dana33 11.12.06, 20:05 ok, za drugim razem juz poszedl na osla, a nie w czelusc... mimo to, ciagle nie rozumiem dlaczego? masz moze ochote i czas oswiecic mnie? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=53772510 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka Re: kropka..... 11.12.06, 21:20 jak chcesz kogos przeprosić, najlepiej wyślij maila, ewentualnie kwiaty czy drobny upominek (w zalezności od poczucia winy :) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: kropka..... 11.12.06, 22:06 jezuuuuuuuu, ty to mnie z torbami puscisz.... kwiaty, upominek...... i do tego to ja go wogole nie chcialam przepraszac...... ty to masz dobre serce i duzo nadzieji na moja poprawe... :))) ja tylko chcialam wyjasnic, ze napisalam idiotyzm i bede bronic dalej dobrego imienia polski..... cep to nie polska. na szczescie... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 jeśli ktoś kogoś publicznie obraził 12.12.06, 21:38 publicznie przeprosić powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: jeśli ktoś kogoś publicznie obraził 12.12.06, 22:53 mowisz abstrakt, ze jak w zlosci napisalam, ze nie bede wiecej podpisywac petycji w obronie polski, to obrazilam cepa? bo ja tak nie mysle. Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 odpowiadałem tylko na post kropki 13.12.06, 18:39 nie wiem kogo i jak obraziłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: odpowiadałem tylko na post kropki 13.12.06, 23:53 aha, git. abstrakt, ja juz duza dziewczynka. przede wszystkim staram sie nikogo nie obrazic, a jak juz mi sie zdarzy obrazic kogos nieslusznie, to przepraszam zawsze. tyle mnie nauczyli. czasem obrazam kogos z premedytacja, bo mu sie nalezy... wtedy nie przeprosze :) ale cep to nie polska, jak juz napisalam... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: kropka..... 13.12.06, 09:23 kropka napisała: > jak chcesz kogos przeprosić, najlepiej wyślij maila, ewentualnie kwiaty czy > drobny upominek (w zalezności od poczucia winy :) Uważasz, że deklaracja Dany, że będzie podpisywać petycje przeciw oczernianiu Polski, to prywatna sprawa o której nie ma prawa poinformować ogółu forumowiczów, a co najwyżej jednego z nich mailem? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: kropka..... 14.12.06, 10:37 myślę, że wojna Dany i Cepa to już całkiem ich prywatna sprawa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: kropka..... 14.12.06, 14:13 informuje uprzejmie, ze wojna zostala zakonczona: zatopiony. :)))) kropka...... ja ci juz powiedzialam, ze ja cie uwielbiam???? :)))) chag sameach, nawet jak nie obchodzisz chanuki.... i dla jurka tez oczywiscie... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: kropka..... 14.12.06, 14:20 p.s. nie tak calkiem prywatna. cep przestawia soba cala grupe ludzi na fs. to byla wojna z nimi, cep sluzyl tutaj jako glownodowodzacy.... dowodca polegl, ale zolnierze jeszcze walcza. na straconych pozycjach, ale walcza do upadlego. nie rozumieja, ze strona przeciwna, czyli ja, przedstawiam soba narod, ktory wycwiczony jest od wiekow w przezyciu. jeszcze raz wesoluch swiat chanukowych.... boze narodzenie za dziesiec dni, to bede zyczyc jeszcze raz.... dobrych zyczen nigdy nie za duzo.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś