Dodaj do ulubionych

Sygnaturka używana przez Dana33

14.02.07, 16:44
Osoba o niku Dana33 zaczęła kilka dni temu używać sygnaturki ze zniekształconym fragmentem mojej wypowiedzi na Forum Świat.

Sygnaturka Dana33 (opatrzona na końcu moim nikiem, przedstawiająca zatem - jakoby moją autentyczną wypowiedź):

>>Masz taką mapę z zakreślonymi ostatecznymi granicami Izraela -
Obserwuj wątek
    • goldbaum Nie wiem tak do konca bo sie nie znam 14.02.07, 17:13
      Ale wydaje mi sie, ze przekrecanie czyichs cytatow albo cytowanie w taki sposob
      zmieniajacy sens wypowiedzi nazywa sie "manipulacja".

Czyzbysmy kogos na tym przylapali?
    • i-love-2-ski Re: Sygnaturka używana przez Dana33 14.02.07, 17:49
      osobnik dana33 w nieomalze kazdym wpisie zajmuje sie personalnymi atakimi na
      niewygodnie myslacych,wymysla dowolne bzdury aby wywolywac burdy i awantury na
      forum,uprawia klasyczny cyberbullying wraz z cala grupa podejrzanych typkow z
      roznych forumow,ktorzy zajmuja sie upublicznianiem personalnych danych ludzi
      piszacych na FS,troluja popularne nicki,szantazuja tym czy owym lub groza czy
      strasza. nie trzeba duzo szukac aby zobaczyc jakim rynsztokowym jezykiem to
      indywiduum opluwa kazdego sobie niewygodnego,jak uzurpuje sobie prawo nadawania
      tonu na forum dyskusyjnym i jak probuje narzucic kazdemu sobie niewygodnemu
      swoje dosc watpliwej jakosci morale.
      moderatorzy od wielu lat chronia ja i pozwalaja na dzikie ekscesy,na bluzganie i
      ponizanie tu piszacych w tym nicka cep,golbaum,split,krystian ,ze o moim nie
      wspomne. grupa ta w ewidentny sposob co dzien lamie netykiete podsycajac
      nienawisc do wielu nacji i probujac te nienawisc zaszczepic na naszym forum,przy
      czym aby odwrocic uwage od swoich dzialan co chwile placze na moderacji aby
      kogos zabanowac,czy wyciac bo smieja wyglosic swoje wlasne zdanie na temat
      takiego czy innego kraju.jeszcze raz podkreslam,ze na forum swiat powinnismy
      wymieniac mysli a nie zajmowac sie nagonkami na niewygodnie myslacych i stosowac
      ubeckie metody zastraszania piszacyh w celu siania wlasnej propagandy.
    • absztyfikant Re: Sygnaturka używana przez Dana33 14.02.07, 18:35
      Spojrz na swoja sygnaturke Cepie, a potem spojrz w lustro.
      • dana33 Re: Sygnaturka używana przez Dana33 14.02.07, 19:22
        ale sie usmialam...... indywiduum powinno teraz zaczac na mnie nagonke a la
        szwedzka menda...... jest w tym wyspecjalizowany..... :)))))
      • cepekkolodziej Re: Sygnaturka używana przez Dana33 14.02.07, 20:13
        Moja sygnaturka nie jest zniekształceniem. To dosłowny cytat. Bynajmniej nie wyrwany z żadnego kontekstu. Autorem jest współczesnie zyjący Izraelczyk. Uczestnik tego Forum Świat. Podpisujący się nikiem Polani.

Jego wypowiedzi, choć - jak się to określa - wyczerpują wszelkie znamiona - są uważane przez innych izraelskich uczestników FŚ za zabawne, nie wymagające żadnej reakcji.

Wg mnie - wymagają. Będę stosował tę sygnaturkę do momentu, kiedy ktoś z tamtej strony wreszcie dostrzeże, że to nie tylko wbrew netykiecie. Że to również - wbrew człowieczeństwu. Że nic, żadne doświadczenia, realne czy wyimaginowane, takich opinii nie usprawiedliwia.
        • pozarski Re: Sygnaturka używana przez Cepa 15.02.07, 15:20
          juz tak sie z nim zrosla,ze sygnaturka jest cepem,a cep sygnaturka.
        • absztyfikant Re: Sygnaturka używana przez Dana33 16.02.07, 11:27
          Napisales o nim per 'izraelski bohatyr', a to jest juz uogolnienie -
          nieuprawniona generalizacja, ktora jest tak naprawde tylko kolejnym dowodem na
          twoj antyizraelski obled. Nikt nie traktuje autora tych slow powaznie - sja sam
          wielokrotnie pisalem, co o nim mysle. A Dana broni go z przekory, bo jeszcze
          bardziej skandaliczne posty polskich antysemitow sa najwyrazniej tolerowane.
          Nigdy nie krytykujesz antysemitow - dziwne, nie?:)
          • dana33 Re: Sygnaturka używana przez Dana33 16.02.07, 11:38
            na tym wlasnie polegaja te ciagle manipulacje tego indywiduum.... cytat zawsze
            dokladny, co do przecinka.... tylko te jego komentarzyki, ktore od razu cala
            wiadomosc stawiaja w odpowiednim swietle.... odpowiednim dla cepowatego... no i
            te cytaty to tez tylko te ktore mu pasuja w kram...
            niech robi co chce, tylko niech przestanie tutaj wszystkich pouczac i probowac
            przedstawiac jego nedzna moralnosc jako ta jedyna i prawdziwa i obowiazujaca
            caly swiat....
            ja to nawet rozumiem, dlaczego mu moja sygnaturka przeszkadza.... a nagonka na
            jerzego ze szwecji to mu nie przeszkadzala.... uwazal, tak samo i i w przypadku
            swojej dzisiejszej sygnaturki, ze on ma prawo pokazywac to, co uwaza za warte
            potepienia.... ja ostatecznie bylam u niego w naukach 5 lat.... robie to samo
            co on.... ale to juz oczywiscie mu przeszkadza, jest niemoralne, klamliwe,
            oszczercze itd itd itd.... i bedzie klikal i pisal do administracji i zadal i
            wymagal i bog wie co jeszcze.
            nu, nie pomoze mu.... :))))
          • cepekkolodziej Re: Sygnaturka używana przez Dana33 16.02.07, 12:53
            Uogólnienie?

Ale skądże. On sam się za izraelskiego bohatyra uważa. Weteran niezliczonych wojen, rozmawiał po bitwie z samym Szaronem (który jakoby mu powiedział: nie mozemy zabić wszystkich antysemitów na świecie, ale mozemy przynajmniej próbować, a innym razem: oni mają naftę, ale my mamy zapalki).

Pewnie, jako forumowy błazen ma prawo powiedzieć wszystko. Wg ciebie.

Wg mnie - nie. Bo bynajmniej nie jest forumowym błaznem. Wypowiada tutaj to, co w Izraelu nie wywołuje już zażenowania. Ale u nas powinno. I powinno się spotkać z ostrą reakcją, również izraelskich uczestnikow Forum Świat.

Antyizraelski obłęd? To przyglądanie sie sprawom państwa, intensywnie współkształtujacego obecną sytuację polityczną na świecie jest obłędem? Od kiedy to?

Nigdy nie krytykuję antysemitów? Mylisz się, kolego. Robiłem to wiele razy. Nazywano mnie już tu ubekiem-donosicielem, żydkiem, parchem, arabusem, moherem, antysemitą.

Od kiedy Forum jest moderowane, ograniczam się na ogół do kliknięcia na kosz.
    • Gość: m.m Re: Sygnaturka używana przez Dana33 IP: *.range86-143.btcentralplus.com 14.02.07, 20:34
      faktycznie paskudna manipulacja.
      • dana33 Re: Sygnaturka używana przez Dana33 15.02.07, 15:48
        dostalam dzisiaj list od administracji z prosba o usuniecie mojej sygnaturki.
        rozumiem, ze cepowate indywiduum zglosilo to pisemnie. bardzo ladnie.
        odpowiedzialam administracji, ze chetnie usune moja sygnaturke, jesli cepowate
        indywiduum usunie swoja, jesli niejaki o brother usunie swoja (ktora cepowatej
        szuji oczywiscie nigdy nie przeszkadzala i nigdy przeciwko niej nie
        zaprotestowal, bo nie dotyczy jego osoby tylko zydow, holocaustu i zioncow).
        jesli administracja usunie moja sygnaturke sama, lub z tego powodu zabanuje
        mnie, bede to zdanie cepowatego indywiduum zamieszczac w inny sposob. tak
        dlugo, jak to indywiduum bedzie zamieszczac swoja. rowne prawa dla wszystkich,
        cos takiego nie?
        • absztyfikant Re: Sygnaturka używana przez Dana33 15.02.07, 16:48
          Amen. Sygnaturka Dany to jest sprawa miedzy nia a Cepem, natomiast sygnaturka
          o_brothera1 jak i cala jego tworczosc zreszta podpada pod konkretne paragrafy w
          kodeksie karnym.

"gdyby nie holocaust to polaczki bylyby dziadami" - czy sie podoba Wam takie
          zdanie? Mi sie NIE podoba. Ale wlasnie cos takiego lanuje o_brother, a admini
          to toleruja. W jego sygnaturce "polaczkow" zastapilo wyjatkowo pogardliwe
          okreslenie Izraelczykow.
          • i-love-2-ski Re: Sygnaturka używana przez Dana33 15.02.07, 20:53
            absztyfikant napisał:

>
            >
            > "gdyby nie holocaust to polaczki bylyby dziadami" - czy sie podoba Wam takie
            > zdanie? Mi sie NIE podoba.

hm ja znalam tylko "do re MI fa sol la si do" albo znalam bajke o MISIU,ktory
            mowil :a co ma piernik do wiatraka,a byl to MISIU o wielkim rozumku i znal jezyk
            polski,ba rozumial nawet o czym ludzie mowia,bez odwracania kota ogonem.
        • cepekkolodziej Re: Sygnaturka używana przez Dana33 15.02.07, 18:40
          Cieszę się, że Administracja zareagowała.

I przy tej okazji chcę podkreślić, że nie ma odpowiedniości pomiędzy sygnaturką, której używa Dana33, a moją. Jej jest zniekształceniem wypowiedzi, co udokumentowałem. Moja jest dosłownym cytatem z wpisu obywatela Izraela, wpisu, który, niezauważony przez moderatorów/adminów, nadal wisi na Forum:

<<Ulmert sie boji opinie miedzynarodowa, Liebermann cos gotuje, ja wole z
          arabami plaska ziemie zrobic, a mieszkanci szderot niech zaczinaj sami budowac
          rakety i na rabstwo strzelac oko za oko zab z zab.
          Dobre arabczki sa martwe>>

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54489110&a=54537628

Por. inne wpisy tego samego autora, z tą samą, powtarzaną jak refren frazą: "dobry Arab to martwy Arab":

(Jako fredzio54)

<<ja kocham ich tylko martwi !>>

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6698212&a=7142205

<<Dobry Arab martwy Arab !!!>>

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=3824641&a=3833141

<<Won arabstwo z Izraela dobry Arab jest Martwy>>

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=4835340&a=4835340

<<No Arabs= No terror Arabstwo jest plaga wolnego swiata dobry Arab jest martwy Kazdy arab jest terrorista>>

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=6925660&a=6955569

<<[...} dobry arab jest martwy>>

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16451876&a=16452115

(Jako polani):

<<Arab mi jest ciasno w piwnicy z bomby A gdzie mamy ja uzywac ?>>

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=31088755&a=31108518

<<kocham ich ale martwych :)))))>>

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54207439&a=54235860

<<kocham arabych ale tylko martwych>>

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=50132598&a=50132990

<<dalej tak arabstwo kocham was nawet martwych>>

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=53670706&a=53695439

Jest tego znacznie więcej. Wygląda na to, że nikomu z Izraela nie przeszkadza. A już zwłaszcza Dana33, tak wyczulonej na koniecznośc stosowania netykiety.
          • absztyfikant Jak zwykle klamiesz 15.02.07, 19:36
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=49772814&a=49775570
            • manny_ramirez Re: Jak zwykle klamiesz 15.02.07, 19:54
              Jestes Dana albo z Izraela?

Bo myslalem ze ze szczecinskiej budy.
              • absztyfikant Re: Jak zwykle klamiesz 15.02.07, 20:04
                W swoich manierach przypominasz mi politruka z PPR. Nie chce mi sie z toba
                gadac.
                • manny_ramirez Re: Jak zwykle klamiesz 15.02.07, 20:11
                  Dla kogos kto rozpowszechnia nienawisc dla innych pogladow, ideologii, religii
                  samemu wrzeszczac o tolerancje dla swoich czuje wylacznie pogarde.

Skrajna oblude na forum prezentujesz i nie zaslugujesz na inne traktowanie.

Zreszta powyzszy post do Cepa to doskonaly przyklad Twojej obludy.
                  • absztyfikant Re: Jak zwykle klamiesz 15.02.07, 20:16
                    Nie "wtranżalaj" sie miedzy wodke a zakaske. A swoje madrosci oszczedz dla
                    ksiedza, spamerze i moralisto za 15 kopiejek.
                    • manny_ramirez Re: Jak zwykle klamiesz 15.02.07, 20:50

Spamerze? Odbilo Ci zupelnie. Wiem absztys, prawda w oczy kole.

Nabijanie sie z Jezusa, chrzescijanstwa, religii, Polakow, Arabow to wszystko
                      zarty. Z Zydow to antysemityzm.
                      • absztyfikant Re: Jak zwykle klamiesz 16.02.07, 09:42
                        Mam sie rozplakac? Nabijam sie rowno ze wszystkich - wlacznie z Zydami. Mam do
                        tego prawo, bo jestem wolnym czlowiekiem, a portal gazeta.pl nie jest
                        moderowany przez panow z ulicy Mysiej, za ktorymi najwidoczniej tesknisz.
                        Jestel ateista i oswieceniowym liberalem i tepie wszelka ciemnote (zwlaszcza
                        religijna), ktora mnie denerwuje. Takze zydowska.

Pocaluj mnie w moj aborygenski nos. Chociaz z drugiej strony - jak to mawial
                        Tewje - lepiej tego nie rob, bo jestem uczulony na wojujacych (...) rodem z K-
                        Lechistanu.

P.S.
                        Co do Jezusa. Jakis czas temu otworzylem na FS watek, w ktorym stwierdzilem, ze
                        jezus byl Polakiem. Pozwolilem sobie wtedy nieco podrasowac i urozmaicic kilka
                        zabawnych zdan, ktore sa sprzedawane jako pocztowkki w echt katolickiej
                        Irlandii. Irlandczycy pisza na nich, ze Jezus byl oczywiscie Irlandczykiem.
                        Tekst ten brzmi nastepujaco:

Its proven that JESUS was IRISH!
                        He had twelve drinking friends.
                        He was living with his parents till his death.
                        He never got married.
                        He was always telling stories.
                        He loved green pastures.
                        He thought that his mother was a virgin.
                        His mother thought that he was a GOD:))))

Proponuje ci, bys wzorem swoich muzulmanskich mlodszych braci w wierze spalil
                        kilka irlandzkich flag... :)
                        • absztyfikant chammy_ramirez 16.02.07, 09:48
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=56040468&a=56047896
                    • i-love-2-ski Re: Jak zwykle klamiesz 15.02.07, 20:55
                      absztyfikant napisał:

> Nie "wtranżalaj" sie miedzy wodke a zakaske. A swoje madrosci oszczedz dla
                      > ksiedza, spamerze i moralisto za 15 kopiejek.
                      >

he,he a tu jak oryginalnie. ty zas swoje mozesz przekazac rebemu,jak ci co nieco
                      dokonczy,bo chyba sknocil.
          • dana33 Re: Sygnaturka używana przez Dana33 16.02.07, 00:18
            zareagowala, poprosili. nie zgodzilam sie. to wszystko.... :))))
            • cepekkolodziej Re: Sygnaturka używana przez Dana33 16.02.07, 00:35
              I dobra. Więc tymczasem to, co niżej:
        • Gość: m.m Re: Sygnaturka używana przez Dana33 IP: *.range86-143.btcentralplus.com 15.02.07, 22:04
          oczywiscie masz prawo domagac sie od administracji nawet gwiazdki z nieba, ale
          poki co to akurat twoja i tylko twoja sygnaturka jest wyjatkowo podla
          manipulacja. podla - bo przy jej pomocy, "walczysz" z antysemizemem tam gdzie
          go nie ma, a wobec autora rzekomego cytatu twoja sygnaturka stanowi
          znieslawienie. nie znam sie na prawie, ale moim zdaniem za takie zarty nalezy
          sie paragraf.
          • absztyfikant Re: Sygnaturka używana przez Dana33 16.02.07, 09:43
            Forumowe nicki nie maja zdolnosci prawnej, a juz tym bardziej zdolnosci do
            czynnosci prawnych. Ubawilem sie twoim postem do lez:)))))))
            • dana33 Re: Sygnaturka używana przez Dana33 16.02.07, 10:19
              a mnie to najbardziej bawi ten cepowty moralista.... jedyna roznica miedzy jego
              postami a fredziowymi to to ze fredzio pisze prosto z mostu, a cepowate
              indywiduum ubiera wszystko w pseudointeligenckie "dyskusje", chociaz to z nie
              uznaniem israela wymsknelo mu sie po prostu, a teraz go cholera ciska z lozka
              na lozko, jak mowi stare zydowskie przeklenstwo... aaa, no i jeszcze jedna
              roznica: fredzio sie nabija, a cepowate indywiduum to ganc na serio... :))))
              • cepekkolodziej Re: Sygnaturka używana przez Dana33 16.02.07, 13:02
                > chociaz to z nie
                > uznaniem israela wymsknelo mu sie po prostu,

Nie, bynajmniej sie nie wymskneło. Napisalem to, co chciałem napisać. I mogę to powtórzyć: hasła o konieczności uznania prawa do istnienia takiego czy innego państwa nie mają głębszego sensu, pozostają jedynie papierowymi hasłami - dopóty, dopóki nie pojawi się konkret: projekt granic, i projekt podziału zasobów. Bez konkretów nie wiadomo, co ma istnieć. O czymś, co "nie wiadomo, czym ma być", żaden polityk nie będzie rozmawiał.

Na zakńczenie. Nie mam ochoty dalej prowadzić tego bla-bla na Forum Moderacja.
                I w ogóle nie mam ochoty na bla-bla z tobą. Wierszówki sobie wypracowuj z kimś innym.
                • Gość: m.m Re: Sygnaturka używana przez Dana33 IP: *.range86-143.btcentralplus.com 16.02.07, 21:13
                  > Nie, bynajmniej sie nie wymskneło

mysle, ze dana doskonale zrozumiala co napisales. dlatego to co cytuje nawet
                  cytatem trudno nazwac, raczej jest to jakis strzep wypowiedzi. calkowicie
                  zamierzona i z premedytacja przeprowadzona manipulacja. mozna podjerzewac, ze z
                  braku prawdziwych antysemitow, tworzy sobie wlasnych:P
            • Gość: m.m Re: Sygnaturka używana przez Dana33 IP: *.range86-143.btcentralplus.com 16.02.07, 21:20
              trzeba bylo przeczytac ze zrozumieniem: nie wiem, czy na to co robi dana
              istnieje paragraf. MOIM ZDANIEM POWINNIEN. znieslawia bowiem kogos dobre imie
              (w tym wypadku nick). z tym, ze nawet na tym forum nie jestesmy anonimowi -
              udowdnila to wlasnie M.IN dana przyczyniajc sie do ujawnienia danych osobowych
              jednej z piszacych na forum osob.
              • dana33 Re: Sygnaturka używana przez Dana33 16.02.07, 22:07
                nie mam pojecia kim jestes, emem, ale nie masz pojecia ile radosci sprawiaja mi
                twoje posty. i za to dziekuje ci z glebi mojego zydowskiego serca... :))))
                kazdy twoj post to salwa smiechu.... gdzie jeszcze moge miec tyle entertainment
                za darmoche? tylko i tylko czytajac twoje posty.... :))))
                • Gość: m.m Re: Sygnaturka używana przez Dana33 IP: *.range86-143.btcentralplus.com 16.02.07, 22:26
                  czy fakt, ze ktos dostrzega twoja podlosc jest dla ciebie zabawny?
                  coz, w takim razie pogratulowac orginalnego poczucia humoru.
                  • dana33 Re: Sygnaturka używana przez Dana33 16.02.07, 22:37
                    :)))))
                  • Gość: m.m Re: Sygnaturka używana przez Dana33 IP: *.range86-143.btcentralplus.com 16.02.07, 22:45
                    moze na tym poprzestan - usmiech zamiast podrzegania i manipulacji?
          • Gość: . Re: Sygnaturka używana przez Dana33 IP: 217.97.182.* 16.02.07, 12:05
            jezeli masz na mysli sygnaturke Dany, to IMHO nie ma w niej zadnego
            znieslawienia
            cytat nie zostal zmanipulowany, a pominiety fragment nie zmienia sensu calosci
            wypowiedzi
            • Gość: m.m Re: Sygnaturka używana przez Dana33 IP: *.range86-143.btcentralplus.com 16.02.07, 21:17
              alez zmienia:) gdyby tak nie bylo - nic by nie stalo na przeszkodzie dokonczyc
              cytowane zdanie, tym bardziej, ze nie bylo dlugie. dana tego jednak nie robi.
              urywa cytat w polowie zdania:)
              zreszta autor juz wyjasnil roznice miedzy tym co on napisal i miedzy tym co
              cytuje dana i trudno sie z nim nie zgodzic.
              • Gość: . Re: Sygnaturka używana przez Dana33 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 00:00
                bynajmniej nie zmienia:) z tego, co cytuje dana, wynika mysl cytowanego
                (skadinad absurdalna, ale to temat na inny watek, i inne forum), a brakujacy
                fragment to tylko lopatologia
                • Gość: m.m Re: Sygnaturka używana przez Dana33 IP: *.range86-143.btcentralplus.com 17.02.07, 00:21
                  to nie tylko "lopatologia" bo moga byc i bywaja inne powody niz: "brak konkretu
                  co do ostatecznego przebiegu granic" twierdzenia, ze ktos "nie ma co gadać, o
                  prawie do istnienia" danego panstwa. poza tym nawet jesli masz racje, a dana
                  nigdy nie zamierzala zmieniac sensu cytowanej wypowiedzi - wystrczyloby
                  przeciez dokonczyc cytowane zdanie. z pewnoscia ani autor, ani admini nie
                  mieliby wtedy zadnej obiekcji, a dana mialby czyste sumienie - ze nie robi
                  antysemity z niewinnego czlowieka.

ps.
                  czy Ty to Ty?:)
                  • Gość: . Re: Sygnaturka używana przez Dana33 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 00:10
                    ja to ja:), ale ostroznosc uzasadniona, bo podszywki sie szwendajom..
                    • dana33 Re: Sygnaturka używana przez Dana33 21.02.07, 10:40
                      mm to tez przeciez podszywka, prawda? styl manny jest rozpoznawalny... :)))
                      • Gość: m.m Re: Sygnaturka używana przez Dana33 IP: *.range86-143.btcentralplus.com 21.02.07, 11:03
                        prawda:) trudno bylo tylko przewidziec, ze jestes taka sprytna i sie
                        skapniesz:)))
                        • dana33 Re: Sygnaturka używana przez Dana33 21.02.07, 11:51
                          spryt nie ma tutaj nic do rzeczy. styl plus amerykanski ip plus ze pisales
                          tutaj z taka "znajomscia" sprawy o mnie bylo dostateczne.
                          byles swiecie oburzony, ze pisalam, ze nie krytykowales dosyc antysemitow i
                          nawet nie zauwazylam, ze protestowales przeciwko aki, jak podal tutaj imie
                          jednego forumowicza.... okazuje sie, ze owszem protestowales, 1-2 wpisami,
                          rowniez jako twoja krytyke antysemitow podales mi jeden albo dwa wpisy.
                          natomiast jak przyszlo do mojej sygnaturki, to sie rozpisywales niewybrednymi
                          slowami na kilku watkach. niby moja sygnaturka jest wyjatkowo podla, cepowatego
                          indywiduum naturalnie nie, chociaz on dodal swoj komentarz i uzywa dodatkowo
                          tej sygnaturki do manipulowania, oskarzajac kazdego, kto ma inne zdanie niz on
                          o to samo, co napisal polanie slowami: no to jeszcze to albo wiec nizej i
                          sygnaturka. to wg ciebie nie bylo warte nawet jednego slowa krytyki. git.
                          popierales tutaj to indywiduum na calej linii. tez git. ale ty mi nie gadaj
                          tutaj o chrzescijanskich wartosciach, bo wlasnie wyszly one z ciebie. zwykly
                          obludnik jestes.
                          • Gość: m.m Re: Sygnaturka używana przez Dana33 IP: *.range86-143.btcentralplus.com 21.02.07, 12:00
                            lal:) najbardziej mi sie podoba to amerykanskie ip:)
                            reszta tez jest dobra zreszta:)
                            • dana33 Re: Sygnaturka używana przez Dana33 21.02.07, 12:29
                              ciesze sie, ze wprawilam cie w dobry humor.... zawsze to przyjemnie zrobic
                              micwe...
                              • Gość: m.m Re: Sygnaturka używana przez Dana33 IP: *.range86-143.btcentralplus.com 21.02.07, 20:55
                                > ciesze sie, ze wprawilam cie w dobry humor....

przyjemnosc takze po mojej stronie:)
                      • jureek Re: Sygnaturka używana przez Dana33 21.02.07, 12:45
                        dana33 napisała:

> mm to tez przeciez podszywka, prawda? styl manny jest rozpoznawalny... :)))

Zepsuję zabawę m.m., ale nie mogę patrzeć, jak ośmieszasz się tymi
                        podejrzeniami, że m.m. to ktoś z forum świat. Mylisz się bardzo, Dana.
                        Jura
                        • Gość: . Re: Sygnaturka używana przez Dana33 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 13:17
                          istotnie bardzo sie mylisz, normalnie szmendrika z siebie zrobilas:))
                          tym bardziej, ze styl m.m jest absolutnie rozpoznawalny
                          • Gość: . ps IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 13:22
                            pierwotnie zamiast szmendrik chcialem napisac szmok, ale niektorzy uwazaja, ze
                            ostatnie oznacza cos wulgarnego:)
                            • dana33 Re: ps 21.02.07, 14:00
                              mozesz spokojnie pisac szmok, nie jest takie obrazliwe, w porownaniu z innymi
                              slowami ktore dostalam, wprost pieszczotliwie.
                              szmok uzywa sie dosc potocznie na okreslenie glupka, idioty, szurnietego.. :)))
                              • Gość: . Re: ps IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:14
                                czyli pierwotnie dobrze mi sie wydawalo:) ale jak dla pewnosci zaczalem
                                sprawdzac, to wyszlo mi na to, ze pono niektorzy tak mowia na qtasa

ps. i nie traktuj tego osobiscie, absolutnie nie mam Cie zamiaru obrazac:)

ps2. nie pisuje na FSwiat:))
                                • dana33 Re: ps 21.02.07, 14:25
                                  nu, zalezy kto to uzywa... :)))) ale np jak widze jakiegos polityka w tv ktory
                                  plecie bzdury to tez mowie szmok...
                                  nie, nie biore osobiscie i nie jestem urazona.. :)))
                        • dana33 Re: Sygnaturka używana przez Dana33 21.02.07, 14:04
                          mozliwe jureek, jesli ty to piszesz. ale cusik mi to dziwne, ze ten mm tak sie
                          goraco zaangazowal w ta dyskusje i tak dobrze "wiedzial" co ja mam na mysli...
                          nie mowiac juz o tym zrozumieniu dla cepowatego....
                          jesli sie pomylilam, to przepraszam manny, ale nie zmieni to faktu, ze mm w tej
                          klotni zajal stanowisko nieobiektywne, delikatnie mowiac.
                        • Gość: m.m Re: Sygnaturka używana przez Dana33 IP: *.range86-143.btcentralplus.com 21.02.07, 20:54
                          > Zepsuję zabawę m.m.,

z tego co odpowiedziala Ci "obiektywna" dana:))) wyglada, ze nie popsules
                          jednak:P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka