explicit 21.11.06, 13:15 Czego sie ciskasz , dlatego ze pokazuje zdziczenie Zydow ??? ,... =========================================================================== forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=52581754 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chaziaj Re: Kropka !!! ,... 21.11.06, 13:17 Glupi!!! Mowi sie Kropeczko, skarbie ty moje. Stara szkola wychowania, kobiety to uwielbiaja. Nawet te emancypantki. Odpowiedz Link Zgłoś
chaziaj Re: Kropka !!! ,... 21.11.06, 13:31 dana33 napisała: > co skamlesz, rozlupaniec? ------------------------------------------ Dancia, ja tiebia.... liubliu! Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Kropka !!! ,... 21.11.06, 13:31 Nie skamle ciucius , pytam sie dlaczego posty obnazajace wasze zdziczenie laduja na oslej ??? Jak os nie kumasz to pytaj - I know everything ,...:) ============================================================================== co skamlesz, rozlupaniec? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Kropka !!! ,... 21.11.06, 13:33 masz problem, rozlupaniec.... ja tez wiem wszystko.... a skamlesz, bo mialam wlasnie satysfakcje napisac to, co napisales do tutets.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Kropka !!! ,... 21.11.06, 13:45 Who the hell is tutets ??? Jak mi przypomnisz , wrocmy do waszej dziczy ,... ============================================================================== co napisales do tutets.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Kropka !!! ,... 21.11.06, 13:22 explicit napisał: > Czego sie ciskasz , dlatego ze pokazuje zdziczenie Zydow ??? ,... ona twierdzi ze kazdy z nas ma tam rodzine....blizsza lub dalsza hehe wiec jestesmy w jakims stopniu odpowiedzialni za to zdziczenie..wynika z tego dobre co?? Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Kropka !!! ,... 21.11.06, 13:39 Heheh, biorac pod uwage ze naszymi protoplastami byli Adan i Ewa , ma racje :) ============================================================================== ona twierdzi ze kazdy z nas ma tam rodzine....blizsza lub dalsza hehe Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Kropka !!! ,... 21.11.06, 13:51 explicit napisał: > Heheh, biorac pod uwage ze naszymi protoplastami byli Adan i Ewa , ma racje :) > ============================================================================== > ona twierdzi ze kazdy z nas ma tam rodzine....blizsza lub dalsza hehe > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=52581952&a=52583720 Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Kropa dba o ciebie, zebys 21.11.06, 13:24 sam nie zdziczal. Powinienes jej za to podziekowac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Kropa dba o ciebie, zebys 21.11.06, 13:36 j-k napisał: > sam nie zdziczal. > Powinienes jej za to podziekowac :))) hehe szczegolnie ona....widze zaczynasz z humorem,ciekawe jak skonczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: Kropa dba o ciebie, zebys 21.11.06, 13:39 bam_buko napisał: ciekawe jak skonczysz... ten aspekt mnie specjalnie nie ciekawi :) ale wolalbym jak mezczyzna, a nie jak explicite :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: Kropa dba o ciebie, zebys 21.11.06, 13:45 j-k napisał: > bam_buko napisał: > ciekawe jak skonczysz... > > ten aspekt mnie specjalnie nie ciekawi :) wlasnie u mezczyzny jest wazne/istotne nie jak zaczyna tylko jak konczy czas spac.. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: Kropa dba o ciebie, zebys 21.11.06, 13:55 bam_buko napisał: > wlasnie u mezczyzny jest wazne/istotne nie jak zaczyna tylko jak konczy moze dla innych, lecz nie dla niego samego :) Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Kropa dba o ciebie, zebys 21.11.06, 13:46 Spadnie z doopy nieudacznik ,... ============================================================================== widze zaczynasz z humorem,ciekawe jak skonczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k To teraz moze zdjecie synagogi z Tel Avivu? 21.11.06, 14:00 explicit napisał: > Spadnie nieudacznik Jak ci sie ta podoba? ladniejsza od tej z Jeruzalem? www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/358082/2/istockphoto_358082_heichal_yehudah_synagogue_in_tel_aviv.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: To teraz moze zdjecie synagogi z Tel Avivu? 21.11.06, 14:12 Rownie odpychajaca , ta przypomina mi zakuty leb felusiaka ,... :) ============================================================================== www1.istockphoto.com/file_thumbview_approve/358082/2/istockphoto_358082_heichal_yehudah_synagogue_in_tel_aviv.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
j-k To moze ta z Hajfy ladniejsza?? 21.11.06, 14:34 www.carla.umn.edu/lctl/VPA/Hebrew/synagogue.jpg Widzisz Explicite, jak sie nad toba troche popracuje, to polubisz ten Izrael :))) Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: To moze ta z Hajfy ladniejsza?? 21.11.06, 14:51 Rany Boskie zlituj sie czlowieku , co ci Zydzi zrobili , ze tak ich gnoisz ,... A ta antena na dachu to po co ? Czas zmienic na dish ,... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k To moze ta jest ladniejsza??? 21.11.06, 15:00 explicit napisał: > Rany Boskie zlituj sie czlowieku , co ci Zydzi zrobili , ze tak ich gnoisz ,... No moze zarazilem sie ta choroba od Ciebie??? :))) To masz tu jeszcze synagoge z mojego miasta :))) tinpan.fortunecity.com/blur/862/aachenhorrem/lg_pan7-9.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: To moze ta jest ladniejsza??? 21.11.06, 15:12 Link nie otwiera , mam filter na brzydactwo , next time cie wygasi i bede mial spokoj ,... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k To moze ta jest ladniejsza???.popraw sie! 21.11.06, 15:19 explicit napisał: > Link nie otwiera , mam filter na brzydactwo , next time cie wygasi i bede mial > spokoj ,... NO co Ty? "Zydow" chcesz ignorowac, skoro ciagle o nich piszesz? moze teraz synagoga z mojego miasta Ci przejdzie :))) www.engr.psu.edu/deutschlandsarchitektur/low-res/aachen/sonstiges/aachnersynagoge2k-low-res.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
jj-k PS. 21.11.06, 15:38 To jak dotarla ta synagoga z mojego miasta? Jezli twoj Filtr ja wygasil, to musze mu troche pomoc :))) www.engr.psu.edu/deutschlandsarchitektur/low-res/aachen/sonstiges/aachnersynagoge2k-low-res.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: PS. 21.11.06, 15:54 o rety, jednak wszystkie wygladaja tak samo. To z przyslowiowej zydowskiej oszczednosci i korzystania ze Zbioru Projektow Typowych? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: To moze ta jest ladniejsza???.popraw sie! 21.11.06, 19:58 ladna ta synagoga, j-k..... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 a ta przypomina mi siedzibe POM w Kolbudach 21.11.06, 15:52 POM( powiatowy Osrodek Maszynowy) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: a ta przypomina mi siedzibe POM w Kolbudach 21.11.06, 16:00 krystian71 napisała: > POM( powiatowy Osrodek Maszynowy) Moja tesciowa z Kielc (a kobieta zna sie na Zydach :))) twierdzi, ze ten caly Izrael - mentalnie i terytorialnie - to nawet nie polskie wojewodztwo, a jedynie taki wiekszy powiat, wiec cos jest na rzeczy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Kropka !!! ,... 21.11.06, 14:34 Zwroc mi moj post albo wytlumacz dlaczego ,... Odpowiedz Link Zgłoś
pissmaker Re: Kropka !!! ,... 21.11.06, 16:18 Widzisz rachelcia, tracisz rezon, obrazajac sie na wszystkich i ciskajac parchate i obelzywe epitety. Tak nawiasem mowiac do niczego nie jestes juz zdolna. Wypalilas sie dziecino , niech cie ktos wymieni z obsady. Najlepsze jest to ze my tutaj mamy niezle jaja z was zioncow. Krecicie sie jak gowno w betoniarce i nic z tego nie wychodzi. Wzbudzacie tylko takim wielkim falszowaniem faktow to , ze sie ludzie zaczynaja interesowac i sami szukaja prawdy o was. Rachelka daj sobie na luz. Idz ty na zakupy na rechov Jabotynsky moze co ? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k posluchaj maly :) 21.11.06, 16:22 Nie bedac Zydem, a jedynie zwyklym Warszawiakiem, nie bede ukrywal, ze mam zawsze sporo radosci - obsmiewajac prowincjonalna polska glupote i antysemityzm, rodem ze wsi i malych miasteczek poludniowo-wschodniej Polski :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pissmaker Re: posluchaj maly :) 21.11.06, 16:28 Posluchaj w jot kie. Znasz ten zioncowski rebus ? Ślidź na dźewie i e jot kje to moje pies szczotkje ? Prowincjonalny to jesteś ty zioncu, bo z wawy i mylisz antysemityzm z antysyjonizmem. Masz mózg z tektury falistej czy co ?!!! Przecież to bardzo prosto rozróżnić. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k 3000 tysiace lat Zydow w Ziemi Swietej... 21.11.06, 16:34 dziecie... antysyjonizm tez wysmiewam. Stworca dal im Ziemie Swieta i Stworca bedzie ich z tego rozliczal, a nie ty, biedaku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pissmaker Re: 3000 tysiace lat Zydow w Ziemi Swietej... 21.11.06, 16:37 No i qrde wysraczy. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: Kropka !!! ,... 21.11.06, 15:19 Common' kropka , myslisz ze ta dzicz mozna obrazic ??? Wake up girl !!! ============================================================================= za Twój obraźliwy komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Explicite !!! ,... 21.11.06, 15:20 explicit napisał: > Common' kropka , myslisz ze ta dzicz mozna obrazic ??? a myslisz, ze Ciebie mozna? Odpowiedz Link Zgłoś