stranger.pl 12.05.07, 23:21 netykiety przez osobę o nicku "marouder" ustawicznie obrażającego mnie mianem "nazistowski faflunku", "faszolem" etc. To się staje coraz bardziej przykre! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rodeolady Re: "GwiI" uprzejmie proszę zainteresuj się łama 12.05.07, 23:24 giwi to akceptuje, wiec nie dziw sie, ze nie reaguje,przykre , mnie tez ten typ obraza ale wisi mi to, bo ubek nie jest w stanie mnie obrazic, jestem ponad Odpowiedz Link Zgłoś
marouder W ktorym miejscu cie obrazilem blazarku? 12.05.07, 23:26 Oczywiscie pytam o okres, gdy uzywasz nicka fafl..przepraszam, nicka reloady. Odpowiedz Link Zgłoś
rodeolady Re: W ktorym miejscu cie obrazilem blazarku? 12.05.07, 23:31 masz jakas obsesje , bo ja mam jeden nick ale widac ty uzuwasz kilku nickow wiec sadzisz wg siebie wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: "GwiI" uprzejmie proszę zainteresuj się łama 12.05.07, 23:28 Ja się nie godzę by ktoś mnie przyrównywał do czegoś co dla mnie jest obrzydliwe czy w ogóle obrażał na Forum"GazWyb" - juz raz zwracałem się osoby o nicku "marouder" o zaprzestanie obrażania mnie. "Giwi" teraz oczekuję twojej reakcji - takie postępowanie "maroudera" kwealifikuje się do bana! Czy zareagujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
stadion_narodowy Re: "GwiI" uprzejmie proszę zainteresuj się łama 13.05.07, 00:01 On przeżył jak widać bardzo nerwowy dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder [...] 12.05.07, 23:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rodeolady [...] 12.05.07, 23:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Blazarek idz sie dziecie muzulmanskie popiesc... 12.05.07, 23:32 ..jakim zydem na FS, bo cie tu, na FK jeszcze wszyscy pamietaja z rozlicznych twoich wcielen. PS. Zabierz ze soba strangera, nie zapomnij. Odpowiedz Link Zgłoś
rodeolady ty naprawde cierpisz na jakas obsesje 12.05.07, 23:34 mam jeden nick !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Poza tym nazisto nie ma na tym forum nikogo o 12.05.07, 23:32 niektorzy faktycznie utozsamiaja sie z okreslonymi pogladami - okreslone ,stosowne epitety do ich pogladow ... im przeszkadzaja :o Odpowiedz Link Zgłoś
marouder I popatrz karbat, badz tu dobry dla nazisty:(( 12.05.07, 23:34 Ja do niego milo, faflunkiem go nazywam, a on po ubecku donosi:( Odpowiedz Link Zgłoś
rodeolady donoszenie odbywalo sie potajemnie 12.05.07, 23:36 a on oficjalnie informuje ze ty go obrazasz , wiec nie obrazja go , bo to ty byles szpiclem , ty ubecka gnido Odpowiedz Link Zgłoś
rodeolady nie zdycha tylko ma sie super 12.05.07, 23:46 mozesz pisac ile chcesz inwektyw bo tylko tyle ci zostalo wspolczuje ci i wyobraz sobie zez kazdego slowoaktorym zamierzasz mnie obrazic -po prostu smieje sie w kulak widzac twoja szamotanine jak by tu mnie jezcze obrazic Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Znaczy co, zwieracze za przykladem... 12.05.07, 23:48 ...dyspeptyka Lecha wziely i puscily? UUuu, to cienko:( Odpowiedz Link Zgłoś
rodeolady jestes stary ubecki wyjadacz i boli ci 12.05.07, 23:51 ze musisz ze mna tu walczyc wisi mi co ty o mnie piszesz sram na Ciebie czym tylko sobie zyczysz zegnam i juz z obsranym nie dyskutuje bo cuchniesz adieu odpowiedzi nie bedzie juz na zaden twoj post Odpowiedz Link Zgłoś
rodeolady Re: Poza tym nie boje sie bana 12.05.07, 23:33 bede czula sie wyrozniona banem, bo to oznacza , ze zaczynam sie na tym forum liczyc, hehehe i ze giwi sie boi rowniez i moich wypowiedzi i skacze jak pchla by kasowac teksty nie po jeje mysli Odpowiedz Link Zgłoś
rodeolady zakochales sie we mnie?? 12.05.07, 23:37 przestan za mn latac bo ja wybiore sobie patriote takiego jak np Mularczyk a nie takiego zgreda z ubecji jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
rodeolady boli Cie, ze Mularczyk podoba sie kobietom?. 12.05.07, 23:40 a tobie pozostaje tylko ogladac sie za slicznymi kobietami, no ale ubecy to stare zgredy wiec nie dziw sie , ze nie bede juz odpowiadala na twojekonskie zaloty, adieu tylko sie nie zabij z powodu otrzymanego ode mnie kosza Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek ten fryzjerczyk podoba sie wylacznie facetom, i 12.05.07, 23:41 kobietom, ktore kiedys facetami byly, jak my wszyscy w PiSie. Odpowiedz Link Zgłoś
rodeolady hehehe jak jestem od urodzenia kobieta!!!!!! 12.05.07, 23:43 a ciebie skreca ze on podoba sie kobietom nie tylko z pisu alez cie wzielo, ale na nic twoje obrazanie Mularczyka, on jest suuuper Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Ale PiS zdycha...uch, ale zdycha:) 12.05.07, 23:45 Od wczoraj go tak wzielo. Na zdychanie! Odpowiedz Link Zgłoś
rodeolady alez wy sie boicie sprawiedliwosci 12.05.07, 23:47 zal mi was, ale bede wam plula w twarz jak tylko otworza archiwa Odpowiedz Link Zgłoś
pisubek jak fryzjerczyk jest super, to wy jestescie prawie 12.05.07, 23:47 facet, jak wszyscy, w PiSie, i na dodatek dosc stary i lekko oblesny, chociaz, jak rozumiem lubicie sie przebierac w szmatki kupione w sklepie dla dziewczat. Niech wam bedzie, ale po co klamac? Prawda was wyzwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
rodeolady piszesz o sobie? 12.05.07, 23:49 bo ja jestem normalna 23 letnia kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
femimistka_inaczej stranger.pl_nazistowski faflunku_faszolu, o co ci 12.05.07, 23:35 chodzi?"...etc.. > To się staje coraz bardziej przykre! Odpowiedz Link Zgłoś
rodeolady nie widzisz ze tego Pana juz tu nie ma 12.05.07, 23:38 na tym watku, wiec po co go obraasz nadaremnie Odpowiedz Link Zgłoś
rodeolady [...] 12.05.07, 23:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
femimistka_inaczej stranger.pl_nazistowski faflunku_faszolu, o co ? 12.05.07, 23:41 etc..etc.. rodeolady napisała: > na tym watku Odpowiedz Link Zgłoś
stadion_narodowy Forumowicze nie obrażają, a jedynie wyrażają swoje 12.05.07, 23:54 ...poglądy. Jeśli ktoś mówi, że jesteś gestapowcem to oznacza, że na podstawie Twojej forumowej działalności tak sądzi - i tyle, i tylko tyle.. Nie ma więc się o co obrażać, a jedynie trzeba popracować nad swoimi wypowiedziami. Najpierw frustacja, potem stres, stes może rodzić agresję, a potem agresję wynikającą z agresji. Potem powstają partie polityczne, rodzi się Rydzyk, rodzą ptaki i kaczki, powstaje PiS który nie umie napisać porządnie ustawy. Ty piszesz na forum a wqu..e*i ludzie Ciebie obrażają, ponieważ politycznego WC mają już dość. Jećli na Ciebie przenieśli swoją agresję, to powinieneś się radować, że stałeś się bezwiednie czynnikiem odstesowującym. I to powinno Ciebie cieszyć i napawać optymizmem. Pozdr ... Odpowiedz Link Zgłoś
stranger.pl Re: Forumowicze nie obrażają, a jedynie wyrażają 13.05.07, 00:02 Hehehe masz poczucie humoru:):). Ale widzisz jest mały haczyk - mnie obrażają osobniki którym słoma z butów wystaje - to boli bo PRL dało takim umiejętność czytania i pisania ale już myślenia to nie. Np. taki "marouder" myśli sobie że jak bęzie rzucał na mnie obraźliwie słowo "nazista" to przylgnie to do mnie – a nie mam nic wspólnego z Żydem Adolfem Hitlerem (Schicklgruberem) ani jego nazizmem! Piszę obiektywnie - czyli piszę m.in. że ten niemiecki polityk zlikwidował bezrobocie w Niemczech na długo przed II w.ś . i postawił gospodarke Niemiec na nogi - to takiemu "marouderowi" nie odpowiada bo jego zdaniem... chwalę Hitlera. Tak to jest z fornalskimi dziećmi - piszą, czytają a myśleć już nie potrafią:P Odpowiedz Link Zgłoś
stadion_narodowy Re: Forumowicze nie obrażają, a jedynie wyrażają 13.05.07, 00:05 Najlepiej forumowe wypowiedzi traktować z uśmiechem i przymrużeniem oka. Pozdr ... Odpowiedz Link Zgłoś