Dodaj do ulubionych

Jak długo jeszcze tolerowane będą

01.01.08, 17:06
na Forum Świat posty Izraelczyka nazywającego siebie "polani" (dawniej "Fredzio54") ?

Oto ostatni przykład jego systematycznej twórczości:

<<Fakty sa ze polacy postawili niemca 55 dewizij
a sojuznika 4 dewizij
I Korpus w Angli
II Korpus Andersa
AK zydow mordowali nie dawno czytalem kosiaszek Arno Lustingera
na przyklad bojowniki zydowskie strzelali na hitlrowcow i polacy
ich hitlerowca oddali.
To kto tutaj klamie>>

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=72278534&a=73846287
Przypominam, że ten sam uczestnik Forum Świat propagował bezkarnie przez wiele lat w przestrzeni zarządzanej przez GW hasła typu "dobry Arab martwy Arab", czy "z Iranu czeba plaska ziemie zrobic".

Pytanie: czy nikt z Administracji Forum GW tego nie zauważa?
Obserwuj wątek
    • of.mohair.born To jest 01.01.08, 17:49
      wolny kraj Cepku...
      Splitowi wolno a Fredziowi nie?

cepekolodziej napisał:
      • absztyfikant Re: To jest 01.01.08, 18:16
        Uwazam, ze watki Fredzia, ktore lamia netykiete i kk powinny byc bezwzglednie
        usuwane. Podobnie jak watki Cepa, w ktorych on otwarcie odmawia Izraelowi prawa
        do istenienia i domaga sie map.
        • marouder.eu Domaga sie map bezizraelskich? 02.01.08, 00:38
          absztyfikant napisał:

> Uwazam, ze watki Fredzia, ktore lamia netykiete i kk powinny byc bezwzglednie
          usuwane. Podobnie jak watki Cepa, w ktorych on otwarcie odmawia Izraelowi prawa
          do istenienia i domaga sie map.
          >
          • absztyfikant Tak /nt 02.01.08, 00:49

• mirmilek Re: Domaga sie map bezizraelskich? 02.01.08, 14:27
            Nie udawaj, ze jestes taki zielony, maruder.

Dla syjonistow najgorszym wrogiem nie jest tepy, wulgarny, lysy
            antysemita, bo takie odpadki nie sa przez nikogo brane na serio.

Dla syjonistow wrogiem jest osoba opowiadajaca sie za koncem
            okupacji i uczciwym rozwiazaniem konfliktu w palestynie. I tych
            zwalczaja, jak tylko moga, nie przebierajac w srodkach.

Nie pamietasz, jak mnie prymitywnie i klamliwie oskarzali dana i
            zdaje sie z_daleka (o ktorym daniusia pisala, ze to taki
            dzentelmen...) o wysylanie postow "zydzi do gazu"?

Nie widzisz, jak mnie glupio oskarza o wysylanie jakis postow na
            forum arabii, korzystajac z faktu, ze forum zostalo zhackowane przez
            jej ideologicznych kolezkow i posty pokasowane?

Jak idiotycznie i klamliwie oskazaja cepa o "odmawiania izraelowi
            prawa do istnienia" (co, nota bene, gdyby bylo prawda, to w
            przeciwienstwie do ich rasistowskiej propagandy wcale nie jest
            przestepstwem)?

Ciagle ta sama niemoralna taktyka.

Nie udawaj wiec naiwniaka, por favor, i nie gadaj, ze nie wiesz, co
            tu sie dzieje.
            • dana33 Re: Domaga sie map bezizraelskich? 02.01.08, 20:47
              mirmilek.... arabia nie zostala zhakowana przez moich ideologicznych
              kolezkow, tylko kubicki zwyczajnie, pod twoim wplywem, odmowil mi
              wydania moich postow, co obiecal na samym poczatku korespondencji.
              ale tak juz macie, wy zmuslemizowani polacy.... bujac w zywe oczy,
              byle zachowac "twarz"... :))))
              • mirmilek Re: Domaga sie map bezizraelskich? 02.01.08, 21:21
                Forum arabia zostalo zhakowane tego samego dnia co kilka innych
                polskich stron o tematyce arabskiej/muzulmanskiej. ciekawe przez
                kogo?

pewnie to taki wielki swiatowy spisek, przeciwko... no wlasnie,
                przeciwko komu? bo przeciez dzieki temu zniknieciu dawnego forum,
                mozesz lgac, ze ja na nim pisywalem przeciwko twojej na nim
                obecnosci...

po sklonnosci do lgania syjonistow poznacie...
        • mirmilek Re: To jest 02.01.08, 13:53
          absztyfikant napisał:

> on otwarcie odmawia Izraelowi prawa
          > do istenienia

po upodobaniu do klamstwa syjoniste poznacie...
          • dana33 Re: To jest 02.01.08, 20:49
            mirmilek..... chcesz zebym zalaczyla korespondencje moja i
            kubickiego, zeby bylo widac dokladnie, kto tu klamie?
            bo wiesz, dowodow na upodobanie do klamstw muzulmanskich jest cala
            kupa.... od arabii i kubickiego, po arafata, abu bluffa i calej tej
            terrorystycznej kliki.... lepiej zamilcz, bo pograzasz sie
            niesamowicie....
            • mirmilek Re: To jest 02.01.08, 21:23
              po upodobaniu do klamstwa syjoniste poznacie...
              • dana33 Re: To jest 02.01.08, 21:30
                hahahaha....... ale cepek to napisal..... naprawde to napisal....
                nawet sie nie wypieral.... :))))

tu masz link, mirmilek......
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=56745047&a=56768053

tak ze jak widzisz, po upodobaniu do klamstwa, mirmilka poznacie...
                • mirmilek Re: To jest 02.01.08, 21:54
                  Prymitywna zagrywka w twoim stylu.

Jak juz napisalem marudzie, staracie sie zniszczyc wszelkimi
                  sposobami ludzi sensownie krytykujacych izrael. I to jest wlasnie
                  przyklad.

Swoja droga cep ma tu duzo racji. O jakim prawie do istnienia mowa?
                  Gdzie? W gazie? na zachodnim brzegu? W jerozolimie? w polsce? na
                  ksiezycu? na marsie? zdecydujcie sie na cos.

Swietnie wiesz, ze cep zawsze promowal kompromis oparty na istnieniu
                  dwoch panstw i stosowane przez ciebie brudne metody tego faktu nie
                  zmienia.
      • cepekolodziej Re: To jest 01.01.08, 18:27
        of.mohair.born napisała:

> wolny kraj Cepku...

Wolny? Tak bez reszty?

Sądziłem, że istnieje na Forum GW moderacja i netykieta. A może jestem w błędzie?
        • dana33 Re: To jest 02.01.08, 11:28
          halloooooo, cepowaty....... podobno cie nie ma..... ale jestes i
          sledzisz fredzia i mnie....
          jak cie nie ma, to co cie obchodzi?
          zapomniales, czy mam ci przypomniec:

"Masz taką mapę z zakreślonymi ostatecznymi granicami Izraela - czy
          nie? Jak nie masz, to nie ma co gadać, o prawie do istnienia... "

jest tez takie mniej wiecej zdanie w biblii, twojej i mojej:
          ten rzuci pierwszy kamien, kto jest bez winy....
          i nie zapomnij tego, cep, jak sie rzucasz na fredzia.....

p.s. im dluzej mysle, tym bardziej mi sie podoba ta idea fredzia
          greater israel... :)))))))
        • of.mohair.born Re: To jest 02.01.08, 11:50
          Ironii nie dostrzegłeś, a swoją drogą interesujące jak długo jeszcze
          będziecie swoje frustracje emigracyjne rozładowywać dumnie dzierżąc
          żagiew antysemityzmu.
          Potrwa to zapewne do Waszego zejścia z tego padołu i chyba dobrze,że
          Wasi spadkobiercy po polsku coraz mniej albo w ogóle nie mówią...
          Inne problemy nękają Polaków a Wy tego nie dostrzegacie Moskalowi
          epigoni.
          Wszystkiego dobrego w Nowym Roku:-)

• cepekolodziej Re: To jest 02.01.08, 17:31
            Tu była ironia? Naprawdę?

Dla twojej wiadomości. Nie rozładowuję swoich frustracji emigracyjnych z dwu powodów.

A. Nie posiadam frustracji, które miałbym rozładowywać z żagwią, itd.
            B. Nie jestem emigrantem.

Starczy?

Żałosne przesłanki i żałosne wnioski.

Good by Hela
            • of.mohair.born Sorry 02.01.08, 17:52
              zwiodła mnie zbieżność poglądów Twoich,splita,kuby,racheli,maglary i
              innego oszołomstwa.
              Sądziłam,że jesteś emigrantem a tu się okazuje,że w Polsce
              mieszkasz;zadziwiające gdzie Ty się taki uchowałeś nienawistnik...

PS
              Aby uprzedzić Twoje przypuszczenia:
              Żydówką nie jestem,
              Helą też nie;-)

<cepekolodziej napisał:
              • Gość: cepekolodziej Re: Sorry IP: *.aster.pl 02.01.08, 18:18
                > zwiodła mnie zbieżność poglądów Twoich,splita,kuby,racheli,maglary

A na czym niby ta zbieżność polega? Nie przypominam sobie żadnej wspólnej rozmowy, żadnych pytań i odpowiedzi.

> nienawistnik

?

Good bye Hela,

C.
                • dana33 Re: Sorry 02.01.08, 20:51
                  hahahahaha..... od lat mowilam cepowi, ze on w tej samej klice, ale
                  zaprzeczal.... a tu sie zjawia jakas moherowa i od razu z pierwszego
                  posta wie who is who...
                  ceeeeeeeeep..... dir ist nicht zu helfen..... ty myslisz, ale ty zle
                  myslisz.... z ciebie bije to dokladnie, jak z tej calej reszty...
                  tak juz masz.....
    • giwi Re: Jak długo jeszcze tolerowane będą 02.01.08, 13:01
      Jak Ci sie posty Polaniego nie podobają, wrzuć go sobie do niewidocznych. Nie ma obowiązku czytania wszystkiego jak leci.
      Nieregulaminowe zgłaszaj koszem albo mailowo do Kropki lub na forum@agora.pl
      • mirmilek Re: Jak długo jeszcze tolerowane będą 02.01.08, 13:59
        Nie m
        > a obowiązku czytania wszystkiego jak leci.

Nie zgadzam się. Macie obowiązek czytania wszystkiego i wyrzucania
        postow, ktore lamia polskie prawo.

Natretna rasistowska propaganda prowadzona przez mniej lub bardziej
        zorganizowana grupe stala sie plaga tego forum, a odpowiedzialnosc
        spada po czesci rowniez na osoby prowadzace portal, w tym na
        moderatorow.
        • giwi Re: Jak długo jeszcze tolerowane będą 02.01.08, 14:28
          Wolno Ci się nie zgadzać, ale nie masz racji. Nie ma takiego obowiązku. Na całym forum dobowo jest powyżej 40 tys. postów a w porywach dochodzi do ponad 70 tys. Nikt tego nie przeczyta. Po to administracja stworzyła mechanizmy powiadamiania o wpisach sprzecznych z regulaminem, aby z nich korzystać.
          Posty rasistowskie o których wiadomo są usuwane. Nie usuwamy tych, o kórych nie wiemy. Nie jesteśmy jasnowidzami.
          • mirmilek Re: Jak długo jeszcze tolerowane będą 02.01.08, 21:41
            > Wolno Ci się nie zgadzać, ale nie masz racji. Nie ma takiego
            obowiązku. Na cały
            > m forum dobowo jest powyżej 40 tys. postów a w porywach dochodzi
            do ponad 70 ty
            > s.

Serdecznie dziekuje za pozwolenie posiadania wlasnego zdania. I, wg
            mojego zdania wlasnie, portal nie moze sie wymigiwac od kontroli
            sakramentalnym "nie ponosimy odpowiedzialnosci...". Sa fora i sa
            nicki, ktore powinniscie miec na oku.

Pocieszam sie tylko domyslem, ze po zaprzestaniu podwieszania art,
            forum swiat stalo sie troche niszowe, a my wszyscy, chcac nie chcac,
            tworzymy kolko wlasnej adoracji, o ktorego istnieniu bozy swiat nie
            wie.
      • cepekolodziej Re: Jak długo jeszcze tolerowane będą 02.01.08, 17:27
        > Jak Ci sie posty Polaniego nie podobają,

Czy mam rozumieć, że Tobie się podobają? Albo -
        • giwi Re: Jak długo jeszcze tolerowane będą 02.01.08, 17:50
          Nie znam twórczości Fredzia zbyt dobrze, więc na ten temat się nie wypowiem, ale w linku, który podałes nie ma treści rasistowskich.
          • Gość: cepekolodziej Re: Jak długo jeszcze tolerowane będą IP: *.aster.pl 02.01.08, 18:12
            Ale jest - powtarzane po wielokroć - oskarżenie Polski o to, że wystawiła dla Niemiec hitlerowskich 55 dywizji. I - powtarzane po wielokroć - oskarżenie AK o to, że, uchylając się programowo od walki z Niemcami, mordowała Żydów.

Znacznie łagodniejsze zafałszowania historii Polski, zwłaszcza okresu II Wojny Światowej, są oprotestowywane przez dyplomatyczne przedstawicielstwa RP na całym świecie. Jeśli się nie mylę - istnieje w tej mierze odpowiednia dyrektywa MSZ.

Zaglądam od czasu do czasu na izraelskie fora Haaretza i Ynetnews. Polani nie jest łagodnym kretynkiem. Prezentowane przez niego poglądy należą do w miarę typowych.

C.
            • absztyfikant Re: Jak długo jeszcze tolerowane będą 02.01.08, 18:33
              Jestes patologicznym klamca Cepie. I nie o Fredzia tu idzie, bo on mnie ani
              ziebi, ani grzeje. Forumowy folklor. Zupelnie bez znaczenia. Podejrzewam tylko,
              ze niezle rechocze piszac swoje posty.

Przestan nas oskarzac o powiazania z ekstremistycznymi organizacjami czy
              insynuowac, ze w Izraelu zjadliwe antypolskie poglady sa na porzadku dziennym.
              Nie jestes idiota i doskonale wiesz, ze wiekszosc Izreaelczykow nawet dobrze nie
              wie gdzie ta cala Polska lezy na tak ulubionej przez Ciebie mapie. Polskie
              sprawy interesuja sila rzeczy tylko polskich Zydow, bo juz nie ich dzieci czy
              wnuki. Nie znajdziesz nigdzie (a hebrajskiego przeciez nie znasz) w izraelskim
              necie takiej nienawisci do Polakow, jaka wylewa sie z polskiego internetu do
              Zydow. To nawet nie bedzie 100 do jednego, ale 100.000 do jednego...

Znam setki, jesli nie tysiace zwyklych izraelskich zjadaczy chleba i Polska nie
              wywoluje u nich zadnych emocji. Izrael bardziej sie wydarzeniami w USA czy
              Iranem, choc tak naprawde z tym Iranem jest odwrotnie.

Walcz sobie z Fredziem ile wlezie, ale od nas sie odczep. A jako, ze nie
              uznajesz prawa Izraela do istnienia, to w ogole nie ma z Toba o czym gadac.
              Kiedy sie ma krzykaczy z Hamasu wrzeszczacych smierc Zydom za miedza, to
              postkomunistyczny krzykacz z dalekiej Polski wywoluje jedynie usmiech
              politowania na twarzy...

Nie pozdrawiam,
              Absztyf
            • giwi Re: Jak długo jeszcze tolerowane będą 02.01.08, 19:01
              Fredzio pisze o tym, co wyczytał w książce, jeśli chodzi o AK i podaje w której. Pisze o jakims pojedyńczym przypadku, który przeciez mógł mieć miejsce.

Jeśli chodzi o dywizje - wiadomo, że to brednia. Można skasować, oczywiście, wszystko można, ale czy nie lepiej z nim polemizować lub poprosić o linki do tych rewelacji i udowodnić kłamstwo? Chyba forum do tego służy? Jeśli się kogoś kilkakrotnie przyłapuje na krętactwie, bardziej wtedy uważa na to co pisze.
              • Gość: cepekolodziej Re: Jak długo jeszcze tolerowane będą IP: *.aster.pl 02.01.08, 19:25
                Poza twierdzeniem o polskich dywizjach walczących po stronie hitlerowców przeciwko ZSRRW, pisał w dziesiątkach innych postów o AK mordującej wyłącznie Żydów. O polskiej "obsłudze" niemieckich obozów śmierci. O Polkach, usługujacych jako materace SS-manom. Nie chce mi się wymieniać innych motywów, są obrzydliwe - cuchną.

Antyarabski rasizm jego i jemu podobnych, jest odrażający; obrażanie uczuć religijnych muzułmanow absolutnie na porządku dziennym.

Początkowo starałem się przemowić czlowiekowi do rozsądku. Ale - jak widać - nie ma to wiekszego sensu. Ujawnia tutaj, bezpiecznie, nastawienia, których, być może, nie chciałby ujawnić w swoim wąskim środowisku. Ale nie jest w nich osamotniony.

Chcecie dalej umożliwiać mu prezentowanie poglądów, za które niejeden w Polsce wyleciałby z pracy, wasza sprawa. Wasz wybór.

Mnie, za zadanie paru pytań - sformulownanych na podstawie lektury artykulów zamieszczonych w powszechnie dostepnej prasie izraelskiej - uniemożliwiono kontynuację uczestnictwa w Forum z uzyciem oryginalnego nicka. Mówiąc brutalnie - zamknięto mi gębę.

Polani funkcjonuje nadal.

I dobrze wam tak.

Nie, to nie pomyłka. Na niego w pełni zasługujecie.

C.
                • giwi Re: Jak długo jeszcze tolerowane będą 02.01.08, 19:34
                  Fredzio był wielokrotnie kasowany. Nie pisze przecież tamtym loginem, bo najprawdopodobniej ma zablokowany.
                • dana33 Re: Jak długo jeszcze tolerowane będą 02.01.08, 21:05
                  cepowaty...... nie wystarczyl ci cytat twoj a propos granic israela
                  i jego prawa do istnienia? mam ci zacytowac jeszcze kilka twoich
                  perelek, oskarzajacych israel nawet o zmiane kierunku wiatru, zeby
                  arabowie nie mieli deszczu?
                  • Gość: cepekolodziej Re: Jak długo jeszcze tolerowane będą IP: *.aster.pl 02.01.08, 21:14
                    Miałem nie reagować. Ale złamałem postanowienie. Zaintrygowałaś mnie tym zdaniem, o jakiejś mojej perełce, oskarżającej israel (chyba Izrael?)

> nawet o zmiane kierunku wiatru, zeby
                    > arabowie nie mieli deszczu?

To zacytuj -
                    • dana33 Re: Jak długo jeszcze tolerowane będą 02.01.08, 21:34
                      jak wyzdrowieje, bom chora, to poszukam, jak bede miala ochote...
                      jak wiesz, nie bujam..... jak juz cos mowie, to wiem co....

pamietam, ze sie potem nabijalam niezle z ciebie, ze nie tylko
                      kradniemy im wiatr, ale piasek tez.... bo juz nie wiedziales, o co
                      masz nas oskarzac.... tylko jakos drugiej strony nigdy o nic...
                      nu, mam nadzieje, ze szybko wyzdrowieje...
                      • Gość: cepekolodziej Re: Jak długo jeszcze tolerowane będą IP: *.aster.pl 02.01.08, 22:02
                        No dobra.

Nie trudź się, bo już nawet nie rozśmieszasz.

Próba skrętu tego wątku w bok niezdarna.
                        • dana33 Re: Jak długo jeszcze tolerowane będą 02.01.08, 22:28
                          dlaczego proba skretu?
                          mowisz, ze nie jestem chora? a to juz twoj problem, ze nie wierzysz.

wlasciwie, dlaczego mialabym tracic czas? bo ty to zawsze kazales mi
                          szukac roznych linkow....
                          a tak prawde mowiac, to nie pamietam dokladnie, kiedy to napisales,
                          jakies 2-3 lata temu i nie pamietam, pod jakim nikiem to pisales, bo
                          zmieniales je jak rekawiczki.... ale jak mi sie zachce, to
                          poszukam... jako cccp, cepekkolodziej, kapral, pypcinski,
                          cepekolodziej, i co tam jeszcze bylo, tez nie pamietam dokladnie...
                          z wiekiem przestajesz mi byc taki wazny, cepek.... ale twoje
                          oskarzenia o kradziez arabom wszystkiego wlacznie z wiatrem i o tych
                          granicach i gdzie judea i samaria.... tego nie zapominam, chociaz
                          tez nie pamietam, pod jakim nikiem to pisales...
              • dana33 Re: Jak długo jeszcze tolerowane będą 02.01.08, 21:03
                kropka mi kiedys napisala, ze za glupote sie nie banuje i nie
                wycina...
                bo na fs jest masa glupot i bredni i klamstw i manipulacji,
                dotyczacych israela i zydow. przyjelam pozycje kropki i przestalam
                protestowac...
                fredzio do tego jest czesto zabawny... :)))) nu, tak juz mam, ze
                kocham fredzia od pierwszej minuty i od jego pierwszego "greater
                israel"..... glupota? oczywiscie, ale smieszna... :))))
              • vicky17 Re: Jak długo jeszcze tolerowane będą 03.01.08, 01:45
                giwi napisała:

> Fredzio pisze o tym, co wyczytał w książce, jeśli chodzi o AK i podaje w której
                > . Pisze o jakims pojedyńczym przypadku, który przeciez mógł mieć miejsce.
                >
                > Jeśli chodzi o dywizje - wiadomo, że to brednia. Można skasować, oczywiście, ws
                > zystko można, ale czy nie lepiej z nim polemizować lub poprosić o linki do tyc
                > h rewelacji i udowodnić kłamstwo? Chyba forum do tego służy? Jeśli się kogoś ki
                > lkakrotnie przyłapuje na krętactwie, bardziej wtedy uważa na to co pisze.

no wlasnie:na moim forum nie pozwoliliscie na nazwanie tego idioty "zgredziem" a
                tu nagle pozwalacie na dowolne interpretacje antypolskie tego lobuza.super
        • dana33 Re: Jak długo jeszcze tolerowane będą 02.01.08, 20:58
          co ty cep z tymi twoimi "rasistowskie i nacjonalistyczne poglądy
          ludzie zbliżeni do izraelskich ultraprawicowych szowinistycznych
          ugrupowań" ???????
          mowisz, ze ty zjadles cala prawde? podobno jej szukasz i chcesz
          zrozumiec, a tu widze, ze juz znalazles i zrozumialec, co?
          ja ciebie cos powiem, cepowaty: ty nic nie wiesz, ty nic nie
          rozumiesz, ty tez nigdy nie zrozumiesz, bo jestes od gory do dolu,
          od lat, wypelniony nienawiscia do zydow za naliboki.
          biedny czlowiek jestes, wiesz? nu, ale tak juz masz....
    • mirmilek ciekawa alternatywa 02.01.08, 22:16
      >Przestan nas oskarzac o powiazania z ekstremistycznymi
      >organizacjami czy insynuowac, ze w Izraelu zjadliwe antypolskie
      >poglady sa na porzadku dziennym.

skoro nie prezentujecie pogladow ekstremistycznych i nie
      prezentujecie pogladow, ktore moglyby byc "na porzadku dziennym".

to co reprezentujecie? i czemu was tak duzo? i czemu panuje ta
      praktyczna zgodnosc opinii?
      • dana33 Re: ciekawa alternatywa 02.01.08, 22:31
        jako ze nie ma co liczyc na to, ze kiedykolwiek zrozumiesz to, co my
        reprezentujemy, to lepiej zastanow sie nad tym, co TY reprezentujesz
        tutaj mirmilku.... moze ci to bedzie latwiej zrozumiec i napiszesz
        nam.... wtedy ja tez bede mogla cie przynajmniej sprobowac
        zrozumiec...
        bo wg mnie to ty swietnie reprezentujesz tutaj terrorystyczne
        stanowisko hamasu/jihadu/fatahu i calej reszty tych ugrupowan,
        dazacych do likwidacji israela.
        • absztyfikant Re: ciekawa alternatywa 02.01.08, 22:52

Dlatego:
          www.terrorismawareness.org/what-really-happened/
        • mirmilek Re: ciekawa alternatywa 02.01.08, 23:23
          bo wg mnie to ty swietnie reprezentujesz tutaj terrorystyczne
          > stanowisko hamasu/jihadu/fatahu i calej reszty tych ugrupowan,
          > dazacych do likwidacji israela.

po zamilowaniu do klamstwa syjonistow poznacie...

www.guardian.co.uk/israel//Story/0,,1987305,00.html
          Hamas leader acknowledges 'reality' of Israel

Hamas accepts the existence of the state of Israel but will not
          officially recognise it until the establishment of a Palestinian
          state in the West Bank and Gaza, according to the group's leader in
          Damascus, Khaled Meshaal
          • dana33 Re: ciekawa alternatywa 02.01.08, 23:31
            taaaaaaak mirmilku.... twoja wiadomosc to ze stycznia 2007..... moja
            troche nowsza:
            Hamas: We'll never recognize Israel
            www.jpost.com/servlet/Satellite?
            cid=1196847343673&pagename=JPost%2FJPArticle%2FShowFull

Haniyeh: We won’t recognize Israel
            www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3306365,00.html

a to jeszcze przed twoja oglosili:
            Hamas: Palestinian unity government will not recognize Israel
            www.haaretz.com/hasen/spages/787819.html

jest tego od cholery i jeszcze troche..... zmieniaja swoje zdanie w
            zaleznosci od humoru.... ale krotko: nie uznaja nas i daja nam dowody
            tego dzien w dzien....
            grzezniesz za kazdym razem mirmilku, i jakos nie widzisz tego... ale
            nicha.... najwazniejsze, ze inni widza kim jestes i kogo
            reprezentujesz...
            na dzisiaj dosc.... z toba to i tak bylo za duzo....
          • absztyfikant Szkoda, ze go Mossad wtedy nie zabil... 02.01.08, 23:33
            Wciskaj te kity pastorowi baptystow, ktorego kilka tygodni temu zabili w gazie
            chlopcy Hamasu...

Za swój podstawowy cel organizacja ta uważa zbudowanie państwa palestyńskiego
            rozciągającego się od Morza Śródziemnego do rzeki Jordan oraz zniszczenie Izraela.

Hamas jest uznawany m.in. przez USA, Izrael i Unie Europejska za organizacje
            terrorystyczna. Ja ci dobrze radze, przeprowadz sie do Gazy i bedzie w koncu na
            forum spokoj...
            • dana33 Re: Szkoda, ze go Mossad wtedy nie zabil... 02.01.08, 23:39
              ja jestem gotowa kupic mirmilkowy bilet..... one way, ofkors... :)
              • marouder.eu Ze 3 i pol roku temu proponowalem forumowa zbiorke 03.01.08, 03:09
                ..na zakup biletu do Gazy dla Mirmila, ale wtedy nikt nie chcial sie wlaczyc i
                Mirmil pojechal do nieortodoksyjnego Maroka!!

dana33 napisała:

> ja jestem gotowa kupic mirmilkowy bilet..... one way, ofkors... :)
                • vicky17 Re: Ze 3 i pol roku temu proponowalem forumowa zb 03.01.08, 03:54
                  sam rusz doope chciazby do krakowa,jesli cie stac na to i nie zajmuj sie
                  innymi,chyba,ze im zazdroscisz. o ile sie nie myle mirmil jezdzi gdzie chce bo
                  STAC go na to, i dobrze by bylo abys zaczal na tyle sam zarabiac by moc samemu
                  podrozowac nie tylko palcem po mapie. popros dane moze sypnie groszem i dla
                  ciebie bo sluzysz wiernie jak nasz bubus z pieluchami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka