pis-dulka 28.11.06, 10:22 cokolwiek napiszę to on mi kasuje i kasuje tylko dlatego że to jest mojego autorstwa bo mi zazdrosci boskiego wyglądu i dlatego kasuje :-( na forum Mężczyzna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: admin społeczny b.pascal kasuje mi wszystko 28.11.06, 10:25 Bardzo rzeczowa wypowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: admin społeczny b.pascal kasuje mi wszystko 28.11.06, 16:30 Narzekasz na poziom forum jako markus.kembi, a potem jako pis-dulka trollujesz i sam ten poziom zaniżasz. Zdecyduj się na coś. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pis-dulka Re: admin społeczny b.pascal kasuje mi wszystko 28.11.06, 17:33 Nieprawda. Toż przecież nie narzekam na poziom forum pod podanym przez Ciebie loginem ani pod żadnym innym. Wskaż mi proszę wypowiedź, w której narzekam na poziom forum, bo pomimo usilnych prób nie udało mi się znaleźć takowej przy użyciu forumowej wyszukiwarki. I tym bardziej tego poziomu nie zaniżam - tworzę tylko wątki podobne do już istniejących, a więc zbliżone do nich poziomem, ale wątki mojego autorstwa giną bez śladu. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: admin społeczny b.pascal kasuje mi wszystko 28.11.06, 23:20 - zgłoś go na abuse ten typ juz tak ma Odpowiedz Link Zgłoś
cyberski Re: admin społeczny b.pascal kasuje mi wszystko 29.11.06, 10:54 No widzisz Brumbak... Ty masz tak dobrze, a i tak narzekasz... Tobie nie kasuje niektórych tektów :)))) Odpowiedz Link Zgłoś