blazare 18.10.06, 19:49 Dlaczego mój post o Edgarze został usunięty? # forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=50554038 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blazare Trollem i to w dodatku moherowym jesteś ty... 18.10.06, 19:53 ... co zresztą zostało ci udowodnione.. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: Trollem i to w dodatku moherowym jesteś ty... 18.10.06, 20:04 niby kiedy ubertrollu? Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Trollem i to w dodatku moherowym jesteś ty... 18.10.06, 20:06 reakcjonista1 napisał: > niby kiedy ubertrollu? Wtedy, kiedy większość forumowiczów słusznie uznała, że twoim zadaniem jest napędzanie koniunktury skrajnej prawicy, hipertrollu.. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: Trollem i to w dodatku moherowym jesteś ty... 18.10.06, 20:08 wiekszosc forumowiczow, to ty elznar i maymonides? Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Trollem i to w dodatku moherowym jesteś ty... 18.10.06, 20:13 To przede wszystkim ludzie, których wyprowadzasz z równowagi swoim trollowaniem.. Choćby wczoraj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=50455847&a=50458551 Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: Trollem i to w dodatku moherowym jesteś ty... 18.10.06, 20:16 No to jest was czterech... Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Trollem i to w dodatku moherowym jesteś ty... 18.10.06, 20:19 reakcjonista1 napisał: > No to jest was czterech... # forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=46273825&a=46329033 Nie będę przytaczał więcej, bo musiałbym poświęcić na to całą noc.. Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Re: Trollem i to w dodatku moherowym jesteś ty... 18.10.06, 20:24 Przeciez to jakis oszołom michnikowy :-) Dawaj wiecej takich. PS od kiedy trollowanie trollu jest wyglaszaniem swojego zdania? Ten oszołomek ma swoje, bluzga (to wlasnie jeden z objawów trollowania) obraża (objaw #2) etc i probuje uzasadnic nieudolnie swoje brednie. Mimo to nie nazwałbym go trollem w przeciwienstwie do ciebie, bo siejesz tu nic poza tepą propagandą zerznieta jakby z podrecznika rabina, zadajesz idiotyczne pytania, ciagniesz idiotyczne dyskusje w nieskonczonosc przesylajac miliony linków i cytatów... BTW to nie ja jestem arni buzdygan, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Trollem i to w dodatku moherowym jesteś ty... 18.10.06, 20:28 reakcjonista1 napisał: > jestem arni buzdygan, prawda? LOL, widzę, że powtarzasz słowa nieodżałowanego maroudera.. Dzięki wam dowiedziałem się, kim ten Arnold Buzdygan jest.. Dla twojej wiadomości - ten facet przebywa obecnie w areszcie , a jedyną rzeczą, która mnie z nim łączy jest fakt, że zarówno on jak i ja mieszkamy we Wrocławiu... Swoją drogą plotka to bardzo ciekawe zjawisko.. Wystarczy, że jeden idiota ją wyartykułuje, a reszta idiotów idzie jego śladem... * * * W sierpniu 2006 prasa podała informację o aresztowaniu Buzdygana. Prokuratura zarzuca mu udział w grupie przestępczej i wypranie kilku milionów złotych brudnych pieniędzy # pl.wikipedia.org/wiki/Arnold_Buzdygan Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Trollem i to w dodatku moherowym jesteś ty... 18.10.06, 20:32 reakcjonista1 napisał: > przeciwienstwie do ciebie, bo siejesz tu nic poza tepą propagandą zerznieta > jakby z podrecznika rabina, zadajesz idiotyczne pytania, ciagniesz idiotyczne > dyskusje w nieskonczonosc przesylajac miliony linków i cytatów.. Linki podaję tylko wtedy, gdy znajdę w sieci jakiś ciekawy artykuł, warty moim zdaniem skomentowania.. Większość moich postów to zwyczajne, spontaniczne wypowiedzi. Zaś "twoje" wypowiedzi to zwyczajne i namolne trollowanie, bo jak nazwać powtarzanie dokładnie tych samych tez o "łże-elitach", "zdradzie okrągłego stołu", "ubekach" itp. itd. we wszelkich możliwych konfiguracjach przez kilkanaście miesięcy? Przyznaj się lepiej, że jesteś aktywistą LPR i wszystko stanie się jasne.. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: Uważasz, że cyt_chelm się myli? 18.10.06, 20:18 To Ty naprawdę taki jesteś....? Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Giwi! 18.10.06, 19:50 takie sprawy można załatwić emailem, a dopiero potem tu Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Giwi! 18.10.06, 19:55 loppe napisał: > takie sprawy można załatwić emailem, a dopiero potem tu Już to widzę, jak Giwi odpowie mi mailem.. Ona mnie nie cierpi.. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj bo napisałeś o kasie biletowej 18.10.06, 19:52 A na Ch.. kasa jak konduktory w łape biora i nie wydając biletów. I potem sie dziwią,ze PKP jest deficytowa „każdy c h u j ma swój strój”-Marek Nowakowski” „ Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 [...] 18.10.06, 20:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Giwi! Post blazare natychmiast ma wiśieć na 18.10.06, 20:10 ave.duce napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=50549581&a=50555889 > :PPP Już kiedyś był tu taki, co pluł na ludzi, a był chyba jakimś urzędnikiem, dokładnie nie pamiętam kim.. I dostał wilczy bilet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Giwi! Post blazare natychmiast ma wiśieć na 18.10.06, 20:12 blazare napisał: > ave.duce napisała: > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=50549581&a=50555889 > > :PPP > > Już kiedyś był tu taki, co pluł na ludzi, a był chyba jakimś urzędnikiem, > dokładnie nie pamiętam kim.. I dostał wilczy bilet ;) > Pamietem: oszołom z Radia Maryja, hehehe. Był radnym. Dostał baty od forumowiczów, że hej! :P Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Giwi! Post blazare natychmiast ma wiśieć na 18.10.06, 20:21 ave.duce napisała: > Pamietem: oszołom z Radia Maryja, hehehe. Był radnym. > Dostał baty od forumowiczów, że hej! Masz może linki do tej sławetnej wymiany zdań? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Giwi! Post blazare natychmiast ma wiśieć na 18.10.06, 20:31 blazare napisał: > ave.duce napisała: > > > Pamietem: oszołom z Radia Maryja, hehehe. Był radnym. > > Dostał baty od forumowiczów, że hej! > > Masz może linki do tej sławetnej wymiany zdań? > To był jeden z wątków n/t: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=25936825&a=25936825 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Giwi! Post blazare natychmiast ma wiśieć na 18.10.06, 20:34 ave.duce napisała: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=25936825&a=25936825 Dzieki, zachowam dla potomnych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Giwi! 18.10.06, 20:33 giwi napisała: > Takich wątków jest bardzo dużo. Powielasz znane. To znaczy jakich? Kto przede mną pisał o inicjatywie Edgara odnośnie wybudowania stacji kolejowej we Włoszczowej? Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Giwi! 18.10.06, 20:40 giwi napisała: > Zapraszam do przejrzenia forum. Przejrzałem i nie znalazłem ani jednego postu na temat inicjatyw budowlanych Edgara Gosiewskiego we Włoszczowej.. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Giwi! 18.10.06, 20:50 giwi napisała: > Zapraszam do przejrzenia forum. OK, z mojej strony pass.. Nie ma sensu przekomarzać się z powodu jednego postu.. Życzę miłej pracy, Giwi i więcej zrozumienia dla ludzi, z którymi się nie zgadzasz.. Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Re: Giwi! 18.10.06, 20:58 blazare napisał: > z którymi się nie zgadzasz.. .. tudzież, których nie lubisz... Odpowiedz Link Zgłoś
reakcjonista1 Toż mówie ze troll :-) 18.10.06, 20:34 PS dlaczego wycieto moj post endoftopicowy odpowiadajacy 'blazare'? Odpowiedz Link Zgłoś
blazare Przestań trollować... 18.10.06, 20:35 ... moherowy zaprzańcu. Skrobnij lepiej jakąś wypotkę ku chwale IVRP.. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Ale to jest wątek blazare, czy tam jeszcze 18.10.06, 20:37 inny nick, ale koszerny! Natychmiast! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ale to jest wątek blazare, czy tam jeszcze 18.10.06, 20:40 zwykly2 napisał: > inny nick, ale koszerny! Natychmiast! Zwykly2, czy ty wiesz, co oznacza "koszerny"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly2 Re: Giwi! Zaczął już o świcie! Należy się nagroda! 18.10.06, 20:40 Chociaż, jak Agora cienko przędzie! Ale blazare czy jakoś tam zrozumie! Odpowiedz Link Zgłoś