Dodaj do ulubionych

Pomysł na Tumski Kebab

11.08.10, 22:41
tURKOWI WSZYSTKO jedno jak sprzeda. Po co gazeta robi nam wodę z mózgu?
Juz Żydzi lansowali zamiast karpia na Wigilię, ..szczupaka po
żydowsku aby tylko nas załatwić. Niech spada.

Nagle zupy Niemodne , bo Turek przyjechał? A jak przyjedzie Indianin
, to co? Bizona?
Obserwuj wątek
    • Gość: student Re: Pomysł na Tumski Kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 23:18
      forumowicze mam dla Was zadanie:
      Jak powiązać temat tego Turka i jego restauracji ze złym Milewskim, którego tak nie lubicie ?
      No nie wierzę, na pewno coś wymyślicie.
      • mooniek1 Re: Pomysł na Tumski Kebab 12.08.10, 07:35
        A może ten Turek to ta sama osoba, która miała lokal przy
        Wyszogrodzkiej i musiał go zamknąc ze względu na brak dojazdu.
      • Gość: oro Re: Pomysł na Tumski Kebab IP: *.021.c68.petrotel.pl 12.08.10, 17:42
        Obaj żyją w Europie studencino.
    • Gość: joke Re: Pomysł na Tumski Kebab IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.08.10, 04:32
      KARTOFLAK mniam ;]
    • Gość: Peter przyklad kretyna u którego zwykly IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.10, 08:43
      artykuł-ciekawostka wywołał frustrację. Tylko taki młot mógł zwykły artykuł o
      jedzeniu przełozyc sobie w pustym łbie na nagabywanie przeciwko jedzeniu zupy.
      • Gość: zalewajka Re: przyklad kretyna u którego zwykly IP: *.plock.mm.pl 12.08.10, 09:00
        A młotów ci u nas dostatek! Jadowitych też styka!
    • Gość: damazy Re: Pomysł na Tumski Kebab IP: *.plock.mm.pl 12.08.10, 09:22
      0-kajtek napisał:

> tURKOWI WSZYSTKO jedno jak sprzeda. Po co gazeta robi nam wodę z móz
      > gu?
      > Juz Żydzi lansowali zamiast karpia na Wigilię, ..szczupaka po
      > żydowsku aby tylko nas załatwić. Niech spada.
      >
      > Nagle zupy Niemodne , bo Turek przyjechał? A jak przyjedzie Indianin
      > , to co? Bizona?

Hahahahhahahhaha. Ach ci zydzi wstretni zalatwic nas chcieli szczupakami
      hahahhahaha. Uwielbiam te twoje przemyslenia hahaha
      • Gość: ewa Re: Pomysł na Tumski Kebab IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.10, 09:25
        kebab rozbiony jest z odpadów i jest bardzo szkodliwy dla zdrowia
    • Gość: ups Re: Pomysł na Tumski Kebab IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.10, 09:42
      i sraczki
    • Gość: damazy Re: Pomysł na Tumski Kebab IP: *.plock.mm.pl 12.08.10, 09:43
      > Nigdy kebabu nie jadłem i nie mam zamiaru go jeść

Masz racje. Jako patriota lokalny nigdy tez nie wyjezdzaj poza granice miasta
      plocka.
    • janzars Pomysł na Tumski Kebab 12.08.10, 20:20
      Restauracja jest super, a kebab najlepszy w Płocku.
      • Gość: smakosz Kebab w Shisha-znakomity 80% mięsa 20% dodatków IP: *.plock.mm.pl 19.08.10, 21:23
        nie tak jak w większości płockich kebabów : 20% mięsa z mikrofali +
        80% kapuchy kiszonej. Kebab z Sisha i .... długo długo nic. Poza tym
        inne fajne dania i klimacik całkiem całkiem. Teraz to już mają piwko-
        więc jest czym popić te smakołyki. Lokal naprzeciwko piwiarni Warka.
        • Gość: płocczanin Re: Kebab w Shisha-znakomity 80% mięsa 20% dodatk IP: *.plock.mm.pl 19.08.10, 21:37
          Mięso z kota? Nie wiemy. Smacznego.

www.tvn24.pl/12690,1669661,0,1,mieso-do-kebabow-z-czelusci-centralnego,wiadomosc.html
          Mięso do kebabów z czeluści Centralnego
          ODKRYCIE NA "POZIOMIE -2”

