Dodaj do ulubionych

Prezydent Płocka chce murali. Nie będzie sztuki...

24.07.11, 17:58
WŁADCA MIASTA PODKŁADA SIĘ STARSZYM . I TYLE. ATO wyspa A TO NIDERLANDY A WSZYSTKO NIE SWOJE I WBREW PŁOCCZANOM.

Zapamiętamy jesienią.
Obserwuj wątek
    • Gość: kk Re: Prezydent Płocka chce murali. Nie będzie sztu IP: *.178.c91.petrotel.pl 24.07.11, 19:30
      a nie bał się łysy wejść na molo :-)
      • Gość: www Re: Prezydent Płocka chce murali. Nie będzie sztu IP: *.082.c90.petrotel.pl 24.07.11, 21:13
        A ja nie chcę murali, to obrzydlistwo straszące dzieci, którym trudno wytłumaczyć, że to prezydent miasta miał koncepcję obrzydzenia prawdziwej sztuki
    • Gość: Andrzej Re: Prezydent Płocka chce murali. Nie będzie sztu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 19:38
      plocczanin0 napisał:

> WŁADCA MIASTA PODKŁADA SIĘ STARSZYM . I TYLE. ATO wyspa A TO NIDERLAND
      > Y A WSZYSTKO NIE SWOJE I WBREW PŁOCCZANOM.
      >
      > Zapamiętamy jesienią

Niektórych starszych takich jak ty, należy tylko i wyłącznie olać. Bredni twoich ciąg dalszy, wyspa i Niderlandy ci się śnią po nocach? Te sprawy to dla mądrzejszych od ciebie.
      Bądź tak miły i uprzejmy i nie wypowiadaj się w imieniu wszystkich płocczan, bo nie posiadasz do tego żadnego upoważnienia. W kościele byłeś, wyspowiadałeś się z grzechów minionego tygodnia, czy znów udawałeś ciężko chorego i siedziałeś cały dzień przed komputerem, obłudniku jeden i pucowałeś gdzie się da?
      • Gość: Do Andrzeja Re: Prezydent Płocka chce murali. Nie będzie sztu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 21:29
        A ciebie kto upoważnił do wypowiadania się za innych. Każdy ma prawo wygłosić swoją rację i tobie nic do tego. Jak widać na tym forum nieustannie prześladjesz człowieka, obrażasz go niczym jednocześnie od niego się nie różniąc.
        W Płocku jest wiele więcej poważnych spraw, niż sprawa jakichś tam murali. Złą jest też decyzja, że nikt nie będzie miał kontroli nad ta radosną twórczością. To jest zabawa dzieci. Jeden zakazał, a drugi zrobi mu na złość na wszystko pozwoli. Potrzebny jest tu rozsądek i odpowiedzialność za słowa które pojawią się na ścianach domów. Ostatecznie społeczeństwo będzie musiało potem na te dzieła patrzeć.
        Napisy w stylu murala o Absolucie źle się kojarzy i daje przyzwolenie młodzieży, niekoniecznie artystom na bazgranie po ścianach dopiero co odnowionych domów nicenzuralnych, obscenicznych treści. Raz jeszcze mówię sztuka tak, ale z dużą dozą zdrowego rozsądku.
        Pan Andrzej natomiast niech się zacznie leczyć z nienawiści do ludzi.
        • Gość: do andrzeja Re: Prezydent Płocka chce murali. Nie będzie sztu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 21:32
          Pisząc "Pan Andrzej" mam oczywiście na myśli człowieka, który notorycznie prześladuje Płocczanina, jak miało to miejsce w pisie wcześniejszym
        • Gość: Andrzej Re: Prezydent Płocka chce murali. Nie będzie sztu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 21:47
          > A ciebie kto upoważnił do wypowiadania się za innych. Każdy ma prawo wygłosić s
          > woją rację i tobie nic do tego. Jak widać na tym forum nieustannie prześladjesz
          > człowieka, obrażasz go niczym jednocześnie od niego się nie różniąc.

Możesz podać jeden mój wpis, gdzie wypowiadam się za innych.
          Modne słowo "prześladujesz", popatrz, ile razy on mnie prześladował, obrażał, jeśli jesteś takim jego wielbicielem, to może będziesz się różnił trochę w stosunku do mojej osoby i wpłyniesz na jego kulturę osobistą, której ja nie posiadam.

Jestem również przeciwnikiem "bazgrania", jeżeli ma to być prawdziwa sztuka street art to jestem za. Obcowanie ze sztuką, a szczególnie z malarstwem to nie tylko przeglądanie albumów, a prawdziwych dzieł wielkich malarzy na własne oczy niewielu zobaczy. Warto zaczynać obcowanie ze sztuką właśnie od tego typu, a nie jednoznaczne twierdzenie, że jest to bazgranie.

> Pan Andrzej natomiast niech się zacznie leczyć z nienawiści do ludzi
          Diagnoza źle trafiona, nienawidzę tylko i wyłącznie ludzi obłudnych, chamskich, robiących z siebie alfę i omegę, a w rzeczywistości nie mających zielonego pojęcia o tematach, po których się poruszają. Jeśli jesteś jego kolegą, to wróć do moich komentarzy przed roku półtora, gdzie zwracałem się o pomoc dla tego człowieka. Czemu wtedy ciebie nie było i nie pomogłeś?
          • Gość: Prezydencie! Re: Prezydent Płocka chce murali. Nie będzie sztu IP: *.082.c90.petrotel.pl 24.07.11, 22:17
            Ogłoś referendum MURALOM NIE!!!!
          • Gość: płocczanin 0 Re: Prezydent Płocka chce murali. Nie będzie sztu IP: *.dynamic.mm.pl 24.07.11, 23:32
            Tzw. A. Niesympatyczny klawiszu, nadzorco, milicjancie, władzo. kacie forumowy, cieciu, do wyboru, niepotrzebne skreślić.

musiałeś trwać w jakim aparacie ucisku, ponieważ tylko warczysz na ludzi. jak kiedy milicja i teraz .....

Nie pilnuj mnie, w co wierzę, czy chodzę do kościoła, nie jesteś klawiszem a ja więźniem. Zwłaszcza, że w tym przypadku złamałeś Kodeks Karny. Wchodziłeś z butami w moją Wiarę.

Co do CHCENIA PREZYDENTA I PISANIA, ZE NIE BĘDZIE WCZEŚNIEJ OGLĄDAŁ PROJEKTU, ...ZNACZY TO, ŻE XE , NIENAWIDZĄCY CHRZEŚCIJAN , NAMALUJĄ GENITALIA NA PATYKU, jako znak nienawiści do KRZYŻA.

Czyli widzimy zapędy dyktatora.

Jeżeli nie liczą się z opinią społeczną, xx, niech namalują swoje wprawki na nowych budynkach, które postawili na Placu 13 Straconych, potem na Ratuszu.

Wracając do Norwegi, gdzie naiwni policjanci ..nic nie wiedzą, morderca pisał to, co pisali starsi na Forum Gazeta Płock.

NP. tzw. Kostenberg pisał , żeby pozabijać Arabów, żeby zdechł płocczanin, a nawet znalazł się NN, który napisał , żeby protestujący z S, przed Titanikiem na Orlenie PODPALILI ROPĘ w Zakładzie.

Teraz ci sami pisali, żeby u mnie sprawdzić piwnice a ponieważ jestem elektronikiem , to zrobię bombę, tyle co splunąć.. pozdrawiam ABW i Policję miejską, która nie podjęła śledztwa. Pismo , które przyniosła policjantka , odesłałem do Prezydenta RP.

widac kto zapracowuje na ZAMACHY.
            • Gość: Andrzej Re: Prezydent Płocka chce murali. Nie będzie sztu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 23:52
              > Nie pilnuj mnie, w co wierzę, czy chodzę do kościoła, nie jesteś
              > klawiszem a ja więźniem. Zwłaszcza, że w tym przypadku złamałeś Kodeks
              > Karny. Wchodziłeś z butami w moją Wiarę.

Policz sobie, a w tym jesteś dobry, ile razy "w brudnych buciorach" wchodziłeś w moją wiarę katolicką, ile razy ubliżałeś i ile razy zmieniałeś mi narodowość i ile razy złamałeś Kodeks Karny?

> Tzw. A. Niesympatyczny klawiszu, nadzorco, milicjancie, władzo. kacie fo
              > rumowy, cieciu, do wyboru, niepotrzebne skreślić.

Zmień tylko "Tzw. A" na swoje imię, wypisz, wymaluj idealna twoja osoba.

Tak jak już pisałem, boisz się prawdy, jak diabeł święconej wody, ale pamiętaj prawda zawsze zwycięży i NIE KŁAM, kłamstwo ma krótkie nogi.
    • Gość: ubawiony Re: Prezydent Płocka chce murali. Nie będzie sztu IP: *.092.c87.petrotel.pl 24.07.11, 22:23
      "JEST DOBRZE" - oto moja propozycja murala(?), oczywiście jeżeli chodzi o stan faktyczny gospodarki, finansów itd. naszego wspaniale rządzonego kraju!!!
      • kwisniewski Re: Prezydent Płocka chce murali. Nie będzie sztu 24.07.11, 22:55
        Nie mam zamiaru niczego wcześniej oglądać, niczego recenzować. Nie mam zamiaru odbierać sztuce jednej z jej najważniejszych wartości, czyli wolności.

sprawa Niedzielskiej

Oto sąd uznał, że nie sama praca, ile sposób jej interpretacji w mediach przyczynił się do jej negatywnego odbioru. To dość zaskakujące, ale jakże trafne, oskarżenie wobec masowych mediów - w tym przypadku TVN - o to, że w pogoni za oglądalnością przedstawiły sztukę Nieznalskiej w sposób sugerujący intencję obrażenia uczuć religijnych. To apel do dziennikarzy - nie upraszczajcie, nie wyrywajcie z kontekstu.

Sztuka już dawno przekroczyła granice przyzwoitości o wolności nie wspomnę.

Marta Uszko pisze:
        Sztuka to moment na spontaniczność, kreatywność, to ujście drzemiącej, skrywanej energii, potencjałów twórczych, to moc przemawiająca przez artystę. Sztuka to moment prawdy o wnętrzu człowieka, o rzeczywistości nierzadko brutalnej, bulwersującej. Sztuka powinna odkrywać, demaskować, inspirować, wyrywać z monotonii codzienności i szokować. Człowiek naprawdę wolny, to twórca autentyczny i nieograniczony… czy także własnym sumieniem? Dyskusja pozostaje otwarta.

Artysta z sumieniem?
        jest taki?
    • Gość: menel Re: Prezydent Płocka chce murali. Nie będzie sztu IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.11, 22:46
      Zenek co ty pieprzysz - tu jest mowa o malunkach na ścianie a nie żadnych starszych, piaskowych czy wyspach i Nierlandach - znów nie straciłes kontakt z rzeczywistością
      BTW:
      1. artyści koniecznie powinni za każdym razem dogadać się z właścielem sciany.
      2. jak taki nieuzagodniony malunek na ścianie domu ma się do przepisów wymagających aby elewacja wznoszonego budynku była zgadna z zatwierdzonym projektem. Nawet kolor ścian lub dachu nie moze być dowolny, nie mówiąc o ilości, wielkości czy układzie okien. W cywilizowanych krajach i w Polsce jeszcze całkiem niedawno było to egzekwowane dośc surowo - czyżby coś się zmieniło w tym względzie?
      3. po co taka fuchy jak plastyk miejski albo architekt miasta?
    • adrianna880 Prezydent Płocka chce murali. Nie będzie sztuki... 24.07.11, 22:49
      Nie wiedziałam że humanista to za pomocą gazety jest także artysta. Sztukę ceni i kocha niczym Trystian Izoldę i w niej się dobrze czuje.
      Panie Prezydencie mam pytanie czy Pan lubi wszystko to co i Gazeta Wyborcza? A po drugie: to czy ma Pan swoje własne zdanie?
      Może należy wykonać budżet Płocka w planie zaplanowanym przy jego uchwalaniau. Realizacja budżetu na tak niskim poziomie to brak inwestycji, wstrzymany rozwój miasta, brak zleceń dla przedsiębiorstw i innych płockich firm.
      "Złoty róg" to sztandarowa inwestycja MTBS gdzie zarządza prezes i popleczniki prezydenta. Minął kolejny rok a ta inwestycja straszy w centrum miasta. Ludzie którzy wykupili lokale czekają na nie od dawna i nie mają ich do dziś.
      Czemu Gazeta o tym nie wspomina?
      Centrum Płocka to rudery które straszą i które zwiedzają turyści. Czym my się chwalimy.
      Nowy Prezydent i jego prezesi rządzą ale co z tego ma normalny szary Kowalski?
      Mola nie skończone do dziś, restauracja do dziś działa?
      Złoty Róg do dziś straszy,
      Ars nie ma pomysłu jak zakończyć budowę na Placu 13-tu straconych
      Grabówka nadal zamknięta.
      Rodzinne klany zarządzają tu także miastem np. w MZD -syn a w Muniserwisie- tata.
      A gdzie miejsca pracy dla mnie dla mamy, taty czy siostry i brata?
      Murale, Muzeum dla żydów to ważne sprawy ale czy najważniejsze Panie i Panowie rządzący Płockiem?
      PS. Pozdrowienia dla bezrobotnych sióstr i braci. Rząd się zawsze wyżywi.
      • kwisniewski Re: Prezydent Płocka chce murali. Nie będzie sztu 24.07.11, 23:03
        Prezydent Płocka chce murali. - ten tytuł sugeruje że na budynku ratusza pojawią się murale.
        Kto chce ten ma. Artysta wykona mural na ratuszu i zachcianka p. Prezydenta będzie spełniona
    • romp66 Zamiast parkingów i komunikacji,Nowakowski murale 25.07.11, 10:13
      Pan Prezydent Nowakowski, robi wrzutki typowe dla ludzie nie mogących poradzić sobie z wzięta na siebie władzą.
      Miasto Płock, obecnie ma więcej problemów niż murale, które znikały i pojawiały się.
      Dziś Płock jest zablokowany, jak był 10 lat temu.
      Pan Prezydent Nowakowski, niechby zadbał o treny zalewowe w naszym miecie, co rok zalewne są dzielnice.
      Były prezydent Milewski zbudował pomost "molo" , obecny dokończył tę chora inwestycje i zamiast mówić o ważnych sprawach naszego grodu, prezydent Nowakowski opowiada o muralach taki plaster do odwracania uwagi.
      • Gość: doplocczanina0 Re: podziękowania dla policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 10:26
        plocczanin0 napisał:
        >Teraz ci sami pisali, żeby u mnie sprawdzić piwnice a ponieważ jestem elektronikiem , to >zrobię bombę, tyle co splunąć.. pozdrawiam ABW i Policję miejską, która nie podjęła >śledztwa. Pismo , które przyniosła policjantka , odesłałem do Prezydenta RP

Ha, ha ,ha jak ty jesteś elektronikem to ja jestem szachem perskim.
        Cieszę się, że przyszła do ciebie policjantka. Znaczy sie namierzają ciebie chcąc izolować wszystkich ksenofobicznych, majacych chore nacjonalistyczne poglady, że by zapobiegać takim tragediom jakich sprawca stał się chory z nienawiści Norweg.
        Brawo dla policji!
        • Gość: henio Re: podziękowania dla policji IP: *.209.c93.petrotel.pl 25.07.11, 11:16
          to współczuję tworcom murali , teraz ich przekaz staje sie przekazem licencjonowanym i traci przez to autentycznosc , skoro wladza dopuszcza i chce aby ja kontestowano to zadnej kontestacji nie ma, w zasadzie tworzenie murali mozna wrzucic jako zadanie pokisowi , ratusz kupi farbe , dostarczy ambony , tworcy moga jedynie wymyslac projekty i teksty .

element buntu wlasciwy tej sztuce zostaje wyrwany z korzeniami tak jak rewolucja posiadajaca zgode wladz na jej przeprowadzenie .

jezeli jest to zamierzone posuniecie to dosc chytre ale sadze ze autentyczni tworcy połapią się bardzo szybko .
          bedziemy mieli wygładzone "ładne" muraliki , w zasadzie chyba chodzi o farbe do zamalowania liszajów a nie o autentyczny przekaz .
          i tak oto wylano dziecko z kąpielą .
        • Gość: płocczanin 0 Re: podziękowania dla policji IP: *.dynamic.mm.pl 25.07.11, 11:25
          Gość portalu: doplocczanina0 napisał(a):

> plocczanin0 napisał:
          > >Teraz ci sami pisali, żeby u mnie sprawdzić piwnice a ponieważ jestem elek
          > tronikiem , to >zrobię bombę, tyle co splunąć.. pozdrawiam ABW i Policję mi
          > ejską, która nie podjęła >śledztwa. Pismo , które przyniosła policjantka ,
          > odesłałem do Prezydenta RP

OB SZACH PERSKI;

Oto cytat ;

....Załączona wiadomość [zapisz jako plik eml]
          Data: 25 lipca 2011 11:16
          Od: Stanowisko informacyjne w BLO <listy@prezydent.pl>

Temat: Przeczytano: Forum pisze, ze jestem terrorystą, podają mój adres ..koniec cytatu.

• Gość: doplocczanina0 Re: podziękowania dla policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 11:55
            Gość portalu: płocczanin 0 napisał(a):

....Załączona wiadomość [zapisz jako plik eml]
            > Data: 25 lipca 2011 11:16
            > Od: Stanowisko informacyjne w BLO <listy@prezydent.pl>
            >
            > Temat: Przeczytano: Forum pisze, ze jestem terrorystą, podają mój adres ..konie
            > c cytatu.

Na którym forum piszą, że jesteś terrorysta i podają twój adres? Ciekawe bo na forum Gazety nie mogę sie tego dpczytać bo albo Fintera albo Fobrofolskiego i zagubić sie można. Co do elektronika to wiesz, że robią z ciebie jaja bo z ciebie elektronik jak z koziej doooopy trąba, podobnie jak i chemik bo kogos kogo, jak wieść niesie jedynym zadaniem na Kombinacie było otwieranie i zamykanie wciąż tej samej zasuwy albo sprzatanie po remoncie chemikiem chyba nawać nie można
            • Gość: agnes1994 Re: podziękowania dla policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 12:49
              Autor: plocczanin0 24.07.11, 17:58 Dodaj do ulubionych Skasujcie
              Odpowiedz WŁADCA MIASTA PODKŁADA SIĘ STARSZYM . I TYLE. ATO wyspa A TO NIDERLANDY A WSZYSTKO NIE SWOJE I WBREW PŁOCCZANOM.

Zapamiętamy jesienią.
              • Gość: 1234 do Fenona IP: *.123.c77.petrotel.pl 25.07.11, 13:55
                Szanowny panie m, nie będe wdawał sie w polemike z panem , bowiem nie ma to najmniejszego sensu.
                Jedynie , tak z chrześcijańskiej duszy , sumienia proszę ( bez złoścliowści) zwróc sie pan do specjalisty po pomoc, az bedzie za póxno dla pana.
                Pozdrawiam - zywczliwy mieszkaniec Płocka
              • kwisniewski Re: podziękowania dla policji 25.07.11, 14:07
                Ostatnio GW Płock przypomniała mural JAK MYŚLI ZMIENIAJĄ SIĘ W RZECZYWISTOŚĆ -
                Czy tylko myśli? Rzeczywistość zmieniają też słowa. Widać to w wypowiedziach polityków ale również i na forum GW-Płock.

Prezydent chce murali - ok. Czy murale zatem powinny znaleźć się na murach ratusza?

Zamiast remontów budynków /ruder/ wymalujmy je najładniejszymi muralami z głębokim przesłaniem. Co się stanie? Nie będzie remontów, bo szkoda niszczyć murali.

Nawet niewinne słowa mogą zatem stać się bądź do pozytywnych zachowań jak i zachowań negatywnych.

Promujmy Płock Pozytywnie. Promujmy Myśli i Słowa Pozytywne. Nie używajmy słów które w swoim znaczeniu wpływają negatywnie na zachowania ludzi. Nie prowokujmy, a jeśli już to robimy powołując się na wolność , równość, demokrację etc, róbmy to by wywołać skutek pozytywny.
                • Gość: płocczanin 0 Re: dziwne operaty IP: *.dynamic.mm.pl 25.07.11, 14:33
                  Niestety jest inaczej. jedni opanowują etaty ważne z punktu widzenia zbierania danych. Inni kierują ważnymi instytucjami. A reszta, żeby ich nie zdjęli da wszystko , nie tylko wyspę na Wiśle aby tylko nie wyszli na zacofanych Polaków lecz ludzi kosmopolitów pod nazwa wielokulturowości, więc prześcigają się w likwidacji polskiego Dziedzictwa, Bohaterów.

Najgorsze jest to, że ci , co mącą przylecieli do xa, żeby Polska nie uznała dążeń Palestyny do państwa. Tak kochają WIELOKULTUROWOŚĆ NIE U SIEBIE , ŻE GOTOWI SĄ MIEĆ WYNIKI 1000:0,5.............

Aby tylko u siebie nie mieć wielokulturowości, postawili sławetny MUR NIENAWIŚCI..

Ci , co tu piszą , to tylko pretorianie wynajdujący dowolny system opluwań a ICH niby Nadzór w ich publikatorach udaje, że przestrzega Prawa polskiego. Jedno ucho.
                  • Gość: misiaki Re: dziwne operaty plocczanina0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 16:38
                    Niestety jest inaczej. jedni opanowują etaty ważne z punktu widzenia z
                    > bierania danych. Inni kierują ważnymi instytucjami. A reszta, żeby ich n
                    > ie zdjęli da wszystko , nie tylko wyspę na Wiśle aby tylko nie wyszl
                    > i na zacofanych Polaków

płocczaninowi zakwtły w głowie kwiatki zapominajki. To takie sympatyczne okreslenie SKLEROZY lub ma inny typ schorzenia. Sam był entuzjastą wzorem Torunia budowy wyspy na Wiśle, a teraz swoimi debilnymi wybrykami umysłowymi chce obciążyć jakichś anonimowych "JEDNYCH"
                    Bilobil tu już za mało i lekarz pierwszego kontaktu nie wystarczy. Przydałby się ktoś z Tworek k. Pruszkowa. Pozdrawiam!
                    • Gość: płocczanin 0 Re: dziwne operaty plocczanina0 IP: *.dynamic.mm.pl 25.07.11, 20:41
                      Kiedy mniejszości płockie jątrzą, Norwegowie jako Naród , dają dowód jedności . Gromadzą się, modlą. integrując z Ofiarami i Rodzinami zamordowanych. Pomimo wielkiej liczby zgromadzonych, 100 tysięcy w jednym miejscu, widać , że społeczność ta chce żyć w pokoju. Nie buduje murów pogardy, pozwala każdemu żyć , jak pragnie. Norwegowie dali reszcie Europy lekcje patriotyzmu siły Narodu.
                      dyskusje w TVN 24 za plecami, wskazują na unicestwienie systemu MULTIKULTI, nie sprawdziło się nigdzie. Jako zniekształcenie wizerunku człowieka.
    • citymen Re: Prośba do twórców :) 25.07.11, 15:31
      Mam taką małą prośbę do twórców murali, stwórzcie murala, a na nim goryla kopulującego z malkontentem jako akt cofnięcia się tych osobników do w ewolucji. :-))
      • citymen Re: Prośba do twórców :) 25.07.11, 15:34
        ... w ewolucji gdzieś mniej więcej do trzeciorzędu. :-))
        • Gość: tvorca Re: Prośba do twórców :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 19:47
          Czy malkontent może mieć twoją fizis :):):):):):)!
          Dobre, co?
          • Gość: bywalec Re: Prośba do twórców :) IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.11, 22:50
            Kilka osób w Płocku rozpozna sytaucję.
            Firma KING WILKINSON Ltd wydała ścienny kalendarz z fotografiami o tematyce afrykańskiej. Jedna z fotografi przedstwiała małpę samicę z małą małpką siedzącą jej na grzbiecie.
            Kalendarz ten wisiał w pokoju zajmowanym przez pracowników firmy KW Ltd. Do pokoju wszedł murzyn i pokazując na tę fotografię zapytał obecnych tam białych: który to Wilkinson a który The King?
            • Gość: płocczanin 0 Re: Prośba do twórców :) IP: *.dynamic.mm.pl 25.07.11, 22:56
              Rasista. Murzyn? podkładał się białym, żeby go chwalili? To jak te kartki ksero.. na wyścigi.

A może Osoba xx zadrwiła z was?
      • Gość: płocczanin 0 Re: Prośba do twórców :) IP: *.dynamic.mm.pl 25.07.11, 22:52
        Już namalowali. Obrzezany penis;

bi.gazeta.pl/im/4/10006/z10006414X,Mural-Dom.jpg
        • Gość: Marek Re: Prośba do twórców :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 23:07
          Masz dziś dyżur 24 godzinny? Czy już do pomocy przysłali ci Zochę - specjalistkę od kiszek? Sprawdź czy ty nie jesteś przypadkiem obrzezany?
        • citymen Re: Prośba do twórców :) 25.07.11, 23:19
          tvorica napisał:

"Czy malkontent może mieć twoją fizis?..."

Nie, bo malkontent ma głupawy wyraz twarzy jak średniowieczny kmiotek, który nawet nie wie po co żyje, a jedynym jego ulubionym zajęciem jest sr...nie w gacie dla zasady, aby móc sobie ponarzekać nad swoim ciężkim losem.
          ...nie w gacie dla zasady, aby móc sobie ponarzekać nad swoim ciężkim losem. A to zdecydowanie nie leży w mojej naturze.
          sady, aby móc sobie ponarzekać nad swoim ciężkim losem.
          ...nie w gacie dla zasady, aby móc sobie ponarzekać nad swoim ciężkim losem. A to zdecydowanie nie leży w mojej naturze.

• Gość: torica Re: Prośba do twórców :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 10:36
            citymen napisał:

> tvorica napisał:
            >
            > "Czy malkontent może mieć twoją fizis?..."
            >
            >
            >
            > Nie, bo malkontent ma głupawy wyraz twarzy jak średniowieczny kmiotek, który na
            > wet nie wie po co żyje, a jedynym jego ulubionym zajęciem jest sr...nie w gacie

CITYMENIE odgoń od siebie pochlebców a sam przed spojrzeniem w lustro, niekoniecznie siedzac na kiblu załóz dobre okulary. Znajdziesz się wtedy w świecie obiektywnym i twój optymizm co do wyrazu twarzy zostanie sprowadzony do faktu realnego...
            Ponadto czy pytałes lekarzy na temat ciagłego, po kilka razy powtarzania tych samych kwestii? Nie chcę byc złym prorokiem, ale...zapytaj.
          • Gość: osoba życzliwa Re: Prośba do twórców :) IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.11, 10:48
            citymen napisał:

> Nie, bo malkontent ma głupawy wyraz twarzy jak średniowieczny kmiotek,

najgłupsze oblicze ma zadowlony z siebie przygłup aspirujący o wiele za wysoko jak na swoje bardzo ograniczone mozliwości "intelektualne"
            • Gość: cfk Re: plocczaninie0 opamietaj się! IP: *.c152.petrotel.pl 26.07.11, 13:01
              Płocczaninie 0 czytając Twoje wypociny pod niemal każdym artykułem Wyborczej ciężko jest cokolwiek zrozumieć. Piszesz jak dziecko z podstawówki-bez żadnej logiki, interpunkcji, składu i ładu albo jakbyś z góry wiedział, że ewentualny czytający zrozumie Twój pokrętny tok myślenia.
              Opamiętaj się marny człowieku, nie lecz własnych frustracji, stresu i problemów na forach internetowych, od tego są szpitale w Twoim przypadku już chyba tylko specjalistyczne.
              • Gość: płocczanin 0 Re: Murale na Mury. IP: *.dynamic.mm.pl 26.07.11, 13:12
                Lepiej zobacz sobie wypociny lepiej wykształconych, w postaci malunku gustownego prącia na podwórku , sugerującego, co o nas myślicie. Można jeszcze więcej wymalować na budynku wystawowym sztuki. Jak ulał.
                • Gość: cfk Re: Murale na Mury. IP: *.214.c65.petrotel.pl 26.07.11, 13:19
                  Płocczanin 0 ma dyżur - 24 h na dobe.
                • Gość: artycha oprycha Re: z pokłonem dla plocczanina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 13:54

> Lepiej zobacz sobie wypociny lepiej wykształconych, w postaci malunku gu
                  > stownego prącia na podwórku , sugerującego, co o nas myślicie. Można
                  > jeszcze więcej wymalować na budynku wystawowym sztuki. Jak ulał

Zenonie dlaczego liczba mnoga? Ten rysunek nie jest adresowany do jakichś anonimowych "nas" czy "was" tylko konkretnie do ciebie. Nawet podobny:)
                  • citymen Re: Do biegunek inetii i neoplusa :) 26.07.11, 19:32
                    czyli stałych, poczciwych moich czytelnikó. Może biegunka emocjonalna Wam przejdzie jak faktycznie zakryjecie swe oblicza, może ktoś urok rzucił na Was a i po nocach przestaniecie straszyć neandertalskimi twarzyczkami. 2 w 1 i tyle pożytku! :-))
                • Gość: małe pytanie Re: Murale na Mury. IP: *.nyc.gov 26.07.11, 20:08

> Lepiej zobacz sobie wypociny lepiej wykształconych, w postaci malunku gu
                  > stownego prącia na podwórku , sugerującego, co o nas myślicie.

W rzeźbie Dawida, której autorem jest Michał Anioł można obejrzeć prącie w całej okazałości i jest to bardziej realistyczne niż "w postaci malunku gustownego prącia". Czy była to również sugestia tego sławnego rzeźbiarza co o nas myśli?
                  • Gość: płocczanin 0 Re: Murale na Mury. IP: *.dynamic.mm.pl 26.07.11, 20:27
                    Cały czas prowokujecie. GOV sugeruje organa RP. Po co to wam? Chowanie IP w tych czasach?

Jeżeli porównujecie się do Michała Anioła jako artyści , to tu już nic nie pomoże.
                    Funkcyjni , atakujący wpisy osób piszących o Polsce i sprawach społecznych Polaków, nie są dyskusją dotycząca wątku Tematu głównego, lecz pisaniem osaczającym wg systemu pokazanego w filmie Zniesławienie.

I w tym celu założono Fora w skali kraju.
                    • citymen Re: Murale na Mury. 26.07.11, 20:43
                      Dla Polaków największym zagrożeniem są... Polacy i ich osobliwe cechy.
                      • Gość: henio Re: Murale na Mury. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 20:48
                        o ! juz sie czytelników dorobiles ?! jak analfabeta moze sie dorobic czytelnikow i skad sie oni moga rekrutowac pozostawiam ocenie co sprawniejszych umyslowo uczestników forum .

pzdr
                        • citymen Re: Murale na Mury. 26.07.11, 21:08
                          Uderz w stół, a Henio z biegunką da znać. :-))
                          • Gość: cfk płocczaninie 0 opamiętaj się! IP: *.214.c65.petrotel.pl 27.07.11, 09:55
                            Płocczanin 0 + szpital/klinika specjalistyczna = leczenie z fobii, nienawiści, frustracji i głupoty.
                    • Gość: doplocczanina0 Re:te białe myszki to biegają i biegają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 10:37

> Cały czas prowokujecie. GOV sugeruje organa RP. Po co to wam? Chowani
                      > e IP w tych czasach?
                      >
                      > Jeżeli porównujecie się do Michała Anioła jako artyści , to tu już
                      > nic nie pomoże.
                      > Funkcyjni , atakujący wpisy osób piszących o Polsce i sprawach społec
                      > znych Polaków, nie są dyskusją dotycząca wątku Tematu głównego, lecz pis
                      > aniem osaczającym wg systemu pokazanego w filmie Zniesławienie.
                      >
                      > I w tym celu założono Fora w skali kraju.

cd plocczanina0: a dzisiaj z rana po mojej kołderce latało w te i z pwrotem wieeeeeelkie stado biaaaaaaaałych myszek ktore gonił wieeeeeelki biaaaaaały szczur. to był atak na ompa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka