Dodaj do ulubionych

Open letter to beauties Lida Aslan ifrom England:)

08.06.11, 16:27
Welcome beauties Lida from England in Płock, is one of capital cities of Piast Poland, the capital of Mazovia (region of Poland and Frideric Chopin from Żelazowa Wola Town, in the literal translation, Ferric Will Town ;)) and the old town in central Poland (Town rights: 1237). That is we are older from Cracow Town rights: 1257, and Warsaw (Warszawa) is our natural province created by the Płock prince Bolesław II Płock (Mazovian) in 1300. These are these cities of which You could hear something. :)
We are also one of most nice put cities in the world. We have serious plans to become one of the biggest urbanized areas in Europe because how it is easy to notice we lie on crossing main trails of the continent in Central Europe on the large Vistula River. We still a lot have different towards it of good conditions and good lie even from London! He is situated in a city biggest in central Europe the fuel concern and the economic PKN Orlen.. That is we are a strategic city No. 1 in Poland! You can not hear these things from my countrymen through their inborn modesty. But You can certainly count on our courtesies! Welcome Lida in Płock and have a good time! :)

citymen
Obserwuj wątek
    • Gość: menel Re: Open letter to beauties Lida Aslan ifrom Engl IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.11, 16:49
      ale jaja jak berety!!!! co ten uapł i spiekota może z resztek mózgu durniowi zrobić!
      Citymen słynie z bełkotu po polsku a teraz mamy to samo po anglikańsku, bo przecież nie po angielsku.
      Napisałem wczoraj na innym wątku, że przecież jest tu Metroplia Aglomeracji Centralnej i Sam Srodek Wszechświata ze Skrzyżowaniem Osi i Szlaków ale w najwiekszym odlocie nie spodziewałem się, że ktoś zwariuje tak szybko i do tego podejmie próbę przybliżenia tego maniakalnego wytworu chorej jaźni w języku language, którego nie posiadł w stopniu minimalnie użytecznym by zakomunikowąc z sensem cokolwiek .
      • Gość: lolomanolo Re: Open letter to beauties Lida Aslan ifrom Engl IP: 80.48.4.* 08.06.11, 18:33
        Ja cie nie mogę. Angielski taki, że aż zęby bolą.
        • citymen Re: Open letter to beauties Lida Aslan ifrom Engl 08.06.11, 18:41
          Ażebyś Ty słyszał angielski w Paryżu...
          • Gość: lolomanolo Re: Open letter to beauties Lida Aslan ifrom Engl IP: 80.48.4.* 08.06.11, 19:03
            Przyznaje się w Paryżu nie byłem. Ale karwafa, chociaż byś się postarał te zdania krótsze napisać. Mniej by było wtedy problemów ze gramatyką i sensem zdania. Resztę przemilczę, bo wierzę w dobre intencje autora.
            • Gość: menel Re: Open letter to beauties Lida Aslan ifrom Engl IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.11, 19:14
              Gość portalu: lolomanolo napisał(a):

> Resztę przemilczę, bo wierzę w dobre intencje autora.

niech on to napisze najpierw po polsku - zobaczysz czy to dobre intencje czy może raczej obłęd i brednie
    • citymen Re: Open letter to beauties Lida Aslan ifrom Engl 08.06.11, 18:38
      Sorry, no from England, only from Greece! Beautiful Lida Aslanidou from beautiful Greece! :)
    • Gość: bij dziada Re: Open letter to beauties Lida Aslan ifrom Engl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 18:45
      no i musiał narobić nam obciachu taką angielszczyzną, juz dawno zwracalem uwagę że w języku polskim słabo sobie radzi a teraz to .
      citymenie! czy to nie ty jestes czasem autorem wiekopomnego tłumaczenia na budynku dawnych jatek mięsnych w gostyninie ? Stoi tam tak : jatki miejskie ( urban massacre) ( sic!)

• Gość: rama to chyba przedszkolak, popisuje sie IP: 66.90.104.* 08.06.11, 19:11
        pojebało go równo
        • citymen Re: Trochę mnie zawodzicie my friends 08.06.11, 19:20
          Mieliście być wodą na mój młyn, a nię podmuchem bąka chorego po kieiku....
          • Gość: hahahah Re: Trochę mnie zawodzicie, nie pij już IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.11, 21:18
            załóż forum gostynin
    • citymen Re: Open letter to beauties Lida Aslan ifrom Engl 08.06.11, 19:30
      Acha, słowo "obciach" padło dopiero w 5. wpisie (nie licząc moich). Prawie jestem z Was dumny chłopaki! :-))
      • Gość: bij dziada Re: Open letter to beauties Lida Aslan ifrom Engl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 21:10
        kolego citymen , wiedza o tym ze masz żółte papiery jest bardziej powszechna niz myslisz .

• Gość: Tłumacz nie tłumok Re: Open letter to beauties Lida Aslan ifrom Engl IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.11, 21:19
      MUAHAHAHAHAHAH MUUUU MUUUUU :))))
      Oto tłumaczenie :"Witaj piękna Lida z Anglii w Płocku, jest jedną z stolic Piast Polska, stolica Mazowsza (region Polska i Fryderyka Chopina z Żelazowej Woli Town, w dosłownym tłumaczeniu, żelaza Czy Town;)) i starego miasta w centrum Polska (prawa miejskie: 1237). To jesteśmy starsze od Krakowa Prawa miejskie: 1257 i Warszawie (Warszawa) jest naszym naturalnym prowincji stworzone przez księcia Bolesława II Płock Płock (mazowieckie) w 1300 roku. Są to te miasta, które można coś usłyszeć. :) Jesteśmy również jednym z najbardziej piękne miasta umieszczone w świecie. Mamy poważne plany stać się jednym z największych obszarów zurbanizowanych w Europie, ponieważ, jak to łatwo zauważyć, leżymy na skrzyżowaniu głównych szlaków kontynentu w Europie Środkowej na dużym Wisły. Mamy jeszcze wiele mają różne w stosunku do niego o dobre warunki i dobre kłamstwo nawet z Londynu! On znajduje się w największym mieście w środkowej Europie koncernu paliwowego i gospodarczego PKN Orlen .. To, że jesteśmy strategicznym nr 1 w mieście Polska!
      • Gość: do tłumacza ? Re: Open letter to beauties Lida Aslan ifrom Engl IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.11, 21:46
        Gość portalu: Tłumacz nie tłumok napisał(a):

> MUAHAHAHAHAHAH MUUUU MUUUUU :))))
        > Oto tłumaczenie :"Witaj piękna .....

czy tam napewno napisano piękna?
        przetłumacz dokładnie tak jak to napisano - jeśli potrafisz, bo to trudne - ale nie klastruj i nie sugeruj, co chciano wyrazić i napisać
        na tłumoka nie zaslugujesz, ale do tłumacza jeszcze sporo brakuje.
    • Gość: prawdomir Re: Open letter to beauties Lida Aslan ifrom Engl IP: *.dynamic.mm.pl 08.06.11, 21:23
      człowieku, odpuść sobie pisanie kalekich listów do osoby której wpływ na medialny wizerunek jest żaden
      • citymen Re: Oj chłopaki, chłopaki :) 08.06.11, 22:06
        Powiem Wam tyle lepiej nie komentujcie moich wpisów choć ubaw z nich jest z tego zaje.... A efekt taki: kilku ludzików co totalnie nie "czai bazy" i jeden nieszczęśnik skompromitowany tłumacz, choć pewnie chciał dobrze tylko że wyszło jak zwykle hahaha :o)
        • Gość: Tłumacz nie tłumok Re: Oj chłopaki, chłopaki :) IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.11, 22:50
          CItimen- tego sie nie da inaczej przetłumaczyc. Nawet internetowy tłumacz miał jak widac kłopoty.. Beauties..oczywiscie mozna tłumaczyc na : wspaniala, przesliczna, sliczna , przepiekna, ale piekna w konteskcie tej megalomanii zabrzmialo w sam raz.. :)) BTW- jezyk angielski znam tyle o ile, dlatego tez nie roszcze sobie prawa do nieomylnosci i nie udaję, ze go znam lepiej, niz znam faktycznie :))
          • Gość: nie tłumok Re: Oj chłopaki, chłopaki :) IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.11, 09:21
            Gość portalu: Tłumacz nie tłumok napisał(a):

> CItimen- tego sie nie da inaczej przetłumaczyc.

ja bym napisał: TEGO SIĘ NIE DA PRZETŁUMACZYĆ w OGÓLE!!!!!!!!
            BWT: coś o tym wiem
      • Gość: wizażystka Re: Open letter to beauties Lida Aslan ifrom Engl IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.11, 22:13
        Gość portalu: prawdomir napisał(a):

> do osoby której wpływ na medialny wizerunek jest żaden

Wizerunek Płocka zrobił juz Citymen - to się juz stało, jest faktem, żyje, funkcjonuje i szybko się nie odstanie. Nie ma różnych wizerunków, w tym medialnego, jest jeden - to jak na spostrzegają .
        Wizerunek zepsuć jest bardzo łatwo, odbywa się to bardzo szybko - żeby go zmienić na lepszy trzeba się najpierw rzeczywiście zmienić (stać się czymś zupelnie innym, lepszym) a to zajmuje lata, ale na początek najpierw trzeba "odstrzelić" wszystkie takie "tuzy" intelektu jak CITYMEN
        • citymen Re: Open letter to beauties Lida Aslan ifrom Engl 08.06.11, 22:26
          " (stać się CZYMŚ
          zupelnie innym, lepszym) a
          to zajmuje lata Święte słowa! Moja tuza intelektualna jeszcze nieogarnia i nie jest na tak wysokim poziomie wtajemniczenia by dokonać metamorfozy w materię nieoźywioną i chyba nawet odpuszczę sobie ten kierunek ewolucji. Hahahaha :D
        • citymen Re: Do wizażystki 08.06.11, 22:41
          Jeśli mogę coś zaproponować, postaw może przed swoim domen eurobramkę i znajdź jakiś wzorzec najlepiej bezpośrednio from London City, rzecz jasna z historycznym londyńskim akcentem, najlepiej z czasów jak rzymianie opuścili Londyn i swoje nieślubne potomstwo. :o] A jako sensora proponuję zastosować używandej bielizny osobistej Elżbiety II :O)
          • citymen Re: Coś o Grecji proszę 08.06.11, 22:50
            Zdecydowanie wolę posłuchać czegoś o Grecji kolebki cywilizacji Europy. Alfabet łaciński już znam, w końcu byliśmy właściwie takimi samymi barbażyńcami dla rzymian jak Brytania. :-))
    • citymen Re: Η Ελλάδα είν^ 08.06.11, 23:35
      Η Ελλάδα είναι όμορφη σαν κι εσένα - Lida :). Λατρεύω την Ελλάδα είναι το λίκνο της Ευρώπης. Η Αγγλία έχει μόνο βροχή. :)
      • citymen Re: Η Ελλάδα & 09.06.11, 00:22
        Η πιο σημαντική είναι η φιλία και τη φαντασία. :)
        • citymen Re: Do tłumaczy :) 09.06.11, 00:28
          Tym razem nasi znani poligloci mogą mieć troszkę trudniej. :-))
          • Gość: bij dziada Re: Do tłumaczy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 08:12
            poniewaz tak kiepskiej angielszczyzny nie da sie ot tak sobie wiec wniosek jest jeden citymen specjalnie wstawil tego knota zeby narobic obciachu , poniewaz sobie nie jest w stanie wiec robi innym .
            • citymen Re: Do tłumaczy :) 09.06.11, 08:21
              Ha ha biedaku, co do greki jesteś już bezradny, a to prawdziwi ojcowie Europy a nie jakaś daleka prowincja rzymska. :-))
              • citymen Re: Do tłumaczy :) 09.06.11, 08:28
                Z jednym z Tobą się zgodzę. Obciachy, kompleksy i żenująca i prowincjonalna postawa zakompleksionego Polaka "uczniaka" i uległość jako w stosunku do innych krajów jest mi OBCA! :-))
                • Gość: ap. zaśmiecasz forum, szczyl czy upośledzony ? IP: *.hostfly.in 09.06.11, 08:32
                  dorośnij
                  • citymen Re: zaśmiecasz forum, szczyl czy upośledzony ? 09.06.11, 09:01
                    To już Ty powinieneś wiedzieć najlepiej kim jesteś. :-)
        • Gość: Tłumacz nie tłumok Re: Η Ελλάδα & IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.11, 12:05
          I ten kwiatek tłumaczony z greki citimenowskiej: " Najważniejsza jest przyjaźń i wyobraźnia. "- o co biega temu komuś ??? :)))
      • Gość: Tłumacz nie tłumok Re: Η Ελλάδα & IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.11, 12:03
        Co za czubek hahaha .. marny , internetowy żigolo, który myśli, ze ta kobieta wchodzi na to forum i czyta jego wyznania, tym razem napisane greką :
        "Grecja jest piękna jak ty - Lida:). Kocham Grecja jest kolebką Europy. Anglia ma tylko deszcz "
        Muahahahaha MUUUUU MUUUUU :))))))
    • uepl Re: Podziękujcie wiesie citymenowi 09.06.11, 09:07
      I uczcie się od niego. Bo potem nie dziwota że wyjeżdżacie za granice klopy pucować!
      • Gość: bij dziada Re: Podziękujcie wiesie citymenowi IP: *.114.c89.petrotel.pl 09.06.11, 09:46
        proponuje zorganizowac dziewczynie spotkania z ludzmi :

spotkanie z plocczaninem jako reprezentatywnym przedstawicielem społecznosci lokalnej ( tłumacz +ochroniarz)
        spotkanie z przedstawicielem biznesu - prezes wektry ( tłumacz)
        spotkanie ze specjalista od inwestycji -tomcio sufmiarka ( tłumacz)
        spotkanie z menelem - doc.Menel ( tłumacz zbędny ale przydałby sie cenzor )

• Gość: bij dziada Re: Podziękujcie wiesie citymenowi IP: *.114.c89.petrotel.pl 09.06.11, 09:50
          list citymena odtlumaczony na polski za pomoca tych samych narzedzi jakich uzyl dla uzyskania wersji angielskiej . Nic dodac nic ujac .

Witaj piękna Lida z Anglii w Płocku, jest jedną z stolic Piast Polska, stolica Mazowsza (region Polska i Fryderyka Chopina z Żelazowej Woli Town, w dosłownym tłumaczeniu, żelaza Czy Town;)) i starego miasta w centrum Polska (prawa miejskie: 1237). To jesteśmy starsze od Krakowa Prawa miejskie: 1257 i Warszawie (Warszawa) jest naszym naturalnym prowincji stworzone przez księcia Bolesława II Płock Płock (mazowieckie) w 1300 roku. Są to te miasta, które można coś usłyszeć. :)
          Jesteśmy również jednym z najbardziej piękne miasta umieszczone w świecie. Mamy poważne plany stać się jednym z największych obszarów zurbanizowanych w Europie, ponieważ, jak to łatwo zauważyć, leżymy na skrzyżowaniu głównych szlaków kontynentu w Europie Środkowej na dużym Wisły. Mamy jeszcze wiele mają różne w stosunku do niego o dobre warunki i dobre kłamstwo nawet z Londynu! On znajduje się w największym mieście w środkowej Europie koncernu paliwowego i gospodarczego PKN Orlen .. To, że jesteśmy strategicznym nr 1 w mieście Polska! Nie słychać tych rzeczy z moich rodaków przez ich wrodzonej skromności. Ale z pewnością można liczyć na naszą uprzejmości! Witamy Lida w Płocku i dobrze się bawić! :)
          • yxyx Re: Podziękujcie wiesie citymenowi 09.06.11, 10:07
            Myślę że nawet zbyt wiele wysiłku było w tym tekście. Np Francuz napisałby tłumacząc od razu na polski mniej więcej tak: Cześć Lida angielska mgło! Co sprowadza Cię to do Francja. Ja myśleć że masz dosyć tych deszcza dźdźa mgła i podła angielska kuchnia. U nas we Francja wreszcie poczujesz że w ogóle żyjesz! :))
        • Gość: menel Re: Podziękujcie wiesie citymenowi IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.11, 10:24
          mam drobne pytanie odnośnie cenzora: prewencyjny a priori czy reakcyjny post factum ?
          • Gość: bij dziada Re: do menela IP: *.114.c89.petrotel.pl 09.06.11, 11:48
            cenzor gazeciany politically correct cobyś waść czasem jakiej prawdy nie powiedzial
      • yxyx Re: Podziękujcie wiesie citymenowi :)) 09.06.11, 09:54
        Pozbawianie kogoś kompleksów okazuje się być zabiegiem dyskomfortowym niczym ściąganie skalpu. Ale jak wrzód się usunie to potem jest już tylko lepiej. Trzeba jednak zrozumieć ten dyskomfort stawiając się np w roli chłopa tuż po zniesieniu pańszczyzny lub niewolnika po zniesieniu niewolnictwa, którzy to nie mogli zupełnie odnaleźć się w nowej rzeczywistości :)) Faktycznie nie jestem w stanie wyobrazić sobie podobnej misji np we Francji, ABSTRAKCJA I GROTESKA!!! Hahahahaha
        • Gość: bij dziada Re: Podziękujcie wiesie citymenowi :)) IP: *.114.c89.petrotel.pl 09.06.11, 10:21
          gazeta powinna podjac w tym zakresie akcje zwrotna i wyslac jakiegos idiotę do Londynu . Pozwolę sobie zgłosić swoją kandydaturę chociaz idiotą jak mi sie wydaje nie jestem to doskonale potrafię udawać i mogę skutecznie udawać iż "nie ma takiego miasta Londyn!"

Zająłbym się tam badaniem czy Londyn jest w ogole przygotowany na cokolwiek i czy to nie jest jakaś straszna lipa . Z cala pewnoscia na wiesc o moim przybyciu Lokalne gazety zostalyby zalane propozycjami co mi pokazac a co ukryc . Na forach powstalyby konkurencyjne listy hitów i kitów.

a ja jako idiota i tak skorzystalbym z zamieszania i poszedl sobie do Adelphi Theatre a potem do Rules na kolację .

a innego dnia do Marquis of Granby na piwo

• citymen Re: Do bij dziada :) 09.06.11, 11:23
            No widziś, tym się różnimy. Ja wolę Rzym, Ty wolisz jego prowincję Londyn. Ja wolę wysoką wartość historyczno-turystyczną, Ty wolisz "mielonkę". Ja to rozumiem i szanuję i wszyscy są happy! :-))
        • Gość: bonobo Re: Podziękujcie wiesie citymenowi :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.11, 10:41
          i o co chodzi?
          Że angielski z błędami ? chrzanić to! Przynajmniej udało mu się w kilku słowach cokolwiek opowiedzieć o naszym mieście i trochę zaciekawić. Większość z was pewnie w takiej sytuacji tańczyłaby krakowiaka próbując wytłumaczyć co to jest kiełbasa krakowska.
          Znam tuziny takich wyuczonych poliglotów od gramatyki którzy potem nie umieją prowadzić normalnej nieskrępowanej konwersacji i w sumie nie mówią nic.
          Brawo citymen!
          Przynajmniej jeden nie ma kompleksów i nie zamierza kultywować naszej kiepskiej tradycji malowania trawy na zielono w obliczu "wizytacji" co sugeruje po raz kolejny żałosna GW.
          Pracować, uczyć się, starać się, dbać o własne podwórko i dobro wspólne trzeba codziennie a nie od święta.
          Wobec tych wszystkich ignorantów-nierobów-narzekaczy z pełnym zrozumieniem przyłączam się do misji citymena :)
          • Gość: na Niedouk skompromitował Płock i Polskę IP: 66.90.104.* 09.06.11, 11:08
            to zwykly tluk oderwany od pługa
            • citymen Re: Piast Oracz 09.06.11, 11:31
              Ubliżasz kolego nie tylko innym, ale sam sobie. Tak się kończy elementarny brak znajmości historii własnego kraju. :-))
    • citymen Re: Rome and Athens ! 09.06.11, 11:43
      Rome, Athens there are fine
      historic and beautiful cities! Ląd, Lądek, London? Is
      there? Eee... :-))
      • Gość: bij dziada Re: Rome and Athens ! IP: *.114.c89.petrotel.pl 09.06.11, 12:09
        a jak żółte papiery ? trzymaj w gotowości !
        dalej "komponujesz" świrze ?
        • Gość: bonobo Re: do boj dziada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.11, 13:23
          i kto to mówi...?
          nasz naczelny forumowy wariat-fantasta-onanista ?
          spin doktor z poprzedniej epoki się znalazł!

ależ wy się dajecie robić w konia tej gazecie.
          • Gość: bij dziada Re: do boj dziada IP: *.114.c89.petrotel.pl 09.06.11, 14:01
            zidentyfikowalem go . tyle . ( ma zolte papiery)
            • Gość: selekcja konieczna potrzebni chętni o naganki lub pomocy w łapance IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.11, 15:00
              Takich z zółtymi papierami pęta się jeszcze całkiem sporo - kilka takich osób jest w radzie miasta a tu na forum też plączą się takie okazy, nawet na tym wątku. Z kolei w UMP i spółkach miejskich jest trochę z łapanek.
              Przydałoby się polowanie z naganką i selekcja a także druga łapanka od odszukania tych złapanych w poprzednich.
            • Gość: bonobo Re: do boj dziada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.11, 16:47
              skoro on ma żółte papiery i brzmi rozsądniej niż połowa tego forum to ja też chcę takie!
    • citymen Re: Graece et latine ad European languages ​​Mater 09.06.11, 14:23
      Graece et latine ad European languages ​​Mater. Anglicus tantum inde Latinae. :)

• citymen Re: Οι Πολωνοί ε^ 09.06.11, 14:26
        Οι Πολωνοί είχαν ποτέ συμπλέγματα εναντίον δυτικών χωρών, αλλά αυτές οι μέρες έχουν περάσει προ πολλού. :)
        • citymen Re: Οι Πολων&# 09.06.11, 14:32
          Οι Πολωνοί έχουν μια σύνθετη δυτικά. Αλλά τώρα είναι ιστορία. :)

• Gość: er a ten czub mędzi cały dzień, ze Skoków IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.11, 14:41
            a kysz idioto
            • citymen Re: About Polish. 09.06.11, 14:47
              Polish were the complexes in relation to the West. But this is history!!! :)
              • citymen Re: About Polish. 09.06.11, 14:51
                The older generation just a little grumbles.
                Young people are very proud of the Poland!
                :-))
                • citymen Re: About Polish. 09.06.11, 15:03
                  We are proud of the Polish language as the Frenchmen from french.
                  • citymen Re: bij dziada wyrzuć to z siebie 09.06.11, 15:07
                    Wyrzuć z siebie ten stres i kompleksy ze szkoły, kiedy pani biła cię linijką a Ty potem cierpiałeś na bezsenność i moczenie nocne! Na prawdę Ci ulży, uwierz mi! ha ha ha :-D
                  • Gość: bij dziada Re: About cityidiot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.11, 16:26
                    from?
                    • citymen Re: oldboy bij dziada :) 09.06.11, 17:43
                      bij dziada it's the reprezentant of old generation's :)
            • Gość: ja Re: a ten czub mędzi cały dzień, ze Skoków IP: *.plock.mm.pl 09.06.11, 15:44
              Boże, co za cyrk!
              • Gość: hey Re: a ten czub mędzi cały dzień, ze Skoków IP: *.wapgw.era.pl 09.06.11, 16:36
                Straszne, jak wy teraz wytłumaczycie się angliko? Zleją was po pyskach hahahahahahaha
                • Gość: tt Re: a ten czub mędzi cały dzień, ze Skoków IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.11, 16:44
                  tego ze Skoków zleją, osikają
                • citymen Re: terapia odkompleksiająca 09.06.11, 16:47
                  Gdyby ta terapia nie pomogła do końca to zalecam 3 x dziennie po każdym posiłku lewatywę plus biseptol. :o]
                  • Gość: dg musisz byc nieuleczalny, biedaku IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.11, 17:46
                    ratuj sie
                    • Gość: do dg Re: musisz byc nieuleczalny, biedaku IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.11, 18:31
                      on ma talent i papiery !!!!! - sprawił, że przynajniej w jego sprwie zgadzamy się całkowicie
                      • yxyx Re: do dziadka i menela 09.06.11, 19:11
                        Ale wy się biedaki na zmieniacie tych nicków, citymen kręci wami jak chce :)))) wyborcza podpuściła was, bo cały wic polega na tym żeby nie dać się im sprowokować i tej całej wizytacji, a wy jak te podpuszczone małpki w ZOO hahahahahahahahaha
                        • Gość: mada faka Re: bij dziada mada faka hahaha IP: *.wapgw.era.pl 09.06.11, 21:50
                          dziadzia i ta twoja ciotka menela wiedziałem że jesteście.... teges, ale że aż tak? Ci frajerzy z wysp mówiliby dziś po niemiecku gdyby nie dywizjon 303. Obciach to walczyć z tymi ciotami co niemcy by ich wydy... gdyby nie my! Jaki tam w ogóle autobus dojeżdża? Czy kajakiem trzeba? Buhahahahaha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka