Dodaj do ulubionych

Do giwi - ważne!!!

08.05.07, 21:00
Kurcze, mysle i mysle i nie moge pojac jak to jest, ze banme3 ma na Ciebie
taki wplyw? Straszy Cie czyms? Szantazuje? Histeryzuje w mailach czy w
telefonie? Zna sie z Michnikiem? Przeciez to zalosne - kazdy kogo znam nie
chcialby miec nic wspolnego z takim osobnikiem jak banme3 czy kropek_oxford,
a Ty (choc moze Ci kazali) zdawalas i zdajesz sie stac za nim/i murem! Dziwny
jest ten swiat. Przeciez do pewnych ludzi wrecz nie wypada sie przyznawac.
Obserwuj wątek
    • kikoo44 Re: Do giwi - ważne!!! 08.05.07, 21:04
      Zaiste, dziwna to i tajemnicza sprawa......
    • pla_cebo Re: Do giwi - ważne!!! 08.05.07, 21:04
      To gazetowe bamne zaatakowalo rowniez moja osobe. Ale zostalo wyciete:)
    • giwi Re: Do giwi - ważne!!! 08.05.07, 21:08
      A konkretnie o co chodzi?
      • mistrz_ognia dlaczego taki dr.hab 08.05.07, 21:11
        pluje nienawiścia na forum i włos z głowy mu nie spadniue a ja mam bana za nic?
        PS
        Czy ktoś wreszcie odpowie o ci chodzi z ta blokada?
        • hrabia.m.c Re: dlaczego taki dr.hab 08.05.07, 21:14
          A do kiedy ma zakaz zakładania wątków,
          po tylu latach ma nicka zmieniać?
          nie chcę i już.
        • travel_wawa Ja też dalej mam bana na zakładanie wątków. 08.05.07, 21:34
          1. Nie wiem za co.
          2. Nie wiem na jak długo.

Pojawia się tylko jakiś szablonowy komunikat, że "w związku z przypadkami..."

To jest giwi bardzo nieeleganckie postępować w ten sposób.
          Nic nie stoi na przeszkodzie, jeśłi uważasz, że ktoś przesadza (Twoim zdaniem)
          uprzedzić go o tym.
          • giwi Re: Ja też dalej mam bana na zakładanie wątków. 08.05.07, 21:48
            Ale to nie ja blokuję, nie mam takiej możliwości a tym bardziej uprzedzenia o fakcie zablokowania możliwości zakładania watków. To robi automat. Napisz do forum@agora.pl
            • andrzej.sawa Re: Ja też dalej mam bana na zakładanie wątków. 08.05.07, 21:57
              Ale tiochnika,niemal w stylu wschodnim,no i automat nie tłumaczy - niemowa.
              • travel_wawa No comments... 08.05.07, 22:09
                Nie wierzę, że giwi nie wie, na jak długo ten "automat" zakłada bany...
                Śmiech na sali po prostu.
      • dr_hab O to, ze mam 08.05.07, 21:12
        silne wrazenie, ze w swoich dzialaniach tu na FK wspierasz takie typy jak
        banme3 czy kiedys kropek_oxford. Bezczelnie plujace na Polske i Polakow,
        regularnie nazywajace co drugiego forumowicza nazista, obrazajacych wszystko,
        co normalnemu Polskowi bliskie. Odnosza wrazenie, ze taka postawa jak np.
        prezentowana prez banme3 nie jest Ci wstretna w stopniu, w ktorym kazdemu
        normalnemu Polakowi byc powinna. O to mi konkretnie chodzi. A twoja postawa
        rzutuje na to, jak to forum wyglada.
        • giwi Re: O to, ze mam 08.05.07, 21:15
          Nie mam wpływu na Twoje wrażenia. :-) Nieregulaminowe posty usuwam, nie potrafię ich wyciąć przed napisaniem.
          • dr_hab replika: 08.05.07, 21:19
            giwi napisała:

> Nie mam wpływu na Twoje wrażenia.

Alez masz! Wlasnie prez to jak panujesz nad forum! Robisz to przeciez zawodowo
            od dawna i chyba nie tak najgorzej, ale w tej jednej kwestii - owej bliskosci z
            patologia reprezentowana przez banme3 - wzbudzasz moj niepokoj. Dlatego ten
            post napisalem.
            • giwi Re: replika: 08.05.07, 22:06
              Ale znany jest ci fakt, że tu nie ma premoderacji? Usuwam te posty o których wiem i na pewno nie wszystkie jednocześnie. Przy postach są kosze, trzeba w nie klikać, to jest bardzo skuteczne. Dyżurny pousuwa.
          • nowytor5 Giwi, kłamiesz i to brzydko. Na forum o moderacji 08.05.07, 21:20
            znajduje się mój wpis o kropku_oxford. Znajdują się dowody chachmęcenia
            emerytki2006, posługującej się narzędziami administratora.
            Więc takie rzeczy to wypisuje na forum dziecko lub lepiej wcale się nie odzywaj.
            • giwi Re: Giwi, kłamiesz i to brzydko. Na forum o moder 08.05.07, 21:23
              Nawet dowody? I nawet mającej narzędzia administratora? Fantazja niektórych forumowiczów nie zna granic. Ciekawe co jeszcze wymyslisz. :-)
              • andrzej.sawa Re: Giwi, kłamiesz i to brzydko. Na forum o moder 08.05.07, 21:25
                A Twoja fantazja w wycinaniu.Był drugi,inny wątek o pisie i co?Wycięty
              • nowytor5 twój idol kropek się produkuje, kogo wycinają? 08.05.07, 21:34
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=38225317&a=38225317
                O tym, jak emerytka2006 cięła niewygodne sobie babałuchy, które popełniała, mam
                na kompie ale nie będę już ich przywoływał, coby ci marchewka nie wypadła.
                • giwi Re: twój idol kropek się produkuje, kogo wycinają 08.05.07, 21:39
                  Tobie się tylko wydaje, że coś wiesz.
                  • nowytor5 Przyjmę deklarację gwarantowaną przez słowo 08.05.07, 21:51
                    honoru.
                    Podpiszesz się pod czymś takim?
                    "emerytka2006 nigdy nie była wyposażona w możliwości kasowania, banowania
                    wpisów, przenoszenia wątków, edycji wpisów już istniejących, niż inni forumowicze"
                    Czekam z niecierpliwością na wpis, w którym dajesz słowo honoru, że treść
                    powyższego oświadczenia jest prawdziwa.
                    W razie czego mogę tę historyjkę znaleźć
                    • giwi Re: Przyjmę deklarację gwarantowaną przez słowo 08.05.07, 21:57
                      Oczywiście, że się podpiszę. Na Kraju nigdy nie miała takich uprawnień.
                      • nowytor5 przyjrzyj się temu 08.05.07, 22:35
                        zaprzeczaliście, jednak emerytka niechcący to potwierdziła w wątku, którego link
                        jest tam zamieszczony
                      • nowytor5 link 08.05.07, 22:35
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=48747366&v=2&s=0
                        • giwi Re: link 08.05.07, 22:49
                          Człowieku, zlituj się. Przeciez Ols już Ci odpowiedział to samo co ja teraz. Masz jakieś problemy ze zrozumieniem mowy polskiej? Od kiedy tak wierzysz we wszystko co piszą ludzie na forum? Zresztą to Twój problem. Jeśli jest Ci potrzebna do szczęścia jakaś paranoidalna teoria spiskowa, to sobie ją twórz. Powodzenia. :-)
                          • nowytor5 był świadek tych machlojek. Nie widzę go dziś na 08.05.07, 22:55
                            forum, ale prawie na pewno się odezwie.
                  • nowytor5 przypomnę tylko, że emerytka2006 moją pocztę 08.05.07, 21:52
                    przeglądała - kk się kłania.
              • trouble_maker Re:Fantazja niektórych forumowiczów nie zna granic 08.05.07, 21:49
                Owszem - onegdaj jedna nawiedzona forumowiczka dała niedwuznacznie do
                zrozumienia, że swojego nicka ściągnąłem z jej PRYWATNEGO maila do kogośtam ;-)
          • gniewko_syn_ryba Re: O to, ze mam 08.05.07, 21:26
            Znaczy się, ta jest ZGODNA z regulaminem:

"twoja, zalosny polglowku. Pytania nie sa glupie, ale twoja i innych tu
            odpowiedzi , to polskie debilizmy przegrancow."
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=61985832&a=61989636
            ???

No i kiedy w końcu dostanę wykaz moich naruszeń regulaminu, za które zostałem
            zbanowany ???
            • gniewko_syn_ryba Co jeszcze ciekawsze, 08.05.07, 21:49
              forumowa wyszukiwarka w ogóle go nie widzi (!!!)... Jak to wytłumaczysz, giwi ?...
        • os.rooj Re: O to, ze ... 08.05.07, 21:16
          - Odnowić oblicze zębów,
          Tych Zębów , czyli o tym, jak sczyścić
          resztki postkomuny.

dr_hab napisała:

> silne wrazenie,
      • taziuta Re: Do giwi - ważne!!! 08.05.07, 21:13
        giwi napisała:

> A konkretnie o co chodzi?

Może o to?:

dr_hab napisał:
        Panie Geremek - won z PE!

> Przestaniesz Pan wstyd przynosic Polsce. I to by bylo na tyle.

Dr_hab chce mieć prawo pisać idiotyzmy, ale odmawia tego prawa innym...
        • giwi Re: Do giwi - ważne!!! 08.05.07, 21:19
          Gdyby wszyscy zaczęli sprzątać od własnego podwórka byłoby pięknie. :-)
          • dr_hab I dlatego pisze do Geremka - won! 08.05.07, 21:25
            Nie wypelnia obowiazku nrzuconego mu ustawa, ktora to ustawa "zabierze" mu
            mandat posla PE. Gdzie tu idiotyzmy? Geremek prawdopodobnie nie ma czystej
            karty w IPN-ie - moze nawet donosil, kto wie, wiec jak najbardziej w jego
            kwestii wymagane jest pewe sprzatanie. A to jest nasze podworko - to, kogo
            wysylamy do PE.
            • taziuta Re: I dlatego pisze do Geremka - won! 08.05.07, 22:22
              dr_hab napisała:

> Nie wypelnia obowiazku nrzuconego mu ustawa, ktora to ustawa "zabierze" mu
              > mandat posla PE. Gdzie tu idiotyzmy?

Poczekaj na werdykt TK! Na mój rozum wyjdziesz na idiotę, już za 3 dni! :-)
              /nie żebyśmy mieli już dzisiaj jakieś wątpliwości.../

> Geremek prawdopodobnie nie ma czystej karty w IPN-ie - moze nawet donosil,
              > kto wie, ...

Kto wie czy ty nie jesteś wielokrotnym mordercą pedofilem, a poza tym płatnym
              najmitą PiS, który tu został nasłany by bruździć uczciwym ludziom?
              Może donosiłeś, a może byłeś esbekiem, któremu donoszono?... :-)

> wiec jak najbardziej w jego kwestii wymagane jest pewe sprzatanie.

Więc jak najbardziej (skoro jesteś mordercą pedofilem) wymagane jest odcięcie
              Ciebie od netu! /per analogiam!/ :-)

> A to jest nasze podworko - to, kogo wysylamy do PE.

Wasze, insynuatorów i nikczemnych potwarców?!
              Wolne żarty!!!
    • anathesis ponoc banmi to byla gabrycha casey, kropekuk 08.05.07, 21:18
      czyli ktos z samej GW. Dlatego ma fory.
      • kikoo44 Re: ponoc banmi to byla gabrycha casey, kropekuk 08.05.07, 21:20
        np.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=61985832&a=61989636
        • jdbad Re: ponoc banmi to byla gabrycha casey, kropekuk 08.05.07, 21:22
          Nie lubię sposobu wypowiadania się banme, ale może byście się tak uderzyli we
          własne piersi?
        • anathesis Re: ponoc banmi to byla gabrycha casey, kropekuk 08.05.07, 21:22
          widac Giwi uwielbia, kiedy ktos pluje na Polakow
    • hrabia.m.c Re: Do giwi - ważne!!! 08.05.07, 21:24
      Myślisz ,ze już czas na zmianę nicka?
      • kikoo44 Re: Do giwi - ważne!!! 08.05.07, 21:25
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=61881938&a=61916730
        • jdbad Pamiętasz ten film: Życie wg. Briana?, kikoo? 08.05.07, 21:27
          • kikoo44 Re: Pamiętasz ten film: Życie wg. Briana?, kikoo? 08.05.07, 21:32
            nawet w rzucaniu kamieniami są granice, nie upraszczaj sprawy! I kogo ty
            bronisz? Zaraz ci banme napisze, że nadajesz się tylko do mycia jej klopa.
            • x2468 Re: Pamiętasz ten film: Życie wg. Briana?, kikoo? 08.05.07, 21:49
              Tak ci banme napisalo? Przeciez to prawda..
              • kikoo44 Re: Pamiętasz ten film: Życie wg. Briana?, kikoo? 08.05.07, 21:55
                no, tak pisze do Polaków generalnie więc i do ciebie. Ale ty pewnie śmierdzisz,
                bo klopów myć nie umiesz.
    • zg13 do dr_hab 08.05.07, 21:35
      Kategoria 'honor' u michnikowego siepacza nie istnieje, takie odezwy nie maja
      wiec sensu. Zarowno giwi jak i kropek, czy emerytka graja w jednej druzynie,
      choc na roznych pozycjach. I kazde wywiazuje sie ze swej pracy sumiennie.
      • x2468 Re: do dr_hab 08.05.07, 21:50
        Graja w durnia? A wy najczesciej przegrywacie?
    • dr3xhab Re: Do giwi - ważne!!! 08.05.07, 21:37
      dr_hab napisała:
      Panie Geremek - won z PE!

> Przestaniesz Pan wstyd przynosic Polsce. I to by bylo na tyle.

Kurcze, mysle i mysle i nie moge pojac jak to jest, ze dr_hab ma na Ciebie
      taki wplyw? Straszy Cie czyms? Szantazuje? Histeryzuje w mailach czy w
      telefonie? Zna sie z Michnikiem? Przeciez to zalosne - kazdy kogo znam nie
      chcialby miec nic wspolnego z takim osobnikiem jak dr_hab, a Ty (choc moze Ci
      kazali) zdawalas i zdajesz sie stac za nim/i murem! Dziwny
      jest ten swiat. Przeciez do pewnych ludzi wrecz nie wypada sie przyznawac.
      • nowytor5 [...] 08.05.07, 22:02
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka