Dodaj do ulubionych

Chce pan dmuchnąć? Nie ma sprawy

24.12.10, 00:53
Brawo dla Policji. Niby to oczywiste co robią, ale mimo wszystko trzeba podziękować.

a tym panom z Wybrzeża trzeba przypomnieć z czyich podatków żyją.

pozdr
Obserwuj wątek
    • mariusz220787 Chce pan dmuchnąć? Nie ma sprawy 24.12.10, 08:52
      To Panowie Policjanci staja sie bardziej łaskawsi.Gdzies pół roku temu podjechałem z kolega na komende podszedłem do okienka i zapytałem sie czy moge sie zbadac alkomatem bo mam pilny wyjazd a nie jestem pewien reakcja pana policjanta była zaskakujaca wrzasnął na mnie ze mogłem nie pic i ze badaja tylko kierowcow zawodowych i po krotkiej wymianie zdan skierował mnie na izbe wytrzezwien gdzie za badanie zaplacilem 20 zł!!!
    • Gość: do cwiczenia Re: Chce pan dmuchnąć? Nie ma sprawy IP: *.plock.mm.pl 24.12.10, 10:37
      ty też żyjesz z podatków lub z innej formy wsparcia społecznego,
      więc nie szafuj obsmarkanym sloganem bo tylko ośmieszasz się.... podatniku pożal się panie...
      • Gość: cwiczenia Re: Chce pan dmuchnąć? Nie ma sprawy IP: *.acn.waw.pl 06.01.11, 10:27
        no no na bank :D

• Gość: nieprawda Re: Chce pan dmuchnąć? Nie ma sprawy IP: *.plock.mm.pl 24.12.10, 10:55
      Około 2-3 tygodni temu bylem na komisariacie na Podolszycach zeby sobie "dmuchnąć". Pan dyzurny powiedzial mi z glupim wyrazem twarzy ze alkomat sie zepsul. Wiedzialem ze to nieprawda ale coz mogle zrobic
      • Gość: mm Re: Chce pan dmuchnąć? Nie ma sprawy IP: *.076.c93.petrotel.pl 24.12.10, 11:46
        nie prościej sobie alkomat kupić? pełno tego na rynku. może nie tak super dokładne jak policyjne, ale +/- 0,1 promila chyba ci wystarczy?
      • Gość: zyga Re: Chce pan dmuchnąć? Nie ma sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.10, 11:46
        > Około 2-3 tygodni temu bylem na komisariacie na Podolszycach zeby sobie "dmuchn
        > ąć". Pan dyzurny powiedzial mi z glupim wyrazem twarzy ze alkomat sie zepsul. W
        > iedzialem ze to nieprawda ale coz mogle zrobic

wszystko zalezy na kogo sie trafi. jedni chca, inni łaskę robią
    • Gość: Sebastian Chce pan dmuchnąć? Nie ma sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 16:44
      Tacy wspaniali ?? Gdy ja chciałem sprawdzić czy moge jeździć to mi patafian na słowackiego powiedział, że nie ma takiej możliwości!?!?!? Więc o co tu chodzi ??
      • Gość: kierowca Re: Chce pan dmuchnąć? Nie ma sprawy IP: *.114.c82.petrotel.pl 09.01.11, 19:42
        Jesli piłeś nie jedż, jeśli jedziesz nie pij. Koniec kropka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka