byly1ja 26.05.07, 10:43 dlaczego w dalszym ciagu nie moge wysylac moje wypociny podpisane moim dobrym imieniem "1ja",a musze sie poslugiwac zastepczym "byly1ja"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marouder Ja tez nie moge. Sranger mi to, kapus jeden... 26.05.07, 10:46 ..zalatwil. Poplakal w mankiet administracji, ze go bije i przezywam:) A tobie za co odebrali nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
blazar Re: kropko+ 26.05.07, 10:53 Przywilej zakladania watkow przysluguje przy IQ powyzej pewnej wartosci oraz ponizej IO> 160. Ty drogi jednojajowco masz wspolczynnik na poziomie ameby, wiec ci nie przysluguje. My zaliczamy sie do drugiej grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
byly1ja Re: kropko+ 26.05.07, 10:57 Blazarze niedrogi. Wybacz ale musze cie zmartwic: Wyglada,ze IQ twoje do amebego nie dorasta. Bo jakby bylo tak jak twierdzisz,to watka tego by nie bylo. Moje chyba 160 przerasta. Odpowiedz Link Zgłoś
blazar No chyba jednojajowiec zartujesz 26.05.07, 11:40 Jak komunistyczny doktorek i byly postsolidaruch moze miec wysokie IQ ? To fizjologicznie niemozliwe. Masz za maly lepek, a wzwiazku z tym sznureczek pomiedzy twoimi uszkami juz zapelnia wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
byly1ja Re: No chyba jednojajowiec zartujesz+ 26.05.07, 11:48 I ty,brutusie? Jajo mnie jedno w trakcie lizania odgryzles? Bo skad bys wiedzial,ze mam jedno? A swoja droga,wielu na tym forum sie przyznaje,ze mnie lizalo. Jajca dla was nie nastarcze! Czy tymusisz mnie od doktorow wyzywac? I od solidaruchow? Jestem zwyklym prostym i zdrowym zydowskim inzynierem z odpowiednim ku temu IQ. A sznureczek swoj wraz z onuckami,blazarku,na wieczor przed kaloryferem ustawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
byly1ja Re: kropko+ 26.05.07, 10:54 Ja tez nie moge. Sranger mi to, kapus jeden... marouder 26.05.07, ..zalatwil. Poplakal w mankiet administracji, ze go bije i przezywam:) A tobie za co odebrali nicka? <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< W Zwiazku Radzieckim za nic dawali lat dziesiec. I mowili,ze za nic. A tutaj nic nikomu nie mowili i nie mowia. A przeszlo juz dwa miesiace. Moze do Strassburga sie zglosic? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder Kropka i Giwi z Forum Kraj raz mi zalatwily... 26.05.07, 10:58 ...odbanowanie (na krotko). Napisz do kropki bezposrednio. Moze co pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: kropko+ 26.05.07, 12:12 byly1ja napisał: > dlaczego w dalszym ciagu nie moge wysylac moje wypociny podpisane moim dobrym > imieniem "1ja",a musze sie poslugiwac zastepczym "byly1ja"? W kraju w ktorym policja wpada do szpitali o czwartej nad ranem zeby zbierac informacje o strajkujacych lekarzach dziwisz sie, ze tacy jak ty sa pod kontrola ? Krystian by ci to wytlumaczyl ale gdzies go chyba wcielo. Odpowiedz Link Zgłoś
byly1ja Re: kropko+ 26.05.07, 13:53 Tam,gdzie mieszkam,policja nigdzie nie wpada. lekarze u nas nie strajkuja. Krystian moze juz w pierdlu siedzi?-Zasluzyl"! Ale za co mnie kropka na celowniku ma? Zakochana? Odpowiedz Link Zgłoś
bambuko123 Re: kropko+ 26.05.07, 14:01 byly1ja napisał: > Ale za co mnie kropka na celowniku ma? za glupote jednojajowy...za glupote.. nic jdnak straconego mozesz zajrzec na judaica...do swoich,tam kropka nie interweniuje Odpowiedz Link Zgłoś
byly1ja Re: bambuko+ 26.05.07, 14:18 czy to moja wina,ze zamiast sieczki w koczanie bambuk macie? a zamiast dwoch polkul jedna macie,a i ta bezmyslna!? Odpowiedz Link Zgłoś
bambuko123 jednojajowy... 26.05.07, 14:28 ciebie nie mozna o nic winic...kalece nalezy wspolczuc...co tez czynie Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: czym wspolczujesz,bezmozgowcu? 26.05.07, 15:18 twój stary nick decyzją moją i adminów nie zostanie ci przywrócony :) Odpowiedz Link Zgłoś
byly1ja Re: czym wspolczujesz,bezmozgowcu?+ 26.05.07, 17:17 twierdzisz w sposob jakbys byl w KC. Jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
byly1ja Re: czym wspolczujesz,bezmozgowcu?+ 26.05.07, 17:18 Kropko,czy masz z nim powiazanie? Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: czym wspolczujesz,bezmozgowcu? 26.05.07, 20:09 aaki napisała: > twój stary nick decyzją moją i adminów nie zostanie ci przywrócony :) Robisz "kariere" aaki. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: kropko+ 26.05.07, 20:11 byly1ja napisał: > Tam,gdzie mieszkam,policja nigdzie nie wpada. Panie inzynierze, co sie z panem dzieje ? Klopoty ze zrozumieniem ? Jak pan na chleb zarabiasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
mosiek.us zydy cie bojkotuja?? 27.05.07, 00:20 "kolegow" na fs szukasz 1ja jowy mosku?? Odpowiedz Link Zgłoś
byly1ja Re: Z Polski po kilku tygodniach wrocilem+ 27.05.07, 13:02 Wszystko tam pachnie. Wytlumaczono mnie dlaczego. Moska tam kiedys smierdzaca mieszkala. Do Stanow ja wypieprzyli.I wszystko zapachnialo. I faceci usmiechnieci chodza-kazdy ma dwa jaja. Nie wszystkie myte wprawdzie.Ale cale. Bo moska ta-lizon i gryzon moska us sie zrobila. wiec lize iodgryza gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krol Szwecji Re: 1jaja- przepraszam ja sie jakam IP: *.versanet.de 29.05.07, 00:24 Z Polski po kilku tygodniach wrocilem+ I znow przerwales leczenie?!Nastepnym razem nie wpuszcze cie na moje terytorium Odpowiedz Link Zgłoś
ghotir Re: kropko+ 27.05.07, 13:15 Przylaczam sie do pytania Lanii do Kropki. Ten forumowicz czesto ma kontrowersyjne wypowiedzi (ktorych osobiscie nie lubie) ale przeciez kazde forum pasie sie na kontrowersyjnych wypowiedziach. Zamknijcie kontrowersyjne wypowiedzi i zamkniecie forum. Zycze sobie czytac "wypociny" Lanii pod jego oryginalnym pseudonimem i przylaczam sie do apelu Lanii o uwolnienie go od wyrokow zautomatyzowanego cenzora. Prosze. Odpowiedz Link Zgłoś