www.tvn24.pl/12691,1628727,0,1,bezdomni-mieli-zjesc-ofiare--a-resztki-sprzedac-na-kebab,wiadomosc.html
          Bezdomni mieli zjeść ofiarę, a resztki sprzedać na kebab
          POLICJA INFORMUJE O PRZYPADKU KANIBALIZMU W ROSJI
          • Gość: smakosz Re: Kebab w Shisha-znakomity 80% mięsa 20% dodatk IP: *.plock.mm.pl 19.08.10, 21:41
            Mięso z baraniny i z kurczaka-do wyboru.
            • Gość: płocczanin Re: Kebab w Shisha-znakomity 80% mięsa 20% dodatk IP: *.plock.mm.pl 19.08.10, 22:04
              Jestem wegetarianin dzięki Bogu.
            • Gość: ok Re: Kebab w Shisha-znakomity 80% mięsa 20% dodatk IP: *.194.c73.petrotel.pl 16.10.10, 21:38
              kebab super-zawsze wszystko świeże
    • Gość: plepak Re: Pomysł na Tumski Kebab IP: *.plock.mm.pl 19.08.10, 12:57
      oto materiał na kebab forum.gazeta.pl/forum/w,14718,115495276,115495276,OT_Warszawiacy_lubicie_kebab_.html
    • Gość: grgr Re: Pomysł na Tumski Kebab IP: *.094.c69.petrotel.pl 20.08.10, 01:03
      nie wiem jak kebab, ale dania obiadowe tam mają koszmarne łamane przez nie jadalne.
      • Gość: pozytywny Re: Pomysł na Tumski Kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 00:50
        Kebaby w wersji kurczak i baranina świetne. Kiedyś średnio mi pasowała surówka, ale zmieniła się na lepsze. Lawasz też pyszny, bardzo dobre frytki. Smaczne kotlety z ciecierzycy dla części wegetariańskiej. Próbowałem baklawy, smaczna, ale dla mnie chyba zbyt słodka. Kwestia gustu rzecz jasna. Dodatkowo fajna wodna do wypożyczenia, spokojnie jest higieniczniejsze :), są jednorazowe ustniki i spory wybór tytoni smakowych. Dodatkowo świetna obsługa, zawsze czyste stoły. Jestem stałym klientem i nie rozumiem antyreklam dla tego lokalu.
        • Gość: bywalec Re: Pomysł na Tumski Kebab IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.11, 14:45
          Dla mnie kuchnia turecka jest wspaniała - mnóstwo doskonałych potraw z warzyw, warzywno mięsnych, z baraniny, z ryżu, fasoli, wspaniałe pieczywo i wyroby z mąki. Zawsze ciekawie przyparwione - stosują dużo szafranu, kurkumy, curry i jeszcze wielu innych przypraw oraz miejscowych ziół i ich mieszanek o charaketerze, smaku i aromatach zupełnie dla nas egzotycznych.
          Absolutną rewelacją jest tamtejszy prawdziwy yogurt i potęzna gama jego zastosowań, z napojami chłodzącymi i koktajlami włącznie. Wspaniała czarna herbata parzona na spsób bliskowchodni - jestem jej fanem. Lubię też raki, najchętniej bez anyżku - trudno trafić na taką.
          Nie jestem natomiast fanem tamtejszej kawy robionej na modłę bliskowschodnię czyli z kardamonem - zapach kawy z kardamonem przypomnia ten od cukierków kukułek ale z drugiej jego zapach jaki daje kardamon doskonale konweniuje w mocnej herbacie z bliskiego wschodu. Nie jestem też fanem tamtejszych słodyczy, zbyt słodkie i ciężkie jak na mój gust.
          Brakuje mi takiej kuchni w Płocku, stąd chetnie jeżdżę do Turcji.
          W locku brakuje wielu innych dobrych kuchni europejskich np węgierskiej, bałkańskiej, śródziemnomorskich i nie tylko.
          • Gość: A. Re: Nowy Marmaris Kebab IP: *.class102.petrotel.pl 28.06.11, 20:12
            Niebawem na Dworcowej...
            • Gość: A. Re: Nowy Marmaris Kebab IP: *.class102.petrotel.pl 29.06.11, 19:32
              A właściwie to już jest :-)
              • Gość: gosia Re: Nowy Marmaris Kebab IP: *.076.c71.petrotel.pl 21.07.11, 19:38
                koszmar niestety...
                • Gość: sss Re: Nowy Marmaris Kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 13:46
                  uuu a czemu? ja widziałam, że wszystko czyściutko podają, ręce myją, kebap z kurczokiem mniam
                • Gość: piotr klijet Re: Nowy Marmaris Kebab IP: 148.81.254.* 27.10.11, 09:57
                  ma smaczne mięso i bogatą słodką sałatke ma specyficzny słodki smak ale jest smaczny
                  • Gość: suny Re: Nowy Marmaris Kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 18:12
                    mialam okazję spróbować, polecam z baraniny :)
                • Gość: Daro Re: Nowy Marmaris Kebab IP: *.dynamic.mm.pl 28.07.12, 08:44
                  dla mnie najlepszy kebab w płocku
                  • Gość: paulina Re: Nowy Marmaris Kebab IP: 88.220.127.* 24.09.13, 14:21
                    byłam nie raz ,jadłam nie jednego kebaba ,rybę i moim zdanie to najlepszy kebab w płocku. Obsługa miła ,czysto ,nigdy nie rozchorowałam się po jedzeniu. POLECAM :)
        • Gość: Anna Re: Pomysł na Tumski Kebab IP: *.class144.petrotel.pl 06.10.11, 09:37
          Fajnie fajnie a nagle bach! Bardzo lubiłam jedzonko z Shisha, zarówno wege jak i mięsne dania. Niestety do czasu. Do tej pory jadałam głównie Lawasz i smakował mi bardzo. Będąc jakiś czas temu na miejscu zamówiłam dooner na talerzu z baraniny. Niestety mięso okazało się być wysuszone na wiór. Nie wiem jaka była tego przyczyna ale nie dałam się zrazić, pomyślałam-każdemu może się zdarzyć. Gwoździem do trumny okazało się być zamówienie do pracy falafel kebab. Kotleciki okazały się zepsute. Po prostu śmierdziały grzybem. Nie wiecie jak wstyd mi było przed znajomymi z pracy, tak zachwalałam wcześniej tą restaurację a tu taka wtopa. Może to mała popularność falafli a przez to leżakowanie ich sprawiło że się zepsuły?? Sama nie wiem ale kompromituje to całkowicie tą restauracje w moich oczach. Jedyną która serwuje "dobre" jedzonko kuchni tureckiej.
          • Gość: szturmen_na_plock Do Anny IP: 67.159.5.* 28.11.11, 15:32
            Potwierdzam: jedzenie w Shishy w porównaniu do początków działalności niestety zeszło na psy. Smacznie jest, gdy robią je ci panowie, którzy byli tam od początku (prawdopodobnie Turcy), natomiast te robione przez młode osoby, które niedawno tam zatrudnili to porażka :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka