antynowak1410 06.10.14, 08:04 Cenzura na forum osiąga apogeum.Od wczoraj skasowane 2 tematy "niewygodne" dla obecnej ekipy w ratuszu .I to ma być ta demokracja i wolność słowa ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iroman51 Re: ale jaja 06.10.14, 09:57 Ja dawno zauważyłem "dobrą współpracę " gazety z Nowakowskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoly Re: biedaczek się zdenerwował IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.14, 16:35 Oj biedaczek się zdenerwował skasowali mu dwa tematy, gdzie jako wielonikowiec występował. Odpowiedz Link Zgłoś
antynowak1410 rację masz 06.10.14, 19:23 tak wesołku , jestem zdolny, mądry , piękny , niektórzy nawet mówią - genialny ale przyznam się ci w tajemnicy , ze wśród wielu mych zdolności nie posiadam takiej "graficzno-plastycznej". wiem że ci smutno i ze cię zawiodłem - ale please you very much - wybacz mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr1 Re: ale jaja IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.14, 18:36 Za gaz z Norwegii Naftohaz zapłaci 340 USD / 1 tys. m3, natomiast za gaz z Rosji nasz PGNiG płaci obecnie około 400 USD / 1 tys. m3. Podziękujmy za ten stan rzeczy Donaldowi Tuskowi i Waldemarowi Pawlakowi (PO-PSL), którzy podpisywali niekorzystny kontrakt na dostawy gazu z Rosji oraz byłemu członkowi PZPR - Leszkowi Millerowi (obecnie SLD) - za to, że w 2003 roku doprowadził do fiaska budowy gazociągu na dnie Bałtyku, który pozwoliłby bezpośrednio importować gaz z Norwegii do Polski. Warto podkreślić, że tuż po uwaleniu projektu budowy tego gazociągu, za swoją rurę na dnie Bałtyku (omijającą Polskę) zabrały się Rosja i Niemcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go gnojowego Re: pinokio IP: *.052.c74.petrotel.pl 12.10.14, 18:29 masz rację.Doskonale POdsumowałeś jeszcze rządzących.To sr...e w banie i robienie mieszkańcom płocka wody z mózgów. Odpowiedz Link Zgłoś