szeptana_propaganda 02.11.07, 21:37 nie zamierzam prosić, żebyś mi odblokowała konto bio.mum, ani się o to wykłócać. jesteś niereformowalna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siwa Re: i kij ci w oko giwi 02.11.07, 21:42 Giwi nie blokuje kont. Możesz jeszcze negocjować, wykłócanie zazwyczaj bywa nieskuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie ściemniaj siwa Re: i kij ci w oko giwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.07, 21:57 wszyscy wiedza jak jest. Jak to jest bronić koleżankę, która nie ma racji? giwi broni kiko jakby to była jej starsza siostra. Już 14 nikcow zabanowała.Umiesz t wytłumczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: i kij ci w oko giwi 02.11.07, 22:01 Chętnie porozmawiam na ten temat, bo to nie Giwi banuje, tylko ja. Giwi nie broni kiko, tylko przeciwdziała zorganizowanym wjazdom Państwa na FK. Obszerniejszym wyjaśnieniem służę na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Tiaaa 02.11.07, 22:51 "zorganizowanym wjazdom Państwa na FK. " Czytać Kikosia a nóż się sam otwiera. Kto organizuje te wjazdy według Was ?? Pewnikiem UKłAD? Ja tam swoje przeżyłam i uważam, iż Giwi jest nieobiektywna i to bardzo a Ty Siwa po złej stronie stoisz. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Tiaaa 02.11.07, 23:07 > Czytać Kikosia a nóż się sam otwiera. Wygaś ją sobie. Nie czytaj. Nie dyskutuj. Klikaj w kosz. Zgłaszaj Giwi. Zgłaszaj mnie, jeśli uważasz, że Giwi jest nieobiektywna. Zgłaszaj na forum@agora.pl -- nie uwierzę, że cała administracja zawodowa jest nieobiektywna. > Kto organizuje te wjazdy według Was ?? Pewnikiem UKłAD? WKPG. > Ja tam swoje przeżyłam i uważam, iż Giwi jest nieobiektywna > i to bardzo a Ty Siwa po złej stronie stoisz. Ja niestety muszę pilnować regulaminu. Chwilowo Wy go łamiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: A ja proszę Siwa 02.11.07, 23:28 Nie mów do mnie WY. Bo ja nie żadne Wy ja tylko mam takie samo samo zdanie jak Bio. Właśnie ten sposób dzielenia na WY i MY świadczy o.. A o czym świadczy sama wiesz. Nie ma "niestety" albo bronisz regulaminu, albo ,, e szkoda gadać sama wiesz . Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu I ktoz ci naopowiadal, ze umowieni... 03.11.07, 00:51 ..zakladalismy watki lub wpisywalismy sie do istniejacych? gdybys zadala sobie niewielki trud poczytania wypotow kikuta wiedzialabys, ze szczegolnych "umow" nie trzeba, by na nia awersyjnie reagowac. Ze mna nikt sie dzis nie umawial. "Bardzo spontanicznie" prosze tez ciebie abys zechciala jednak czasem samodzielnie wejrzec na produkcje kikuta, ktorych k sozaleniju Giwi jakos kasowac nie chce, nie umie, nie wiem..moze kasowac sie wstydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Tiaaa 03.11.07, 06:30 Niczego nie łamię. I czekam na odpowiedź,a w zasadzie na dwie odpoweidzi, bo wczoraj wysłałam list do Giwi i Ciebie. Odpowiedzi jakoś brak???? czy brak tez rzetelnych argumentów? Wczoraj jeden z uczestików WKPG słowem się nie odezwał na FK i też miał zakaz pisania. Co to jest według Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Tiaaa 03.11.07, 11:26 mało tego jeden z forumowiczów nie może zakładać wątków z powodu właśnie świętej krowy kikoo. banujecie ludzi właściwie za nic,podczas gdy kikoo w najlepsze hasa po forum Jedni nie mogą zakładać wątków chociaż mają coś mądrego do powiedzenia i nie łamią regulaminu w jakiś bardzo rażacy sposób,a kikoo może chociaż jej watki sa głupie jak stodoła i również łamie nietykietę. Wczoraj w kilka minut kilkunastu ludzi dostało bana. ja do teraz nie wiem za co,gdzie złamałam regulamin. brak wyczucia u adminów i nieobiektywizm. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: i kij ci w oko giwi 02.11.07, 22:20 Jesli nie zamierzasz mnie prosić o odblokowanie to w jakim celu założyłaś ten wątek? ps. dzięki za informację, nie wiedziałam, że administracja pracuje o tej porze. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder12 Moze wpierw wyjasnij, co cie wabi w watkach.. 03.11.07, 00:23 ...Kikuta opisujacych prof. Bartoszewskiego jako plugawego starca, ze trzymasz je tygodniami na forum Kraj?? giwi napisała: > Jesli nie zamierzasz mnie prosić o odblokowanie to w jakim celu założyłaś ten w > ątek? > ps. dzięki za informację, nie wiedziałam, że administracja pracuje o tej porze. > :-) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Moze wpierw wyjasnij, co cie wabi w watkach.. 03.11.07, 18:45 W obu swoich postach kłamiesz. Przejąłes sposób argumentacji polityków czy piszesz prawdę tylko wtedy jak się pomylisz? Wątek kikoo został usunięty tego samego dnia, w którym był założony. Bardzo dużo jej wątków leży na oślej ławce i sporo jest wyciętych postów. Już o tym pisała i Siwa i ja. Sklerozka ci doskwiera czy lubisz bić pianię? Wybij sobie z głowy, że będziesz decydowac o tym, kto może na Kraju pisać. Twoje forum to WKPG. I przy okazji - każdy mój ruch jest rejestrowany. Administracja jak Wielki Brat wie o wszystkim i to znacznie więcej, niz możesz sobie wyobrazić. Więc piszę jeszcze raz - nie kompromituj się. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Moze wpierw wyjasnij, co cie wabi w watkach.. 04.11.07, 00:10 Gdybym bym mial ambicje decydowania o uzytkownikach forum Kraj, to zapewne celowalbym w "stanowisko" aesa Droga Giwi, oczywiscie musialbym zupelnie inaczej niz to jest w moim zwyczaju funkcjonowac na forach. Ani na jedno, ani na wtore nigdy nie mialem ochoty. Moge oczywiscie zrobic kwerende watkow i pojedynczych wypowiedzi Kikuta, tych, ktore jeszcze na forum pozostaly. Bagatelizowalas jej aktywnosc. Nie dziwe ci sie. Wiekszosc adminow tak na nia reagowalo na poczatku. Z czasem jej upiorne prostactwo zaczynalo odtraszac wzajemnie sobie zyczliwych ludzi od udzialu w forach.. A'propos moich tzw. klamstw wspomne tylko dzien wczorajszy, gdy powrociwszy wieczorem do dom powycinalas watki antykikucie, co jest twoim prawem, poslalas zawodostwu liste uzytkownikow do banowania recznego, mylac sie przy tym w sposob zastanawiajacy, gdyz spora czesc zabanowanych w watkach antykikucich udzialu nie brala, albo wypowiadala sie lagodnie a watki n/t pana Boniego autorstwa Kikuta, plugawe, jesli tak mozna napisac, wrecz smierdzace najnizszymi pobudkami wisialy sobie i wisialy dlugo w noc. To jak z tym w koncu jest Droga Giwi? Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Moze wpierw wyjasnij, co cie wabi w watkach.. 04.11.07, 00:26 Mój drogi, ja o godzinie 3 nad ranem nie siedzę przy komputerze i nie klepię w klawiaturę. Jeśli tkwisz o tej porze i widzisz nieregulaminowe posty, klikaj w kosze. Rano dyżurny skasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A co z pierwsza czescia zarzutu, mianowicie.. 04.11.07, 00:34 ...przeslaniem listy osob do banowania..przecietnie do godz. 0.15..z ktorych czesc w zaden sposob sobie na bana nie zasluzyla? ..aha..a czy poslalas takze, gdy juz skasowalas watki kikuta, wiadomosc by te osobe zabanowano? Jesli nie, to o ile watki kikuta znajduja sie jeszcze na Oslej, chetnie wskaze ci typowe dla Kikuta uchybienia netykiecie i prawu, jakie one zawieraja. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: A co z pierwsza czescia zarzutu, mianowicie.. 04.11.07, 14:03 Z niewiadomych przyczyn uważasz, że bez listy podesłanej przez Giwi nie dajemy sobie rady. Wydłubanie kilku świetnie bawiących się nicków z powtarzanych wątków o staruchu Bartoszewskim, to naprawdę jedna chwila. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: A co z pierwsza czescia zarzutu, mianowicie.. 05.11.07, 00:00 Z wiadomych przyczyn uwazam, ze aby banowac osoby, ktore w niecnym osmieszaniu pewnych preferencji formalno-tresciowych, mam nadzieje, ze juz minionych, charakterystycznych dla Forum Kraj nie braly udzialu, nalezalo je opisac jako osoby udzial biorace. Nie wypieram sie, ze sam z prozaicznych przyczyn, mianowicie, by wykazac absurd w/w trendow udzial w tym zlosliwym przedsiewzieciu bralem, pewne zas osoby nie. I co? Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: A co z pierwsza czescia zarzutu, mianowicie.. 05.11.07, 08:51 Preferencje charakterystyczne? I znów łżesz. Żal mi ciebie, nie masz godności. Dzien zaczynasz od kłamstwa i kończysz na nim. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Wyluzuj giwi 05.11.07, 09:21 giwi napisała: marouder wcale nie chce przejąć twojego forum, o czym na pewno już przeczytałaą na naszym zamkniętym (a jeszcze pół roku temu zarzekaliście się, że nie macie takich technicznych możliwości). Coś taka spięta? Byłaś gwiazdą, jesteś gwiazdą i zostaniesz gwiazdą. Palisz skręty? Nie? mMże powinnaś zacząć. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Re: Wyluzuj giwi 05.11.07, 09:53 siwa napisała: > Poszukaj dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Wyluzuj giwi 05.11.07, 11:21 Yavorius nigdy nie był adminem zawodowym, mógł nie wiedzieć. Nie napisałam przecież, że palisz! Odrzuciłam Twoją sugestię, że my powinniśmy, z powodów jak wyżej. Zresztą z tego co mi wiadomo alkohol też degeneruje mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Re: Wyluzuj giwi 05.11.07, 11:24 siwa napisała: > Yavorius nigdy nie był adminem zawodowym, mógł nie wiedzieć. Nie obrażaj inteligencji yavoriusa. > > Nie napisałam przecież, że palisz! Odrzuciłam Twoją sugestię, że my powinniśmy, > z powodów jak wyżej. Zresztą z tego co mi wiadomo alkohol też degeneruje mózg. > Zapytalam cię czy jesteś doktorem medycyny? Z tego co mi wiadomo to ty trollujesz, a tez nie mam papierów na to, żeby to wiarygodnie osądzić. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda myślalaś siwa, że przyjdę do coiebie na kolanach 05.11.07, 10:00 prosić o odblokowanie konta, poczty i dostepu do zarządzania forami? Za słabo mnie inwigilujesz siwa, nigdy nie zobaczysz mnie na kolanach przed cenzurą prewencyjną, która nierówno traktuje użytkowników i stosuje odpowiedzialność zbiorową. Zresztą poczytaj sobie na forum i maroudera, co ja ci będę pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: myślalaś siwa, że przyjdę do coiebie na kolan 05.11.07, 11:15 O kolanach nic nie wspominałam. Użyłam słowa "negocjacje" o ile dobrze pamiętam. Myślałam, że chcesz odzyskać konto i pocztę, więc jesteś skłonna zaprzestać trollowania. Nikogo nie inwigiluję, na forum nie ma i nie będzie cenzury prewencyjnej, natomiast musimy się bronić przed najazdami Hunów, niezależnie w jaką flagę owija sie aktualnie przywódca hordy. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Re: myślalaś siwa, że przyjdę do coiebie na kolan 05.11.07, 11:22 siwa napisała: > O kolanach nic nie wspominałam. Użyłam słowa "negocjacje" o ile dobrze pamiętam > . > Myślałam, że chcesz odzyskać konto i pocztę, więc jesteś skłonna zaprzestać > trollowania. Zaprzestałam. Nie wiem czy zauważyłaś. Ale nie po to, żebyś byla laskawa odblokować mi konto. Poza tym trollowanie to dla was słowo wytrych- wpychacie pod to pojecie wszystko czego nie rozumiecie albo z czym nie potraficie sobie poradzić. > Nikogo nie inwigiluję, na forum nie ma i nie będzie cenzury prewencyjnej, nie rozśmieszaj mnie > natomiast musimy się bronić przed najazdami Hunów, niezależnie w jaką flagę > owija sie aktualnie przywódca hordy. > Ja wiem, że ty jesteś inteligentna i wykształcona i znasz mnóstwo mądrych slow. Inaczej nie zostalabyś cenzorką. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Ja chcę zgody siwa 05.11.07, 12:43 i muszę wyjaśnić, że piszę to tylko w swoim imieniu, bo do was nie dociera, ze ludzie wsciekli na giwi, ktora nie radzi sobie z moderacją FK i na kikuta, który jest prymitywniejszy od najprymitywniejszego kretyna, nie są w żadnej sekcie. Jesteście niesprawiedliwi, i idąc na łatwiznę, opierając się na nickach z WKPG blokujecie ludziom konta, zabraniacie im zakładanie wątków, nawet nie czytając tego co piszą i co mają do powiedzenia. Jesteście niesprawiedliwi, powierzchowni i mściwi(to do giwi personalnie). Nie musisz mi odblokowywać konta. Możecie nas stąd wszystkich wypieprzyć, a zostawić samego Kikuta, ktory będzie nadymał swoje antysemickie, antydemokrayczne jajka. \Tylko czy wam się o naprawdę opłaca? Założyliście socjalliberalowi bana za zakładanie wątków. On ma 18 lat, a nas wszystkich razem wziętych o 300% przewyższa swoją inteligencją. Wolę, żebyście go odbanowali na zakładanie wątków, niż mi odblokowali pocztę. Andrzej ani Maciek nie wiedzą że to piszę (wbrew waszym chorym sugestiom).Ale jestem pewna, że mogę napisac, że wygasimy kikuta jeśli nas przeprosicie. Tylko pod tym warunkiem. Albo niech siwa spełni swoją prośbę, i zetrze nas z powierzchni ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ja chcę zgody siwa 05.11.07, 12:56 włąsnie obaj nie mogą zakładać wątków,a kikusia może. Niech sobie wypaca te swoje mądrośći, nawet dla urozmaicenia można ją sobie poczytać ,ale nie blokujcie mądrym ludziom,którzy mają coś sensownego do powiedzenia prawa do zakładania wątków. też mówię za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Dana napisala, że oni mają prawo nie wiedzieć 05.11.07, 13:08 ariadna-enta napisała: > jak to jest, jaka jest prawda, kto tak naprawdę trolluje, a kto nie..itd..bo jest ich malo i są przemęczeni. tyle osób przychodzi do nich z pretensjami, że ich to przerasta. Tym samym przyznają się do tego, że są niekompetentni i nie potrafią w sposób obiektywny ocenić faktów, i ze zwykłego lenistwa pakują wszystkich do jednego worka.. Tylko my- użytkownicy portalu gazety z tego powodu nie blokujemy im kont i dostępu do poczty. Zasadnicza różnica, co? Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Ja chcę zgody siwa 05.11.07, 13:10 Kiko zakłada nowe konta do zakładania wątków, na "domyślnym" też ma blokadę. Blokada wątków włączyła się, bo osoby o których mówisz były kasowane w wątkach, które bezsensu zakładałaś kilka dni temu. Giwi radzi sobie z moderacją FK, co do tego akurat nie mam wątpliwości. Powtórzę Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Re: Ja chcę zgody siwa 05.11.07, 13:20 siwa napisała: > Kiko zakłada nowe konta do zakładania wątków, na "domyślnym" też ma blokadę. > Blokada wątków włączyła się, bo osoby o których mówisz były kasowane w wątkach, > które bezsensu zakładałaś kilka dni temu. To była moja wina. J byłam prowokatorką. Musialaś wszystkim z WKPG blokować konta? > > Giwi radzi sobie z moderacją FK, co do tego akurat nie mam wątpliwości. Jako jedyna..oups, pomijając resztę adminów. Nie radzi sobie. Dajcie jej kogoś do pomocy. Bardzo wyraźny brak plopliego. Nie radzi sobie siwa. I wszyscy oprócz was to wiedzą. > Powtórzę Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ja chcę zgody siwa 05.11.07, 13:23 o ile mnie pamięc nie myli to socjalliberał nie brał udziału w wojenkach przeciw kikoo raz jeden tylko założył ten prowokacyjny wątek i zaraz taka kara. a co do głupich wojenek nie powinno może to mieć miejsca,ale niejedną taką personalną wojenkę na różnych forach widziałam,niejeden raz inni forumowicze hurtem się na jednego rzucali za jego poglądy i jakoś do teraz nikomu to specjalnie nie przeszkadzało.Najwyżej wątek leciał i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Ja chcę zgody siwa 05.11.07, 14:14 Może to był jeden watek, a nie kilkanaście (dziesiąt?). I trwająca tygodniami akcja podbijania wątków. Nie dostaliśmy maila od socjalliberala w zdjęcia sprawie blokady. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Re: Ja chcę zgody siwa 05.11.07, 14:21 siwa napisała: > Może to był jeden watek, a nie kilkanaście (dziesiąt?). > I trwająca tygodniami akcja podbijania wątków. Kto podbijał wątki? Ja podbijałam wątki? Marouder podbijal wątki? Ariadna podbijala wątki? mówilaś, że nie stosujecie cenzury prewencyjnej i zbiorowej. Tak mówiłaś? > Nie dostaliśmy maila od socjalliberala w zdjęcia sprawie blokady. > Bo Maciek jest ponad to. Ma swój rozum (w przeciwienstwie do nas, którzy próbują z wami negocjować)i za chwilę maturę. Szczęki wam opadną jak zostanie prezydentem, albo co najmniej konsulem albo ambasadorem. Napisałabym, że nie będzie wtedy dla was przebacz- ale on nie jest tak małostkowy jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ja chcę zgody siwa 05.11.07, 14:31 o jakiej akcji podbijania wątków mówisz i jeszcze w dodatku trwającej tygodniami? i co to za słowa akcja? Używasz cały czas jakieś wojskowo-policyjnej nomenklatury-akcja,najazd hunów,przywódca hordy.Pomyśleć,że jesteśmy jakąś niebezpieczną bandą z nożem w zębach,że dostosuję się do Twojego nazewnictwa problem polega na tym,że tzw podbijania wątków na forach to nic nowego. Nie wiem czy to dobrze,czy żle ,ale tak bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Ja chcę zgody siwa 05.11.07, 14:40 Tyle, że podbijane od dłuższego czasu i parodiowane są wątki kiko, które waszym zdaniem powinny byc wycięte i przysypane ziemią. Blokadę (zbiorową, przez która nie możecie zakładać wątków) mieliście za akcję kol. tiantian. Jeśli uznamy wspólnie ten incydent za jednorazowy wygłup, blokadę oczywiście zdejmę. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ja chcę zgody siwa 05.11.07, 14:47 znowu nie tak parodiowanie wątków było tylko raz po czym parenaście osób z moją skromną osobą dostało parogodzinnego bana. dlaczego więc piszesz ,ze coś trwa od dłuższego czasu? a że kikoo zakłada przygłupawe wątki( niech sobie zakłada) chyba nie zaprzeczysz. tak jest wolnosć słowa wiec skoro jej wolno po parenaście dziennie- w jakim stylu to już pominę milczeniem to dlaczego ci mądzrejsi nie mogą tego robić? Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Re: Ja chcę zgody siwa 05.11.07, 14:48 siwa napisała: > Tyle, że podbijane od dłuższego czasu i parodiowane są wątki kiko, które waszym > zdaniem powinny byc wycięte i przysypane ziemią. To może przywolajcie wszystkich innych do porządków, wszystkich ktorzy sa poza WKPG. Nie znam nikogo bardziej kulturalnego niż aridna, wos, jdbad, jola_iza i inne (najfajniejsze) dziewczyny które zaszczycily swoją obecnością forum giwi. Umiesz wskazać chociaż jeden chamski post ktorejkolwiek z nich? Reszta użytkownikow, ktorzy nie są naszymi znajomymi nazywa kiko glupim pisdzielcem- wprost. I te posty nie wylatują, a im nie jest blokowana poczta. Czy ja kiedykolwiek, próbując dostosować się do estetyki forum nazwałam kio glupim pisdzielcem? > Blokadę (zbiorową, przez która nie możecie zakładać wątków) mieliście za akcję > kol. tiantian. > Jeśli uznamy wspólnie ten incydent za jednorazowy wygłup, blokadę oczywiście zd > ejmę. > Tak jakbyś nie wiedziała, że tiantian to ja. Przeproś a zostanie ci wybaczone. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda a watków większość z nas nie może zakładac 05.11.07, 14:55 szeptana_propaganda napisała: odkąd dostaliście tę nową zabawkę do blokowania możliwości zakładania watków na FK. Więc nie udawaj dobrej ciotki, i nie klam, że nas odblokujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: a watków większość z nas nie może zakładac 05.11.07, 15:02 Ciebie nie, ale osoby które wleciały w pułapkę przez Twój wygłup Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda czyli oprócz tego, że jestem trollem 05.11.07, 15:06 siwa napisała: trolluję tak rewelacyjnie, że celowo wpędzam swoich przyjaciół w waszą pułapkę? To chcesz powiedzieć? Nie tylko jestem trollem ale rowniez bezrefleksyjnym ku..szonem. Tak? Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: czyli oprócz tego, że jestem trollem 05.11.07, 15:10 Mam wrażenie, że nad interpretujesz. Chociaż pewna bezrefleksyjność dała się zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda u ciebie wyjątkowa bezradność* 05.11.07, 15:15 siwa napisała: jest remis. > *oczywiscie pomijam zabawy a banowanie i bezrefleksyjne blokowanie kont za pomocą waszych adminich zabawek. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Re:Tyle, że one się nie odzywają 05.11.07, 15:09 siwa napisała: Dopieśćcie ego siwej, odezwijcie się!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: a watków większość z nas nie może zakładac 05.11.07, 18:01 To się odezwę. Napisałam do Pani dwa listy i na drugi nie otrzymałam odpowiedzi. W tym drugim jest między innymi cytat z kiko prezentujący jej opinię na mój temat. Cytowac ponownie nie będę. Proszę mi udowodnic, ze chociaż raz użyłam w stosunku do niej jakiegoś niecenzuralnego określenia? Jestem na forum od roku i naprawdę jestem zaskoczona Pani postawą:( Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: a watków większość z nas nie może zakładac 05.11.07, 19:54 Przepraszam, już odpisuję. Okazałam się być niewystarczająco wielozadaniowa. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: a watków większość z nas nie może zakładac 05.11.07, 20:06 Dziękuję i czekam:) Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: a watków większość z nas nie może zakładac 05.11.07, 21:15 Teraz wszystko w rękach poczty na gazeta.pl... Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ja chcę zgody siwa 05.11.07, 14:59 też nie mogę zakładać wątków mam w sumie to gdzieś tylko dla zwykłej przyzwoitości wypdało by gdybyście mi wytłumaczyli kiedy to w rażący sposób złamałam regulanim.Nie używam wulgaryzmów, nie nawołuję do nienawiści ze względu na rasę ,religię czy preferwecje seksualne innych osób,nie trolluję chociaż niesłusznie mi się to zarzuca że zdarzy mi się wytknąc coś kikoo? ona została ogłoszona świętą? a to przepraszam nie wiedziałam może być na poczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Re: Ja chcę zgody siwa 05.11.07, 15:01 ariadna-enta napisała: Giwi Cię nie lubi. To wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Ja chcę zgody siwa 05.11.07, 15:09 giwi nie ma mnie lubieć albo nie lubieć bo nie od tego tu jest,ale od tego,żeby zachować minimun obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Ja chcę zgody siwa 05.11.07, 15:08 Wypadek przy pracy przy podbijaniu zaplutego starucha. Planujesz jeszcze tego rodzaju aktywność? Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda A jak planuję to co? 05.11.07, 15:10 siwa napisała: Nabijesz na pal mnie i moje dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: A jak planuję to co? 05.11.07, 15:12 No, Tobie jakoś nie uwierzę, nawet jak napiszesz, że nie planujesz, więc dzieciom nic nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda straszyłaś że mnie zmiecies z powierzchni ziemi 05.11.07, 15:16 siwa napisała: Na co czekasz? Zrób to. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda Dostaniesz siwa jakąś premię za rozwiązanie 05.11.07, 15:22 problemu z WKPG? No pochwal się. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda A skoro możesz czytać WKPG i inne zamknięte fora 05.11.07, 10:13 siwa napisała: > może powinnaś się tam przywitać? Nie sądzisz, żeby wypadało? Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda A poza tym (co ważniejsze) 05.11.07, 09:31 będać cenzorką (podobno od 5 lat) powinnaś się już nauczyć czytać ze zrozumieniem. Widzisz nick - marouder, zaciskasz oczy i strzykasz śliną? Cenzorce nie przystoi giwi. Który to już mój apel do ciebie w tej sprawie..nie policzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: A co z pierwsza czescia zarzutu, mianowicie.. 05.11.07, 10:20 w którym miejscu maruder jak to nazwałaś łże. Mało to było głupich i prowokacyjnych wątków na fk? mało to było personalnych potyczek? że leciały one potem na osła czy w niebyt to inna para kaloszy. tamte wątki za które kilkanaście osób dostały bana były założone celowo,żeby unaocznić,że pewne osoby mogą zakładać wątki mimo,że z takich właśnie wątków słyną. widać nie zrozumieliście o co w tym chodziło.ok mogło wylecieć,ale po co taka zbiorowa odpowiedzialność i dziwne,że 90% były to osoby z WKPG. widać,ze masz ma marudera jakąś alergię i o godnosć jego mówiszto walisz z grubej rury. Odpowiedz Link Zgłoś