zbalansowany 28.08.06, 02:13 z tym cenzurowaniem wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hans2 Bardzo cie prosze , zajmij sie czyms bardziej 28.08.06, 02:24 spokojnym i kulturalnym . Polecam kolekcjonerstwo ( lepsze niz obrazanie kobiet ). Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Kropka ty sie uspokoj 28.08.06, 02:28 może uda mi sie coś zostawić. Choc mam chwile zwątpienia Odpowiedz Link Zgłoś
zbalansowany [...] 28.08.06, 03:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
luzak4 wiesz , w twoim wieku kolego miesa wogole nie jest 28.08.06, 03:11 ZALECANE. Wiec odpusc sobie koszernosc ,tak na marginesie. Wiesz co sie dzieje w polskich rzezniach ? Rzez , masakra lepiej nie myslec . Ja unikam miesa po tym wszystkim i tobie tez to radze. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Kropka ty sie uspokoj 28.08.06, 03:13 zbalansowany napisał: > No i na jakiej zasadzie wywalilas watek o kioszernej rzezni? > Nigdzie w cywilizowanym kraju by tego nie zrbiono!!! > Nawet w zasranym Izraelu sluchaj daj se spokoj,komu zalezy na tych PETOWSKICH obrazkach,wiadomo,ze to tak wiarygodne jak ich cala polityka. Odpowiedz Link Zgłoś