Dodaj do ulubionych

K_O_Ł_Y_S_A_N_K_A dla kelnerów polityki

19.02.12, 12:00
Tę niżej podaną w linku „kołysankę” dedykuję wszystkim tym, którzy pragną każdy protest społeczny podciągnąć pod politykę, czyli coś co jest bliskie tylko im i nie są w stanie pojąć tego, że mogą obok nich żyć normalni ludzie nie zaangażowani politycznie, lecz zaangażowani społecznie, dla dobra własnej, ojczyzny, własnego miasta i ludzi równie mocno kochających powyższe wartości jak oni sami. Dla zwyczajnych normalnych ludzi często pozbawionych możliwości wyrażania głośno swojego sprzeciwu wobec rzeczy złych dotyczących zarówno ich samych jak i ich bliskich przeciw decydentom (JAKIMKOLWIEK DECYDENTOM) bez wczuwania się w ich kiczowatą kolorystykę partyjną i ich infantylne hasła karmiąc bezmyślne i służalcze masy. Mam nadzieję że nadejdzie kiedyś taki czas że wraz z postępem cywilizacyjnym nadejdzie czas dla PRAWDZIWEJ demokracji, a parlamentem będzie samo SPOŁECZEŃSTWO świadome swoich obowiązków ale i PRAW nagminnie dziś łamanych przez różnej maści polityków.

Mam też nadzieję że wraz z nadejściem takiej prawdziwej demokracji (np. głosowania za pomocą internetu)i nadejdzie również kres dla wszystkich tych zakłamanych do granic absurdu partii i rzekomych przedstawicieli narodu w parlamencie
Obserwuj wątek
    • Gość: antydebil nie płacz IP: *.opera-mini.net 19.02.12, 12:08
      protest ci nie wyszedł i ten tekst też nie, nie płacz...
      nie płacz, taka twoja dola...bić pianę z której nic nie wychodzi... nie płacz
      • citymen Re: nie płacz 19.02.12, 12:11
        Skąd wiesz co ma mi wyjść, skoro nawet nie wiesz jaki mam plan. Jesteś klasycznym przykładem frustrata czerpiącego przyjemność z cudzych niepowodzeń, nawet wówczas, gdy nie mieli zamiaru lansu własnej osoby. no chyba że te osądy płyną z autopsji.... :-))
      • Gość: antydebil Re: nie płacz IP: *.opera-mini.net 19.02.12, 12:14
        nie płacz... NIC ci nie wyjdzie...
        żadne "potężne kampanie", żadne P_R_O_T_E_S_T_Y itp. skautowskie pomysły
        jedyne co potrafisz, to zaśmiecać forum swoim biciem piany, z której nic nie wychodzi i nie wyjdzie... nie płacz
        • citymen Re: jeśli już to tylko nad twoim losem :-)) 19.02.12, 12:23
          I jeszcze jedno, nie uważam, wczorajszej akcji za niepowodzenie, tylko celowy zabieg socjotechniczny, żeby śmiać się prosto w twarz takim nierozgarniętych krzykaczy politycznych jak Ty pokazując im, że nie boję się robienia tego co uważam za stosowne bez względu na efekt natychmiastowy, tym samym kpiąc sobie z tych co ostrzą ząbki na czyjeś niepowodzenia (choć w tym wypadku na wkalkulowane). Pokazuję też innym że nie istnieje coś takiego jak PORAŻKA bo nie liczy się to co jest spektakularne na krótką metę tylko to co jest KONSEKWENTNE. mam nadzieję że zakumasz o co w tym chodzi choć mam pewne wątpliwości. :-))
          • Gość: kononowicz Marny los :-(P IP: *.096.c92.petrotel.pl 19.02.12, 12:29
            Co roku ubywa z Płocka ok. 400 - 500 osób /głównie młodych/. Niedługo nie będzie niczego.
            • Gość: uwarzam rze po co kopiecie sie z .ujem ? IP: *.class100.petrotel.pl 19.02.12, 12:36
              on jest jak polityk, nic nie zrobi, zbije piane i porazke przekuje w zwyciestwo
              • citymen Re: po co kopiecie sie z .ujem ? 19.02.12, 12:40
                malkontentów i skłócających społeczeństwo przykuję na dutków, którzy tylko czekali na niepowodzenie a wpadli w pułapkę :-))
            • citymen Re: Głowa do góry! :) 19.02.12, 12:38
              Tacy jak "antydebil"może tego by chcieli, ale ale damy sobie i nimi radę. :-))
          • Gość: antydebil Re: jeśli już to tylko nad twoim losem :-)) IP: *.opera-mini.net 19.02.12, 13:11
            krzykaczem to jesteś ty, ale nie płacz...
            płakać będziesz dopiero wtedy, jak ktoś potraktuje poważnie twe "sztubackie" apele i P_R_O_T_E_S_T_Y, a widząc ich niepoważność i dziecinadę użyje "zabiegu socjotechnicznego" i napluje ci w mordę
            nie płacz... zrób coś, coś konkretnego, coś pożytecznego... ale przede wszystkim nie płacz
            • citymen Re: jeśli już to tylko nad twoim losem :-)) 19.02.12, 13:14
              > krzykaczem to jesteś ty

"argumentacja" godna podziwu....... ;-))
              • Gość: fab Re: jeśli już to tylko nad twoim losem :-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.12, 13:50
                synuś idz się leczyć wreszcie niedojdo.
                • citymen Re: jeśli już to tylko nad twoim losem :-)) 19.02.12, 13:57
                  oj, myślę że pora abyś zaczął się leczyć kolego na nerwy rzecz jasna czyli na tzw biegunkę emocjonalną :)
                  • Gość: asd widzę że szpital tu zakładacie koledzy IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.12, 18:06
                    moze i potrzebny
                    • Gość: forumowicz Re: widzę że szpital potrzebny dla neo IP: *.opera-mini.net 19.02.12, 18:19
                      tylko neo go potrzebuje, jak zwykle
    • citymen Re: dla przypomnienia m_y_k_u z leśnymi dziadkami 20.02.12, 13:36
      Z malkontentami trzeba twardo! :-))

link
      • Gość: TROLL Schizofrenik i niedouczony IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.12, 13:47
        troll
        • citymen Re: Schizofrenik i niedouczony 20.02.12, 14:12
          > Schizofrenik i niedouczony TROLL

A ja jestem citymen, miło mi :-))
          • Gość: zbychu Re: dla przypomnienia m_y_k_u z leśnymi dziadkami IP: *.012.c74.petrotel.pl 20.02.12, 14:17
            IP: *.adsl.inetia.pl + petrotel + neoplus + zakł. zamk.
            • Gość: zbychu Re: dla przypomnienia m_y_k_u z leśnymi dziadkami IP: *.012.c74.petrotel.pl 20.02.12, 14:19
              IP: *.adsl.inetia.pl + petrotel + neoplus = Szpita Gostynin-Zalesie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka