hummer 25.01.08, 22:59 Kraj Komunikat forum W związku z przypadkami łamania Regulaminu, nie możesz założyć nowego wątku na tym forum. ------- Nie sądziłem, że Konkordat obowiązuje też i w Agorze :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=74871097 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicky17 Re: Forum Kraj 26.01.08, 00:14 niezle cie walneli,ale masz zawsze szanse rozmawiac na prywatnych forach:) hummer co sie z toba porobilo,dawniej na FS byles w lepszej kondycji:) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder12 Nudzisz sie na Okraglaku vickutek? 26.01.08, 00:22 Wpusc absztyfikanta, to ci rozhuśta forum. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Forum Kraj 26.01.08, 01:04 vicky17 napisała: > niezle cie walneli,ale masz zawsze szanse rozmawiac na prywatnych forach:) > hummer co sie z toba porobilo,dawniej na FS byles w lepszej kondycji:) Szczerze wyznam, że Świat przestał mnie tak obchodzić. Skoro trzeba wyważać wrota od stodoły, lokalnie na FK, kto się przejmuje FS :) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Forum Kraj 26.01.08, 01:50 hummer napisał: > Szczerze wyznam, że Świat przestał mnie tak obchodzić. Skoro trzeba wyważać > wrota od stodoły, lokalnie na FK, kto się przejmuje FS :) > wrota do stodoly wszedzie zamkniete po banie,o tym mowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Forum Kraj 26.01.08, 03:48 vicky17 napisała: > hummer napisał: > > > > Szczerze wyznam, że Świat przestał mnie tak obchodzić. Skoro trzeba wyważ > ać > > wrota od stodoły, lokalnie na FK, kto się przejmuje FS :) > > > wrota do stodoly wszedzie zamkniete po banie,o tym mowie:) Jeśli ban jest bezpodstawny, a był zgłaszany kilka godzin temu, zobaczymy czy nie da się zbanować GIWI :) Odpowiedz Link Zgłoś