caroli_ne_86 30.12.08, 09:38 Dzień dobry Wysłałam dwa maile do moderatora forum i dwa tej samej tresci do administracji . Odpowiedzi brak. Czy może jest przerwa świąteczna? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caroli_ne_86 Re: Brak reakcjii 30.12.08, 14:52 giwi napisała: > Żadnego maila od Ciebie nie otrzymałam. Mail byl skierowany do moderatora z innego forum:) Pozd:)) Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Brak reakcjii 30.12.08, 14:54 dzieneusz napisał: > Odpowiedzieliśmy na Twego maila. Dziękuję Pozdr:)) Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Brak reakcjii 30.12.08, 15:05 Mam jeszcze jedno ..pytanie : dlaczego nie zawsze mogę sie ..zalogować? ostatnio zdarza się ,ze po wprowadzeniu hasła jestem "wyrzucana"i ukazuje sie info"zaloguj się' Odpowiedz Link Zgłoś
dzieneusz Re: Brak reakcjii 30.12.08, 15:08 Spróbuj wyczyścić ciasteczka w przeglądarce, mi to zawsze pomaga :) Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Brak reakcjii 30.12.08, 15:25 Ja nie wiem co to są te ..ciasteczka:((( Odpowiedz Link Zgłoś
dzieneusz Re: Brak reakcjii 30.12.08, 16:02 napisz maila w tej sprawie na adres forum@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Brak reakcjii 30.12.08, 16:24 dzieneusz napisał: > napisz maila w tej sprawie na adres forum@agora.pl Dziękuje :) Jestem poza miejscem ..zamieszkania ,nie korzystam ze swojego komputera ,moze dlatego? Sprawdze po powrocie do domu czy sytuacja bedzie się powtarzała wtedy poproszę o ..pomoc. Chyba nie chodzi o ciasteczka z bitą ..śmietanką?:) Pozdr:)) Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: Brak reakcjii 30.12.08, 22:11 hehe.. jedni twierdza, ze cookies trzeba zachowywac. inni, ze wywalac. ciekawa dychotomia. Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Brak reakcjii 31.12.08, 11:42 Nie zachowywać a akceptować. A wywalać jak się coś kaszani. Nie ma tu żadnej sprzeczności. Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie gwoli scislosci 31.12.08, 12:17 akceptowac, to jak by nie bylo zachowac. klania sie artybut 'expires', zgadza sie ? tym bardziej jesli jest pusty. ps. kaszanka jaka by nie byla zawsze ktos ja skonsumuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: gwoli scislosci 31.12.08, 18:05 drugie_wcielenie napisał: > akceptowac, to jak by nie bylo zachowac nijak nie. mieszasz zupełnie różne sprawy, żeby nawet nie powiedzieć, że piszesz na tematy na których niespecjalnie się znasz dla samego pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
drugie_wcielenie Re: gwoli scislosci 01.02.09, 18:31 (juz calkiem zapomnialem o tym watku, a tu nagle jakis trol mnie tutaj skierowal.) faktycznie z pustym expires wygasa po sesji. rozumiem, ze w takim razie triki z podstawianiem czasu wygasniecia (np. w operze) to bujda ? ps. tak na marginesie.. gdyby rozmawiano tylko o tym na czym sie ludzie znaja, to nie wyszlibysmy z epoki kamienia lupanego. poza tym o ile mi wiadomo to jest chyba forum pomocowe ? Odpowiedz Link Zgłoś