Gość: gośc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 15:49 fryzjer-pomozcie,który portrafi uczesać do ślubu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: najlepszy fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.04, 12:01 widocznie nie ma takich tutaj heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cf fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.04, 12:02 widocznie nie ma takich tutaj heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: fryzjer IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.04, 21:08 Jakaś lasia na Różanej specjalizuje się w ślubnych fruzurach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MikiFans Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 21:14 Ja tam polecam Pana Stasia na Nowym Rynku :))) Fachowiec z niego jaki taki, ale fan Wisełki i zawsze można sobie mile pogwarzyć :PPPP Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kreska Re: fryzjer IP: 193.59.95.* 10.05.04, 09:57 Rzeczywiście ja też słyszałam o niej bardzo dużo dobrego! Podobno robi bardzo ładne fryzury. Nie znam jej adresu, wiem tylko, że nazywa się Iwona Konarska, a mieszka na ul. Różanej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka! Re: najlepszy fryzjer IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.05.04, 18:04 wiec bardzo ladnie wloski ukladaja fryzjerki na ulicy wyszogrodzkiej jest to salon "catrin" naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
w_starym_kinie Re: najlepszy fryzjer 09.05.04, 19:25 podobno panie z Camille Alban na Kobylińskiego znają się na robocie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAWI Re: najlepszy fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 21:22 Nie zapominajcie że Pani z Różanej może jest dobrym fryzjerem ale za zwykły kok chce 220 zł - to chyba przesada. Ja polecam Panią Elę z Championa. POZDROWIONKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viki Re: najlepszy fryzjer IP: *.class145.petrotel.pl 12.05.04, 11:11 220 zł - to rzeczywiście przesada za samo uczesanie (w Camille super obcinają włosy - i ta usługa nie jest aż tak droga - ale niestety wszystkie inne juz (moim zdaniem) tak - np. balejage pewnie ok. 250 zł lub wiecej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: najlepszy fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 18:24 A ja jestem bardzo zadowolona z usług pani Gosi Mazurek z ulicy Zduńskiej ceny przystępne i bardzo miła obsługa.A pan Jacek ładnie czesze do ślubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: najlepszy fryzjer IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.04, 21:02 I jeszcze salon Ona i On na Tumskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: najlepszy fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 22:02 Idź do salunu fryzur fantazyjnych na Różanej, w bok ok Wyszogrodzkiej. Ja tam byłam czesana do ślubu i byłam bardzo zadowolona (mimo okropnie wysokich cen!!!). Pozdrawiam i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: najlepszy fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 14:57 Proponuję Ci abyś poszła do Salonu Fryzjerskiego "Iwona" na Międzytorzu. Jest to na ulicy Piaska 1A ( w pawilonie ).Bardzo ładnie czesze tam córka właścicieli Pani Iwona. Nieraz mnie czesała na różne okazje i powiem szczerze że dużo osób pytało się mnie później u jakiego fryzjera byłam.Ceny na pewno nie są tak szokujące jak u Pani na Różanej. Myślę, że zmieścisz się w granicy 100 zł. Dowiedziałam się również, że pani Iwona robi także makijaż. Sama niedługo skorzystam z jej usług bo wybieram się w czerwcu na przyjęcie weselne moich znajomych. Naprawdę polecam Ci ten salon. Będziesz na pewno zadowolona. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porada Re: najlepszy fryzjer IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.04, 22:24 wszystko zalerzy od styly jaki lubisz. Ale ja osobiscie po latach poszukiwan odnalazlam swojego fryzjera. Slaon Ona i on, dziewczyny non stop szkola sie na dodatkowych zajeciach. Polecam Pania MAgde lub Beatke, te sprawdzilam. Ceny - dosc wysokie, ale doskonala jakosc. Na Rozanej - troche przesada jak na moj gust, ta kobitak uklada wszystkim taki sam kok, w stylu bardzo klasycznym. Taki kask na glowie. Zero fantazji. No ale jak sie podoba ludziom. Zawsze mozna powiedziec ze czesalo sie tu i tu, a to w malych miastach wazne. Ja zycze ci szczescia i kasy na przyjemne wizyty u fryzjera kosmetyczki tez po slubie. Bo slu to tylko jeden dzien w zyciu. Wazny. Ale pozniej tez warto wpasc do fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: najlepszy fryzjer IP: *.proxyplus.cz / *.plock.sdi.tpnet.pl 19.05.04, 11:51 salun na różanej-ceny szok!!!!!! Ale to nie jedyny-wszystkie panny wygladaja idetyko na stare izaury z filmu w kamiennym kręgu;(((((hehhehehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REMEK Re: najlepszy fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:55 NA KWIATKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elf Re: najlepszy fryzjer IP: *.class144.petrotel.pl 13.06.04, 10:42 idź na kwiatka Odpowiedz Link Zgłoś