IP: *.euro-net.pl 24.11.09, 20:23
Hey, czeka mnie weekend w Płocku możecie mi polecić jakieś fajne
cluby gdzie można posiedzieć i potańczyć w clubowych klimatach?
Obserwuj wątek
    • areyoushpongled Re: cluby 19.12.09, 21:48
      Forma już ruszyła?
      • Gość: ja Re: cluby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.09, 18:22
        juz dawno :)
        • areyoushpongled Re: cluby 01.01.10, 19:46
          Jeśli Forma już jest otwarta to co tam się dzieje? jakie imprezy? jacy DJ'e,jaka muzyka? jest jakaś strona internetowa?
          • nadija_00 Re: cluby 06.03.10, 18:28
            www.klubstrefa2010.pl
    • Gość: do dyrdana Re: cluby IP: *.plock.mm.pl 20.12.09, 17:36
      Dziecko, bierz się za naukę bo półrocze blisko.
      • Gość: dyrdan Re: cluby IP: *.euro-net.pl 29.12.09, 20:28
        te dziecko ma juz 32 latka :)
        • Gość: Marynarz Re: Może kluby? IP: *.085.c69.petrotel.pl 02.01.10, 17:29
          Tyś Anglik, że piszesz "cluby". Jak jesteś w Polsce to pisz po ludzku.
          • Gość: :) Re: Może kluby? IP: 194.156.44.* 11.01.10, 13:50
            bo miałem na myśli cluby a nie kluby :))
            • Gość: ted Re: Może kluby? IP: 80.48.4.* 11.01.10, 17:06
              bo to nie cluby czy kluby,a pijalnie piwa...
              • Gość: dyrdan cluby IP: 194.156.44.* 13.01.10, 09:39
                ogólnie nie jest tak żle, dużo jeżdżę po Polsce i wcale tragedii nie
                ma w Płocku znam większe miasta gdzie nie ma nic ciekawego a
                wieczorem ani klubów ani ludzi, w Płocku przynajmniej widać że jest
                parę osób które chcą coś robić...

ech...
                i znowu weekend w Plocku a ja dalej nie wiem gdzie wieczorem się
                poszwędać :(

• Gość: clubowicz Re: cluby IP: 194.181.237.* 13.01.10, 12:44
                  Atlanta, Crazy, Smazalnia w Soczewce, ale to pewnie za daleko..
                  • Gość: ted Re: cluby IP: 80.48.4.* 13.01.10, 13:10
                    na każdym osiedlu są tzw.kluby osiedlowe i proponują ciekawy
                    program,sekcje i koła zainteresowań.Organizują wieczorki taneczne w
                    ramach tzw.koła pogodnej jesieni.Kulturalnie,spokojnie,dostojnie.Dla
                    młodszych lokale bardziej uznane i za większą kasę.Atlanta,Crazy to
                    dla dzieci,nastolatków.
                    • Gość: jadzia Re: cluby IP: 80.48.4.* 05.02.10, 09:11
                      clubo-kluby to jak napisała gdzieś stała bywalczyni to takie
                      miejsca "ostrego macania".Jeśli lubisz takie zabawy to skontaktuj
                      się z nia.Pisała coś o "muzie"/dopasowanej do czynności
                      macania/.Jeśli nie lubisz macać małolat lub być przez nie macany to
                      raczej kluby osiedlowe,wypadyw miasto lub siedzenie w domu i
                      słuchanie ulubionej muzy w towarzystwie starszej partnerki.
                      • Gość: jadzia Re: cluby IP: 80.48.4.* 06.02.10, 15:26
                        wyślę,że robisz wypad na sobotnie macanie.Jutro będziesz jak
                        skowronek-lekki,zwiewny,wesolutki,taki chrupek mały.Warto zażyć
                        naturalnego masażu tzw."macanego".Stringi i bodziaki potęgują
                        doznania.
                        • Gość: jadzia Re: cluby IP: 80.48.4.* 07.02.10, 11:25
                          jakie wrażenia po sobotnim wypadzie.Czy było "ostre macanie"czy
                          tylko delikatne.Ja skorzystalam z macania,masażu i ...czegoś więcej
                          i na tydzień starczy.Są lokale bez takich atrakcji,są też ze
                          starszymi bywalcami.Ja preferuję kluby,a nie cluby.
                          • Gość: A. Re: cluby IP: *.019.c70.petrotel.pl 14.02.10, 09:46
                            ogólnie rzecz biorąc to u nas raczej nie poszalejesz... zależy co
                            lubisz i jak lubisz.. na grodzkiej - Vegas, Kino, Extrawaganza =
                            dyskoteka + wytapetowane laski w białych kozaczkach po solce i
                            napompowani faceci lub jakies wieśniaczki, dalej.. Forma - nie wiem
                            nie byłam ale może być fanie, Zachęta - tam często chodziłam, w
                            miare muzyka, posiedziec pogadać mozna i pograc w darta, potańczyć
                            nie koniecznie, Enklawa na Okrzei - dicho dla różnych sfer, bieda
                            raczej tam nie przychodzi i dzieciaki, Figaro na Dworcowej - to samo
                            ale potańczyć można, Night Barman bar na Obrońców ale nie potańczysz
                            tam.. nie pamiętam innych.. aaa jeszcze jest jakieś Alibi na
                            Królewieckiej w przechodzniaku i 12-stka. Na dworcu jest chyba
                            Marina gdzie w weekendy robią potańcówki :) Crazy już dawno nie ma,
                            chyba od 10 lat :/ Ale są dyskoteki pod Płockiem, zazwyczaj zjeżdza
                            się gó...arstwo i wiocha.
                            • Gość: jadzia Re: cluby IP: 80.48.4.* 14.02.10, 11:14
                              czy w tych wyliczonych "ostro macają"czy wcale.Własnie interesuje
                              mnie "macanie","lodzik"i podobne rozrywki.
                              • Gość: A. Re: cluby IP: *.019.c70.petrotel.pl 14.02.10, 11:45
                                uuu to ja w ogóle nie jestem w temacie.. pewnie w Vegas, Kinie, w
                                Extrawaganzie, Enklawie i Figaro takie sprawy są na porządku
                                dziennym, w reszcie raczej nie choć nie zaprzeczam... W Zachęcie czy
                                12-stce nigdy nie widziałam, żeby coś takiego miało miejsce, może
                                dlatego, że tam się nie tańczy..
                                • Gość: jadzia Re: cluby IP: 80.48.4.* 14.02.10, 11:51
                                  może nie chciałaś widzieć,nie mogłaś sama korzystając z tych
                                  atrakcji,zwyczajów.
                                  • gosc407 Re: cluby 07.02.15, 16:27
                                    ???
                            • Gość: A. Re: cluby IP: *.019.c70.petrotel.pl 14.02.10, 11:49
                              zapomniałam dodać Lisiej Jamy na rogu Kościuszki i 10,5 dla fanów
                              raczej cięższej muzy na Narutowicza
                              • Gość: jadzia Re: cluby IP: 80.48.4.* 14.02.10, 13:48
                                to jaka tam m u z a idzie zapewne poważna.Jeśli m u z a to raczej
                                dostojna
                              • Gość: jadzia Re: cluby IP: 80.48.4.* 18.02.10, 12:21
                                młodzież to ma - muzyka to dla nich m u z a,czy jeszcze d o k ł a d
                                n i e i czytaj ze zrozumieniem.Kabaret.
    • Gość: Nadija Re: cluby IP: *.satfilm.net.pl 06.03.10, 18:09
      Proponuję klub Strefa2010, co prawda trochę dalej od centrum, za to muzyka w
      miarę do potańczenia, miła obsługa, drinki w normalnej cenie w porównaniu do
      innych lokali w Płocku...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka