Euroszkoła bis IP: *.szybszyinternet.pl 08.06.12, 12:16
            hehe widzę panie inteligencie ,że bardzo jesteś zaczepny...
            i wyszukujesz bardzo mało znacznych błędów ...
            no tak teraz wiem , nie masz nic porządnego do powiedzenia to się o bele co czepiasz
    • Gość: zizu Re: Euroszkoła bis IP: 87.204.222.* 05.06.12, 03:57
      jedna wielka lipa jetem byłym uczniem tej "szkoły", ja słyszę reklamy o tej szkoły to mi się śmiać chce. Jeździ po mieście reklama szkoły jak jakiejś biedronki i to jest ten poziom tandeta
      • Gość: kala Re: Euroszkoła bis IP: *.szybszyinternet.pl 05.06.12, 15:52
        chyba ty jesteś lipą .. wybieram szkole prawda.. to chodzę tam bo chce , nie chce to się wypisuję. prosta sprawa. a że jeżdżą reklamy to oznacza ,ze szkoła się reklamuje STAĆ JĄ NA TO !!!!
    • Gość: niby technik Re: Euroszkoła bis IP: 80.50.63.* 05.06.12, 11:41
      Szkola za pieniądze -nie masz wykształcenia -masz kasę to właśnie twoja szkoła ,dalej będziesz bez wykształcenia ale z PAPIEREM! ktorym nawet niektórzy dups.. nie chcą wytrzeć ot taka to szkoła! dwa lata temu byłem uczniem w tej szkole słowo byłem w dużym nawiasie po zapłaceniu i zdaniu egzaminu zawodowego przy akompaniamencie egzaminatorow z Rzeszowa którzy patrzyli co chwila na zegarek kiedy będą mogli pójść się skroplić zdałem!!! hurrraaa! i co z tego pojechałem do Stalowej w poszukiwaniu pracy a tam śmiech -panie daj pan spokój wiadomo o co chodzi nas nie stać na naukę dla przyszłych pracowników szukamy ludzi z normalnym wyksztalceniem!!! po wielu wizytach w mielcu sandomierzu nawet zamościu dałem sobie spokój -dziś od roku mam własną firmę poza miastem i jestem szczęśliwy że nikt nie każe mi pokazywać świadectwa ukończenia szkoły-tej szkoły!!!
      Wasza sprawa jak postąpicie to są tylko moje skromne jak na tą szkołę sugestie!!!
      Pozdrawiam myślących!!!!
      • Gość: kala Re: Euroszkoła bis IP: *.szybszyinternet.pl 05.06.12, 15:45
        ludzie .. to nie jest ważne gdzie do szkoły się chodzi czy Kopernik, górnik, czy bis. ważne są chęci do nauki bo dzięki temu się nauczysz. a skoro teraz masz wonty to oznacza ,ze byłeś ciotą ( za przeproszeniem ) i nie chciało ci sie uczyc .i tyle więc proszę nie komentować ... bo jeśli cie nauczysz w szkolę zawodu to cie wszędzie przyjmą ..
        • Gość: gość2012 Re: Euroszkoła bis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.12, 21:51
          hmm... Ciekawe rzeczy Kala pisze. Analizując jak Kala pójdzie do Państwowej Szkoły na studia zaocznej w Tarnobrzegu to dalej będzie twierdzić, że nie ma znaczenia czy się idzie na UJ czy na studia zaoczne w Tbg. Proszę Państwa to bzdura, jak można porównywać liceum M. Kopernika z EuroBis!
          • Gość: xxx Re: Euroszkoła bis IP: *.tktelekom.pl 06.06.12, 17:15
            hehehe... jak czytam tu te wasze wpisy to mi sie smiac chce..... dziewczyna zrobila jeden glupi bład i od razu stwierdziliscie jaki jest poziom szkoly.. no brawo dla was.. ;/ a wracajac do nauczania.... piszecie ze jest niski poziom... tylko ciekawe dlaczego nie wypowiecie sie tak o budowlance.. bo w bisie ucza nauczyciele wlasnie z tej szkoly... nic nie wiecie a piszecie glupoty...
          • Gość: kala Re: Euroszkoła bis IP: *.szybszyinternet.pl 08.06.12, 12:23
            yhmm przynajmniej wiem ,ze ty najbardziej jesteś zdatny iść w ogóle na studnia
      • Gość: myślący Re: Euroszkoła bis IP: *.smsiarkowiec.pl 05.06.12, 19:00
        ...czyli zostałeś przygotowany w Euroszkole-Bis do prowadzenia własnej firmy!
        gratulacje!!!
    • Gość: wezyr Re: Euroszkoła bis IP: *.play-internet.pl 05.06.12, 14:17
      Technik gdybyś wybrał normalną szkołę to byś dziś nie płakał! to tak też dla wszystkich!
    • Gość: wezyr Re: do kali! IP: *.play-internet.pl 05.06.12, 18:42
      Weź trolu daj już spokój twoja retoryka wypowiedzi i styl pisania są dowodem na tą szkołę nic dodać nic ująć!!! albo wróć do normalnej szkoły albo przestań pisać pierdoły!
      • Gość: 123 Re: do kali! IP: *.tktelekom.pl 05.06.12, 23:40
        Ucz się ucz, bo nauka to potęgi klucz,
        gdy ten klucz zdobędziesz
        to dozorcą będziesz!
        • Gość: Ralokk tak to czytam... IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.10.12, 20:26
          Tak sobie czytam ten temat i przypomina mi sie jak to dawno dawno temu, bedzie z 15 lat, stwierdzilem, ze sobie zdam po podstawowce do I SLO w tbg. Pamietam jak to wszyscy mowili, ze tam oceny za kase i ze debile sami itd. itp... Jako, ze jestem czlowiekiem leniwym i nie chcialo mi sie na Jachowicze i inne budowlanki zdawac to polazlem do owego spolecznego liceum... i co? Jakos dostalem sie na studia, jakos je skonczylem, jakos dostalem dobra robote i to w tbg gdzie nie ma pracy...

Nie wiem jak jest w BISie, ale wiem, ze 90% opinii wystawiaja ludzie ktorzy do takich szkol nie chodza tylko zaslysza cos na miescie dodadza cos od siebie i przekazuja dalej.
    • Gość: nika Re: Euroszkoła bis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.14, 17:20
      ludzie weźcie się ogarnijcie.. jak ktoś potrzebuje średniego bo jest np. po zawodówce a teraz takie czasy nastały że do byle jakiej roboty trzeba mieć średnie to i pójdzie do Sadrakuły i zapłaci za tą edukację i będzie miał dyplom ukończenia szkoły średniej i będzie to miał daleko w d...e czy będzie miał tą wiedzę przekazaną czy nie.. i tak w żadnej pracy nie wymagają wiedzy ze szkół średnich więc o co ta cała farsa? dodam także że wiele ludzi np. po zawodówkach jest o wiele mądrzejszych nawet od tych co mają studia i są lepszymi pracownikami.. większe wykształcenie wcale nie oznacza że jest się mądrzejszym.. więc po co komu ta cała wiedza skoro prawie większość robi tą szkołę tylko po to żeby mieć papier bo taką sytuację teraz mamy na rynku pracy.. więc jak ktoś będzie się chciał uczyć to pójdzie do innej szkoły lub w sadrakule się będzie uczył a jak ktoś nie ma do tego chęci to będzie płacił w sadrakule i dostanie dyplom do ręki.. proste..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka