blazare 08.09.06, 23:04 Dlaczego usunęłaś post w którym przytaczałem link do zdjęcia palestyńskiej dziewczyny ze zmasakrowaną twarzą? - zdjęcia, które było opatrzone stosownym komentarzem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blazare Re: kropka! 08.09.06, 23:08 wszyscy jesteście syjonistycznymi sługusami.. a ja jestem pijany... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: kropka! 08.09.06, 23:09 z dwóch powodów 1. te zdjęcia juz były na forum kilka razy 2. prosiłam wielokrotnie, żeby nie wstawiać drastycznych fotografii Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: kropka! 08.09.06, 23:10 kropka napisała: > z dwóch powodów > 1. te zdjęcia juz były na forum kilka razy > 2. prosiłam wielokrotnie, żeby nie wstawiać drastycznych fotografii teraz będę mógł spać spokojnie.. już się bałem że to syjonistyczny spisek.. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: kropka! 08.09.06, 23:14 nie zdazylam ci tam odpowiedziec, blazerski.... wiec tak: glupia szpara to cos nowego, podoba mi sie, wpisuje sobie to do listy. posmialam sie niezle, nigdy takiego wyrazenia jeszcze nie slyszalam.. :)) a co do schizofrenii, to przeciez ty sam to napisales, nie? chciales wiedziec co ja mysle, wiec ci napisalam nawet pare mozliwosci, wybrales schizofrenie, to o co ci chodzi? :)))) ja ciagle uwazam, ze punkt ostatni to wlasciwy.... :)))) nu, teraz mozesz spac spokojnie naprawde... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Kropa... chowanie glowy w piasek niewiele pomoze.. 08.09.06, 23:19 Bedac tez PRZECIWNIKIEM drastycznosci... Trzeba zastosowac metode FILTRA :) zamiescic jakas JEDNA symbolizujaca dane zdarzenie fotografie... rzeczywistosci przemilczeniem nie uciszysz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Kropa... chowanie glowy w piasek niewiele pom 08.09.06, 23:21 a byłbyś uprzejmy przeczytać CAŁĄ moja odpowiedź? Będe wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś