Dodaj do ulubionych

Wielki bój o przyszłość Orlen Areny

18.03.11, 07:34
O atmosferę i doping w czasie meczu z Vive bądźmy spokojni - będzie jak zwykle odjazdowo, najwyższy poziom światowy. Warunek! Organizator nie może przeszkadzać - chodzi nam o muzykę, "dżingle" puszczane po każdej bramce. To bardzo przeszkadza w dopingu. Nie chcemy tego!
Obserwuj wątek
    • Gość: wiślak Re: Wielki bój o przyszłość Orlen Areny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 07:54
      Oczywiście poziom światowy. Czterech bębniarzy, apele "wszyscy wstają i śpiewają", "cała hala śpiewa z nami", "ręce w górę", "ruszcie dupy","sędzia ch..." i "jebać Kielce jebać" oraz piosenka z ktorej wynika, że "boi się nas wrocławski Śląsk", który ze strachu się po prostu już dawno temu rozpadł.
      Już nie mogę sie doczekać tej atmosfery światowego sportu.
    • Gość: taki Spiker z Orlen Areny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 08:15
      Mi akurat ta muzyka zupełnie nie przeszkadza. Natomiast mam nadzieję, że nasz spiker wybije się ponad przeciętność i będzie potrafił zagrzewać publiczność w trakcie meczu. Panie Koszewski do roboty, proszę przygotować się odpowiednio.
      • Gość: kibic meloman Re: Spiker z Orlen Areny IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.11, 09:24
        MI muzyczka podchodzi najlepiej na festiwalowaniu ewentualnym na plaży w letnią pogodną noc - potrzebny właściwy repertuar, oprawa, otoczenie, nastrój, towarzystwo i akcesoria wspomagające.
        Na imprezy sportowe to ja się długo przedtem odpowiednio nastawiam i mobilizuję wewnętrznie, adrenalina się we mnie gotuje i muzyczka mnie nie jest do niczego potrzeba wtedy, tylko rozprasza, wnerwia i przeszkadza właściwie wyraźić się oraz dać upust długo gromadzonej energii wspomaganej sterydami, testosteronem i wysokim poziomem emapatii dla przyjezdnych.
        Pozatym jak tu słuchać muzyki w warunkch tak niekomfortowych: nagłośnienie nieprofesjonalne, didżej nie kumaty muzycznie, publika niemuzykalna i nie dla muzytki tam zgromadzona, żadnego zrozuminienia dla spraw artystycznych i duchowych, subtelnych, tzw kultury masowej, przeważąją prymitywy a dominują napakowane karki i inne nawalone, tumult, wrzask, szkoda w ogóle gadać o satysfakcji estetyczno-muzycznej.
        Chciałoby się głośno wołać: KULTURY!!!!! KULTURY !!!!!
        • Gość: z miasta Re: Spiker z Orlen Areny IP: *.plock.mm.pl 18.03.11, 09:36
          Masz rację "meloman". Obędzie okazja pokazać jacy to jesteśmy. Pokazać to płockie , polskie, obsceniczne chamstwo. Okazja: raz , a dobrze!! Bo do drugiej okazji nas nie dopuszczą! A więc tak się będzie działo- nie inaczej. Tu tak jest, niestety.
          • Gość: pol Re: Spiker z Orlen Areny IP: *.057.c74.petrotel.pl 18.03.11, 10:01
            ja bym dodał jeszcze że światowo to musi być skoro na bębnie biedzie walił światowy dziennikarz z GW niejaki WW który pisze światowe bzdury na temat płockich kibiców to jest dopiero obłuda. panie Kowalski kompletu to nie będzie nawet w niedziele więc pan nie pisz bzdur, o sobocie to nawet nie wspominam bo połowa hali będzie świeciła pustkami w ten wyjątkowy świąteczny dzień.
            • Gość: kser Re: Spiker z Orlen Areny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 10:27
              mogę się z toba założyć o 5 stów,że będzie na hali komplet!! (mówię o niedzieli).. jeśli chodzi o sobotę..no cóż organizatorzy trochę przesadzili z cenami biletów.. gdyby były po powiedzmy 15-20zł podejrzewam,że wiecej ludzi by sie skusilo i tez bylby komplet
              • Gość: pol Re: Spiker z Orlen Areny IP: *.057.c74.petrotel.pl 18.03.11, 11:48
                w niedziel się okaże jak jest... i czy bilety w kasach są...
    • Gość: menel Re: Wielki bój o przyszłość Orlen Areny IP: *.se 18.03.11, 10:00
      "Po raz pierwszy w historii szczypiorniaka w Polsce walka o Puchar Polski [pełna nazwa rozgrywek to PGNiG Puchar Polski Final Four] toczyć się będzie w dwudniowej formule, z dwoma półfinałami, meczem o trzecie miejsce i finałem."

Autor daje tutaj popis ignorancji, dla przypomnienia nie tak dawno, w 2005 r. w Łącku miała miejsce taka impreza.

Dlatego proponuję mu, aby zajął się swoim Żydami, wszak robota, aby uzyskać 65 miliardów dolarów ze Skarbu Państwa Polskiego czeka.
      • Gość: aha powinni rozebrać,to zbyt duzy sukces Milewskiego IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.11, 10:05
        no zeby takie błędy popełniać
        • Gość: kolega Re: powinni rozebrać,to zbyt duzy sukces Milewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 11:06
          Panie "menel", jak się kogoś poprawia, to wypadałoby mieć rację, a pan nie jej nie masz. Final Four w dwudniowej formule, z dwoma półfinałami, meczem o trzecie miejsce i finałem odbywać się będzie w Polsce PO RAZ PIERWSZY! W Łącku w 2005 roku nie było meczu o 3. miejsce. Czytanie ze zrozumieniem boli?
      • Gość: z miasta Re: Wielki bój o przyszłość Orlen Areny IP: *.plock.mm.pl 18.03.11, 10:09
        No to "pojechałeś" , menel! Brawo! Cios w sama wątrobę!
      • Gość: menel Re: Wielki bój o przyszłość Orlen Areny IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.11, 10:18
        Gość portalu: menel napisał(a):

> "Po raz pierwszy w historii szczypiorniaka w Polsce walka o Puchar Polski [pełn
        > a nazwa rozgrywek to PGNiG Puchar Polski Final Four] toczyć się będzie w dwudni
        > owej formule, z dwoma półfinałami, meczem o trzecie miejsce i finałem."
        >
        > Autor daje tutaj popis ignorancji, dla przypomnienia nie tak dawno, w 2005 r. w
        > Łącku miała miejsce taka impreza.

Proszę sobie ZAKARBOWAĆ, że menel nie wypowiada się na tematy sportowe - bo go to nie rajcuje i nie kręci .

PS co za dziwne zboczenie, tylu chciałoby zostać menelem, co za czasy przyszły, świat już kompletnie schodzi na psy, najwyraźniej wpływ promieniowania i planownanego na przyszły rok końca świata (wg Nostradamusa).
        • Gość: z miasta Re: Wielki bój o przyszłość Orlen Areny IP: *.plock.mm.pl 18.03.11, 10:24

Tyle tych "meneli", że w oczach się dwoi, troi...
        • Gość: ploccanin kibic Re: Wielki bój o przyszłość Orlen Areny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 10:29
          Andrzej Miszczyński powiedział :
          "Z kolei Andrzej Miszczyński przedstawił koncepcję, by w Orlen Arenie organizowane były w roku średnio dwie duże imprezy, związane z piłką ręczną. W br. to Final Four i zaplanowany na 4-6 sierpnia międzynarodowy turniej z udziałem czterech silnych zespołów ze Starego Kontynentu."

Brawo Panie prezesie. Arcyambitne zadanie. Aż dwie imprezy w roku! czy nie za dużo? czy podołacie temu arcytrudnemu zadaniu? Radzę żeby były one w okresie letnim, bo na razie nie potraficie podołać zadaniu zwiazanemu z obsługą przy szatniach, ale próbujcie. Do odwaznych świat należy. Na koniec to ,że nie moze nam pan obiecać zdobycia we WŁASNEJ HALI pucharu w pełni rozumiem. Tylko po jakiego jasia wydawać ogromne pieniadze publiczne na zakupy gości którzy kielczakom nie dorastaja do piet to chyba wyłącznie tajemnica handlowa kierowanej przez pana spółki i pana filozofii.

• Gość: fan Re: Wielki bój o przyszłość Orlen Areny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 10:49
            Dobry też pomysł hehehe z kupowaniem zawodnika żeby go w Płocku ograć dla Kielu. Czy pan wie, że jeszcze nie tak dawno wygrywalismy z Kiel a teraz chce pan zrobić z wisełki klub filialny.
            • Gość: do menela Re: Wielki bój o przyszłość Orlen Areny IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.11, 10:59
              matole , zalogowany jestes jak menel ze rościsz jakies pretensje , nie tchórzu
              • Gość: pff Re: Wielki bój o przyszłość Orlen Areny IP: *.plock.mm.pl 18.03.11, 12:17
                "Nie tak dawno wygrywalismy z Kiel" hahaha a ile to razy wygralismy w historii klubu z tym THW ? Daj Boze zeby wiecej takie klasy zawodnikow trafialo do nas na przechowanie !
                • Gość: menago Re: Wielki bój o przyszłość Orlen Areny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 13:23
                  Też tak uważam. Nic nie ryzykujemy a prowizja jest prowizją. poza tym nasze młodziaki są napewno gorsze.Niech siedza na ławce albo grają na zapleczu
                  • Gość: machaj RO.ZEBRAĆ IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.11, 13:29
                    zbyt duzy sukces Milewskiego
                    • Gość: deutschmann Re: RO.ZEBRAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 14:04
                      Martwi mnie to, że na oficjalnej stronie THW Kiel nie ma nawet przecinka o współpracy z Wisłą. Jest nawet o współpracy z producentem autobusów, ale o Wisełce ani śladu. Ciekawe.
                      Znowu ktos nadyma balon w miejsce soraw potrzebnych.
                      • Gość: nio Wszyscy Na Niebiesko! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.11, 14:52
                        Gazeto, zatytułuj tak artykuł zapowiadający niedzielny finał!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka