Dodaj do ulubionych

Gangsterka Tuska i Krawca

22.06.14, 18:06
Tusk z Krawcem może powinni siedzieć w jednej celi ?

nczas.com/wiadomosci/polska/tusk-teraz-k-to-paliwo-moze-byc-nawet-i-po-7-zl/
Obserwuj wątek
    • Gość: petro echo Re: Gangsterka Tuska i Krawca IP: *.c154.petrotel.pl 22.06.14, 18:10
      chyba oszalałeś, jeszcze karmić skur...sów ?

oddać ich do dyspozycji władimirowiczowi do prac za kołem podbiegunowym !
    • Gość: dil Re: Gangsterka Tuska i Krawca IP: *.play-internet.pl 22.06.14, 20:06
      ręka rękę myje, teraz wiadomo że mieli w doopie bezpieczeństwo mieszkańców, kraju i wszystkich PO kolei
      • Gość: hihiha Re: Gangsterka Tuska i Krawca IP: 185.9.127.* 22.06.14, 20:22
        PO PO PO tylko PO
        J.....c polaczków to im się należy
        • Gość: nadzieja Re: Gangsterka Tuska i Krawca IP: *.dynamic.mm.pl 22.06.14, 21:03
          coś siem mnie wydaje , że jak donaldionio popłynie to i nasz wodzunio siem załapie - na tą samą tratwę- jest nadzieja
          • Gość: sternik tratwy Re: Gangsterka Tuska i Krawca IP: *.053.c79.petrotel.pl 22.06.14, 22:42
            miejsca na tratwie POzostały zajęte.Naszym POzostały tylko koła ratunkowe.POdobno i kół ratunkowych już nie ma.Kiepsko to widzę.Nie POmogą znajomości mości panowie.Nie POmoże zepsół wizerunkowy.Ratuj się kto może.Święty Boże nie POmoże.Ciekawe te taśmy.Bardzo ciekawe.
    • Gość: wesoly Re: Gangsterka Tuska i Krawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.14, 07:32
      Podniecajcie się dalej tymi tasiemkami. Wszyscy mają za uszami i mieć w przyszłości będą.

Tylko osiołki wierzą w bajki polityków.
      • Gość: do wesołego Re: Gangsterka Tuska i Krawca IP: *.053.c79.petrotel.pl 23.06.14, 10:08
        każdy sądzi PO sobie wesoła tasiemko.W pierd...u tasiemki obcinają by osadzony nie zrobił sam sobie krzywdy.POpamiętaj.
        • Gość: wesoly Re: Gangsterka Tuska i Krawca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.14, 21:03
          Widzę że masz już w tym doświadczenie, długo siedziałeś?
    • Gość: z miasta Re: Gangsterka Tuska i Krawca IP: *.plock.mm.pl 23.06.14, 11:31
      Kużwa , jeszcze nigdy tak mnie podle nie oszukał jak oni.
      • Gość: lokalny Re: Gangsterka Tuska i Krawca IP: *.dynamic.mm.pl 23.06.14, 20:55
        lokalnie - z naszym wodzuniem na czele
        • Gość: kika Re: Gangsterka Tuska i Krawca IP: *.dynamic.mm.pl 25.06.14, 10:11
          A ja wolę tę gangsterkę od W.Jasińskiego i jego zaplecza.
    • Gość: obs Re: Gangsterka Tuska i Krawca IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.14, 14:10
      Krawiec zawdziecza stanowisko kumoterstwu , powiazaniom siostry z gabinetem prezydenta Lecha Kaczynskiego.
      Gdy wygralo PO wybory poszedl od razu na uslugi kaczora Donalda.
      Nagle PiS zaczelo przeszkadzac protegowanemu Lecha Kaczyńskiego.
      Mówi Krawiec
      Ryzyko jest takie, że przepier**** Platforma wybory, przyjdą te oszołomy, kur**, i zrobią tu, kur**, kocioł taki, że wszyscy będą mieli... wiesz.”
      Jaka gęba taka moralnosć i wdziecznosć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka