Dodaj do ulubionych

Orlęta Płockie - Obrona Lwowa.

03.06.11, 15:28
15 czerwca spotkajmy się na grobie Rodzeństwa Grabskich w rocznicę Odrestaurowania we Lwowie cmentarza Orląt Lwowskich

Proponujemy na godz. 16, 00 mała uroczystość z udziałem płocczan, harcerzy.

Podaje linki do mini filmów;

. www.youtube.com/watch?v=_M_rjt70v4w
www.youtube.com/watch?v=nbWUJQjK218&feature=related
www.youtube.com/watch?v=yFpuMuaARuU
www.youtube.com/watch?v=OxlUUE9jCbo
Płocki Ruch Obywatelski PRO

Pamiętaj Aby Żyć !
Obserwuj wątek
    • Gość: doplocczanina Re: Orlęta Płockie - Obrona Lwowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 16:17
      Tylko żebyś ty przyszedł. Nawołujesz a potem po prostu olewasz. To niedobry przykład dla młodzieży. Olewasz harcerzy np bezskutecznie czekajacych przy Krzyżu Katyńskim. Pytali sie o ciebie. Nawet nie było komu przeprosic za twoją absencję.
      I może raczej "przy grobie" a nie "na grobie" bo to się po prostu nie godzi.
      • Gość: doplocczanina c.d Re: Orlęta Płockie - Obrona Lwowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 16:26
        Aha i jeszcze jedno. Ja oczywiście przybędę. Dzieki za info o godz. spotkania chociaż lepiej by było blizej 18 tak zeby ludzie zdążyli wrócić z pracy, zjeść miskę strawy i ogarnąć sie tak bardziej uroczyscie. czy tę godzinę mozna jeszcze zmienić? Byłoby nas więcej.
      • plocczanin0 Re: Orlęta Płockie - Obrona Lwowa. 03.06.11, 16:31
        I co opluwacze , dostaliście strawę do opluwania. Polowanie przez 7 lat...

A kto wykonuje te wszystkie filmy, zdjęcia? Kto to wszystko opisuje, oddaje do archiwizacji? Pewnie wy?
        • Gość: doplocczanina Re: Orlęta Płockie - Obrona Lwowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 16:40
          Robibi to Jedyny Prawdziwy Polak i Katolik w dodatku z udzieloną przez samego siebie licencją i certyfikatem. Gdyby nie tacy jak ON hordy łupieżcze z całego świata a szczególnie z pomarańczowych gajów spod góry z piasku uczyniłyby nas niewolnikami mówiacymi w języka Buku-Buku. Świat by uległ zatraceniu. Chwała ci za to nasz dzielny Bohaterze. Twoje filmy ogladają nawet rybacy znad Jez.Titicaca w Peru i traperzy nad Youkonem w dalekiej Kanadzie.
          Tylko prosze przyjdż na cmentarz na swój zew i nie rób zawodu nam maluczkim i niegodnym wiązać rzemyków u twoich sandałów.
          • Gość: Andrzej Re: Orlęta Płockie - Obrona Lwowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 17:01
            Ale otrzymałeś rzeczową odpowiedź.
          • Gość: płocczanin Re: Orlęta Płockie - Obrona Lwowa. IP: *.dynamic.mm.pl 03.06.11, 17:12
            Już 7 rok jest tak samo. Piszemy o Polsce, Rocznicy. Wtedy pojawiacie się , znani z nazwiska i opluwacie to, co polskie. Istniejecie dzięki Agorze SA , moderacji , która w tym nękaniu bierze udział i opiece policji płockiej.

Opluwacze Polaków , tacy jak J.K , czy W.H. klamią pisząc ... cytat;

......udzieloną przez samego siebie licencją i certyfikatem. ..koniec cytatu.

Podaję link do fotografii legitymacji OMPN ze Złotym Medalem, wystawionym przez Radę Ochrony Pamięci Walk i Męczeństwa w Warszawie a podpisał Sekretarz Rady Pamięci , zabity w Smoleńsku, Andrzej Przewoźnik.

Czasem sobie myślę, że moderatorzy , niby ludzie. Jak odbierze tyle krzywd ich potomstwo?, czynionym tyle lat.

Wyraźnie widać, że Agorze i moderacji , pomyliły się strefy geograficzne. Jeszcze Biały Orzeł nad nami. I Bóg, który wszystko osadzi.

Kłania się Łukaszenka.........

• Gość: płocczanin Re: Orlęta Płockie - Obrona Lwowa. IP: *.dynamic.mm.pl 03.06.11, 17:23
              podaję link do legitymacji OMPN. Fotoforum ;

fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2750517,2,1,ZlOTY-MEDAL-ZD.html
              • Gość: kaziulek Re: Orlęta Płockie - Obrona Lwowa. IP: *.218.c68.petrotel.pl 03.06.11, 18:11
                Oj coś mi sie wydaję , że naszemu płocczaninowi cus sie pomyliło.
                Otóż to co szanowny kolega zamieścił na stronie to legitymacja w rozumieniu potwierdzenia przyznania odznaczenia pt. Opiekun Miejsc PN. To nie jest to samo co np. legitymacja żołnierza AK, czy partyjna, która oznacza przynależność do jakiejś organizacji.
                Żeby otrzymać medal nie trzeba być członkiem danej organizacji. Np. w naszym mieście jest odznaczenie zasłużony dla miasta Płocka, i dostają je nie tylko mieszkańcy miasta , ale ludzie który coś dobrego dla miasta zrobili. Nie mogą się oni nazywać płocczanami.
                Dlatego odznaczenie kogoś medalem OMPN nie oznacza MIANOWANIA go na takiego opiekuna , jako mianowania na takie stanowisko .
                Dodam , że nie pisze tego ze złośliwości ale aby wyjaśnić sprawę , gdyż jak widzę kolega płocczanin myli pojęcia .
                • Gość: rem nudzi wam sie lemingi ? IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.11, 22:55
                  mogę doradzić
                  • Gość: do Re: nudzi wam sie lemingi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 23:18
                    Nie pisze się "zabity" tylko "zginął w katastrofie".
                    Nawet jak to jest Przewoźnik>
                    • Gość: jan Re: nudzi wam sie lemingi ? IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.11, 23:27
                      nauczyciel ?
                • Gość: płocczanin Re: Orlęta Płockie - Obrona Lwowa. IP: *.dynamic.mm.pl 04.06.11, 10:51
                  Szanowny potwarco. Kłamiesz a twoje pisania traktuje jako nękanie Polaka.
                  To, co ci się wydaje jest bez znaczenia. Liczy się jeszcze Prawo.
                  Przetaczam zapis Rady Pamięci , który wyjaśnia wszystko.

cytat............24 czerwca w Urzędzie Wojewódzkim w Katowicach, Przewodniczący Rady Programowej Zespołu Pieśni i Tańca „Śląsk”, sędzia dr Józef Musioł, odebrał Złoty Medal Opiekuna Miejsc Pamięci Narodowej. Medale wręczono podczas posiedzenia Wojewódzkiego Komitetu Ochrony Pamięci Walk i Męczeństwa. Posiedzeniu przewodniczył wicewojewoda śląski Stanisław Dąbrowa, a wśród gości był Andrzej Kunert, sekretarz Rady Ochrony Pamięci Walk i Męczeństwa w Warszawie.
                  Medale, nadane przez Władysława Bartoszewskiego, przewodniczącego Rady, Medale Opiekuna Miejsc Pamięci Narodowej wręczali wicewojewoda śląski Stanisław Dąbrowa, Andrzej Kunert, sekretarza Rady oraz Piotr Koj członek Rady Ochrony Pamięci Walk i Męczeństwa. Wyróżnienia są przyznawane za szczególne zasługi w upowszechnianiu idei pamięci narodowej oraz wyróżniającą się działalność związaną z upamiętnieniem miejsc walki i męczeństwa Narodu Polskiego, a także za opiekę nad tymi miejscami.
                  Pasją sędziego Józefa Musioła jest gromadzenie dokumentów, pamiątek, materiałów źródłowych dokumentujących historię i jej bohaterów.

Tytuł Opiekuna Miejsc Pamięci Narodowej

to wyróżnienie szczególnie ważne dla Józefa Musioła, nagroda, która podkreśla realizowaną przez niego misję krzewienia patriotyzmu i ochrony pamięci narodowej.. koniec cytatu.

Nie wyjaśnia braku odpowiedzialności Moderacji Forum Gazeta Płock, która bierze udział w tym osaczania polskiego OMPN.

Nie wiem komu i dla kogo służy ta Moderacja. Wiem , ale wiem przeciw czemu a ja to tylko z systemu, bo piszę o Polsce.

Natomiast niesie wiele nieszczęść i wykazuje cechy podłości , nie wycinając obelżywych wpisów swoich pobratymców. Inaczej mówiąc , czy jesteście w nimi w zmowie?

Czy atakowanie Opiekuna Polskiej Pamięci Narodowej , jest wpisane w wasze działanie?

Dlaczego dopuszczacie do spotwarzenia wojewody płockiego?

Oczekuj e odpowiedzi z kancelarii Prezydenta. Powiadomiłem KG Policji o manipulacjach dokonywanych w związku z prześladowaniami na Forum i ochroną wspólników.

A tematem jest wątek o Obrońcach Lwowa. Orlętach lwowskich a wy ten Temat poniżacie . Czy jest wam aż tak wrogi?

Zbliża się kolejne Upamiętnienie Bohaterów Polski i co robicie?

W Radzie Ochrony Pamięci Walk i Męczeństwa jest spis osób posiadających odznaczenia z tej Rady.

• Gość: juraj janosik Re: Sędzia dr. Józef M. ploccznaninem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 11:09
                    cytat............24 czerwca w Urzędzie Wojewódzkim w Katowicach, Przewodniczący
                    > Rady Programowej Zespołu Pieśni i Tańca „Śląsk”, sędzia dr Józef M
                    > usioł, odebrał Złoty Medal Opiekuna Miejsc Pamięci Narodowej. Medale wręczono p
                    > odczas posiedzenia Wojewódzkiego Komitetu Ochrony Pamięci Walk i Męczeństwa. Po
                    > siedzeniu przewodniczył wicewojewoda śląski Stanisław Dąbrowa...

Wyróżnienia są przyznawane za szczególne zasługi w upowszech
                    > nianiu idei pamięci narodowej oraz wyróżniającą się działalność związaną z upam
                    > iętnieniem miejsc walki i męczeństwa Narodu Polskiego, a także za opiekę nad ty
                    > mi miejscami.
                    > Pasją sędziego Józefa Musioła jest gromadzenie dokumentów, pamiątek, materiałów
                    > źródłowych dokumentujących historię i jej bohaterów.
                    >
                    > Tytuł Opiekuna Miejsc Pamięci Narodowej
                    >
                    > to wyróżnienie szczególnie ważne dla Józefa Musioła, nagroda, która podkreśla
                    > realizowaną przez niego misję krzewienia patriotyzmu i ochrony pamięci narodowej

QUŹWA ! WIELKIE SOSRKI!!!! Naprawdę do głowy mi nie przyszło,że Ty, plocczanin jesteś doktorem Józefem Musiołem. To wielki człowiek-Polak i Patriota. Takim należy się bezwzgledny szacun. Szkoda, że wczesniej nie ujawniłes swojej prawdziwej tozsamosci. Byłbys wtedy bardziej wiarygodny w ferowaniu wyroków i klasyfikacjach, które prowadzisz na użytek własnej certyfikacji pod wzgledem wiary, narodowosci i patriotyzmu oraz znajomosci naszych dziejów. Józej Musioł, którego zrreszta miałem zaszczyt osobiscie poznać nigdy nie ujawnial swoich płockich korzeni ani nawet zwiazków z naszym miastem, a tu proszę jaka niespodzianka. Dzieki wielkie za wyjasnienie. To wyjaśnia twoje prawo do tytułu ARCYOMPN. Miłego weekendu.
                  • Gość: doplocczanina Re: Orlęta Płockie - Obrona Lwowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 12:09

Gość portalu: płocczanin napisał(a):

>Czy atakowanie Opiekuna Polskiej Pamięci Narodowej , jest wpisane w wasze działanie?

>Dlaczego dopuszczacie do spotwarzenia wojewody płockiego?

To już chyba opary absurdu jak mgła smoleńska. Płocczanin owładnięty manią przesladowczą na tle... prześladowania własnej osoby i OMPN, Polaków i KK teraz troszczy sie o wojewode plockiego/nie ma go juz zreszta- województwa od 1999/.
                    Gdzie tu ktokolwiek napisał cokolwiek na temat tego urzędu lub osób go prześladujących?
                    Ktos chyba poważnie zachorzał.

• Gość: ja Re: Orlęta Płockie - Obrona Lwowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 09:08

> podaję link do legitymacji OMPN. Fotoforum ;
                >
                > rel="nofollow">fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2750517,2,1,ZlOTY-MEDAL-ZD.html

Ja też mam taki medal, ale nigdy bym nie latał po całej wsi i chwalił się tym bez powodu. Zresztą jak się jest zastepcą swojego kolegi wojewody przez parę lat to dostaje się coś takiego z tzw. klucza, albo samemu się sobie to załatwia po znajomości. Nie jest to zresztą dowód ani patriotyzmu ani polskości. Po co to pokazywaqć? znudów, czy miegodnej prawdziwego Polaka próżności?
                • Gość: dyzma Re: film poznany w Australii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 11:23

Wielkie gratulacje dla PRO. Nie licząc moich dwóch wejść i jednego wejścia autora temat stał sie interesujący dla pewnego Australijczyka, który dobił ogladalność do czterech wejść.
                  • Gość: kaziulek do płocczanina IP: *.198.c64.petrotel.pl 04.06.11, 12:06
                    Szanowny strasznie przemiły płocczaninie , jeszcze raz powtórzę i powoli - abyś zrozumiał.
                    Ta legitymacja którą tak się chwalisz oznacza że " za zasługi" dla miejsc pamięci narodowej dostałeś złoty medal ( i chwała ci za to). Ale to nie oznacza że tą legitymacją zostałeś MIANOWANY na takie stanowisko.
                    Czy już zrozumiałeś ? Czy nadal , zaślepiony nienawiścią do wszystkich którzy maja inne niż ty poglądy , spojrzenie na rzeczywistość itd. będzie opluwał i wyzywał od najgorszych.
                    Podam ci przykład abyś zrozumiał . Legitymacja potwierdzająca nadanie np. medalu " Za zasługi dla HDK" nie oznacza że odznaczony jest honorowym dawcą krwi , bo ten medal mógł dostać nie oddając nawet 100 g. , a dostał go np. za organizowanie akcji krwiodawstwa.
                    Czy to wreszcie zrozumiesz ? czy nadal będziesz tylko pluć?
                    Zrozum , nikt nie podważa twoich zasług w ochronę tych miejsc PN, tylko nie uzurpuj sobie prawa do wyłączności w tym temacie.,
                    • Gość: płocczanin ReLikwidacja OMPN IP: *.dynamic.mm.pl 04.06.11, 13:05
                      Czy napisałeś coś W Temacie? Nie. Przytoczyłem zapis z Rady Pamięci , bo tylko wasza Pamięci. Czy jesteś ślepy.?

Wrogom Polaków nie będę udowadniał , że nie pracuję dla Polskiej Pamięci Narodu Polskiego.
                      W kablówce , prawie co dzień, idą moje filmy. Realizowane są przedsięwzięcia pod nazwą PRO. Muzea, Archiwa , pełne są moje pracy. W Googlach i Youtbe , jest moich ponad 300 mini filmów.
                      Czy uważasz , że xx Szychowski jest Opiekunem MPN i przewodniczącym tego , czego w Płocku nie ma?
                      On sam milczy , zamiast powiedzieć Prawdę.

Przeciwnicy Polski z Narodem Polski , jako Suwerenów, kończą przejmowanie naszego kraju, piorąc nam mózgi, wmawiając, że Polak to Zło.

Ponieważ sami wybili całe Rody polskie, uważają, że proces likwidacji Polaków jako Narodu etnicznego , kończy się wg ich woli.

Nie będąc Polakami , nie znają naszej Duszy, Jestestwa.

Polska odrodzi się i upomni nasze, Polaków miejsce we własnej Ojczyźnie.
                      Nie istnieje w Płocku Miejski Komitet Pamięci a władze , które podaje tego człowieka za Opiekuna i przewodniczącego , kłamią. A wtedy są niewiarygodni dla Polaków.

Pracujących w tych dzikich czasach dla Polski , jest tak mało, że znamy każdego, który działa dla Pamięci.

A cechą szczególną jest wtedy spolegliwość i chęć niesienia pomocy, nie liczenia godzin. Pisanie, propagacja itp.
                      Betka ma medal z Allegro.
                      • Gość: Andrzej Re: ReLikwidacja OMPN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 13:22

Powyższy wpis pozwolę sobie wysłać do Przewodniczącego Rady Krajowej, z prośbą o zapoznanie się również z pozostałymi wpisami tego człowieka, które zamieszczał na forum. Poproszę również o odpowiedź, czy człowiek, który jest OMPN, może sobą reprezentować taką postawę wobec wszystkich ludzi? Czy godzi się OMPN ubliżanie, sianie nienawiści narodowej, brak tolerancji dla poglądów innych, a przede wszystkim, co to za OMPN, któremu brakuje podstawowej wiedzy historycznej, który wymyśla własne "fakty-brednie", które nie mają, ani nie miały nic wspólnego z rzeczywistością.
                        • Gość: płocczanin Re: Andrzej xx likwiduje Polaków. IP: *.dynamic.mm.pl 04.06.11, 13:37
                          Poślij jeszcze swoje wpisy o hitlerowcach . Nie zawsze będzie za tobą stał milicjant do ochrony.

• Gość: Andrzej Re: Andrzej xx likwiduje Polaków. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 13:43
                            Czekam i nie mogę się doczekać wezwania z sądu. Pomówienia, ubliżanie, fałszowanie, odpowiednie paragrafy, które wcześniej już cytowałem, może sędzina nie ulituje się nad tobą i w końcu dostaniesz skierowanie na paroletni urlop wypoczynkowy.
                            • Gość: płocczanin Re: Andrzej xx likwiduje Polaków. IP: *.dynamic.mm.pl 04.06.11, 14:05
                              Traktuję to jako cd prześladowań w waszym wykonaniu. Sędzina będzie omawiać Temat policjanta a nie mnie.

Rada Ochrony Pamięci otrzymuje na BIEŻĄCO wszystkie moje publikacje i relacje z Uroczystości . Zna mój dorobek , również ten , który jest w BN i Bibliotece Prezydenta RP.

Wie również o prześladowaniach na tle nacjonalnym w wykonaniu Grupy 8 , polakożerców.

Czy już tak zawładnęliście Polską, że wyroki masz znane z góry?

Twoje wpisy są powalające od miłości do Polski.
                              • Gość: Andrzej Re: Andrzej xx likwiduje Polaków. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 14:14

> Rada Ochrony Pamięci otrzymuje na BIEŻĄCO wszystkie moje publikacje i
                                > relacje z Uroczystości . Zna mój dorobek , również ten , który je
                                > st w BN i Bibliotece Prezydenta RP.

Czas najwyższy, aby Rada, Prezydent RP zapoznał się z twoją inną, jakże płodną, twórczością.
                                Pewnie będą bardzo zadowoleni.
                            • Gość: Andrzej Re: prośba do płockiego sanepidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 14:08
                              Po wpisie jednego z internautów, proszę pracowników płockiego Sanepidu o sprawdzenie działalności "śmietnikowo-wiaderkowej" ogólnie znanej osoby w Płocku, a przede wszystkim tu na forum. W chwili, gdy w Europie zaistniało poważne zagrożenie dla życia i zdrowia ludzi, takie postępowanie potęguje jeszcze bardziej wyżej wymienione zagrożenie dla mieszkańców pobliskich bloków, jak i mieszkańców naszego miasta. Proszę o bardzo poważne podejście do sprawy
                              Tekst linka
                              • Gość: płocczanin Re: prośba do płockiego sanepidu IP: *.dynamic.mm.pl 04.06.11, 14:35
                                Bardzo dobry wpis tzw.Andrzeja. już posłany do ROPWiM.
                                • Gość: Andrzej Re: prośba do płockiego sanepidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 14:45
                                  No to będą mieć pojęcie, jak, uważający się za najlepszego tzw. OMPN w Płocku, zachowuje tradycję, a przede wszystkim higienę i czystość.
                                  Może nagraj ze swojej działalności śmietnikowo-wiaderkowej film i umieść go w internecie, może puszczą w kablówce, a przede wszystkim poddaj archiwizacji.
                                  • Gość: plocczaninu Re: prośba do płockiego sanepidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 22:08

> Poślij jeszcze swoje wpisy o hitlerowcach . Nie zawsze będzie za tobą
                                    > stał milicjant do ochrony.
                                    >

Tylko z litości nie wyślę do Krajowej Rady nie mówiąc już o Kancelarii Prezydenta twoich wpisów gloryfikujących "ss-manów z ludzkimi odruchami" i podobnych zachwytów nad niemcami bo jeszcze jakis wrażliwy, a nie znajacy twoich ulomności człowiek ofiara panów z trupia główką obiłby ci morde albo i co gorszego zrobił. Powinni ci też odebrac medal, bo to obelga dla ofiar hitlerowskiego terroru.
                                    • Gość: Andrzej Re: prośba do płockiego sanepidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 13:12
                                      > Tylko z litości nie wyślę do Krajowej Rady nie mówiąc już o Kancelarii Prezyden
                                      > ta twoich wpisów gloryfikujących "ss-manów z ludzkimi odruchami" i podobnych za
                                      > chwytów nad niemcami bo jeszcze jakis wrażliwy, a nie znajacy twoich ulomności
                                      > człowiek ofiara panów z trupia główką obiłby ci morde albo i co gorszego zrobił
                                      > . Powinni ci też odebrac medal, bo to obelga dla ofiar hitlerowskiego terroru.

Moja granica litości i cierpliwości dla jego wpisów, została, przez niego, dawno przekroczona. W chwili wolnej zbiorę jego "ciekawe" wpisy i prześlę zarówno do Rady, Kancelarii Prezydenta i Prokuratury Generalnej RP.
                                      Do harcerzy płockiego ZHR mam prośbę, aby od tego pana trzymali się możliwie jak najdalej.
                                      • Gość: płocczanin Re: prośba do płockiego sanepidu IP: *.dynamic.mm.pl 05.06.11, 14:51
                                        Sympatyczny forumowiczu ze stacji telefonicznej fankowicza.
                                        Istniejesz na Forum Gazeta Plock , tylko dlatego, że Moderacja wykorzystuje ciebie do opluwania Polaków dbających o MPNarodowej. Istniejesz ,dzięki policji płockiej ale wniosłem już dzisiaj 2 List do Prezydenta RP o dochodzenie w nękaniu Opiekuna MPNarodowej.
                                        Przekazałem prośbę o zbadanie wpisów pod katem opluwania Polski i Polaków.

A teraz dla przypomnienia ; tobie, moderacji , tak dzielnie biorącej udział w nękaniu mnie;

............www.tvn24.pl/12690,1701932,0,1,sikorski-z-giertychem-kontra-obrazliwe-komentarze-w-sieci,wiadomosc.html

Sikorski argumentował m.in., że takie wpisy podważają wizerunek Polski w świecie jako kraju tolerancyjnego oraz że administratorzy portali nie usuwali wpisów. Przywoływał wyrok Sądu Apelacyjnego w Lublinie, który w marcu br. stwierdził, że jeśli właściciel strony internetowej jest świadomy bezprawności wpisów, to ma obowiązek natychmiast je usunąć, a jeśli tego nie zrobi - ponosi odpowiedzialność.

- Sąd Najwyższy już orzekł, że gazeta w internecie to także gazeta podlegająca rejestracji, a wpisy na jej forum to jak listy do redakcji, za które redakcja odpowiada. Cieszę się, że usunęli szkalujące mnie wpisy, ale nie zamierzam rezygnować z domagania się przeprosin i zadośćuczynienia, bo uważam, że jeśli jest wina, musi być i kara - zaznaczył.

Właściciela Agorę SA, proszę o likwidację dotychczasowego systemu połączeń do Forum Gazeta Płock, poprzez obowiązkowe logowanie z podaniem nazwiska i sprawdzalnego telefonu.

• Gość: kaziulek Re: prośba do płockiego sanepidu IP: *.201.c78.petrotel.pl 05.06.11, 21:14
                                          A teraz drogi panie weź pan coś na uspokojenie , usiądź pan wygodnie w fotelu i przeczytaj to co napisałeś - spokojnie. Jeżeli nadal nie zauważysz że cos tu nie tak , to naprawde masz problem - zdrowotny oczywiście.
                                        • Gość: Andrzej Re: prośba do płockiego sanepidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 21:16
                                          Istniejesz
                                          > ,dzięki policji płockiej ale wniosłem już dzisiaj 2 List do Prezyden
                                          > ta RP o dochodzenie w nękaniu Opiekuna MPNarodowej.
                                          > Przekazałem prośbę o zbadanie wpisów pod katem opluwania Polski i Po
                                          > laków.
                                          Jesteś naprawdę bardzo dowcipnym człowiekiem a zarazem bardzo bezczelnym. Nie trzeba długo szukać, by znaleźć twoje wpisy obrażające i "plujące", nie tylko na człowieka ale i na urząd Prezydenta RP.
                                          Płockiej Policji powinieneś być bardzo wdzięczny i wychwalać ją pod niebiosa, że za ubliżanie i "plucie" na nich, nie przymknęli cię jeszcze.
                                          • Gość: fańkowicza Re: prośba do płockiego plocczanina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 23:03
                                            Miły i drogi płocczaninie uprzejmie melduję, że dopiero godzinę temu wróciłem z miejsca gdzie nie miałem możliwości korzystać z dobrodziejstw współczesnej techniki m.in. internetu. U mnie w domu nikt nie ma dostępu do mojego osobistego komputera co bez trudu udowodnię. Puknij się w głowę i nie prowokuj mnie do polemiki na forum. Po pierwsze nie mam na to czasu, a po drugie wybacz ale nie jestem godny ani kompetentny do intelektualnych zwarć z kimś takim jak ty. Nie lubię startować z pozycji z góry skazanej na porażkę. Wiem, że nie miałbym żadnych szans .
                                            Niesty mój intelekt jakkolwiek nie jestem "potomkiem Szeli" ani "synem fornala" nie sprosta twoim poziomom. Przyznaję to w poczuciu wewnętrzej winy i kompleksów. Cóż nie wszyscy są potomkami twoich herbowych protoplastów. Moje certyfikaty Polaka oraz katolika czyli tych co jak zauważyłem ma dla ciebie szczególne znaczenie nie budzą jednak wątpliwościi ludzi, których uważam za właściwych dla osądzania moich korzeni i tego co zawsze robiłem.
                                            Tylko dlatego nie palnąłem sobie w łeb co negatywnie wyróżnia mnie na tle znakomitych ,równych tobie rodów, że wyróżnię tu tylko Kościeszów i Sulimów.
                                            Adresów psychoanalityków i psychaitrów nie polecę bo bałbym się, że będą musieli chodzić po miejscach gdzie szuje donoszą.
                                            Pozdrawiam.
                                            Do zobaczenia 16 czerwca w sądzie. Będę akurat w Płocku. Problematyka naruszania dóbr osobistych interesuje mnie w sposób szczególny i nie chciałbym przepuścić takiej okazji. Przestępstwa komputerowe to nowa jakość i nie wszystkiego można nauczyć się z podręczników,
                                            Polecam przed snem prozac. Słyszałem,że bardzo pomaga strudzonym "wędrowcom". Tylko rada, która wynika z ulotki dołączonej do specyfiku, proszę nie pić żadnego alkoholu lub po jego przyjęciu odstąpić od zażywania tej pigułki. Proszę nie brać także żadnych psychotropów. Może to źle skutkować.
                                            • Gość: gożdzikowska Re: z apelem do PRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 12:07
                                              XV rocznica odrestaurowania cmentarza Orląt Lwowskich to może lepiej spotkać się pod ambasadą Ukrainy i w jakiejs ładnej formie podziękować im za to dzieło. Przy pomniku Grabskich mozna sie spotykac codziennie. W ogóle to dobrze, że PRO o tym pamieta ale jeszcze lepiej by było gdyby zakasało rękawy, wzięło szczotkę, szmatę, kubełek wody z jakimiś detergentami i posprzątało ten grób ot tak bez okazji i nie dla poklasku czy samouwielbienia ale tak PO PROSTU DLA ZWYKŁECO SZACUNKU DLA BOHATERÓW I ICH PAMIĘCI. Nie mówię już o w miarę systematycznym zapaleniu tam znicza.
                                              • Gość: płocczanin Re: z apelem do PRO IP: *.dynamic.mm.pl 06.06.11, 12:20
                                                Stosujesz ciągle prześladowania od 7 lat. Od dzisiaj istnieje juz prawo ścigania obligatoryjnie.

Niszczysz moja pracę i pracę PRO.

Podaje link do opisu działania Ustawy od dzisiaj.

Podała TVN 24. cyta............www.tvn24.pl/0,1705725,0,2,nawet-10-lat-za-nekanie-bat-na-stalkerow,wiadomosc.html

............05:46, 06.06.2011 /PAP, Fakty TVN
                                                Nawet 10 lat za nękanie. Bat na stalkerów?
                                                NOWE PRZEPISY WCHODZĄ W ŻYCIE
                                                ..................Od poniedziałku wchodzą w życie nowe kary dla tzw. stalkerów - czyli osób uporczywie i złośliwie nękających innych. Jeśli to doprowadziło ofiarę do próby samobójczej, stalker może trafić za kratki nawet na 10 lat.
                                                Nowelizację Kodeksu karnego Sejm uchwalił w lutym, a w poniedziałek przepisy zaczynają oficjalnie obowiązywać.

Według nich za stalking będzie można ukarać osobę, która poprzez uporczywe nękanie wzbudza u ofiary poczucie zagrożenia lub "istotnie narusza jej prywatność". Za nękanie sąd będzie mógł uznać wykonywanie licznych telefonów do ofiary, wysyłanie jej sms-ów, maili śledzenie, ale również obdarowywanie jej prezentami, których ona sobie nie życzy. Wtedy stalker może trafić do więzienia na trzy lata.

Fałszywe konta też karane

Taki sam wyrok grozi osobom wykorzystującym wizerunek pokrzywdzonego lub inne jego dane osobowe w celu wyrządzenia mu szkody majątkowej lub osobistej, np. przez zamawianie na jego koszt towarów oraz tworzenie, bez jego wiedzy, kont osobistych na portalach społecznościowych.

Jeśli nękanie doprowadzi poszkodowanego do próby samobójczej, to sprawca będzie mógł trafić do więzienia nawet na 10 lat. Ściganie sprawców stalkingu będzie następowało na wniosek osoby pokrzywdzonej. ..............koniec cytatu.

Istniejesz na Forum, wyłącznie dzięki Agorze SA , Moderatorom płockim, ktorzy nie wypełniają obowiązku wypełniania dozoru wg. Regulaminu.

Zaraz posyłam taki wniosek do prokuratury i MSW.

• Gość: gożdzikowska Re: z apelem do PRO nie strasz nie strasz bo się . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 13:45
                                                  Raczej na 1000% jestem pewna, że za apel o posprzątanie grobów polskich bohaterów mnie nie skażą. Od wielu lat lat mnóstwo miejsc wiecznego spoczynku ludzi służących swoja krwią Ojczyżnie znajduje sie w opłakanym stanie, brudne, zaniedbane często w złym stanie technicznym. Należy o nie zadbać a nie tylko gadać kocołopy i lansować siebie przy różnych okazjach.
                                                  Straszyć to możesz kochanieńki swoich bliskich. Nie sadzę zresztą żeby sie też dramatycznie ciebie bali.
                                                • Gość: mec. Re: ze stalkerami do sądu i po sprawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 14:06
                                                  Dać małpie brzywę albo prawnikowi-amatorowi ustawę. Zamęczy różne instytucje. Idż człowieku do sądu z powództwa cywilnego i rozwiąż swoje problemy a nie brednie wypisujesz...
        • Gość: sąsiad cotexowy Re: Orlęta Płockie - Obrona Lwowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 11:53
          Czy można przyjść z rodziną? czy to tylko dla członków PRO
    • Gość: szpakiewicz Re: Orlęta Płockie - Obrona Lwowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 16:22
      plocczanin0 napisał:

> 15 czerwca spotkajmy się na grobie Rodzeństwa Grabskich w rocznicę Od
      > restaurowania we Lwowie cmentarza Orląt Lwowskich

Dlaczego odrestaurowania z dużej litery?
      • Gość: płocczanin Re: Orlęta Płockie - Obrona Lwowa. IP: *.dynamic.mm.pl 06.06.11, 16:41
        pani z fajkowicza . Jesteś pewnie dumna z siebie? Pisałem już wielokrotnie. Słabe oczy i czasami tak wyjdzie.
        czy twoje życie to same kropki i przecinki a ustawa mówi , że sprawę wnosi obligatoryjnie prokuratura po zgłoszeniu skargi a nie z powództwa cywilnego, jak do tej pory.

Piszesz i pisze ale nic do tematu. Za bardzo polski? stała metoda od siedmiu lat Temat zminimalizować Problem i pisać o czym innym. I dlatego jesteście groźni dl trwania tradycji polskiej.
        • Gość: kaziulek Re: Orlęta Płockie - Obrona Lwowa. IP: *.201.c78.petrotel.pl 06.06.11, 17:20
          Szanowny strasznie i inaczej przemiły panie co się zowiesz OMPN. Proponuję z dobrej woli zasięgnięcie opinii prawdziwego prawnika , a nie samemu podejmowac próby interpretacji czegoś czego i tak nie jestes pan w stanie zrozumieć.
          Myślę o tej ustawie która pan tak straszysz, której poprostu nie rozumiesz.
          Ale ja jako człowiek życzliwy spróbuję ci wytłumaczyć pojęcie stalkingu( o to tu chodzi).
          uchwalił przepisy dotyczące stalkingu miesiąc temu.
          Zgodnie z nowym zapisem ustawy kodeks karny występują dwa rodzaje stalkingu czyli przestępstwa :
          - Pierwszy to uporczywe nękanie, które narusza prywatność ofiary i wzbudza u niej lęk. I chodzi tu najczęściej o notoryczne telefony czy sms - y, a także nachodzenie w domu czy pracy.
          - Drugi rodzaj to tak zwana kradzież tożsamości - czyli wykorzystanie wizerunku w celu podszycia się pod ofiarę lub wykorzystanie jej danych osobowych w celu wyrządzenia szkody osobistej czy majątkowej, na przykład poprzez tworzenie profilu danej osoby na portalu społecznościowym.
          Ponadto ustalono, ze w przypadkach, gdy stalking spowoduje próbę targnięcia na życie, będzie kara do 10 lat więzienia i będzie[b] to ścigane z urzędu.
          Natomiast takie formy jak SMS-y, maile, podszywanie się pod kogoś, nagminne przebywanie pod domem czy miejscem pracy będą ścigane na wniosek osoby poszkodowanej. Bo nie każdy życzy sobie, by jego prywatne sprawy były wyciągane na światło dzienne.
          Jak przewidują fachowcy - karniści te sprawy będą wymagały pomocy biegłych psychologów, bo sąd musi mieć pewność, że faktycznie doszło do stalkingu, który pogorszył sytuację poszkodowanego.
          Powiem szczerze , że ja tu nie widzę żadnego z tych opisanych wyżej przypadków.

Podsumowując. Przeczytaj dokładnie to co napisałem i może zrozumiesz że znów jesteś w błędzie , przypomnę , że niewiedza może być szkodliwa.
        • Gość: miau miau Re: Orlęta Płockie - Obrona Lwowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 17:22
          Musisz wprowadzić ustawę o przymusowej eutanazji tych co myślą inaczej niż ty. To może rozwiązać problem. Jeden pan przed wielu laty już tego próbował.
        • Gość: Andrzej Re: Orlęta Płockie - Obrona Lwowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 18:35
          > Piszesz i pisze ale nic do tematu. Za bardzo polski? stała metoda o
          > d siedmiu lat Temat zminimalizować Problem i pisać o czym innym. I
          > dlatego jesteście groźni dl trwania tradycji polskiej.

Przeczytałem cały wątek od początku i nic nie zauważyłem, aby płocczanin napisał coś konkretnego w temacie, który sam założył. To jest dobitny przykład, jak najsławniejszy OMPN w Płocku i szef PRO zna historię, tradycję, itp. Najlepiej wychodzi mu "ujadanie" na innych. I tak już jest od 7 lat, może to zrozumie za te 309 lat, o ile wcześniej nie dostanie paru pisemek z pewnych instytucji.

sprawę
          > wnosi obligatoryjnie prokuratura po zgłoszeniu skargi a nie z powód
          > ztwa cywilnego, jak do tej pory.

Uważaj, aby prokuratura nie zdenerwowała się i w stosunku do ciebie nie wniosła "obligatoryjnie" art. 256 i 257KK, nie mówiąc już o art. 135 par.2KK oraz o art. 226 par 3, o łamaniu ustawy o prawach autorskich.Jakby jeszcze trochę poszukał, to można znaleźć więcej artykułów pod które podpadasz poprzez swoją płodną twórczość tu na forum.
          Dobra rada po raz n-ty, uważaj co piszesz i jak piszesz, abyś tego w przyszłości nie żałował.
          • Gość: helena adamczyk Re: grób Grabskich, OMPN do roboty bo wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 20:37
            Byłam dzisiaj na cmentarzu. Z ciekawością przy okazji poszłam na grób rodzeństwa Grabskich i głęboko się zadumałam kim jest i po co ten OMPN. Chce jakieś manifestacje tam robić ale nie pomyśli o tym, że trzeba po prostu o to miejsce zadbać. Wstyd! Tylko tyle powiem. Chce gość zbijać kapitał polityczny przed wyborami parlamentarnymi ale nawet nie wie jak wygląda miejsce na które zaprasza. Oburzający przykład hipokryzji.
            • Gość: krzyś Re: grób Grabskich dziękuję za przypomienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 07:49
              Ja się cieszę, że jest ktoś taki kto pokazuje plocczanom ciekawostki zwiazane z naszą historią. Ile mamy jeszcze takich nieodkrytych perełek ?
              • Gość: otochodzi Re: grób Grabskich dziękuję za przypomienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.11, 14:14
                www.tp.com.pl/aktualnosci/korowod-1000-harcerzy.html
                • Gość: płocczanin 0 Re: grób Grabskich dziękuję za przypomienie IP: *.dynamic.mm.pl 09.06.11, 11:07

15 czerwca spotkajmy się przy grobie Rodzeństwa Grabskich w rocznicę Odrestaurowania we Lwowie cmentarza Orląt Lwowskich.

Proponujemy na godz. 16, 00 małą uroczystość z udziałem płocczan, harcerzy.

Podaje linki do mini filmów;

. www.youtube.com/watch?v=_M_rjt70v4w
                  www.youtube.com/watch?v=nbWUJQjK218&feature=related
                  www.youtube.com/watch?v=yFpuMuaARuU
                  Płocki Ruch Obywatelski PRO

• Gość: doPRO Re: grób Grabskich dziękuję za przypomienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 16:00
                    Panowie z PRO krótkie pytanie. czy zdążycie ten grób doprowadzić do porządku do czasu uroczystości? jeśli nie to raczej się nie osmieszajcie, bo bałagan tam nadal kompromitujący.
                    • Gość: w3 nie "panowie" bo to jedna osoba, znany przyglup pł IP: 69.195.136.* 09.06.11, 16:26
                      zwolniony z Orlenu za żółte papiery
                      • Gość: płocczanin 0 Re: nie "panowie" bo to jedna osoba, znany przygl IP: *.dynamic.mm.pl 09.06.11, 16:44
                        Szanowna Moderacjo. Wasz ziomek napisał odrażającą potwarz.

Uprzejmie proszę o skasowanie. Tekst wysłany do Wcześniej posłanych do Prezydenta RP. Do policji nie, z uwagi na niewiarygodność, szkodliwość wobec prześladowanego.
                    • Gość: płocczanin 0 Re: grób Grabskich dziękuję za przypomienie IP: *.dynamic.mm.pl 09.06.11, 16:34
                      Bracie straszny. daj pokój.Tyle lat obelg. PRO nie jest przedsiębiorstwem sprzątającym. 26 maja byłem na cmentarzu.nic złego nie było. jedynym złem jesteś ty stacjo telefoniczna.

U. Miasta ma Służby utrzymujące MPN w porządku fizycznym. Opiekun MPN nie jest osobą z miotłą. Dzieje się w ramach Ustaw o Radzie Pamięci.

Strasznie nie pasują wam Strasznym braciom, Uroczystości narodu Polskiego , stad ustawiczne ataki na OPMN.

Poza tym , jak piszecie, Ireneusz Szychowski , ponoć jest przewodniczącym nie istniejącego M.K. Pamięci.

Tam kierujcie swoje miotły. Ale zapis twój , przekazuje natychmiast do prokuratury, jako prześladowania ciągłe. Może tak być, opieka Organów dla was się skończy.

• Gość: ziggy Re: grób Grabskich dziękuję za przypomienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 10:05
                        Człowiek uznający siebie za OMPN wzdraga się przed posprzataniem miejsca pamięci narodowej. Wnosi donos do prokuratury za to, że ktos zwraca uwagę na to, że grób bohaterów-miejsce pamięci o Tych co oddali życie za Polskę jest w nieładzie traktując to jako obrazę majestatu świętej krowy na którą sam siebie wylansował. Człowieku to nie Indie . W Polsce krowom nie nadano statusu świętości. To kraj-nasz kraj w którym dla większości obce są zasady hindi. My wychowani jesteśmy w kanonach śródziemnomorskiej cywilizacji i regułach naszej wiary. opamietaj się chyba,że ktoś kto napisł o żółtych papierach z Orlenu ma rację.
    • Gość: zz Re: Orlęta Płockie - Obrona Lwowa. IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.11, 21:04
      jest taka piękna piosenka o Lwowie, ,może ktos zna ?
      • Gość: janikowicz jan Re: Orlęta Płockie - Obrona Lwowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 09:56
        Warto przyjść żeby złożyć szacunek Obrońcom Lwowwa ale też i ich rodzinie, która o nich nie zapomiała. Sprowadzili drogie zwłoki swoich bliskich aby pochować ich w miejscu bliskim Ich sercu. Szkoda, że zdaniem jednego z płockich uznanych historyków nie zrobiła tak rodzina jednego z Bohaterów Powstania Styczniowego zastrzelonego w Płocku. pozostawili oni przez setki lat zwłoki swojego ziomka w dole na polu zapominajac o nim chociaz ich status społeczny i możliwosci finansowe oraz pozycja na panujacych dworach w Europie była nieporównywalnie wyższa niz zacnej Rodziny Rudzkich. Im takze dzisiaj podziękujmy na płockim cmentarzu chwila zadumy i modlitwy.
        • Gość: płocczanin 0 Re: Orlęta Płockie - Obrona Lwowa. IP: *.dynamic.mm.pl 15.06.11, 10:48
          W znanym skeczu filmowym o tzw Klosie w jednym z odcinków , była taka scena.... kelner wydawał rozkazy właścicielowi restauracji.....

Dzisiaj na polecenie NN xxa, Moderacja skasowała Temat Obrona Lwowa a pierwszy przeniosła na Oślą Ławke., dając dowód lojalności wobec Polski... ???????

podaję cytat z Rozkazu....................;

Re: dlaczego ten watek nie jest jeszcze na oślej ł

Autor: Gość: michelleangelo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 09:15
          Dodaj do ulubionych Skasujcie
          Odpowiedz

Czas chyba i ten wątek przenieść na Oślą Ławkę. Komu są potrzebne wywody w takim stylu? Myślę, że specjalisci od psychologii i i psychiatrii mają inne obiekty i pola do swoich badań. Ludziom polemizującym z plocczaninem się nie dziwię. Wiele osób po prostu nie może przejść do porządku dziennego nad wpisami z pograniczy manii przesladowczej, ksenofobii i paranoi okraszonej pokaźnaą dozą zwykłewgo chamstwa w dodatku z naduzyciem treści patriotycznych oraz symboli wiary i Ojczyzny.

Koniec cytatu.

Tak więc moderacja natychmiast posłuchała rozkazu ..i wszystko wycięła , jak w tym komiksie o Klosie.......
          • Gość: sanitarny Re: Orlęta Płockie - Obrona Lwowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 11:00
            Ha, ha, ha ! Myślę, że nie tylko wątek trzeba przenieść na oślą ławkę. Warto by było jeszcze pewna popularna na forum personę. Chociaż nie, kto by nas zabawial...ha,ha,ha!
            W ogóle to jesteś kłamczuch jakich mało...ha,ha,ha ...piszesz, że wątek Obrona Lwowa został skasowany, a sam na nim piszesz. Tez jesteś kelnerem co wydaje rozkazy właścicielowi restauracji? Ha, ha, ha... W ogóle to jestes chyba komuch, w dodatku stary jak oglądałes Klosa, a teraz jeszcze na forum dokonujesz propagacji filmu, ktorego zaden polski patriota nie ogladał. Ogladali to tylko kolaboranci z reżimem ...ha, ha, ha!
          • Gość: sanitarny Re: Orlęta Płockie - Obrona Lwowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 11:14
            Prosze usunąć ostatni wpis plocczanina o restauratorze, kelnerze i Klosie. To typowy spam naruszujacy regulamin forum. Czy plocczanin jest swieta forumowa krową i wszystko jemu wolno? Tu nie Indie i strefa Gazy. Żyjemy w kraju katolickim i Polsce. Kult św. krów narusza moje uczucia patriotyczne i religijne. Zgadzam się z sanitarnym. Na oslą ławkę z nim:)
      • Gość: do zz Re: Orlęta Płockie - Obrona Lwowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 12:04
        Uprzejmie proszę:
        w536.wrzuta.pl/audio/93Hk3zsZAlT/akordeon-_stasiek_wielanek-_tylko_we_lwowie
        • Gość: byłem Re: Orlęta Płockie - Obrona Lwowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 21:20
          Hmmm...tłumów to dzisiaj tam nie było (delikatnie mówiąc) a i sam przebieg ...hmmm... trochę jakby to powiedzieć...infantylny. Widać, że każdy apel plocczanina odnosi skutek odrotny. Na uroczystościach patriotycznych organizowanych profesjonalnie ludzi jest naprawdę dużo. Czy to skutek złej godziny czy po prostu ...hmmm, jakby to powiedzieć pewnej niechęci do tego co nasz samozwańczy certyfikator patriotyzmu i polskości wyprawia takze na forum?
          dzisiaj i tak był postęp. Bałagan wokół grobu był jakby mniejszy
          • Gość: piter Re: kiedy zdjecia i filmiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 10:30
            Czekamy na zdjęcia i filmik z tej manifestacji. Kiedy i gdzie można je znależć? Prosimy o linki
            • Gość: anika Re: kiedy zdjecia i filmiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 14:03
              [bUważajemyje Damy i Gaspada! Sehr Geherte Madammes et Monusieress!][/b] Wał z filmikiem z cmenatarza. Przysłowiowego psa z kulawą noga i podkulonym chwostem tam nie było. Ważny jest film z Sądu. Podobno płocczanin miał mowę życia. Sąd oniemniał i zrobił przerwe na zastanowienie. Nie mogłem dłuzej czekać. Kto wie jaki wyrok zapadł? Kiedy pierwsze aresztowania celem osadzenia?
              • Gość: do plocczanina Re: kiedy zdjecia i filmiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 17:59
                Kiedy filmik z Orląt?
                • plocczanin0 Re: kiedy zdjecia i filmiki 17.06.11, 00:47
                  Podaję linki z foto Upamiętnienia Orląt lwowskich.;
                  fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2763574,2,1,IMG-0406.html
                  fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2763575,2,2,IMG-0409.html
                  fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2763576,2,3,IMG-0410.html
                  fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2763577,2,4,IMG-0425.html
                  fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2763578,2,5,IMG-0434.html
                  fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2763579,2,6,IMG-0445.html
                  fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2763580,2,7,IMG-0473.html
                  fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2763581,2,8,IMG-0476.html
                  fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2763582,2,9,IMG-0477.html
                  fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2763583,2,10,IMG-0478.html
                  fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2763584,2,11,IMG-0479.html
                  • Gość: for.obs Re: kiedy zdjecia i filmiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.11, 09:31
                    Ja pierdziu ale ludzi!!! Ledwo się pomieścili. Szkoda tylko, że znak MPN stoi w krzaczorach. Za rok już go nie będzie widać. Czy w Płocku OMPN to tylko postać honorowa i Bohater czy normalny człowiek co to i motły i szczotki się nie wstydzi. Inaczej jest w innych miastach. Są tam szczerzy i odpowiedzialni za swoją misję ludzie i patrioci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka