jola_iza 30.12.06, 10:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=54648668 Czy tolerowanie wątków Zwykłego jest OK? Już nie wspomnę o banowaniu wystarczyłaby ośla. Może ktoś mi z moderatorów wytłumaczyć ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ols Re: Moderatorzy , hej ! 30.12.06, 12:16 Do moderatorów to via FoM a najszybciej koszyczkiem czerwonym. A poza tym to jest forum dyskusyjne i można prezentować na nim różne nienaruszające regulaminu/netykiety/polskiego prawa poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Moderatorzy , hej ! 30.12.06, 15:04 Miło mi, że uważasz pytanie : "za mało zabił?" z formę dyskusji. Koszyczek był. Też zacznę pisać chamskie posty powołując się na otrzymaną odpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: Moderatorzy , hej ! 30.12.06, 15:53 jola_iza napisała: > Koszyczek był. Jeśli to za mało, kolejnym etapem jest mail na adres: forum@agora.pl :) > Też zacznę pisać chamskie posty powołując się na otrzymaną odpowiedż. Z tej odpowiedzi nie wynika, że można takowe pisać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Moderatorzy , hej ! 30.12.06, 16:16 b.pascal napisał: > Z tej odpowiedzi nie wynika, że można takowe pisać. :) Nie ? To mamy różne pojęcia chamstwa. Dla mnie podciąganie pod dyskusję chamskich odzywek Zwykłego uwalnia mnie od zachowania przyzwoitości. Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: Moderatorzy , hej ! 30.12.06, 17:33 Na takie słowa mogę tylko odpowiedzieć, że negatywna opinia nt. cudzej twórczości nie daje dyspensy od przestrzegania regulaminu/netykiety czy prawa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Kara śmierci narusza prawo. 31.12.06, 11:37 ols napisał: > Do moderatorów to via FoM a najszybciej koszyczkiem czerwonym. Bez skutku. > A poza tym to jest forum dyskusyjne i można prezentować na nim różne nienarusza > jące regulaminu/netykiety/polskiego prawa poglądy. Chyba, że Agora nadaje z Jemenu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Moderatorzy , hej ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 12:49 Oto moj typ "morderatora - dominatora" !! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=75&w=36783977 wypie-rdoli wszystko jak leci !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Moderatorzy , hej ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 14:21 Moze tak zegar "morderatorzy" poprawicie co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Moderatorzy , hej ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 18:46 Do qu-rwy nędzy poprawi ktoś ten zegar ?? Ryja drzec i watki usuwac to umiecie a porzadek trzymać to was widac nikt nie nauczyl ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Moderatorzy , hej ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 09:54 Zegar nadal do dupy ! Odpowiedz Link Zgłoś