Dodaj do ulubionych

Policjanci i nauczycielki. Kto obraził kogo?

19.05.11, 22:10
Kibice wierza nauczycielkom :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic2 Re: Policjanci i nauczycielki. Kto obraził kogo? IP: *.117.c90.petrotel.pl 19.05.11, 22:19
      nie pokonczyli zadnych szkol i sie wyzywaja na nauczycielkach
    • Gość: Pik Re: Policjanci i nauczycielki. Kto obraził kogo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 22:20
      A czy ktoś wierzy Ciećwierzowi?
      • Gość: venom Re: Policjanci i nauczycielki. Kto obraził kogo? IP: *.121.c90.petrotel.pl 19.05.11, 22:33
        Każdy wie że pracujący w Policji czują się nadludźmi i resztę mają za nic, a gdy dojdzie do takiej sytuacji jak w artykule to jeden drugiego chroni. A to nie pierwszy raz kiedy panowie policjanci zachowują się prowokacyjnie arogancko wręcz chamsko.
        • Gość: jaculski Re: Policjanci i nauczycielki. Kto obraził kogo? IP: *.zone7.bethere.co.uk 19.05.11, 23:33
          Zgadza się, niedawno miałem przyjemnośc z kilkoma z nich na komendzie. Piłowali sie jakby z bandziorem gadali a nie z poszkodowanym. Pies jest pies i tyle!
    • wojek1959 Policjanci i nauczycielki. Kto obraził kogo? 19.05.11, 22:50
      no tak a podobno oni służa a nie pracują a widac ze nygusy i jeszcze chamstwo a zapierda....c do 65 jak robole to i szacunek wróci a nie emeryturki w głowie
    • Gość: pase Re: Policjanci i nauczycielki. Kto obraził kogo? IP: *.101.c80.petrotel.pl 20.05.11, 00:20
      Pan Ciećwierz powinien wreszcie przyjąć do wiadomości, że policjanci są chamscy, aroganccy,a w kontaktach międzyludzkich, takie jak przedstawiono w artykule - grają ważniaków i każdy z nich na służbie to pan i władca. Jako kolega to on może jest i miły i sympatyczny, ale jak już ma bloczek mandatowy w ręku to dopiero wyłazi prawdziwy charakter.
    • Gość: SPB A kogo mogą obrażać? IP: *.class147.petrotel.pl 20.05.11, 07:55
      "- Nie wyobrażam sobie, żeby policjant odzywał się niekulturalnie do kobiet. To jest absolutny brak profesjonalizmu...stwierdził zaskoczony opisaną przez nas sytuacją Piotr Jeleniewicz...."

To jest panie Jeleniewicz zwykłe chamstwo. Brak profesjonalizmu to widać w działaniach codziennych, szczególnie po zgłoszeniach o rozrabiających w nocy pijaczkach i grupach napitych małolatów na placach zabaw, boiskach szkolnych, pod sklepami.
      Jeszcze pytanie do p. Jeleniewicza: A wyobraża sobie Pan, aby policjant odzywał się niekulturalnie do mężczyzn lub dzieci? Bo z wypowiedzi to tak mgliście wychodzi...
      Pozdrawiam nauczycieli i policjantów (prawdziwych policjantów).
      Stary Płocki Belfer (SPB)

• biust75d Ja wierzę policjantom. I absolutnie nie widzę 20.05.11, 08:46
      powodu, dla którego policjant miał rozmawiać z dyrektorką przedszkola przez komórkę podsuwaną przez inną nauczycielkę. Po co miał to robić? Swoją drogą podumujmy fakty, bo z nich wynkają nieścisłości nauczycielek - kontrola policyjna miała być w Słupnie 0 7.15. Załóżmy, że będzie trwać tylko 15 minut, Czyli autobusy wyjadą o 7,30 ze Słupna. Do Torunia jest 100 km. Maksymalna predkość autobusu poza terenem zabudowanycm to 80 km/h, a po drodze przejazd przez Włocławek. Nie ma żadnej szansy, aby zgodnie z przepisami zdążyć na 9.00 do planetarium w Toruniu. Więc najpierw niech szanowne ciało pedagogiczne zajmie się własnymi błędami w planowaniu wycieczki. Bo prawidłowo, to powinny się umówić w Toruniu najwcześniej na 10.00. Druga sprawa, to jak można poganiać policjanta!!! Czy miał tylko podpisać papierek jako "du....chron" dla "ciała pedagogicznego", czy faktycznie miał sprawdzić stan techniczny i trzeźwość kierowcy? Z relacji nauczycielek wynika, że chodziło o "du...chron". Więc szanowni kibice, nie wrzucajcie wszyskich policjantów do jednego wora. I pomyślcie zanim wydacie osąd. Ja proponuję następującą - trzecią wersję wydarzeń: Przyjechał przystojny glina, więc wygłodniałe "ciało pedagogiczne" zaczęło się umizgiwać trąc nogami z podniecenia. Ale koleś był profesjonalistą i zajął się swoją robotą, a nie bajerowaniem niespełnionych kobitek. W dodatku olał oberkobitę - nie chciał nawet posłuchać, co ma do powiedzenia mu dyrektora tego wyposzczonego haremu. Więc tak zignorowane postanowiły się zemścić. Niestety, nie ma nic bardziej wrednego niż olane niedowartościowane i o wybujałym mniemaniu o sobie "cialo pedagogiczne" ze 100% damską zawartością. Po prostu chłopa tam trzeba i wszystko wróci do normy.
      • Gość: Rodzic Re: Ja wierzę policjantom. I absolutnie nie widzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 09:06
        Jeśli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to tego nie rób!!!Autobus miał wyjechać o 7.15 a do planetarium dzieci były umówione na 10.00, więc czas przejazdu wystarczył.
      • Gość: >>Tata>> Re: Ja wierzę policjantom. I absolutnie nie widzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 09:18
        Drodzy Państwo,
        Chciałbym wyjaśnić całą sytuację, ponieważ jako rodzic jechałem za autokarem pod zoo,aby sprawdzić czy po kontroli autokarów wszystko będzie ok. Po długim oczekiwaniu musiałem jednak odjechać do pracy. Na przystanku kolo szkoły "ZST"- tzw. 70-tki widziałem radiowóz,a w środku 2 policjantów jedzących prawdopodobnie śniadanie (nie sprawdzałem numerów ale podejrzewam, że to ten sam radiowóz, który odjechał spod zoo, kiedy podjeżdżały autokary z dziećmi). Dodam jeszcze, że koło teatru też jechałem i tam żadnej kontroli autokaru nie było ( tak jak tłumaczy Pan swoich podwładnych). Także myślę, że za zaistniałą sytuację po prostu Panowie powinni przeprosić, a nie wyżywać się na innych.
        • Gość: bubel Fortuna:) IP: *.plock.mm.pl 20.05.11, 09:35
          Naszej drogówce poprzewracało się w głowie. Ale policjantem się bywa panowie. Traficie kiedyś na swojej drodze życia, na podobnych sobie i zdarzy się, że wtedy to oni będą "paniska".

Doświadczony waszym chamstwem po mojej interwencji w obronie staruszki prawie rozjechanej na pasach usłyszałem, że mogę się poskarżyć komendantowi... .

Jeszcze raz przypominam - Fortuna vitrea est: tum, cum splendet, frangitur - los jest kruchy: gdy błyszczy najjaśniej, łamie się.
      • Gość: ...polo.... Re: Ja wierzę policjantom. I absolutnie nie widzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 09:28
        Czytaj ze zrozumieniem, a wtedy dowiesz się że wyjazd był planowany na 7.15 po kontroli 7.30 a dzieci w planetarium były umówione na 10.00 a nie na 9 tak jak napisałaś.Więc spokojnie by zdążyły.
      • Gość: gość akw Re: Ja wierzę policjantom. I absolutnie nie widzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 10:07
        To oczywiście wypowiada się kolega po fachu czyli MILICJANT tak tak MILICJANT a nie policjant.
        W Płocku to normalne.Jak można utrzymywać takich ludzi za pieniądze podatników.Ciećwierz i Jeleniewicz mówią nie na temat.Gdyby to byli policjanci to nie powinni się dać sprowokować i doprowadzić do takich sytuacji,ale to są pewnie milicjanci.
      • Gość: :)) polska policja jest najlepsza IP: *.play-internet.pl 23.05.11, 13:20
        Polska policja jest najlepsza w Unii Europejskiej. Jest niepowtarzalna, i jedyna w swoim rodzaju. Policjant w stopniu generała to fachowiec większy od szefa amerykańskiego FBI.
    • Gość: do only Re: Policjanci i nauczycielki. Kto obraził kogo? IP: *.class102.petrotel.pl 20.05.11, 08:49
      kibice nie maja tu nic do gadania przyjacielu z zielonej doliny...
    • fifrak85 Re: Policjanci i nauczycielki. Kto obraził kogo? 20.05.11, 09:56
      taaak grzeczni policjanci ... jakoś zawsze jak mam z nimi styczność to czuje się traktowany jak bandzior
      • Gość: pavlik Re: Policjanci i nauczycielki. Kto obraził kogo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.11, 10:15
        Jako kierowca autokaru praktycznie zawsze kiedy wyjezdzam z dziecim na wycieczkie mam kontrole policji pod teatrem lub zoo na wiele lat nigdy nie spotkalem sie z brakiem profesjonalizmu z ich strony a normalna kontrola trwa nie 15 minut tylko ok 30 do 40minut.Swietnie zrobiono dwa ponkty do odprawy autokarow pozdrawiam policjantow najpierw chca kontroli chyba tylko dla formalnosci a potem problem ze schodzi za dlugo albo ma byc sprawdzony dokladnie albo nie
    • Gość: z miasta Re: Policjanci i nauczycielki. Kto obraził kogo? IP: *.plock.mm.pl 20.05.11, 10:14
      Oto policyjne chamstwo i brak prawidłowej organizacji służby. Nikt nie robi łaski w działaniach prewencyjnych jakim jest m.inn. przegląd auta w celu ustalenia sprawności do wykonania transportu z dziećmi.
      A chamów w policji należy eleminować bo wystawiają złe świadectwo innym porządnym, ciężko pracującym policjantom.
      Przyznaję też , że ciężko dogodzić życzeniom rozhisteryzowanym osobom. Tu zawsze komuś puszcza nerwy.
      Ucierpiały dzieci i tyle!
      • Gość: Rita Czyli do kobiet kulturalnie a do innych ... IP: *.237.c67.petrotel.pl 20.05.11, 10:26
        Jak czytam takie wypociny tłumaczącego się szefa służb mundurowych to mnie szlag trafia. Nie dotarło do was że kobiety to nie wyjątek i do wszystkich powinno się odnosić z odpowiednią kulturą??? Czyżby kobiety miały jakiś specjalny przywilej na kulturalne postępowanie wobec nich???
    • Gość: ob Re: A kto pracuje w policji? IP: *.opera-mini.net 20.05.11, 13:36
      Nie oszukujmy się za te 1200 zeta nie będzie w policji pracować człowiek inteligentny, dobrze wykształcony (conajwżej jednostki) tylko tłumok prosto z ulicy po kursach szkoleniach i innych przyuczeniach. Ludzie inteligentni albo z doświadczeniem i jakimś obyciem idą, albo dawno odeszli do agencji ochroniarskich lub dedektywistycznych bądź wyjechali za granicę. Taki jest efekt utrzymywania nikomu niepotrzebnej biurokracji kosztem policji, służby zdrowia, oświaty itd.
      • Gość: 1200 zł netto Re: A kto pracuje w policji? IP: *.plock.mm.pl 22.05.11, 22:43
        A który policjant zarabia 1200 zł netto? Żaden!!! Nie ma takich niskich pensji w policji!! Nie dajcie się oszukać!!!!
    • Gość: nauczyciel Re: Policjanci i nauczycielki. Kto obraził kogo? IP: *.122.c80.petrotel.pl 20.05.11, 14:03
      A ja jestem nauczycielem i wierzę kibicom bo sam nim jestem ;)
    • l.kaganowicz A mnie ostatnio namierzyła drogówka jak jechałem 20.05.11, 14:09
      za szybko w terenie zabudowanym. Byłem na 100%, ze będzie mandat. I zbaraniałem jak smai policjanci tylko mnie upomnieli, że przekroczyłem prędkość 68 km/h zamiast 50 km/h. Aż mnie zatkało. Dodali jeszcze, że jest dziś obława w całym wojwództwie i lepiej jechać zgodnie z przepisami. Było to co prawda sąsiednie województwo, ale zawsze miła niespodzianka. Więc i wyjątki się zdarzają.
      • Gość: płocczanin Re: A mnie ostatnio namierzyła drogówka jak jecha IP: *.dynamic.mm.pl 20.05.11, 14:40
        Byłeś swój?
    • Gość: płocczanin w Europie Zachodniej policjant jest dla ludzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.11, 14:28
      a u nas policjant to kapo, pan, prokurator, sędzia i kat. Ich dewiza "ja tu rządzę" i nie wciskać mi, że jest inaczej. To po prostu widać, słychać i czuć, w każdym miejscu Polski. Mentalność ta zniknie dopiero jak umrze ostatni człowiek pamiętający PRL czyli jeszcze jakieś 50 lat
    • Gość: gprawda Re: Policjanci i nauczycielki. Kto obraził kogo? IP: *.051.c70.petrotel.pl 20.05.11, 17:17
      Bo to byl autokar pelny mlodych kibicow Wisly Plock.
      Na szczecie policja udaremnila wyjazd tym samy zapewne zapobiegajac rozrobie jaka (zgodnie z miejscowa tradycja) poczatkujacy fani Petrochemii mieli rozkrecic pod Toruniem.
      Niewykluczone sa kolejne zatrzymania, tym razem rodzicow podejrzanych o dopingowanie Nafciarzy...
      • Gość: gprawda Re: Policjanci i nauczycielki. Kto obraził kogo? IP: *.051.c70.petrotel.pl 20.05.11, 17:19
        oczywiscie o wszystkim bedzie informowac zachwycona redakcja gw...
    • Gość: ika Re: Policjanci i nauczycielki. Kto obraził kogo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.11, 18:44
      pracuje w pewnej instytucji, w kotrej mam do czynienia z nauczycielami, uwierzcie ze to najbardziej kontrowersyjna grupa spoleczna, ktora uwaza ze pozjadala wszystkie rozumy, nie jestem za policja, ale rozumie ich, wszystko zalezy od punktu lezenia
    • arspoetica1 Policjanci i nauczycielki. Kto obraził kogo? 22.05.11, 16:30
      Dorośli jeszcze długo będą toczyć spór kto zawinił, a i tak najbardziej pokrzywdzone są dzieci. Wizyta w planetarium na pewno była wymarzoną atrakcją tej wycieczki. Kiedyś będą "ciepło" wspominać jej "KOSMOS". I policjanta też ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka