ghotir 13.05.07, 05:29 Cenzorzy FS nie pozwala mi na rozpoczynanie nowych watkow. Ciekaw jestem dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abstrakt2003 nie ty jeden 13.05.07, 10:23 ale to jest jakaś strraszna tajemnica i nie udzielają na ten temat żadnych informacji Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Zablokowano mnie na FS 13.05.07, 11:13 byłes wczoraj na F.Ś.? jakieś dziwy. Nie zauwazyłam Cię i nie wycinalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 ona takiego samego bana jak ja 13.05.07, 12:42 nie może zakładać wątków. PS kropka mam wrażenie że nie bardzo wierzysz w te nasze bany.... Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: ona takiego samego bana jak ja 13.05.07, 13:41 wierzę i nawet wiem. Ban jest za działalnośc na wszystkich forach, nie tylko na FS. I nie ja banuję, tylko automata. Wszystkiego prosze na mnie nie zwalać Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: ona takiego samego bana jak ja 13.05.07, 19:51 kropka napisała: > wierzę i nawet wiem. > Ban jest za działalnośc na wszystkich forach, nie tylko na FS. > I nie ja banuję, tylko automata. > Wszystkiego prosze na mnie nie zwalać :))) kropka chyba wiesz ,ze ghotir pisuje 3 wpisy na rok i ostatnio nie bylo go pare miesiecy a jak sie pojawil to mial bana na wszystkie fora,nawet na te na ktorych nie pisal. widac w 69 roku o 12 w poludnie w innym wcieleniu jako golabek nas..... na kapelusz przyszlego nadredaktora GW i to mu zostalo policzone jako grzech i tak juz zostanie. byscie sie nie wyglupiali z ta niewiedza kto jest kim na forum,w koncu cenzurujesz tu od lat i wesz dokladnie kto ile pisze i kiedy:)) ps.najbardziej podoba mi sie ban na FK,chociaz tam wogole nie pisuje,ale widac nie piszac tez sie grzeszy i musi sie miec kara..za caloksztalt:)) kon by sie usmial,ze dana nie lamie netykiety,ale moze bana dostaje sie tylko do pewnej wagi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
abstrakt2003 w moim przypadku mozna mówić o banie ale za 13.05.07, 21:05 brak aktywności. Odpowiedz Link Zgłoś