Dodaj do ulubionych

najlepszy fryzjer

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 15:49
fryzjer-pomozcie,który portrafi uczesać do ślubu
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: najlepszy fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.04, 12:01
      widocznie nie ma takich tutaj heheh
    • Gość: cf fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.04, 12:02
      widocznie nie ma takich tutaj heheh
      • Gość: ja Re: fryzjer IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.04, 21:08
        Jakaś lasia na Różanej specjalizuje się w ślubnych fruzurach
        • Gość: MikiFans Re: fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 21:14
          Ja tam polecam Pana Stasia na Nowym Rynku :)))
          Fachowiec z niego jaki taki, ale fan Wisełki i zawsze można sobie mile
          pogwarzyć :PPPP
          Pozdrawiam
        • Gość: Kreska Re: fryzjer IP: 193.59.95.* 10.05.04, 09:57
          Rzeczywiście ja też słyszałam o niej bardzo dużo dobrego! Podobno robi bardzo
          ładne fryzury. Nie znam jej adresu, wiem tylko, że nazywa się Iwona Konarska, a
          mieszka na ul. Różanej.
    • Gość: dorotka! Re: najlepszy fryzjer IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.05.04, 18:04
      wiec bardzo ladnie wloski ukladaja fryzjerki na ulicy wyszogrodzkiej jest to
      salon "catrin" naprawde polecam
    • w_starym_kinie Re: najlepszy fryzjer 09.05.04, 19:25
      podobno panie z Camille Alban na Kobylińskiego znają się na robocie...
      • Gość: SAWI Re: najlepszy fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 21:22
        Nie zapominajcie że Pani z Różanej może jest dobrym fryzjerem ale za zwykły kok
        chce 220 zł - to chyba przesada. Ja polecam Panią Elę z Championa. POZDROWIONKA
        • Gość: Viki Re: najlepszy fryzjer IP: *.class145.petrotel.pl 12.05.04, 11:11
          220 zł - to rzeczywiście przesada za samo uczesanie (w Camille super obcinają
          włosy - i ta usługa nie jest aż tak droga - ale niestety wszystkie inne juz
          (moim zdaniem) tak - np. balejage pewnie ok. 250 zł lub wiecej).
          • Gość: anka Re: najlepszy fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 18:24
            A ja jestem bardzo zadowolona z usług pani Gosi Mazurek z ulicy Zduńskiej ceny
            przystępne i bardzo miła obsługa.A pan Jacek ładnie czesze do ślubu.
            • Gość: kasia Re: najlepszy fryzjer IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.04, 21:02
              I jeszcze salon Ona i On na Tumskiej
    • Gość: mila Re: najlepszy fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 22:02
      Idź do salunu fryzur fantazyjnych na Różanej, w bok ok Wyszogrodzkiej. Ja tam
      byłam czesana do ślubu i byłam bardzo zadowolona (mimo okropnie wysokich
      cen!!!). Pozdrawiam i powodzenia.
      • Gość: Monika Re: najlepszy fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 14:57
        Proponuję Ci abyś poszła do Salonu Fryzjerskiego "Iwona" na Międzytorzu. Jest
        to na ulicy Piaska 1A ( w pawilonie ).Bardzo ładnie czesze tam córka
        właścicieli Pani Iwona. Nieraz mnie czesała na różne okazje i powiem szczerze
        że dużo osób pytało się mnie później u jakiego fryzjera byłam.Ceny na pewno nie
        są tak szokujące jak u Pani na Różanej. Myślę, że zmieścisz się w granicy 100
        zł. Dowiedziałam się również, że pani Iwona robi także makijaż. Sama niedługo
        skorzystam z jej usług bo wybieram się w czerwcu na przyjęcie weselne moich
        znajomych. Naprawdę polecam Ci ten salon. Będziesz na pewno zadowolona.
        Pozdrawiam
        • Gość: porada Re: najlepszy fryzjer IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.04, 22:24
          wszystko zalerzy od styly jaki lubisz. Ale ja osobiscie po latach poszukiwan
          odnalazlam swojego fryzjera. Slaon Ona i on, dziewczyny non stop szkola sie na
          dodatkowych zajeciach. Polecam Pania MAgde lub Beatke, te sprawdzilam. Ceny -
          dosc wysokie, ale doskonala jakosc.
          Na Rozanej - troche przesada jak na moj gust, ta kobitak uklada wszystkim taki
          sam kok, w stylu bardzo klasycznym. Taki kask na glowie. Zero fantazji. No ale
          jak sie podoba ludziom. Zawsze mozna powiedziec ze czesalo sie tu i tu, a to w
          malych miastach wazne.
          Ja zycze ci szczescia i kasy na przyjemne wizyty u fryzjera kosmetyczki tez po
          slubie. Bo slu to tylko jeden dzien w zyciu. Wazny. Ale pozniej tez warto wpasc
          do fryzjera.
          • Gość: kiki Re: najlepszy fryzjer IP: *.proxyplus.cz / *.plock.sdi.tpnet.pl 19.05.04, 11:51
            salun na różanej-ceny szok!!!!!!
            Ale to nie jedyny-wszystkie panny wygladaja idetyko na stare izaury z filmu w
            kamiennym kręgu;(((((hehhehehehehhe
    • Gość: REMEK Re: najlepszy fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:55
      NA KWIATKA
    • Gość: elf Re: najlepszy fryzjer IP: *.class144.petrotel.pl 13.06.04, 10:42
      idź na kwiatka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka