Dodaj do ulubionych

niech ktoś uspokoi moderatorki emamy

22.01.07, 15:56
za co poleciał ten wątek? który punkt regulaminu skazuje go na banicję?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=55957083
na emamie tolerowane są spamy tworzone przez userki cieszące się sympatią
modeLatorek, którym nie przeszkadza, że np. pani.dobrodziejka zakłada kilka
wątków pod rząd, co w zamyśle wygląda na (jakże subtelny) komentarz i aluzję
do forumowych tematów. kiedy ktoś inny próbuje posadzić (równie subtelny)
komentarz do komentarza, okazuje się że tak już nie można.

czuję się głęboko urażona i potraktowana niesprawiedliwie.
z koważaniem
koszin
:P
Obserwuj wątek
    • sir.vimes Re: niech ktoś uspokoi moderatorki emamy 22.01.07, 16:14
      Wątki wspomnianej spamerki mnożą się po prostu jak króliki i dzięki temu z
      pierwszej strony forum znikają całkiem ciekawe tematy na rzecz nieśmiesznych (bo
      opowiedziany setny raz dowcip nie śmieszy) spamów.
    • wrozka.zebuszka Administracja cię nie poprze 22.01.07, 16:20
      Moje wątki też wielokrotnie usuwano z emamy bez powodu i nawet maile do
      administracji w tej sprawie nie spotykały się niestety z reakcją inną niż
      odsyłacz do netykiety, podczas gdy niemal identyczne wątki innych userek wisiały
      bez przeszkód.

___

Zębuszka
    • lila1974 hmmm 22.01.07, 19:55
      tak się dziwnie sklada, że moderatorki emamy - nie ruszyły tego wątku palcem -
      ale co tam Ty od razu WIEDZIAŁAŚ, że to NASZA sprawka.

Wystarczyło spytać na pocztę, ale po co, skoro można aferę kręcić.
      • kosheen4 Re: hmmm 22.01.07, 21:02
        lila1974 napisała:

> Wystarczyło spytać na pocztę, ale po co, skoro można aferę kręcić.

aferą nazywasz rzeczowe formułowanie zażalenia? tak, można się tego spodziewać
        po kimś, kogo bawi humor a'la pani dobrodziejka.
        • lila1974 Re: hmmm 22.01.07, 21:37
          Jak zwykle wiesz lepiej.
          I niech tak zostanie - szkoda grochu na tę ścianę.
    • czajkax2 Re: niech ktoś uspokoi moderatorki emamy 22.01.07, 21:34
      No cóż Kosheen musze ci napisac ze ja cię nie powazam już wcale. Tym ciągłym
      szukaniem afer sama sobie wystawiasz świadectwo. Marne niestety.

Za szybko i za łatwo przyjmujesz ze zawsze sa winne moderatoki,czy jak wolisz
      modeLatorki.

Piszez ciągle o obiektywiźmie-szkoda ze ciebie na niego nie stac.
      Bez pozdrowien,bo i tak nie warto byc dla ciebie miła. Ty i tak swoje wiesz.
      • kosheen4 Re: niech ktoś uspokoi moderatorki emamy 23.01.07, 13:02
        czajkax2 napisała:

> No cóż Kosheen musze ci napisac ze ja cię nie powazam już wcale.

idę płakać do kącika.
    • Gość: 123 Re: niech ktoś uspokoi moderatorki emamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 21:40
      forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html

ty kosheen przecież znasz procedury. Nie pierwszy raz masz pretensje do
      moderatorek emamy ;p A jak cię nie bawią czyjeś zarty to nie musisz zakładać
      specjalnych wątków tylko dopisz się do istniejących. krytykuj poglądy a nie
      osobę, to nie będą cię usuwać, regulamin jest przejrzysty.
      • roc.co Re: niech ktoś uspokoi moderatorki emamy 23.01.07, 00:05
        Ty kosheen w innych czasach świetnie byś się nadawała do ubecji czy innego SB.
        Donosy, skargi to twój żywioł niewątpliwie. Lubisz to nie?
        • brumbak111 niech ktoś usunie ten chamski post/ i głupi 24.01.07, 18:27
          roc.co napisała:

> Ty kosheen w innych czasach świetnie byś się nadawała do ubecji czy innego SB.
          > Donosy, skargi to twój żywioł niewątpliwie. Lubisz to nie?
          ...............
          - post głupkowaty bo SB nie donosiła

zajmowała się dolowaniem ludzi, kampaniami oszczerstw lub wrednymi akcjami
          bezpośrednimi

post chamski - bo zamiast rozmawiac, podac jakies argumenty- wyskakuje z totalną
          agresją i wyzywaniem od Ub-eków

brzydko, fe
          • kosheen4 brumbak, daj spokók :) 25.01.07, 00:22
            a niech mu będzie. interesujące jest, że pierwszy raz kolesia na oczy widzę, na
            forum o którym mowa głównie baby siedzą :) facet ma jakąś niezdrową misję :-D
            • kosheen4 a, wszystko jasne 25.01.07, 00:32
              nick stworzony dla jednorazowej potrzeby. któraś mleczna krówka tak wiele o mnie
              myśli, że nie starcza jej miejsca pod jednym nickiem i musi pod dwoma ;-)
              za dużo przebywania na forach i mnozenia bytów. (a potem się dziwić kryzysom w
              związkach, od których na emamie aż gęsto) ;)
              • czajkax2 Re: a, wszystko jasne 26.01.07, 14:35
                A co ma przebywanie na forum do krysów w związkach? zreszta wiadomo ze na forum
                dziewczyny piszą o wszystkim,zarówno o dobrych jak i złych chwilach. Ja bywam
                na forum często a mój związek ma się dobrze. Tak więc tym raem nie trafiłas
                moja droga.
                • kosheen4 Re: a, wszystko jasne 26.01.07, 19:15
                  czajkax2 napisała:

> Tak więc tym raem nie trafiłas
                  > moja droga.

ależ nie wiem dlaczego odbierasz wszystko tak personalnie, moja nie-droga? twoje
                  życie prywatne nie emocjonuje mnie w żadnym stopniu, ale skoro piszesz że się
                  układa i jak widzę jesteś z tego dumna, to przyjmij kąśliwe (aczkolwiek szczere)
                  gratulacje z tego powodu. i oby tak dalej.
                  a tak bez uszczypliwości - ot, po prostu sama przyznasz, że ostatnimi czasy na
                  forum zagęszczenie tematów o rozsypce związków, prawda? nie żebym z tego powodu
                  rozdzierała szaty, ale trochę chałowo się o tym czyta, i tyle. niefajnie się
                  dzieje, a jak przeczytałam o perturbacjach mojej krajanki z niezrównoważonym
                  kolesiem, to już zupełnie smutno.
          • roc.co Re: niech ktoś usunie ten chamski post/ i głupi 25.01.07, 16:26
            SB nie, ale do niej donoszono. I tu właśnie kosheen pasowałaby jak ulał.

A argumentów to niech kosheen użyje, bo na razie tylko pluje i podnieca się
            moderatorkami, ktore jak się okazało nie mają nic w wspólnego z wielkim,
            życiowem problemem kosheen czyli usunieciem jej postu.
            Czylo donosik nie nie warty i do kosza go można wyrzucić.
            • kosheen4 Re: niech ktoś usunie ten chamski post/ i głupi 26.01.07, 19:16
              roc.co napisała:

> SB nie, ale do niej donoszono. I tu właśnie kosheen pasowałaby jak ulał.

a pani z doprawionym penisem naprawdę już dziękujemy.
              • roc.co Re: niech ktoś usunie ten chamski post/ i głupi 26.01.07, 19:31
                Pani z doprawionym penisem? A gdzieś to znowu sobie ubzdurała? Kolejny wymysł
                chorej psychiki?
                • kosheen4 Re: niech ktoś usunie ten chamski post/ i głupi 26.01.07, 20:44
                  roc.co napisała:

> Pani z doprawionym penisem? A gdzieś to znowu sobie ubzdurała? Kolejny wymysł
                  > chorej psychiki?

posłuchaj.
                  oczywizmem dla mnie jest z jakiego grona się rekrutujesz, a jarmarczny i
                  kłótliwy ton twoich wypowiedzi pomimo zmiany nicka jest rozpoznawalny. rozumiem,
                  że pewnych treści wolisz nie wypowiadać spod nicka którym posługujesz się na
                  codzień :) no i dobrze, twoja brocha. rozumiem, że działasz powodowana
                  solidarnością z udręczonymi modelatorkami i niechęcią do potwora jakim ci się
                  wydaję :>, jednakże występując z argumentacją jaką tu wytaczasz, dajesz swoim
                  koleżankom trudniącym się sprzątaniem e-mamy nie najlepsze świadectwo
                  towarzystwa w jakim się obracają.
                  masz jakiś konkretny cel wypisując farmazony o ubecji, donosikach i chorej
                  psychice? usiłujesz wzbudzić wyrzuty sumienia? chcesz bezinteresownie
                  dopieprzyć? czy po prostu gadasz żeby gadać, hm?
                  trochę interesuje mnie jedynie dlaczego nie robisz tego pod własnym nickiem, ale
                  w miarę jak zaczynasz się powtarzać w inwektywach, coraz mniej.
                  • roc.co Re: niech ktoś usunie ten chamski post/ i głupi 27.01.07, 14:34
                    <zieeew>

nawet mi się nie chce czytać tego całego, trudno dosonsik się nie udał, nie
                    przejmuj się
                    Nie ekscytuj się aż tak, to już lepiej nad kolejnym donosem popracuj.
                  • czajkax2 Re: niech ktoś usunie ten chamski post/ i głupi 27.01.07, 15:43
                    kosheen4 napisała:
                    rozumiem, że działasz powodowana solidarnością z udręczonymi modelatorkami i
                    niechęcią do potwora jakim ci się
                    > wydaję :>, jednakże występując z argumentacją jaką tu wytaczasz, dajesz swo
                    > im koleżankom trudniącym się sprzątaniem e-mamy nie najlepsze świadectwo
                    > towarzystwa w jakim się obracają.

Kosheen, ty naprawdę masz obsesję.To już nie jest zabawne,ty naprawdę jesteś
                    chora. Może pora udać się do lekarza i opowiedziec mu o swoich maniaklalnych
                    teoriach spisku? Zastanów sie nad tym, skoro pod kazdym nickiem widzisz
                    podszywkę.

A jezeli chodzi o Twoje aluzje dotyczące kryzysów w związku to obydwie wiemy o
                    co chodzi:) Mam nadzieje ze wyciągnięcię takiego "smakowitego kąska" mimo ze
                    okazał się podpuchą odpowiednio podnieciło twoją zwichrowaną psychikę.
                    • kosheen4 Re: niech ktoś usunie ten chamski post/ i głupi 27.01.07, 17:15
                      czajkax2 napisała:

> Kosheen, ty naprawdę masz obsesję.To już nie jest zabawne,ty naprawdę jesteś
                      > chora. Może pora udać się do lekarza i opowiedziec mu o swoich maniaklalnych
                      > teoriach spisku? Zastanów sie nad tym, skoro pod kazdym nickiem widzisz
                      > podszywkę.

czajka, nie rżnij aż takiego głupa ;) trzy posty na krzyż, dziwnym trafem
                      wszystkie w tym wątku. :>

>
                      > A jezeli chodzi o Twoje aluzje dotyczące kryzysów w związku to obydwie wiemy o
                      >
                      > co chodzi:)
                      > Mam nadzieje ze wyciągnięcię takiego "smakowitego kąska" mimo ze
                      > okazał się podpuchą odpowiednio podnieciło twoją zwichrowaną psychikę.

e?
                      nie wiem co zażywasz, ale radzę ograniczyć dawkę.
                      • ledzeppelin3 Re: niech ktoś usunie ten chamski post/ i głupi 31.01.07, 16:10
                        Czajka podreperowała swą psychikę od czasów, jak kajała się na emamie za
                        zamieszczenie zdjątek osób z deformacją czaszki i z prawdopodobnie
                        niedorozwojem umysłowymn jako zdjątko swoje i mężusia.
                        Wtedy baaardzo zależało jej na sympatii innych. Złożyła taką fajną samokrytykę,
                        przepraszała i chciała, zeby rzecz puścić w niebyt. Nawet na przeprosiny
                        zamieściła prawdziwą fotę swoją i mężusia, przymilnie merdając ogonem, że
                        niby "patrzcie jaka ja brzydka, co ten mój mąż we mnie widzi? on przecież
                        ładniejszy ode mnie, prawda dziewczynki?" (swoją droga, bardzo trafne
                        spostrzeżenie). Po cóż ta moja przydługa dygresyjka nie na temat? Otóż z
                        psychologicznego punktu widzenia, ciekawa jest ta ewolucja osóbki z zahukamej,
                        nieśmiałej i łaknącej sympatii pucołowatej myszki we wszechwiedzącą, dzierzącą
                        Władzy Organ i diagnozująca choroby psychiczne Modelatorkę. "Władza" zaiste
                        czyni cuda. Stąd mój wtret właśnie na forum o modelacji. Buziaki.

Lepszy wibrator niż laktator
                        • lila1974 proktolog zdaje się powinien grzebać 31.01.07, 16:52
                          gdzie indziej niż w mózgu
                          • ledzeppelin3 Re: proktolog zdaje się powinien grzebać 01.02.07, 11:01
                            Wiesz jako że robię specjalizację z chirurgii, operację neurochirurgiczną też
                            muszę do specjalizacji zaliczyć:D
                            • lila1974 Czajka wiej!!!!!!!! 02.02.07, 13:29

• ledzeppelin3 Re: Czajka wiej!!!!!!!! 02.02.07, 13:39
                                Eee nie ma obawy. Wolę większe ptaszki niż czajki:P
                              • kosheen4 bez obaw 02.02.07, 19:23
                                toż to ma być operacja a nie rozłupywanie orzeszka :>
      • kosheen4 zona_mi, wylogowało cię? 23.01.07, 13:01
        a tak z czysto ludzkiej ciekawości chciałabym się dowiedzieć kto tak
        błyskawicznie wywalił te wątki. działał z takim impetem, że przez pewien czas
        nie rozglądał się na boki :P
        jasne że nikt mi tego nie powie.
        wobec tego pozostanę przy moich grochowo-ściennych teoriach na temat niektórych
        nicków nie wymienionych u góry forum, które co jakiś czas zapalają się na
        czerwono na emamie.
        • czajkax2 Re: zona_mi, wylogowało cię? 23.01.07, 16:10
          kosheen4 napisała:

wobec tego pozostanę przy moich grochowo-ściennych teoriach na temat niektórych
          > nicków nie wymienionych u góry forum, które co jakiś czas zapalają się na
          > czerwono na emamie.

A wiesz gdzie ja mam te twoje teorie? napisze tylko ze słonce tam nie dochodzi.
          Brak mi już cierpliwosci na znoszenie kogoś takiego jak ty. Ty naprawdę musisz
          sie nudzic w realnym zyciu,skoro tak wiele czasu poświęcasz na szukanie afer w
          zyciu forumowym i skoro az tak abrdzo cię one podniecają. Donos do donosika i
          moze w koncu ktoś cię zauwazy i potraktuje powaznie?

Tak,tak w czasach PRL-u na 100% zrobiłabys kariere.
          • kosheen4 Re: zona_mi, wylogowało cię? 23.01.07, 16:38
            czajkax2 napisała:

> A wiesz gdzie ja mam te twoje teorie? napisze tylko ze słonce tam nie dochodzi.

no prooooooszę, czajka weź przestań :) z wypiekami i skaczącym ciśnieniem
            czytujesz to co napiszę, a potem zamiast zadać mi ból ignorem odpowiadasz.
            proszę, nie zarzekaj się że ważysz lekce i że już słowa nie powiesz, bo wiele
            razy się zarzekałaś, nie? ;-)
            a ja zamiast odpowiedzieć takim samym tonem o nudzie twojego życia, złożę ci
            wyrazy podziwu. dzielnie zamiatasz, wycinasz i przenosisz, pięknie godząc to
            wszystko z prowadzeniem domu, dwójką dzieci i organizacją tanich chrzcin.
            brawo!
            • ledzeppelin3 Re: zona_mi, wylogowało cię? 23.01.07, 16:53
              Ja bym szczególnie tych tanich chrzcin pogratulowała.
            • czajkax2 Re: zona_mi, wylogowało cię? 23.01.07, 17:38
              hehehehe. dziękuje za gratulacje,dziękuje. Ales mnie zawstydzila,no:)))))))))))
              No daj spokój.
              • ledzeppelin3 Re: zona_mi, wylogowało cię? 23.01.07, 18:36
                A to przepraszam. Nie miałam zamiaru:P
    • ememzet Re: niech ktoś uspokoi moderatorki emamy 30.01.07, 09:13
      Przykłady nadużyć przyślij na forum@agora.pl, przyjrzymy się sprawie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka